Jump to content

Produse intretinere BMW

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

problema rezolvata:

toate produsele de intrtinere se gasesc la Bavaria. am cumparat produsul nostru care vroiam sa-l cumparam din germania cu 5E.

am dat 23RON. inca nu am apucat sa-l folosesc.

Sa ne spui si noua daca e ceea ce am asteptat cu toti.Mersi frumos!

• 17 years later...

Salut,

Vreau sa cumpar cateva produse pt exterior si interior ca sa le aplic pe masina mea.

A incercat cineva produsul acesta https://badasslabs.ro/products/nanoshield-graphene-ceramic-sealant?

Am vazut ca mai sunt si ceva produse de la BMW:

Le-a incercat cineva?

Edited by Brokencyde

Am dat cu asta,o am de 20 de ani,e veche..(din 2006 sau 2007) 20250524_160626.thumb.jpg.17138e3d1b602af91930452a891c330c.jpg

Ține cam 6 luni,10 spălări la wap.

Astea noi nu știu dacă sunt bune de ceva.

Am dat pe un ford cu ceară  de la ma-fra,e fix paula. 

Important este să fie pregătită suprafața lacului cum trebuie înainte de a primi o ceară, ceramica, grafene,după care la fel de important este perioada de curing (lăsată minim 24h in garaj a nu se spala mașină timp de 10,14,zile depinde de producator sau de cea ce alegi să pui ca și protectie). Eu sunt multumit de produsele GYEON.

Aha. Practic ar fi mai bine un detailing exterior inainte de toate, dupa care as putea sa imi aplic singur produsele pentru a mentine protectia, ideal intr-un spatiu inchis pentru a nu zgaria lacul cu eventualele particule de praf ce se vor depune.

Apropo, mi se pare mie sau la masinile mai noi, straturile de vopsea / lac sunt mult mai subtiri? Am cateva puncte de vopsea sarita pe capota si parca sunt mult prea subtiri straturile de vopsea / lac.. Masina actuala e un g02, dar la e60-ul pe care l-am vandut, am folosit doar lacul din kitul bmw oe pt retus vopsea ( vopseaua era intacta, black shapphire ), pe cand la g02 punctele cu vopsea sarita de pe capota sunt albe ( desi masina are culoarea Phytonicblau Metallic ).

Da,  de preferință e să dispui de un garaj pentru a aplica protecția ceramică, nu este recomandat să să lucri în soare. Cât despre lac depinde de la producător la producător în special mașinile asiatice dispun de un strat de lac mai subțire față  de cele europene.