BMWClub: Dacia "eleonora" - BMWClub

Jump to content

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dacia "eleonora" Ce parere aveti? Rate Topic: -----

#41 User is offline   mik15 

• Pasionat
  • Group: Members

Posted 26 January 2012 - 06:25

frumos...:), asta da proiect si sunt atat de putini care ar face asta unei Dacii, bravo lui :goodjob: !
0

#42 User is offline   DEST 

• Senior

Posted 26 January 2012 - 08:41

Da nu e romaneasca masina sau cel putin asa stiam eu .
0

#43 User is offline   mik15 

• Pasionat

Posted 26 January 2012 - 09:04

eu vorbeam despre proiectul prezentat in filmuletul de pe youtube postat mai sus...postul #40!

This post has been edited by mik15: 26 January 2012 - 09:05

0

#44 User is offline   AndreiXXL 

• Membru

Posted 26 January 2012 - 09:07

o dacie ingrijita a unui prieten , in fiecare an baga ulei la praguri , antifoneaza pe dedesubt sa nu rugineasca , iar la motor e luna poti sa mananci de acolo la cat o lustruieste =))

0

#45 User is offline   iulian.purcari 

• Membru

Posted 26 January 2012 - 09:54

Arata binisor masina, si ii chiar ceva "altfel" decat ce se face de obicei cu o dacie. Se pare ca inca mai sunt pasionati ai acestei marci, si foarte bine, zic eu. Eu la a mea in materie de "tuning" n-am apucat decat sa-i pun becuri halogen de-alea cu sticle albastre(sa faca lumina alba) si stopuri alb-rosu :D
0

#46 User is offline   C_o_s_m_i_n 

• Senior

Posted 26 January 2012 - 12:52

Si nu i-au trebuit 2000 de euro pentru un sistem de sunet bunicel. :D

This post has been edited by C_o_s_m_i_n: 26 January 2012 - 12:53

0

#47 User is offline   d-rive 

• Chucky Norris
  • Interests:auto

Posted 26 January 2012 - 13:17

View Postmik15, on 24 January 2012 - 21:48, said:

...s-au facut astea cu volan pe dreapta?

Categoric da.
In momentele de glorie cand Dacia exporta la greu, la Mioveni s-au fabricat Dacia cu volan pe dreapta, inclusiv papuc.
Baietii prin uzina aveau masini cu care se plimbau de la o sectie la alta, majoritatea erau cu volan pe dreapta, cred ca era mai fancy asa :rofl:

Dacia cu volan pe dreapta e singura masina cu volan pe dreapta care am condus-o si eu. Erau masini noi care intrau pe pista de incercari, vai de capul lor ce le faceam... si clientul cand o cumpara, mergea usor cu ea sa-i faca rodajul :rofl:
0

#48 User is offline   Cristi_VNC 

• Membru
  • Interests:...

Posted 26 January 2012 - 16:43

View Postd-rive, on 26 January 2012 - 13:17, said:

Categoric da.
In momentele de glorie cand Dacia exporta la greu, la Mioveni s-au fabricat Dacia cu volan pe dreapta, inclusiv papuc.
Baietii prin uzina aveau masini cu care se plimbau de la o sectie la alta, majoritatea erau cu volan pe dreapta, cred ca era mai fancy asa :rofl:

Dacia cu volan pe dreapta e singura masina cu volan pe dreapta care am condus-o si eu. Erau masini noi care intrau pe pista de incercari, vai de capul lor ce le faceam... si clientul cand o cumpara, mergea usor cu ea sa-i faca rodajul :rofl:

sustin 100%

masina e lucrata foarte bine daca era putin mai lasata si cu 2 usi era criminala
0

#49 User is offline   d-rive 

• Chucky Norris
  • Interests:auto

Posted 26 January 2012 - 18:21

Geme, topicul asta nu e in sectiunea "pe margine", asa ca e cam nepotrivita gluma ta.

Mie imi place doar partea frontala a masinii. Restul e kitch fix din cauza acelor praguri si desene pe lateral si eleronul ala care nu-si are locul (dpdv design) la partea din spate.

Daca era o Dacia sport la care ii facea doar partea frontala asa, lasa laterala aproape neatinsa si spatele schimbat cu niste triple mai interesante, chiar era o masina kastoaka.

This post has been edited by d-rive: 26 January 2012 - 18:24

0

#50 User is offline   gelu_bmw 

• ne compatabil
  • Interests:10%

Posted 26 January 2012 - 18:29

arata foarte bine dacia aia rosie dar ! fara acel eleron .
0

#51 User is offline   Sibianul 

• Pasionat
  • Interests:i don't have

Posted 27 January 2012 - 17:54

si mie imi place ,,eleonora,, :goodjob:
0

#52 User is offline   ogar nestapanit 

• CAS CAS
  • Interests:BMW,money,girls,nimicuri deastea!

Posted 31 January 2012 - 22:44

Oare ce performante o avea...0-100, max speed,reprize,franari,etc?
0

#53 User is offline   Diesel Power 

• Începător
  • Group: Contributors

Posted 01 February 2012 - 23:52

wow.. dar ce frumoasa e...chiar super reusita.. cum reusesc ei strainii sa ne bata cu propriile arme..
noi avem daciile astea la dispozitie de cand lumea..si jur ca n-am vazut o idee buna pe ele.. nici la logan sau duster n-am vazut vreun tunning acceptabil in RO, pe cand nemtii si altii..le-au facut si p-alea..au aratat ca se poate.
dar mustang-dacia asta.. e chiar suuper super..efectiv in afara de eleron si oglinzile alea jalnice.. e perfecta.Atat de diliu sa fie creatorul incat sa-i fi mutat si directia pe dreapta?:)) totusi nu cred. Ideea e ca mare maestru omu.. cine stie ce-ar iesi dintr-un bmw si cu ideile lui..
Cert este ca e foarte posibil sa nu fie o facatura.Acu si noi .. ne-a intrat in reflex cand vedem ceva perfect legat de dacia sa negam existenta/realitatea instant:)
P.S. Cred ca multora le e dor de o dacie veche in mintile ei prin garaj.. jur ca m-ar distra o tura pe camp din cand in cand:) good old times:)

acum am vazut ca dupa traficul inconjurator sigur nu e in Romania.. dar oricum ceva lumea a treia dupa imprejurimile in care e parcata pe langa casa printre rufe..ai fi zis ca e prin Romania..:)
si am observat dupa numele fisierului cu poza ca a fost incadrata candva de cineva la kitchy cars.. cam aiurea.. desi este oleaca incarcata.. la prima vedere, in final e doar accentuat agresiva si asta consider ca nu e neaparat rau.Restul tine de gusturi..

View PostAndreiXXL, on 26 January 2012 - 09:07, said:

o dacie ingrijita a unui prieten , in fiecare an baga ulei la praguri , antifoneaza pe dedesubt sa nu rugineasca , iar la motor e luna poti sa mananci de acolo la cat o lustruieste =))

draguta si dacia prietenului.. dar culmea.. 90% totul super ok.. si a dat-o de gard sanatos cu dublul triplul mega spoiler pe spate.. cum sa pui doua bari?nu era hotarat sau ce?:)
pe fata mai merge..nu iti dai seama ce si cum..zici ca e prelungire.. dar pe spate.. serios... ori punea una ori cealalta..niciodata ambele..
0

Share this topic:

• 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

www.bmwclub.ro trafic.ro