Jump to content

Slimy

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slimy

  1. Vand cutie viteze automata steptronic ZF de pe un 330i e46 din 2002. Schimba bine treptele pe drive cat si pe mod sport. Se potriveste pe orice BMW cu motor m54b30. Se vinde cu tot cu convertizor si instalatie racire ulei. Pret: 250e Tel: 0754810300 Predare personala in Bacau.
  2. Vand cutie manuala Getrag de pe un 318i e46 din 2002 n42b20a. 5+1 trepte. Se da cu tot cu timonerie, suport, cardan. Pret: 100e Tel: 0754810300 Predare personala in Bacau.
  3. Vand motor 2000cc n42b20a valvetronic 318i 143cp din 2002. Este perfect functional. A fost motorul de pe masina personala (am facut swap cu m54). Are 200.000 km. Se vinde complet cu accesorii si anexe: alternator, compresor, electromotor, injectoare, pompa inalta presiune, egr, fulie vibrochen, pompa servo directie, rampa injectoare Compatibil cu orice e46. Nu se vinde pe bucati ! Pret: 450e Tel: 0754810300 Predare personala in Bacau.
  4. Cumpar far dreapta oem model cu xenon pentru un e46 facelift. Sunt dispus sa cumpar set faruri daca sunt la un pret rezonabil si fara defecte. Tel: 0754810300 Robert
  5. Am gasit de curand la un amic un set de jante de e39 style 80 8jx17 cu ET23 care imi plac mult si sunt si foarte convenabile. Problema e ca eu vreau sa le pun pe un e46fl touring. Din cate am citit pe forum, fiindca au offsetul de 23 ating in aripi pe spate la greutate mai mare in masina. Daca roluiesc aripile spate, acestea trebuiesc vopsite dupa ? Prezoanele s-ar potrivi sau ar trebui mai lungi ? Si ce cauciucuri trebuie sa pun ? Ma gandesc ca 225/45/17 ar fi ok pe fata/spate. Dar pt spate ar fi mai ok 235/40/17 decat 225/45/17 ? Astept parerile voastre !
  6. Salut. Masina: BMW 318I fl 2002 touring, culoare gri Titanium Silver Am nevoie de : - Aripa fata stanga in culoarea Titanium Silver - Semnalizare far stanga transparenta cu marginile negre - Plasticul de sub far model cu stropitor (dar fara mecanism) in Titanium Silver - Aparatoare noroi de sub aripa stanga fata Multumesc !
  7. Am fost astazi in service si era garnitura de la capac culbutori. Lucrare de 300 ron. Cand o sa am mai mult timp si bani o sa merg sa schimb si restul garniturilor, ca de obicei dupa ce se duce una se duc toate.
  8. Ai idee ce e piesa din imaginea atasata ? Ca se continua pana in zona de unde curge uleiul.
  9. Masina in cauza e un 318i 2002 n42b20a. Am pornito in dimineata asta, am lasat motorul sa se incalzeasca cat am curatat gheata de pe geamuri, dupa care am plecat si am observat in oglinzi ca scoate foarte mult fum albastru, dar nu aparea nici un martor si motorul se comporta bine. Dupa sa zic 10 min de mers drumul era mai in panta si motorul a inceput sa piarda putere si sa clipeasca martorul "check engine" din bord. Am tras pe dreapta si cand am ridicat capota am fost invaluit de aburi incinsi de ulei din partea stanga a motorului, si am observat ca pierde ulei prin zona aia. Dupa ce am lasat motorul 10 min sa se raceasca, am plecat spre casa sa nu raman cu ea pe drum. Nu a mai scos fum albastru si nici nu a ramas check engine-ul aprins dar in schimb la motor tot pierde ulei. Am atasat poza, poate stiti de ce curge ulei pe acolo. Fumul albastru sunt sigur ca e din cauza uleiului curs pe evacuare si nu ca il consuma. Daca imi recomandati un service + tinichigiu bun in Iasi, v-as fi recunoscator.
  10. Cand scot masina in mers din viteza pe liber, turatia motorului scade pana la 0 nu mai ramane la relanti. Am schimbat debitmetrul recent cu unul tot oem. Am inteles ca ar putea fi un furtun fisurat.
  11. Caut un service sau un mecanic bun in Iasi pentru un 346 318i cu n42b20a. Anyone ?
  12. Aceeasi problema ca r3dlin3 o am si eu. Merge stergatorul singur...cand vreau sa mearga nu merge...si se deschide si luneta uneori dupa ce porneste stergatorul singur. Stie cineva ce ar putea fi ? Daca cilindrul de la stergator nu intra in gaura de pe luneta trebuie asezat ? Sau intra singur ?
  13. Si eu patesc ca dupa ce pornesc motorul, incepe stergatorul de pe luneta sa se miste si imediat se deschide luneta. Se mai deschide luneta si cand ridic portbagajul deschis sus. In schimb luneta nu merge deschisa din butonul de pe ea ci doar din telecomanda (inchidere centralizata oem). E destul de stresant si pare sa fie ceva si din cauza stergatorului dearece uneori merge singur chiar daca nu ploua, iar cand ploua si dau drumu la stergatoare cel din spate sa nu mearga deloc. Stiti ce ar putea fi ? Ca e destul de enervanta problema. Sa fie partea electrica de la motorasul stergatorului ?
  14. Am o problema cu un e46 318i din 2002 cu motorul n42b20A. Imediat ce am schimbat recent ulei + filtre (inclusiv filtru benzina/ toate Mann), a inceput sa mearga inecata la turatii mici, iar prblema cea mai mare e ca de fiecare data cand scot pe liber din viteza la peste 3000 de turatii, cand scade turatia sa ajunga la cea de relanti, scade de tot si moare. Nu se mai opreste la cat trebuie sa stea la relanti. Si asta doar cand e peste 3000 de turatii si scot pe liber. E destul de stresanta si chiar periculos, ca la drum lung daca o tin mai turata in viteze si nu ma grabesc sa schimb treapta cand o scot din cea inferioara, pana o schimb in superioara imi moare motoru si raman fara servo. Pe tester...imi aparea eroare ca amestecul de carburant e prea sarac, a fost dat reset si dupa ce am facut un test in mers si mi-a murit iarasi de 3 ori motorul, pe tester nu mai aparea absolut nici o eroare. Omu imi spune ca e pompa, dar m-am gandit ca pare mai mult problema de debitmetru. Am scos mufa de la debitmetru si surppriza...masina mai vioaie ca niciodata si a disparut si problema care ma stresa...ca murea cand scoteam pe liber. Am mers o saptamana fara debitmetru pus, fara nici o problema si am dat comanda de debitmetru Pierburg, ca mi-a spus lumea ca ar fi mai fiabile decat Boschu original. Problema a fost ca debitmetrul Pierburg nu se potriveste in cilindrul debitmetrului de la Bosch si nici nu se gasesc cilindrii aceia special pt Pierburg. L-am dus inapoi si am luat tot un original Bosch dupa seria celui dinainte si dupa ce l-am montat, se comporta mai bine motoru in turatii mici dar tot imi moare motorul cand scot din viteza la turatii peste 3000. Acum chiar nu stiu ce poate sa fie ca totusi fara debitmetru merge bine...si inainte sa schimb uleiul si filtrele mergea bine si cu debitmetrul Bosch. Ce parere aveti ?
  15. Am o problema cu un e46 318i din 2002 cu motorul n42b20A. Imediat ce am schimbat recent ulei + filtre (inclusiv filtru benzina/ toate Mann), a inceput sa mearga inecata la turatii mici, iar prblema cea mai mare e ca de fiecare data cand scot pe liber din viteza la peste 3000 de turatii, cand scade turatia sa ajunga la cea de relanti, scade de tot si moare. Nu se mai opreste la cat trebuie sa stea la relanti. Si asta doar cand e peste 3000 de turatii si scot pe liber. E destul de stresanta si chiar periculos, ca la drum lung daca o tin mai turata in viteze si nu ma grabesc sa schimb treapta cand o scot din cea inferioara, pana o schimb in superioara imi moare motoru si raman fara servo. Pe tester...imi aparea eroare ca amestecul de carburant e prea sarac, a fost dat reset si dupa ce am facut un test in mers si mi-a murit iarasi de 3 ori motorul, pe tester nu mai aparea absolut nici o eroare. Omu imi spune ca e pompa, dar m-am gandit ca pare mai mult problema de debitmetru. Am scos mufa de la debitmetru si surppriza...masina mai vioaie ca niciodata si a disparut si problema care ma stresa...ca murea cand scoteam pe liber. Am mers o saptamana fara debitmetru pus, fara nici o problema si am dat comanda de debitmetru Pierburg, ca mi-a spus lumea ca ar fi mai fiabile decat Boschu original. Problema a fost ca debitmetrul Pierburg nu se potriveste in cilindrul debitmetrului de la Bosch si nici nu se gasesc cilindrii aceia special pt Pierburg. L-am dus inapoi si am luat tot un original Bosch dupa seria celui dinainte si dupa ce l-am montat, se comporta mai bine motoru in turatii mici dar tot imi moare motorul cand scot din viteza la turatii peste 3000. Acum chiar nu stiu ce poate sa fie ca totusi fara debitmetru merge bine...si inainte sa schimb uleiul si filtrele mergea bine si cu debitmetrul Bosch. Ce parere aveti ?
  16. Masina in cauza e un e46 318i din 2002 cu motorul n42b20A. Imediat ce am schimbat recent ulei + filtre (inclusiv filtru benzina/ toate Mann), a inceput sa mearga inecata la turatii mici, iar prblema cea mai mare e ca de fiecare data cand scot pe liber din viteza la peste 3000 de turatii, cand scade turatia sa ajunga la cea de relanti, scade de tot si moare. Nu se mai opreste la cat trebuie sa stea la relanti. Si asta doar cand e peste 3000 de turatii si scot pe liber. E destul de stresanta si chiar periculos, ca la drum lung daca o tin mai turata in viteze si nu ma grabesc sa schimb treapta cand o scot din cea inferioara, pana o schimb in superioara imi moare motoru si raman fara servo. Am mers cu ea la tester...si imi aparea eroare ca amestec de carburant prea sarac, a dat reset si dupa ce am facut un test in mers si mi-a murit iarasi de 3 ori motorul, pe tester nu mai aparea absolut nici o eroare. Omu imi spune ca e pompa, dar m-am gandit ca pare mai mult problema de debitmetru. Am scos mufa de la debitmetru si surppriza...masina mai vioaie ca niciodata si a disparut si problema care ma stresa...ca murea cand scoteam pe liber. Am mers o saptamana fara mufa de la debitmetru pusa, fara nici o problema si am dat comanda de debitmetru Pierburg, ca mi-a spus lumea ca ar fi mai fiabile decat Boschu original. Problema a fost ca debitmetrul Pierburg nu se potriveste in cilindrul debitmetrului de la Bosch si nici nu se gasesc cilindrii aceia special pt Pierburg. L-am dus inapoi si am luat tot un original Bosch dupa seria celui dinainte si dupa ce l-am montat, se comporta mai bine motoru in turatii mici dar tot imi moare motorul cand scot din viteza la turatii peste 3000. Acum chiar nu stiu ce poate sa fie ca totusi fara debitmetru merge bine...si inainte sa schimb uleiul si filtrele mergea bine si cu debitmetrul Bosch. M-am lungit cu scrisul cam mult dar ma depaseste complet problema si ma streseaza. Acuma ma gandesc ca e posibil ca si debitmetrul dinainte sa fie bun si am dat bani degeaba pe unu nou. Ce parere aveti ?
  17. Scrie pe amortizoare Sachs Sport.
  18. Sa inteleg ca la arcurile H&R spatele sta mai ridicat fata de Eibach ? Eu am un e46 touring si as vrea sa schimb suspensia ca este uzata. Cand trec peste anumite praguri parca se lasa prea mult si uneori imi atinge dedesupt, iar la viraje stranse imi atinge pragul lateral asfaltul. Are amortizoare Sachs sport, cu arcuri negre cu dungi rosii pe fata si cu dungi albastre pe spate. Merg arcurile Eibach Prokit cu Bilstein B4 M-Tech pe e46 touring ? Ma gandesc ca daca ar sta cu H&R mai ridicata de spate putin ar fi mai ok ca poate se intampla sa am greutate in portbagaj. Sau ar fi mai indicat sa le schimb tot cu OEM ?
  19. Multumesc pentru ajutor STO !
  20. Buna ! Am un e39 525d din 2003 lovit si vreau sa scot de pe el cateva componente ca sa le pun pe altul din 2001 tot facelift, dar am nevoie de ajutorul vostru sa imi spune-ti daca se pot monta. Precizez ca masina pe care vreau sa le montez ca dotari nu are decat scaune incalzite si navigatie MKIV cu TV si este to 525d manual. 1. Masina din 2001 are doar aer conditionat. Merge sa ii pun fata de climatronic in bord ? Sau pentru climatronic este nevoie si de o alta instalatie pe care masina doar cu aer conditionat nu o are ? 2. Senzorul de ploaie se afla in oglinda retrovizoare sau prins in bord langa parbriz ? Am auzit de la unii ca ar fi in oglinda retrovizoare, dar totusi am vazut ca este ceva si pe partea dreapta a bordului care seamana cu un senzor. Merge sa il scot si sa il montez pe cealalta ? 3. Ca sa montez perdeaua electrica de la luneta pe cealalta masina trebuie sa scot tot panoul din spatele banchetei sau se scoate separat ? 4. Merge sa schimb ceasurile din bord pe cealalta masina sau va da eroare ? Vreau sa schimb si ceasurile din bord pentru ca e modelul cu ecranul din centru lung, iar cealalta il are mic si pe langa asta mai are si problema ca nu arata literele complet. 5. Ca sa ii pun si cruise control trebuie sa ii schimb doar computerul de bord ? Masina pe care vreau sa montez toate astea nu are nici comenzi pe volan, dar il voi schimba si pe acela ! 6. Cat ajunge aprox. la reprezentanta panoul din interior a usii soferului, fara comenzi doar panoul iar cu capacul airbagului din stofa ? Le multumesc anticipat celor care ma ajuta. <_<
  21. Din pacate nu aveam asigurare casco si regret. Nu prea imi permit pentru ca am la alte 2 masini si sunt multe cheltuieli. La urmatoarea masina nu o sa mai fac aceeasi greseala. Cum credeti ca e mai avantajos ? Sa vand piese de pe masina personal sau sa caut sa o dau la o firma de dezmembrari ?
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.