Jump to content

XSD

Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XSD

  1. Deoarece voi fi plecat din tara o perioada mai lunga rog pe cei interesati sa foloseasca datele de contact de mai jos (Emanuel Giurgea, asociatul meu) : Tel : 0742 094 758 Mail : emanuel@oxylus.ro YM : g_emanuel
  2. Deoarece voi fi plecat din tara o perioada mai lunga rog pe cei interesati sa foloseasca datele de contact de mai jos (Emanuel Giurgea, asociatul meu) : Tel : 0742 094 758 Mail : emanuel@oxylus.ro YM : g_emanuel ---- Ca sa raspund la cateva intrebari sincer nici eu nu stiu de ce nu s-a vandut pana acum, pretul e chiar foarte okay pentru ce este masina. Si nu e vorba ca au venit 100 de insi sa o vada si nu le-a placut, pur si simplu pana acum doar cu schimburi am fost contactat, fara cash (si evident am refuzat). Repet, tehnic sta foarte bine problemele sunt doar de natura optica si ceva rugina. Pentru cei interesati am vorbit cu vopsitorul meu si cu 15 milioane se pot rezolva toate problemele de exterior si sa arate beton. Asta e pret special pentru ca suntem cunoscuti, evident, si poate fi transferat catre urmatorul posesor. In mod normal ar costa semnificativ mai mult. Omul lucreaza excelent, nu vopseste la penson. Cat despre masina chinuita chiar nu se pune problema de asta, cred ca au fost mult mai chinuite altele mai scumpe. Masina arata atat de rau la exterior pentru ca a fost lovita de cateva ori in stalpisori sau cauciucuri la o etapa de drift (pe vremea cand si eu si Emanuel eram complet in plop si nu stiam ce facem). Asta inseamna adunate cred ca vreo 15 minute de chin, in rest s-a mers linistit cu ea pe strada si km, fata de alte ultilaje similare cu ele "lucrate" chiar sunt ai ei. Imi pare rau ce nu am ceva poze mai vechi cu ea in care nu era atinsa si avea doar ceva rugina, arata clean. Acum ca sa incheiem treaba asta nu stiu care e pisica galbena insa asta daca o luati cu 1500, va mai dau kit-ul bi-turbo (500), faceti un soft (350), interior piele electric, incalzit (am, nu stiu exact cat face sa zicem vreo 200), tinichigerie si vopsitorie (330), ceva jante cum trebuie (400) ai la 3300 euro o masina mai rapida sau sa zicem la fel ca un M3 Evo (~350 cai) cu handling bun (suspensie sport inclusa - model ieftin dar lucreaza bine) si care arata tipla interior/exterior iar impozitul e de 2.5 nu de 3.2. De aici si pana la 6000 nu stiu ce mai poti sa-i faci fara sa fie bani aruncati. Evident in calcul mai intra si ceva manopera si timp, astea depind de priceperea si relatiile fiecaruia. Ce am scris mai sus este opinia mea si trebuie interpretata ca atare, sansele sunt ca nu sunt obiectiv chiar daca incerc sa fiu. Pretul va fi scazut pana se va vinde, nu e graba insa trebuie sa plece, nu am nevoie de ea.
  3. Salut, scuza-ma de reply-ul intarziat, intru mai rar pe forum, cel mai usor dati de mine la telefon. Actele nu sunt pe numele meu si nu pot sa-ti ofer fiscal. Proprietarul de la care am luat-o m-a asigurat ca se ocupa el de impozit si nu il deranjeaza sa merg cu masina pe numele lui iar mie mi-a convenit mai mult asa. Am incercat sa-l sun azi si numarul nu mai e valabil deci daca vrei sa faci actele trebuie sa-l cauti. In acte e trecut 2.8 si nu se vede diferenta intre ele sa zic asa, detalii la telefon. Cum ti-a scris si Alex am mentionat toate lucrurile astea in anunt, nu vreau sa incurc pe nimeni si sa pierdem vremea.
  4. Detalii: BMW 325i E36 Coupe An fabricatie 1994, inmatriculata RO 2008, taxa nu a fost recuperata. Motor M50B25 Vanos 2.5L 192 cai stock + chip (~205-210 cai) 190.000 km reali Inmatriculata persoana fizica, proprietar, ITP 25.11.2013, fiscal pe loc Dotari : - Suspensie sport JOM noua (max. 200km) - Aer conditionat automat cu doua zone - Inchidere centralizata - Interior Sport M, tapiserie textil - Volan M in 3 spite imbracat in piele - Computer de bord (OBC) - Geamuri electrice - Oglinzi electrice - Servodirectie - Servofrana - ABS PRET : 1800 euro sau cea mai buna oferta. Mentiuni: Masina se afla intr-o stare tehnica foarte buna, pretul reflecta multitudinea de mici defecte optice cat si faptul ca are ceva rugina in mai multe locuri. Se doreste o vanzare rapida, prima oferta decenta cumpara masina. Optionale: - Triple LED (incluse in pret sunt triplele smoked din ultima poza) - Faruri cu lupa si angel eyes (incluse in pret sunt farurile stock cu white blinkers) - Frana de mana hidraulica (de la Racing Nick, e montata pe masina) - Volan Momo Corsa 28mm + butuc E36 - Jante 16" sau 17" multiple modele. Pretul include jante pe 15" de aliaj stock. - Diferential sudat (actual are diferential open) - Interior piele electric, incalzit si alte piese E36, eventual chiar si un motor de 2000 pentru cei care vor impozit mai mic. Telefoane : 0748 681 331 sau 0742 094 758 E-mail : octav@oxylus,ro YM : xsdesign2k2 Mai multe poze : http://www.farcebook.com/media/set/?set=a.4174211227509.2166146.1051149492&type=3
  5. Detalii: BMW 528i E28 An fabricatie 1987 Motor 3.5L M30B35 210 cai putere (in stare f. buna, nu este insa omologat) 127.000 km in bord, reali doar ea stie. Inmatriculata persoana fizica, ITP expirat (se poate face), nu ofer fiscal, nu se plateste impozit Cu masina vin : - 3 Jante AC Schitzer 16" (modelul celor de pe spate, a 4-a nu o mai gasesc) - Set 4 Jante de tabla Optionale: - Set 4 Jante BBS originale BMW (16.5", TRX R415 pentru cine stie) din pacate vopsite negre de un fost proprietar. Mentiuni/probleme : Masina merge si trage foarte bine (am masurat-o la 200 sau 210 cai pe dyno deci e in apele ei). Optic arata foarte bine pentru varsta ei insa tot mai are ceva benghiuri si cateva puncte de rugina. Vopseaua din ce imi dau eu seama pare sa fie originala si linia o vedeti si voi. Oricum peste aproape orice E28 am vazut in ultimii ani. Sunt poze cu toate defectele. Interiorul e foarte okay. Ca problemute, starter-ul e la buton si mai face uneori figuri nu stiu exact care e motivul si nici n-am investigat, pana la urma a pornit tot timpul insa uneori face click-uri si nu invarte. Sincronul de la a 2-a e dus, intre greu si usor doar daca turatia e corecta. Are diferentialul sudat si, cu toate ca nu m-am dat cu ea decat de vreo 2-3 ori sideways, simt ca s-ar da foarte fain cu o suspensie dura, e controlabila si motorul e cuplos. PRET : 1100 euro sau cea mai buna oferta. Telefoane : 0748 681 331 sau 0742 094 758 E-mail : octav@oxylus.ro YM : xsdesign2k2 Mai multe poze hi-res (inclusiv toate defectele) : http://www.farcebook.com/media/set/?set=a.4180397302157.2166265.1051149492&type=3 Edit : Nu reusesc sa atasez suficiente poze, e ceva haotic cu forum-ul. Va rog urmati adresa de mai sus pentru a vedea toate pozele.
  6. XSD

    Diagnoza V 6.5

    Ah, da, este si varianta descrisa de alex80, mi-a scapat atunci. Noi am luat un lap vechi pt. ca mai erau niste soft-uri de care aveam nevoie si care nu rulau pe XP. Good point. Multa bafta, Octav
  7. XSD

    Diagnoza V 6.5

    Am luat si eu acum ceva vreme din prietenoasa china vreo 3-4 unitati de carsoft. Iti pot spune cu mana pe inima ca n-ai ce face cu adaptor usb-serial, ai nevoie de serial "de fabrica" de aceea am si cumparat un laptop vechi special pt. asta. Cauta ceva gen pentium III, va avea serial, nu e foarte scump si nu ai nevoie de mai mult pt. diagnoza. Soft-ul nu e cel original asa cum nici diagnoza nu e originala, toate care se vand la noi sunt facute toate in china asa cum am luat si eu si soft-ul este piratat.
  8. Salut, din nefericire nu ma ajuta, acum am 3.15 si e muuult prea lung pt. ce am eu nevoie. Un 4.44 ar fi excelent.
  9. 3.45 e prea lung, din ala pot sa fac rost, am nevoie de ceva peste 4
  10. Multumesc ! Din ce am inteles cele scurte au fost puse pe variantele cu cutie automata, sper ca asta e cazul.
  11. Cum scrie si in titlu, ma intereseaza diferentiale cat mai scurte (un 4.10 ar fi ideal) pt. E36 (coupe, 1994, 325i) si unul care sa se potriveasca pe E28 (3.5). Ma intereseaza in special diferentiale deschise (normale) pentru ca se vor suda oricum, autoblocante doar daca nu gasesc deschise. Daca sunt deja sudate si la un pret okay, si mai bine. PM sau e-mail octav [at] oxylus.ro Multa bafta !
  12. La o masina buna ... nu prea, pt. ca nu sunt la vanzare. Dar eu inca sper, nu am nevoie de ea, ar fi un proiect, deci pot astepta pana pica ocazia potrivita, nici o graba.
  13. Cumpar 330d E46 manuala tractiune spate (fara integrale) : Tel : 0788 182 448 E-mail : octav [at] oxylus.ro
  14. Asa .. inca un mic update. Din nefericire mi-a tot scapat sa ma uit dupa codul de vopsea .. imi pare rau. Sper sa-mi aduc aminte la un moment dat sau altul. Eventual sa intreb vopsitorul ce cod a folosit cand a fost revopsita complet masina. - Au fost montate tacho ringe, o operatie cam scarboasa la bordul cu pricina si efectuata mai neortodox de asociatul meu, Emanuel, la alte borduri se pare ca operatiunea este mult mai usoara (suruburi, etc.). Arata sweeet. Poze mai incolo. - S-au cumparat jante originale M5 Chrome Shadow, noi in cutie, din UK. Costul nu are rost sa-l spun dar mic nu a fost ... deloc. Oricum sub pretul de lista de la noi. Insa daca ai pata pe jantele astea si le vrei bune si neabuzate, nu prea ai de ales. - S-au cumparat frane complete de M5, fata-spate. E ceva diferenta fata de cele stock de 520d :twoup: Acum sper sa nu mai "ia foc" pe drumurile virajate abordate mai ... sportiv. - S-a cumparat si eleron luneta AC Schnitzer. Am uitat sa mentionez ca erau montate deja pe masina de ceva vreme eleron subtire portbagaj M si grile originale de M5. - S-a cumparat PDC original si bara cu control pt. incalzire scaune, dsc si pdc ca sa se faca toate functionale. - S-a facut un test de ulei cu Motor Checkup si sta tip-top, ne-a mirat pe toti ce bine se pastreaza motoarele astea. - Se tin "tratative" pt. schimbarea oglinzilor cu oglinzi originale de M5 cu pliere. - Inca se cauta un volan de M5 double stage, la preturi decente s-au gasit doar single stage pana acum. Mai pe romaneste, dupa ce masina si-a demonstrat calitatile si fiabilitatea in timp, a venit momentul sa se bage niste bani seriosi in ea pt. ca merita tinuta si pusa in valoare. Am ramas putin dezamagit de multe masini noi (medii dar si premium) care nu se apropie din majoritatea punctelor de vedere de E39, in special la calitatea constructiei. Ca sa intelegeti de ex. am luat un Mondeo 2009 cu 30 mii km care inafata de spatiu interior si handling este inferior bmw-ului vechi de aproape 10 ani cam din toate punctele de vedere. La handling insa s-ar putea sa se schimbe putin balanta dupa jante/suspensii/frane noi, acum e pe un penibil 15" la roti iar mondeo are pachet sport si 17" incaltate cu bridgestone potenza. Cu ceva bafta in maxim 2 saptamani se termina toate modificarile, marea problema fiind jantele care trebuie sa vina din UK si pana nu vin nu se pot pune franele samd. Multa bafta, revin cu poze la tacho ringe. ==== Cateva poze cu tacho ringe .. calitate cam slabut, vom face poze mai "artistice" cu un EOS cand e gata totul, la pachet. Daca ar vedea baietii de la bmw tuning-ul la "furculita" s-ar cam speria, dar se pare ca a fost singura metoda care sa nu deterioreze bordul. Am bagat si o mica poza cu scaunele de M5, cel din dreapta pare zgariat, nu stiu de ce, dar numai in poza. Ori e un glare (reflexie) ori era murdar (??).
  15. Salutare, iti trimit nr. pe PM si vb. cu asociatul meu, momentan masina si interiorul sunt la el. PS : Si a ta arata f. bine, sa o stapanesti sanatos.
  16. Salutare, daca nu uit sa arunc un ochi peste ea, revin maine cu codul de culoare :twoup:
  17. XSD

    bmw 850 ci

    Frumusica masina, felicitari ! Despre cai prea am ce sa comentez pt. ca nu s-a spus nimic de intercooler(e), garnituri chiulase, stand-alone si multe alte chestiute care ar fi facut posibila functionarea motorului supraalimentat. Daca a fost intr-adevar construit ca sa scoata 1000 cai si ii scoti turbele, cel mai probabil va scoate mai putin decat standard din cauza compresiei marite. In fine. Important este ca e un E31 frumos, model pe care il iubesc, si asta e tot ce conteaza. Multa bafta !
  18. Ah, de cata vreme n-am mai scris, multe s-au mai intamplat. Acum scaune si bancheta spate de de M5, scaunele sunt evident electrice si incalzite, posibil sa aiba si masaj al soferului dar nu am mai stat sa verific. Surprinzator, ca pozitie la volan parea ceva mai ok cu scaunele originale care nefiind electrice putea cobora parca ceva mai mult dar nu-i asa mare diferenta. Ca si confort si suport lateral ... mult mai bine :twoup: Farurile au fost schimbate cu Hella noi-noute cu margine alba, urmeaza triplele, probabil tot Hella dar pe alb. A fost comandat un kit exterior de M fata-spate, evident. Se sta cu ochii pe ebay dupa niste roti de M5 E39 originale, la noi nu prea am gasit un set in stare buna (inca). Sper sa nu fie nevoie si de suspensie sport la ce drumuri avem, insa daca va fi musai, asta e, se pune. Pe la sf. lunii sa speram ca apar pe piata niste unitati multimedia pt. E39. Am cumparat deja una pt. alta masina de-a noastra, un Mondeo 2009 luat recent si daca e buna chinazaria, se pune o unitate si pe bavarez. Ceva in genul : http://cgi.ebay.com/New-BMW-E38-E39-E53-Ca...=item27b2f6260a De asemenea s-a revopsit integral masina (cum trebuie, cuptor etc. nu ieftineala) pt. ca erau cateva mici defecte care iritau ochiul si acum arata aproape ca noua. S-au mai schimbat si ceva bucse si vreo 2 pivoti, nu era nevoie dar am zis sa fie totul chiar tip-top. S-au schimbat si discurile de frana + placute. In fine, s-a rezolvat orice nu era oricat de putin ok la ea pt. ca un bmw merita sa fie intretinut si tinut in forma maxima. In rezumat, pot sa va spun ca sunt super-fericit de masina asta, nu a avut nici o problema serioasa (o sg. data nu a pornit de la o murdarie dar apoi si-a revenit pana la service si s-a rezolvat imd.). Consumul si taxele au ramas si ele foarte decente, nu se simte prea tare nevoia unui chip asa ca va ramane stock. Voi reveni cu o sesiune foto dupa kit-ul de M si jantele de M5. Multa bafta !
  19. XSD

    E36 320i Coupe

    Razvane, spune si ce fel de curbe, va crede lumea ca mergeam pe europeana cu 100-120 si te-am impresionat :twoup: Daca pocnitura mai sanatoasa a fost cu un rapanos Clio, macar ultima a fost, asa, mai la nivel cu un Civic Type R. Cred ca s-au tot certat in parcare si civic-ul a cedat nervos. Multa bafta cu motanelul pe viitor, sa nu mai radem de "ghinioanele" tale.
  20. Salut, nu il mai dau, am luat un 535i ca masina proiect si o sa pun in primavara pe el kitul.
  21. DTM - Si eu mi-am luat Fireblade-ul mare pt. ca ala de 600 nu are cuplu suficient, chiar daca pe hartie e f. rapid :) Aici intr-adevar se poate discuta serios de performanta si nu de costuri, rapoarte si "daca se merita", nu la bmw-uri diesel. Vis-a-vis alte asemenea comparatii, ma voi abtine pentru ca nu vreau sa incep alte discutii. Ca tot am inceput cu motocicletele, eu va inteleg perfect pe voi cei carora nu le "ajunge" un 520d, apoi nu le ajunge 525 samd. este perfect natural pentru ca performanta masinii este un factor mai important din ecuatie in comparatie cu altii. Dau exemplul tatalui meu care nu e "cursar" si ii este suficienta o masina buna care sa-i ofere confort si siguranta in drumul lui de la A la B. In momentul ala conteaza banii care ii bagi in masina/combustibil in loc sa-i bagi in altceva. Revenind la treaba cu motocicletele dupa ce tragi serios de un miar nu prea mai sunt masini care sa te impresioneze sau sa-ti ofere cat de cat satisfactie. Si atunci ce poti face, nu mai conduci masini ? Iti iei doar de la M5 in sus (daca iti permiti) ? Eu unul am ales sa merg linistit, legal si fara excese (dese) astfel incat o plimbare cu masina este relaxanta si fara stress. Si nu o sa-mi fie deloc rusine ca-mi da "fum" un 530d la semafor in timp eu eu pornesc linistit in treaba mea. Insist pe faptul ca sunt mai multe categorii de oameni iar fix cei care ar lua un 520d probabil nu sunt timpul de oameni care stau pe forum, au nevoie de o masina buna pentru familie de exemplu. Acum m-as astepta sa spuneti ca acei oameni nu sunt "adevarati" posesori de bmw. Come on. Nu cox-ul este totul oameni buni, si sa fiu sincer daca e sa o luam la modul general, si 530d e extrem de lenes fata de o masina cu adevarat rapida. Sa rezumam, alegerea depinde de importanta urmatoarelor criterii pentru tine : confort, imagine, performanta, fiabilitate, costuri intretinere/reparatii, costuri rulare. Avand in vedere ca se compara acelasi model, importanta este pozitionarea in "top" a criteriilor performanta si costuri. Daca performanta e sus si costurile jos, atunci ia 530d. Daca ambele sunt pe la mijloc atunci ia 525d. Daca costurile sunt sus si performanta jos, atunci 520d. De discutat altceva mi se pare inutil.
  22. XSD

    E36 320i Coupe

    bogdyy - Nu stiu ce sa zic, poate daca stateam in acelasi oras te luam la o tura si vedeai ca n-ai treaba, mergi peste tot okay. Poti sa iei si gropi si ce vrei, trebuie sa ai grija doar la cratere mari, santuri si borduri. Nu pot zice ca am mers chiar mult cu masina asta, dar totusi am mers ceva si n-am avut probleme cu nimic. Pasagerii, la fel, nu s-au plans. Intratul si iesitul e putin mai dificil dar si pozitia de condus merita, stai jos cu fundul pe pamant. Recunosc ca sunt unele drumuri din oras pe care le evit, sunt locuri unde ma oftic ca nu pot sa ma sui putin pe bordura, m-am mai ciondanit si eu cu unul-altul, dar in general lumea intelege si nu escaladeaza. Ce sa-ti zic, unii se impaca mai bine, altii mai putin bine cu asa ceva. Parerea ta insa e foarte radicala si nu prea am intalnit pe nimeni care sa fie asa de impotriva. Hai totusi sa nu umplem thread-ul asta cu discutii despre masini joase :)
  23. XSD

    E36 320i Coupe

    Sorry dar nu esti deloc obiectiv, o tii pe a ta si buna. Nu compara un rapan de Logan din 2004 cu un BMW impecabil, fie el si din 95. Si fara sa te superi chiar sunt in cunostinta de cauza pt. ca printre masinile din dotare se afla si un Logan diesel din 2008 (luat nou evident) care nici cand a iesit pe poarta fabricii nu ajungea ca si "masina" la curul bmw-ului. Ah, ca-ti faci treaba mai usor, mai economic si mai cu durere in fund de gropi asta e altceva, dar sa nu zici ca e masina mai buna ca nu exista asa ceva. E o masina cu care sa-ti faci treaba si atat, iar daca pt. tine asta e tot ce trebuie sa faca o masina, nu cred ca poti sa te numesti iubitor de masini sau pasionat. La ce te ajuta suspensia si jantele ? Mergi tare pe un traseu virajat cu Logan-ul si o sa intelegi. In fine, nu e treaba mea sa te conving de ceva, dar impusti foarte departe de problema. Iti zic si o sa-ti repet, eu nu am avut nici o problema cu garda joasa si nu ai ce probleme sa ai daca esti atent si mergi cu grija. Daca vrei sa rupi masina prin hartoape, o rupi indiferent de suspensie. Eu cu orice masina merg atent sa nu imi bat joc de ea, asa ca depinde mai mult de sofer si cat tine la masina, parerea mea. Pentru unii conteaza bucuria de a avea un lucru frumos, nu trebuie neaparat sa faca cerculete. Chiar invers, o sa observi ca in general aia care-si bat joc de masini au niste rupturi, si asta pt. ca cineva care-si iubeste masina si baga o gramada de bani nu iti face flenduri cauciucurile noi noute doar ca sa se dea sofer. Edit : O completare mica, nu stiu ce gunoi ai avut tu, fara suparare, dar daca intretii masina nu stiu cum poti spune ca nu mai merg optiunile cum trebuie. Singura chestie care se diminueaza in timp e AC-ul care si asta se schimba daca e nevoie. Tine cont ca astea au fost niste masini construite cum trebuie la vremea lor. Logan-ul nostru in 30 mii km deja s-au inmuiat tampoanele de la motor si mai "loveste" uneori (si nu si-a batut nimeni joc de ea) = trebuie sa pun aftermarket care tin, de garantie nici nu e vb. ca "e normal", geamul de la sofer s-a desprins, a inceput sa trancane interiorul ca la felul 17 si ai de munca sa-l faci mai silent (sunt baieti care fac bani fix pe chestia asta) si multe alte "nimicuri" care iti arata cat de buna e ca masina. E buna ca sa-ti faci treaba ieftin si da, e mai okay ca un bmw sh, dar un bmw sh gunoi importat italia, nu unul intretinut impecabil. E o mare diferenta aici.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.