Jump to content

sergio_nik

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sergio_nik

  1. A fost cu 323ti-ul. Nu era deschis topicul de plictiseala, chiar vroiam sa imi fac 316-ele calumea. Poate nu ma aruncam sa bag toti banii in transformare, dar 5000 chiar eram pornit. Dar dupa mai lungi discutii am renuntat la idee si mi-am cumpart TI-ul, cu motorizarea care vroiam sa o pun pe 316.
  2. Nu vad de ce ar fi o gluma proasta daca ceri un sfat pe forum...in fine... Nu ma laudam cu accidentul. Am spus ce mi s-a intamplat. Si am invatzat mai multe dupa urma lui.
  3. Nu prea am apucat sa ma bucur mult de ea, ca am facut-o praf:D :twoup: Am depasit ca prostul pe unu, si mi-a fugit spatele. Ploua si era o pelicula de apa toata strada. Daca o calcam mai usor cand am intrat in depasire, cred ca nu derapam. M-am invartit de 4 ori am intrat intr-un podetz de beton, din podetz intr-un santz si din santz am sarit printr-un card de fier, si m-am oprit in curtea omului. Am bagat-o in service, in mare asa in jur de 150 mil reparatiile. Nu au sarit airbag-urile, ce e mai nasol asa, e podeaua infundata si stalpul de pe lateral dreapta. In rest doar praguri, capota, masca fatza si spate si jantele rupte in 2. Am bagat-o intr-un service destul de bun. Mi-au spus ca o sa iasa fara probleme la unghiuri dupa indreptarea la presa. Norocul a mai fost ca avea un model identic la dezmembrari. Sa vedem ce o iesi. E gata in 2 sapt. Asta e....ce nu te omoara te intareste. O sa merg cu maxim 50 la ora pe ploaie, de acum.
  4. La mine se practica furatul oglinzilor, e ceva normal sa pleci la serviciu si sa constati ca nu mai ai oglinzi. E ca si cum ai gasi un gainatz pe capota. Un prieten cu un E90 si-a pus oglinda de baie, decupata si pusa in cadrul suportului, apasata fortzat. Asta dupa ce i-a furat al 3-lea set de oglinzi:) Nici cu inscriptionarea numarului de masina nu mai merge. Ti le ia direct, tot ce gasesc. E foame!
  5. nu se simte nimic ... crede`ma nu stiu de la ce ar putea fi ... apa aia nu se poate evapora de la atat caldura si firbere... , alt fenomen nu vad... ori are o fisura F mica si curge putin cate putin.... habar nam Mai poti incerca in felul urmator: Umple vasul cu apa distilata pana la o anumita gradatie care sa o tii minte, pe urma dai o tura cu masina dar mers mai sportiv asa, in primele 3 trepte sa schimbi dupa 5000 ture, si te uiti pe urma daca a scazut apa sub gradatia pana la care ai completat.
  6. Nu, picaturile alea sunt condens de la aerul conditionat. Apa cu antigelul iese dub forma de vapori amestecat cu gazele si se simte un miros dulceag, ca atunci cand desfaci capacul de la apa din radiator, cand e fierbinte.
  7. @torelo: e posibil sa fie si garnitura de _chiulasa_ putin ciupita si se duce pe evacuare. Tureaza motorul pe la 4000 ture si vezi daca gazele de pe esapament au un miros dulceag de antigel.
  8. Aaa, credeam ca tu ai fost implicat in accident. Pacat de ea :twoup: . Arata f bine.
  9. @JAX: Cum s-a intamplat accidentul?
  10. Dupa ce iti termini treaba cu o femeie, apesi pe ala si o ejecteaza automat din masina :twoup:
  11. Poate Daciile noastre chiar sunt fiabile pe drumurile germane. Azi de exemplu ma chinuiam sa fac niste slalomuri printre gropile facute de astia sa plombeze un r_hat de drum judetean si o Dacie 1300 din 70 si ceva a trecut ca prin branza prin gropile alea cu 80 la ora. Am zis ca nu e adevarat. Daca faceam acelasi lucru, cred ca ma intorceam cu rotile in punga.
  12. Mi-am cumparat si eu azi SONAX Fuel injection & Carburettor Cleaner. O sa il adaug la un plin maine, sa vad daca se observa ceva la masina. Presupun ca rau nu ar avea de ce sa faca. :twoup:
  13. Ramasesem dator cu un reply sa spun ce am facut pana la urma :twoup: Am renuntat la ideea sa investesc banii in 316i-ul meu si mi-am cumparat un E36 323TI pachet ///M, motor de 2.5, 170cp, fabricat in 2000, prima inmatriculare in 07/2001 cu 101.000km, abia folosit. Nimic schimbat pe el, e asa cum a fost scos din fabrica. Ca nou in interior, scaune incalzite din piele Alcantara cu textil pe mijloc, aer conditionat, incalzire auxiliara webasto. Asa cum spuneati si mai sus, pana acum nu am condus BMW. E diferenta ca intre carutza si avion intre 316 si TI-ul acesta. O sa revin si cu niste poze. Va multumesc pt sfaturi! Numai bine!
  14. Aceiasi problema am avut-o si eu cu un 316i din '94. A inceput din iarna, la fel se aprindea si cand ii puneam contactul iar, se stingea. Si mai se aprindea de nebun cand mergeam. Am pus-o pe un tester si mi-a spus ca la 2 roti, una de pe fatza si una de pe spate, indica viteze diferite fatza de celelalte 2. Adica la doua arata ca merg cu 8km/h iar la celelalte cu 2km. Mi-a spus ca senzorii nu au nimic, doar ca a intrat noroi la ei, si treb curatzati. Le-am dat cu spray de curatzare si nu mi-au mai facut probleme.
  15. Pleaca de pe loc pe la 4-5000 ture. Daca iti scartie anvelopele nu cred ca are nimic ambreajul. Sau adu-o in a 3-a sau a 4-a viteza pe la 3000 ture si apasa brusc acceleratia. Daca simti ca nu trage si sare turometrul fara sa ia si viteza inseamna ca iti patineaza ambreajul. Si daca ti-l schimbi, schimba tot kit-ul.
  16. :twoup:) Pe orice site cu VIN finder sau checker imi zice ca nu e introdus corect. Nu stiu de ce. L-am verificat de 10 ori, e scris corect. VIN-ul e: WBACA71010FL64293
  17. Buna intrebare. Chiar m-ar interesa si pe mine.
  18. Am 25 de ani (peste aproape o luna). De insurat nu ma gandesc in urmatorii 10 ani, casa nu am, dar am un apartament de 3 cam in care stau si o garsoniera care o inchiriez. Stiu ca pot face niste mici afaceri cu banii astia, decat sa ii arunc intr-o masina, ai foarte mare dreptate aici, referindu-ma la ce mi-ai scris in post-urile anterioare, dar nu prea ma duce capul la afaceri. Niciodata nu am avut flerul/atuul asta, sa investesc in ceva bun :twoup: De vreo 2 ani mi s-a pus pe masini. Si chiar as vrea sa imi fac o masina "a mea", personalizata in felul meu, chiar daca e 316-ele asta sau alt BMW. Stim cu totii ca o masina a noastra nu e un simplu lucru in care ne suim sa ajungem din punctul A in punctul B. Avem si sentimente pentru ele. Tinem la ele. Ne chinuim sa le oferim ce e mai bun iar cand ne pica ceva la ele stam de parca ne-a lovit cineva cu parul in cap pana remediem problema in cel mai scurt timp. Nu mai zic atunci cand le gasim zgariate, lovite in parcare, de zici ca ai omora pe toata lumea vinovat sau nevinovat. Iar eu zic ca toti dintre noi ne-am urcat cel putin o data la volan cu gandul de a pleca din punctul A, dar de nu a ajunge in nici un punct B, ci doar din placerea de a te plimba si a-ti conduce masina. Asa ca eu zic ca merita sa investesti in viata in ceva care iti aduce o bucurie si o satisfactie, chiar daca e o "gaura neagra" si un aspirator de bani.
  19. Facand o paranteza, ce parere aveti de 840 sau 850i? Ma uitam pe www.mobile.de si vad ca unul epava e intre 4000 si 6000e iar cele intretinute sar de 15.000e si ajung pana la 30.000 - 35.000 euro :twoup: :) :)
  20. Am discutat multe ore, aseara, cu prietenii despre ce sa fac. Majoritatea ma incurajau sa modific E36-ele, sa o fac "a mea", pe gustul meu. Am vorbit ieri si cu niste baieti din Buc. care reconditioneaza si modifica BMW-uri sa imi zica niste preturi. Mi-au dat urmatoarea solutie: - motor de 2.8i cu turbina - 400CP +electrica + cutie + soft - 4000e - suspensie blistine reglabila + frane de M3 - 600e - masca fata-spate de M3 - 400e Iar restul ce se va mai aduna: - Vopsit total - Ampreaj pe ceramica - Jante + caucioace - Evacuare inox - Interior piele + retapitzare - Angel eyes - poate si un OBC full Numai ca la tot ce am trecut aici nu cred ca imi va ajunge 8000e. In schimb se ridica si urmatoarele probleme in cazul in care investesc in masina: 1. Cred ca imi va fi greu sa o folosesc zi de zi. 2. Stau la bloc, o parchez in fatza blocului, iar zilele trecute mi-am gasit pleoapele de la faruri rupte (cineva incercase sa le ciordeasca, dar s-au rupt cand au tras de ele sa le dezlipeasca si a abandonat ideea) si ma gandesc ca dupa ce o fac "tzipla" si o parchez frumos in fatza blocului, mi-e ca dimineata o gasesc pe butuci. Doar sa pun camera pe ea, sa o monitorizez non-stop :twoup: Nu stiu daca sa incep restaurarea sau sa stau cuminte...
  21. Da, am exagerat cu 15000. Oricum din ce am vazut ca si-a pus pe ea, jantele + farurile sunt cam 2000 euro
  22. Ma uitam la pisicutze reconditionate si am dat de articolul asta: http://www.4tuning.ro/tuning-4/masini-tuna...ostin-5317.html Cred ca s-a bagat vreo 15.000 euro in ea, dar finalul e fara cuvinte :twoup:
  23. Am dat un reply mai sus cu ce imi doresc de la o masina, sa simt ca trage in orice viteza, nu sa stau sa imi calculez elanul care il am sa vad daca pot depasi o masina care merge cu 90 la ora. Daca as baga banii astia in pisica, nu m-as axa doar pe optic sau confort sau motor, ci pe toate. Vopsit total (negru perlat) +reparat partile ruginite din caroserie si podeaua, scaune si bancheta noi din piele, retapitzare usi, plafon, podea, schimbat motor - un 25 sau 28 cu tot ce este anexat lui, schimbat directie, amortizoare, suspensii, jante 17 sau 18'', caucioace slim, evacuare noua, la exterior praguri masca fatza+spate, faruri si stopuri noi. Dar nu m-as apuca de toate astea decat daca as gasi pe cineva de incredere care sa stie ceea ce face. Am atasat cateva poze cu pisica. Sa cumpar o alta pisica cu motor de 28 sa zic, sa o vand pe asta si sa reconditionez noua pisica, cred ca as ajunge tot la banii aia, doar ca nu as mai alerga dupa piese. Nu stiu daca s-ar merita sau nu. Saaau sa dau o tura in Germania sa vad ce gasesc la 6000e cu euro4 si 2000 sa ii tin de inmatriculat + ce mai treb schimbat la ea. Toate sunt intr-o balanta perfecta si nu atarna nimic mai greu sa ma decid pe ceva. Chiar nu stiu ce sa fac :twoup:
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.