Jump to content

UnuLAltuL

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by UnuLAltuL

  1. Totul a pornit de la experienta mea cu Service Scream (Tezparii) BMW. / s e r v i c e t e a m b m w . Vad ca forumul le schimba automat numele. I-am sunat, le-am spus problema *fum in habitaclu + pornire mai greoaie + posibile probleme bujii si releu bujii avand in vedere ca am avut DPF infundat*, apoi mi-au spus sa vin la ei pentru o constatare, constatare care este GRATUITA. Am venit pentru o amarata de constatare, au facut diagnoza dupa cum au spus (mie nu mi-au comunicat niciun rezultat al diagnozei), iar la final mi-a cerut baiatul de la service 100 lei. L-am intrebat pentru ce 100 lei, avand in vedere ca au SPUS ca este gratuita constatarea. S-au balbait ca e gratuita constatarea, dar ei au facut si DIAGNOZA si din cauza asta este 100 lei. Am inceput sa rad, am spus ca e ridicol si mi-au inmanat ofuscati banii inapoi, spunandu-mi ca imi vor face oferta pentru releu + bujii. Am ramas cu un gust amar dupa toata aceasta experienta la acesti oameni si nu am incredere sa le mai las masina. Nu e problema de 100 lei, e problema de atitudine de 2 lei si lipsa de comunicare. Practic nu am primit absolut niciun inscris din care sa rezulte CE are masina, ori un deviz cu pret piete + manopera, ci un amarat de mesaj SMS unde nu este precizat pretul sau manopera, ci totalul lor, 2550 lei. Dupa cum am spus, parca nu mai gasesti un service decent niciunde. Daca vrei sa schimbi ulei+filtre e simplu. Daca ai o problema mai complexa, ori fug toti, ori trag sa te fure cat mai mult.
  2. Unde este acest service? Pe google maps imi arata in incinta aeroportului Otopeni. Wtf, cum intri acolo? Nu fac si ei figuri ca este e90 m47? Literalmente nu gasesti un service decent in Romania. Pline de infatuati neseriosi care nu iti comunica absolut nimic. Te duci cu o problema si vii cu 2.
  3. Evident ca nu imi curata nimic. Clapetele au fost anulate si galeria a fost deja curatata. Imi poti recomanda un alt service/mecanic care sa faca operatiunea asta? Efectiv nu gasesc nimic. Dormag si Bforce m-au refuzat spunand ca modelul de masina este prea vechi.
  4. Salutare! Am un BMW E90 M47 cu probleme in sensul ca imi baga fum de evacuare in habitaclu in urma unei curatari a DPF-ului si cu probleme la pornire (din ce am inteles sunt bujiile si releul de bujii) Am fost la un mare service BMW din Bucuresti si mi-au cerut 2550 lei pentru schimbat releu bujii + bujii, cu tot cu manopera. Cum vi se pare pretul?
  5. Bai nene, astia de la Automobile Bavaria Baneasa sunt atat de sinistri incat eu suspectez si faptul ca la o banala revizie ei nu iti schimba toate filtrele ori schimba cum au chef. Daca vine vorba de a CURATA locul unde intra filtrul de aer ori habitaclu sunt sigur 100% ca nu o fac si pun totul in scarba. Mie mi-au facturat doua becuri schimbate si in realitate era doar unul schimbat. Daca si aici unde se observa usor si-au bagat picioarele, va dati seama la filtrul de combustibil? Faptul ca nu poti asista la lucrarea service mi se pare un imens dezavantaj.
  6. Pai si cum facem? Am platit ~500 de lei pe doua probleme ce nu au fost rezolvate. Nu ma lua cu ironii de doi lei, e vorba de lipsa de profesionalism a celor de la acel service si de faptul ca am pierdut doua zile cu o treaba de doi lei pe care o rezolvam in spatele blocului, daca faceam FIX ce a facut Bavaria Service. Ma uit si pe Google Maps la rating, toti se plang de aceeasi atitudine a angajatilor pe care am perceput-o si eu, o atitudine absolut mizera cu niste oameni care au de 100 de ori mai multa scoala decat ei si acum vad ca si tu ai aceeasi atitudine ironica, spunand ca faci cheta cu capacelele. Pai astept sa mi le returnezi atunci. Ce-ar fi sa mi le dai pe ale tale si sa ramai tu fara ele la masina 9 luni de zile? PS: Imi e mila de initiatorul topicului, isi pierde vremea degeaba cu un service fantoma, se umple de nervi si frustrare. Oamenii acestia nu au fost in stare sa-mi rezolve mie doua probleme minore, dar sa ii rezolve lui "galeria de admisie", desi la Powertrain failure am mari dubii ca e aia si ca au facut o diagnoza corecta.
  7. Eu tot astept capacelel de la clima pe care le-au "uitat" cei de la service BMW Baneasa si astept de 9 luni de zile. Povestea e pe celelalt topic in care mi-am exprimat nemultumirea. Le primesc si eu?
  8. Cautand piesa dupa cod, observ ca tot cam atat costa, cat mi-au spus la service. https://www.bavauto.ro/32416774314
  9. Motorina plus timpul pierdut, tot acolo ma duce.
  10. Un service in Bucuresti recomanzi? In partea de nord m-ar interesa.
  11. Am si eu o problema cu un E90 motor M47 320d, mai exact "transpira" furtunul de la pompa servodirectie, fiind umed cu uleiul de la servo. Am primit o oferta de la un service sa imi schimbe "serpentina servodirectie" si ma costa 1500 lei. Ce parere aveti de pret?
  12. De serviceul DORMAG ce ati auzit?
  13. Mulțumesc, am sa iau in considerare și asta. Mi-a recomandat un alt prieten ulei “Xado”, ucrainean, mi-a spus ca e cel mai bun și se aude motorul foarte silențios. Ati auzit de așa ceva?
  14. Am un prieten cu e90 din 2005 cĂŁruia nu ii tremura deloc schimbĂŁtorul și are motorul silențios. Folosește ulei castrol 5w-30, ca cel din benzinĂŁrii. Eu am un e90 mult mai bine ĂŽngrijit estetic, ĂŽnsĂŁ ĂŽmi tremura schimbĂŁtorul și motorul e foarte zgomotos. Folosesc unei bmw la-04, și nu mai suport, mi se pare apa chioara. Comparativ, mașina mea simt ca trage mult mai bine, ĂŽnsĂŁ e din ce in ce mai zgomotoasĂŁ. O am de aproape 10 ani și nu am schimbat la ea decât doua termostate și un rulment+consumabile, așa ca doresc și eu un service in București unde sa schimb tampoanele motor+cutie, suspensiile și sĂŁ-mi curat galeria de admisie.
  15. Și aștept sĂŁ fiu sunat și tot aștept. Foarte serios personalul de la Automobile Bavaria BĂŁneasa, trateazi clienții cu maximĂŁ responsabilitate. MĂŁ ĂŽntreb cât de frustrat trebuie sĂŁ fie sĂŁ ĂŽți iei o mașina la 50-60000 euro și sĂŁ te trateze cu atâta scĂŁrbĂŁ cârpacii aceștia, iar tu sĂŁ nu ai unde altundeva sĂŁ te duci pentru cĂŁ ĂŽți pierzi garanția și depinzi de ei.
  16. Eu nu m-am plâns de preț efectiv, cât de faptul ca de banii dați problema nu a fost rezolvatĂŁ și am rĂŁmas și cu paguba. Nu mai zic de faptul ca am pierdut peste o ora in telefon cu diferiți consilieri și angajați ai service-ului care nu mi-au zis practic nimic. Acum vreau mĂŁcar sĂŁ-mi recuperez capacele deoarece ĂŽmi dau seama ca nu e bine sa ĂŽntre praf, mai ales in instalația de freon, care e foarte sensibilĂŁ. Cât de greu e oare pentru ei sĂŁ-mi zica: “Vino azi/pe data de, sĂŁ-ți dau capacele și sa verificĂŁm efectiv problema”? Ăncerc sa ii sun dupĂŁ CrĂŁciun și va țin la curent. Sunt absolut dezgustat de birocrație și de felul cum au procedat. DacĂŁ știam, ĂŽmi verificĂŁm singur mașina de atunci, dar nu mi s-a mai ĂŽntâmplat așa ceva niciodatĂŁ. Pentru cel care a spus ca au uitat sa punĂŁ capacele, oare la un schimb de ulei uitaiu sĂŁ-mi punĂŁ bușonul? Sau sa ĂŽnchidĂŁ robinetul de jos? Sa fim serioși, ĂŽți sar in ochi imediat ca nu sunt acolo.
  17. I-am trimis pe privat factura, așa cum mi-a cerut pentru a face dovada cĂŁ am efectuat service-ul la Bavaria BĂŁneasa. Aștept sa deschidĂŁ acel topic.
  18. Completare freon + facturat schimbat doua becuri, deși doar unul a fost schimbat, celĂŁlalt e nou. Știu asta pentru ca mi-au lĂŁsat becurile cu ambalajele in mașina, iar unul este efectiv nou. Așa cum am zis, becurile vechi nu au nimic, sunt bune, schimbarea lor a fost inutila. Becurile de marșarier, la cât de rar sunt folosite, nu se ard.
  19. Ok, sa zicem ca au uitat unul, dar problema este ca ambele capacele nu mai sunt, ceea ce ma face sa cred ca intentionat au fost luate. DacĂŁ puteam sĂŁ asist la lucrare, le atrĂŁgeam atenția cĂŁ au uitat sĂŁ le punĂŁ, dar nu poți. Cred ca daca se putea, mi-ar fi luat si capacul (busonul) de la ulei. Ideea e cĂŁ m-au furat, nu mi-au rezolvat problemele, am pierdut 2 zile si am ramas si cu banii dati (500 lei ce-i drept). Cea mai proastĂŁ experiențĂŁ de pânĂŁ acum cu service-urile, aici am avut-o. Ăn fine, știți de unde sĂŁ iau alte cĂŁpĂŁcele? Nu mi se pare ok sĂŁ se punĂŁ praful acolo, pentru cĂŁ la o eventualĂŁ completare de freon o sĂŁ intre praf și pe instalație.
  20. Am dus mașina la service pentru doua probleme, respectiv clima și senzor becuri marșarier. Am vorbit cu un consilier, i-am explicat problemele, mi-a zis sa dau cheia și sa las mașina. Am ĂŽntrebat dacĂŁ pot sa asist la reparație, a zis ca nu, ci sa aștept in sala ca dureazĂŁ MAX 2 ore. Am așteptat 4 ore și la final mi-a spus sa vin a doua zi. A doua zi nu rĂŁspundea nimeni la telefon astfel ca m-am dus la service sĂŁ-mi ridic mașina, fiind o problema minora, nu aveau motiv sĂŁ-mi ținĂŁ atât mașina. Când am luat mașina am constatat faptul ca cele doua probleme nu ai fost rezolvate, totodata fiindu-mi facturare schimbĂŁrile a doua becuri marșarier, deși aceasta mergeau perfect, in realitate fiind schimbat doar unul( au vĂŁzut și ei ca merg bine și au zis ca e inutil sĂŁ-l schimbe fizic, important e sĂŁ-l factureze ca fiind schimbat și ĂŽși iau banii) De asemena, am observat ca mi-au fost furate cele doua capacele de la clima, capacele pe unde se face alimentarea cu freon.( ei au spus ca au rezolvat problema la clima prin alimentarea cu freon) Am ĂŽncercat apoi sa ii contactez sa le explic problema, ĂŽnsĂŁ numai promisiuni ca ma suna ei, ĂŽnsĂŁ nu o fac. Ma gândesc sa fac o sesizare la Sediul central din MĂźnchen și la OPC, iar in ultima instanța, plângere penalĂŁ. Voi ce pĂŁrere averi? SĂŁ-mi verific mașina in alta parte? Poate mi-au schimbat și turbina? Nu ma așteptam de la automobile Bavaria la așa ceva, dar sunt cei mai mari hoți.
  21. De unde se cumpara? Sunt omologate in UE?
  22. La BMW e90 motor m47 fabricație 2005 sunt probleme?
  23. Cât a durat curĂŁțarea galeriei de admisie și la ce service ai fĂŁcut-o?
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.