Jump to content

cta

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cta

  1. Scuze ca te-am dus in eroare imi trebuie doar motorasul VVT cu codurile de mai sus pentru tipul de ECU cumparat zi-mi te rog un pret
  2. Am primit ecu si e ok imi poti da niste preturi pentru un motoras vvt cod 400 210 004 001 / 7 509 295 07 / 04.44.3.1 si senzorul de la el as vrea daca se poate preturi separate la motor si senzor, ai idee daca se poate masura motorasul ? de invartit se invarte dar tot am eroare pe el cand il cuplez ai limiteaza tensiunea ecu.
  3. Deci aveti pana la urma modelul care imi trebuie? la 300lei?
  4. Cumpar ECU motor pentru un e46 motorizare 1.8i fabricatie 11.2004 in principiu nu am nevoie de tot kitul de pornire pentru ca am unde sa rezolv problema porniri, ma intereseaza un pret pentru cine are asa ceva de vanzare. Model BOSCH 0 261 208 388 DME 7 541 459 KS70145 MOTORSTEUERGERAET 7546322
  5. Ok multumesc de ajutor te voi contacta telefonic.
  6. As cumparao nou dar pretul ei este exagerat de mare si o garantie de 100% ca senzorul meu e defect nu am asa ca as opta pentru ceva sh daca vanzatorul stie ca senzorul pe care il are e 100% functional, pretul este fix? se mai poate negocia putin in sensul ca in acesti 200lei sa intre si transportul pana in Ploiesti.
  7. Multumesc de sfaturi, stiu ca modelul meu de motorizare are comanda la motoras vvt direct din ecu, cand am luat masina avea eroare pe ax came admisie am schimbat senzoarul si nu a mai aparut, se verifica greu distributia daca e sarita de la punct? Am sa schimb senzorul de la vvt cum este recomandat nou sau e ok si sh? La mine motorul de la vvt primeste comanda la pornirea motorului sa imi deschida supapele la maxim in loc sa le inchida la minim din aceasta cauza imi invarte mai mult la pornire ca sa fiu sigur am facut un test am rotit de axul motorasului pana cand supapele sa fie inchise la minim am reasamblat totul la loc si masina surpriza a pornit la sfert de chieie, deci motorasul vvt primeste comenzi eronate, din aceasta cauza suspectez senzorul vvt.
  8. ce garantie am ca este perfect functional?
  9. -poate influenta distributia [daca e sarita de la punct] sistemul vvt? in sensul sa am eroare pe vvt din cauza distributie? -eu am mai facut teste si am observat ca motorul de la vvt este functional deci tensiunea pe el e ok, in schimb am mari dubi la senzorul de la vvt si distributie, as schimba senzorul fara mari batai de cap dar nou este destul de scump si imi este frica sa nu il iau degeaba va intreb merita cumparat sh acest senzor?
  10. Cumpar Eccentric Shaft Sensor sau in traducere Senzor ax excentric pentru un motor de 1.8i masina este fabricatie 11.2004 iar tipul de motor este N46B18A, codul piesei pe original este Producator: VDO Cod producator: S119564001Z Daca are cineva nou sau sh astept oferte de preturi.
  11. Poate afecta sistemul VVT la pornirea la rece sau la cald masina, din ce am citit in cazul in care nu iti functioneaza VVT masina va consuma mai mult si va pierde din putere.
  12. Salutare la toti colegi de pe forum, detin un BMW E46 316ti compact tip motor N46B18A si de cand am luat masina avea in bord aprins martorul cel galben in forma de motor iar masina indiferent de temperatura motorului pornea greu si cu rateuri cateodata, ca sa ai usurez pornirea ai dadeam 2,3 chei scurte. Am schimbat la ea buji ngk, si un senzor axa cu came aveam eroare si pe el pana sa il schimb, masina sa mai inbunatatit cu pornirea dar nu foarte mult. Am pus testarul pe ea si am 2 erori 2A61 si 2A67 toate referinduse la motorul valvetronic, erorile nu se pot sterge sunt permanente. Ca si teste am verificat tensiunea pe vvt si am 4v constant maxim 4.7 orce as face la masina tensiune nu creste si nu scade, luminatima ce e de facut ce tensiune ar trebui sa am cum sa o masor, eventual exista vreun releu sau siguranta pentru motorul vvt, la motorizarea mea comanda pentru vvt pleaca direct din ecu, nu am separat calculator pentru vvt. Nu vreau nici sa cumpar piese aiurea.
  13. Sunt nefericitul propietar de bmw e46 care a fost pradat de hoti si mau lasat fara un capac, {carcasa} de pe partea soferului de la oglinda, deci ma intereseaza sa cumpar unul de preferat gri metalizat sa aiba toate clemele intacte, ma puteti contacta ori aici ori la 0721344001, daca pretul este bun iau si perechia stanga dreapta, masina e fabricatie 2000.
  14. La mine sa rezolvat problema cu pornirea grea la cald relativ simplu, sa legat un fir de la mufa unui senzor situat pe langa filtru de ulei nu stiu ce rol sau cum se numeste acel senzor, la mufa care intra in releul de buji prin sectionarea taierea tot a unui fir al mufei si legarea firului care vine de la acel senzor, e prin aceasta operatiune va aparea pe tester ca ai releul buji defect in realitate nu e asa posibil acel fir sectionat sa fie comanda de la ecu-releu buji daca relipesc firul de la mufa releu buji la loc imi dispare eroarea ca fiind relui defect, sunt sigur ca daca faceti si voi acesta operatiune simpla rezolvati toate problemele cu pornirea la cald, eu merg cu masina asa modificata de cateva luni bune si nu au aparut alte erori sau nefunctionari ale masini.Cand se va incalzi voi face si ceva poze cu acesta modificare.
  15. Am fost la un mecanic care avea un tester mai profi si am eroare pe senzorul (potentiometru) pedala acceleratie, am incercat sa il dau jos nu am reusit din cauza coloanei de la volan am renuntat dar am dat cu W40 pe acel senzor dar fara vreo inbunatatire, intre timp am mai studiat putin netul si cineva zicea ca din cauza contactelor de la mufele calculatorului de motor aceestea in timp oxideaza trebuie desfacute dat cu W40 in mufe, scoase si bagate de cateva ori si sunt sanse mari sa se rezolve, e la mine prin aceasta metoda masina sia revenit, deci inainte de a face vreo investitie in piese incercati aceasta metoda poate va functiona.
  16. Salutare tuturor am o problema ciudata si nu ai dau de cap poate ma ajutati cu ceva pareri ideei, am un E46, NFL de 136cp si la relati sau in mers cand accelerez masina mai brusc sau mai rapid iar la relanti daca ai dau sprituri imi apare semnul de bujii DDE in bord ramane masina turata la 1100ture si nu mai raspunde acceleratia, o opresc si daca am noroc isi revine daca nu iar se repeta, ce verificari iam facut eu pana acum sunt schimbare calitate carburant si ceva aditiv de motorina nici un rezultat, pusa pe tester cu inpa nici o eroare, schimbat filtru motorina, schimbat pompa de injectie in urma cu 60.000km, daca o iau incet cu acceleratia si ajung sa schimb 1,2 si 3 de la 50km la ora nu mai face nimic functioneaza ok cat mas da la ea de tras trage bine. Daca aveti vreo idee ce sa mai testez cineva vorbea de un senzor la acceleratie ca poate fi defect dar de ce nu apare pe tester ca fiind defect?
  17. Ma intereseaza in special releu nou daca are cineva de vanzare nu ezitati sa ma contactati cu marca si pretul lui.
  18. Ma poate ajuta cineva cu interpretarea a 2 coduri de eroare test facut in INPA E R R O R M E M O R Y R E P O R T ------------------------------------- Date: 12/09/12 19:45:11 ECU: DDE30DS0 JobStatus: OKAY Variant: DDE30DS0------------------------------------------------------------- RESULT: 2 errors in error memory !------------------------------------------------------------- 8 glow device Error frequency : 60 Engine speed 0.00 [1/min] Kuehlmitteltemperatur 30.00 [Grad C] Betriebstundenzaehler 5.30 h Engine speed 987.00 [1/min] Kuehlmitteltemperatur 8.00 [Grad C] Betriebstundenzaehler 0.10 h activation Open circuit or KS after B- Glow plugs also Glow relay defect Error currently available Error sporadic Errorcode: 08 CC 3C 00 46 CE 3E 2A 30 CE 72------------------------------------------------------------- 27 Coolant temperature heater Error frequency : 60 Engine speed 0.00 [1/min] Battery Voltage 11.48 [V] Betriebstundenzaehler 5.30 h Engine speed 5.30 [1/min] Battery Voltage 11.18 [V] Betriebstundenzaehler 0.10 h activation Open circuit or KS after B- Error currently not available Errorcode: 1B 04 3C 00 73 CE 3E 00 70 CE 72 =============================================================
  19. Am instalat INPA 5.0 si pe E46 fabricatie 2000 cand dau pe engine selectez modelul E46 simplu nu new imi apare tot softul in germana desi este instalat in engleza, pe celelate modele apare in engleza doar pe modelul meu e in germana ce pot face sa imi functioneze in engleza? e ceva de editat?
  20. Ma alatur si eu la rece o ia la sfert dupa ce se incalzeste o ia greu, cineva a descoperit problema pana acum? la mine apare pe tester o eroare pe la bujii/releu pe unde este pozitionat mai exact la 320d 100kw fabricatie 2000?
  21. Am pus masina pe tester imi da ceva la modul de buji eroare nu poate fi stearsa, posibil ca toate problemele sa fie din buji si instalatia bujiilor poate ma ajuta cineva cu o info. care e traseul si instalatia bujiilor la 320d 100kw
  22. Salutare la toata lumea si cer putin ajutor eventual sfaturi, Am un 320d de 100kw, de ceva vreme am observat ca indiferent daca afara e cald sau rece masina porneste la sfert de cheie dar cateodata in mers sau imediat cand plec cu ea si motorul e rece imi apare martorul de buji in bord nu mai se accelereaza si imi sta la 1200-1100ture, daca o opresc si incerc sa o repornesc imi porneste foarte greu invarte foarte mult pana porneste, parca sar dezamorsa desi nu cred, daca o abanzonez si vin a doua zi o ia la sfert de cheie dar problema se repeta. Filtrele sunt noi, pompa de injectuie e schimbata,bujiile la fel, deci se intampla ceva pe traseul de motorina sau posibil ceva erori in calculatorul masini,inca nu am puso pe tester, e super enervant am observat ca daca imi apare acesta eroare in functionarea motorului daca oopresc porneste super greu, ma poate ajuta cineva cu un sfat?
  23. Si eu am aceasi problema merge clima singura cum vrea ea, sunt din Ploiesti cine vrea sa ma indrume sau asiste miar prinde bine.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.