Jump to content

Legea Junglei


X X L

Recommended Posts

Similea, ai dreptul la o parere. Nu pari alienat mintal, deci e ok.

Pe de alta parte, si eu am dreptul la o parere. Pe care nu ti-o zic.

In alta ordine de idei, singurul lucru care ma opreste sa dau peste un caine maidanez cu masina e ca as putea sa-mi sparg bara, un far sau sa puta apoi in masina de la matele incolacite pe planetara.

Deci, as vota oricand pentru eutanasierea lor si astfel, imi salvez bara si farul.

  • Like 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Daca va spun ca a sarit o javra direct in portiera mea si mi-a zgariat=o de am crezit ca innebunesc , sa-mi bag pl in ala care hraneste javra aia ca daca ma duc la aia la asigurari si le spun ca mi-a muscat un caine masina cred ca rad de mine de lesina .

 

si eu am patit-o.. pur si simplu i-a casunat pe mine, a sarit intre usa si aripa fata pe dreapta, nici nu l-am observat..am auzit doar bubuitura..alta data mi-a muscat unu din bara spate..de fapt si pe forum a patit-o Kenbobo , i-au smuls bara

 

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/117209-e46-320d/page__view__findpost__p__2014438

Edited by Krebs
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Service

 

aici nu e vorba deloc de animalele de companie, tinute in casa sau curte, fie ele caini, iepuri, soareci de bibliteca, lilieci, etc. E vorba de animale care se plimba libere, pe strazi, si musca oameni. E o pura intamplare ca pana acum nu au murit zeci de oameni, adulti sau copii. Citeam undeva ca deja au fost zeci de mii (zeci de mii) de oameni muscati de caini, si asta doar in Bucuresti, anul asta.

Link to comment
Share on other sites

Eu nu eram ironic.

Am un amstaff si un shih tzu. Stii cum fac aia cand vin acasa? Parca turbeaza de fericire. Amstaff-ul sare in sus la propriu.

Un caine iti face viata mai frumoasa.

 

 

pai da, dar asa e cand faci parte dintr-o familie..

cred ca acesti caini sunt asemenea celor din orfelinate..de ne dau in cap pe strada pt o oglinda sau te mir ce nimic..ce bine ar fi sa dispara ambele categorii

Edited by Krebs
Link to comment
Share on other sites

Si aia maidanezi ma intampina la fel, mai ales doi dintre ei.

Mi-ar parea rau sa fie omorati. O sa incerc sa le caut un stapan cu curte.

 

@Service

 

aici nu e vorba deloc de animalele de companie, tinute in casa sau curte, fie ele caini, iepuri, soareci de bibliteca, lilieci, etc. E vorba de animale care se plimba libere, pe strazi, si musca oameni. E o pura intamplare ca pana acum nu au murit zeci de oameni, adulti sau copii. Citeam undeva ca deja au fost zeci de mii (zeci de mii) de oameni muscati de caini, si asta doar in Bucuresti, anul asta.

 

Vinovatii pentru existenta acelor caini sunt tot oamenii coborati de putin timp din copac.

Nu e corect ca doar animalele sa plateasca.

Cat timp gunoaiele vor abandona caini pe strada pentru ca o corcitura nu e de nasul lor sau pentru ca nu au reusit sa profite la maxim de un rand de pui, vor fi caini maidanezi pe strada.

Edited by Service Premium
Link to comment
Share on other sites

nu e adevarat :)..la mine aici in cartier cand s-a dat zvon ca vin astia cu sterilizatu au iesit niste unii si-au luat animalele in casa..sa treaca primejdia...dupa care i-au dat iar afara :)

 

cred ca daca e vorba de eutanasiere se bat astia pe aici parte-n parte..

 

 

pai ,puiule , eu ce cacat am mancat acolo?... nu am spus cumva ca trebuiesc monitorizati( urmariti ,si notati), inregistrati, pentru a stii cati sunt, asa ca sa fie treaba treaba...daca sunt inregistrati, inseamna ca se stie de ei, ce sa mai ia acasa...

 

ma vad nevoit sa repet , asta pentru o baba surda :sorcerer: ...

Link to comment
Share on other sites

mare lucru ai grait!

problema nu e a bietelor animale, ci a jegurilor umane.

Personal, am caine: avea o luna cand am gasit-o - ne-am placut reciproc si am luat-o...intr-o seara de 28 octombrie 2011 al naibii de friguroasa. Cine iubeste un animal, il ia. Cine doar e bun de gura si sa-i arunce os in fata blocului, nu e decat un dobitoc care decat sa consume oxigenul aiurea, mai bine ar tacea si s-ar uita in alta directie. Treaba cu sterilizarea este OK atata timp cat posesorii de patrupede sunt responsabili si nu-i dau afara nici pe ei si nici pe puii lor. La noi nesimtirea fiind la mare rang, se practica asta. Nu animalele sunt problema, ci POPORUL. De atata timp tratam simptomele, in loc sa tratam boala - asta se numeste a fi idiot.

:) am si eu un lup la curte,ar trebui sa vezi cati handicapati sunt care arunca cu mere,rosii sau mai stiu eu ce in el.Am gasit inclusiv bilete de amenintare ca il omoara daca mai latra,asta asa legat de modul in care se poarta unii oameni cu animalele.Si asta e un caine care sta in curte nu lasat pe strada aiurea.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sunt multe lepre d-astea de oameni.

Ii deranjeaza ca latra cainii din curtea cuiva. Sa se duca la balamuc de infectii.

"Dar de ce latra cainele dvs. ?" Pai, oligofrenule care esti oligofren, ce ai vrea, sa miaune?

 

Am aici la garaj doi caini, de fapt sunt ai proprietarei. S-au plans unii vecini ca latra. Sunt multi oameni cu probleme. Daca nici la curte nu poti avea un caine, unde naiba te poti duce?

 

@MAS: Gand la gand!

Edited by Service Premium
Link to comment
Share on other sites

Am facut 2 saptamani cu randul cu nevasta-mea cine dormea noaptea, pentru ca, cainele meu in varsta de 3 luni facuse parvoviroza din cauza unui veterinar care si-a batut joc de vaccinuri. E doar un exemplu care cred ca-mi da dreptul sa spun ca iubesc cainii si ca as face orice pentru cainii mei. Dar daca intr-o zi cu soare m-as vedea de mana cu copilul meu in fata unei haite de caini, n-as avea nici cea mai mica remuscare sa ma apar, in orice mod cu putinta. Nu pot admite sa discutam in continuare despre cum sa lasam cainii astia in continuare pe strada si ii aparam pe cei care doar le dau mancare, ajutand la crearea unui spatiu pe care cainii aia or sa-l apere cu toata agresivitatea, dupa ce un copil a fost MANCAT de o haita de caini. Mi-ar placea sa existe o alternativa, dar nimeni nu-si va asuma ingrijirea atator zeci de mii de animale. Sunt foarte curios cati dintre cei care sunt azi iubitori de animale ar fi dispusi sa plateasca lunar unui fond care sa se ocupe pe bune de asta.

 

Cine iubeste un animal, il ia. Cine doar e bun de gura si sa-i arunce os in fata blocului, nu e decat un dobitoc care decat sa consume oxigenul aiurea, mai bine ar tacea si s-ar uita in alta directie. Treaba cu sterilizarea este OK atata timp cat posesorii de patrupede sunt responsabili si nu-i dau afara nici pe ei si nici pe puii lor. La noi nesimtirea fiind la mare rang, se practica asta. Nu animalele sunt problema, ci POPORUL. De atata timp tratam simptomele, in loc sa tratam boala - asta se numeste a fi idiot.

 

Din pacat nu-ti pot da decat un singur plus

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

PAREREA MEA e ca rezolvarea cea mai eficienta e eutanasierea. Se organizeaza cateva centre, se colecteaza marfa, se duce la centre si :sorcerer: !

Faza cu sterilizarea lor nu o vad ca fiind o rezolvare. Adica bun, ii sterilizezi si apoi ce?

1. Ii tii pana mor, in centre de agrement?

2. Le dai drumul inapoi pe strada? In cazul asta, riscul e tot acolo. Adica ce, daca e sterilizat gata, i-au scos si dintii sau cum? Faptul ca o sa aiba o eticheta in ureche nu ajuta la nimic. Si, pe langa asta, ce faci cu ei cand mor undeva in spatele blocului si devin focare de infectie?

Link to comment
Share on other sites

si respectele mele pentru MAS, care a inteles exact ce voiam sa spun.

 

pentru ca sunt dator cu o mica explicatie, dupa injuraturile adresate lui Raresh:

 

1. ma pis pe banii tai, din care iti iei tu bara si masina aia. precum ma pis si pe ai mei. daca asta ti-e valoarea esentiala, atata esti. asta esti tu. pentru mine alte lucruri valoreaza insutit. lucruri pe care eu, pe pamantul asta, avand mult mai mult, din toate pe care le vrei si visezi tu, nu le pot evalua si cuantifica in bani si care pentru mine valoreaza crancen.

 

pentru ca stiu ca de acolo incepe umanitatea. la care niciodata, dar absolut niciodata, nu ai voie sa renunti.

 

si, daca tot nu e clar, iti conchid: cel care cu graba va cauta sa crape capul unei fiinte la fel isi va scoate la lumina instinctul de autoconservare, egoist si mizer, si in fata unui seaman.

 

or ce faceti voi aici, chiar si onlain, e o proiectie a micimii asteia.

 

2. dupa cum ii spuneam acum cateva clipe unui prieten, stiu ca trebuie eutanasiati acesti caini. insa nicio clipa n-am sa fiu atat de obtuz, de mic, de ingalat sufleteste incat sa ma complac in mocirla metaforei recente, de pe sticla, conform careia "familiei indurerate i s-au oferit 3 bilete la meciul romania-ungaria".

 

daca sunt prea subtil ori metaforic (din pacate trebuie sa va intoarceti la valorile de la punctul 1, pe care, daca nu le intelegeti, ma transformati intr-un individ prea subtil si metaforic), incerc sa va spun ca MANIA JUSTIFICATA nu trebuie s-o indreptati impotriva bietelor animale, ci impotriva nenorocitilor care au iesit pe sticla cu lacrimi in ochi pe sticla zilele astea, zicand ca "asa nu se mai poate". N-a plans tatal copilului, a plans fals baba careia nu i-a pasat, insa plang exact cei care din drama acestor oameni si animale au facut bani, BANI, BANI.

 

Or aici sta problema.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Eu am reusit cu greutate sa ma uit la stirea cu copilasul sfasiat.

Am un copil de 1 an si 2 luni, si m-am gandit dintr-o data la tot ce poate insemna copilasul ala pentru parinti.

M-am gandit la cate nopti nedormite, la cate griji, la cat efort dar mai ales la cata bucurie le-a adus poate acel copilas. Nu-mi pot imagina durerea din sufletul lor, si cred ca doar atunci cand ai un copil poti sa ai o oarecare idee despre ce inseamna suferinta pricinuita de pierderea unui copil.

Cand ma gandesc ca pierderea unui copil e priciunuia de ipocrizia tuturor cretinilor din ONG-uri care fut bani aiurea, dar sunt cu constiinta curata ca ei "au salvat animale" dandu-le drumul pe strada, ma apuca pur si simplu nebunia.

Nu-mi pot imagina cum parintii lui au atat de multa calmitate, decat probabil cu foarte multe sedative. Eu probabil ca as fi pornit o cruciada...

Dumnezeu sa-l ierte pe micut, pacat ca l-a omorat ipocrizia si nesimtirea unor animale (ma refer acum la oameni) care pun mai presus interesele personale decat viata semenilor.

Mie mi se rupe efectiv sufletul...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

daca era sa avem oameni adevarati, cu capul pe umeri(dar nu avem), politicieni adevarati, nu ciorditori, in doi ani treaba cu sterilizarea functiona... dar, este mult mai ieftin sa ii omori, nu iti trebuie vreun program special, iti trebuiesc niste puscoace cu sageti imbibate-n venin si niste calai... de asta eu nu votez...

 

 

evident ca nici eu nu ii vreau pe strazi...

Link to comment
Share on other sites

PAREREA MEA e ca rezolvarea cea mai eficienta e eutanasierea. Se organizeaza cateva centre, se colecteaza marfa, se duce la centre si :sorcerer: !

 

Da si din pielea lor se pot face multe lucruri, de exemplu pantofi:

http://www.cancan.ro/actualitate/intern/pantofi-pentru-copii-din-piele-de-caine-comunitar-20504.html

 

Cand a murit japonezul ala in centrul Bucurestiului, nu s-a scandalizat opinia publica atata

Link to comment
Share on other sites

@Similea, corect... insa pe langa clasa politica si a celor care si-au umflat matu' cu donatii si contribuitii pt ocrotirea cainilor maidanezi, eu vin si intreb: bun, si pana dau astia o solutie, trebuie sa strang in continuare din cur pt copiii mei ?

 

NU, iau masuri dinainte de a li se intampla ceva !

Link to comment
Share on other sites

si respectele mele pentru MAS, care a inteles exact ce voiam sa spun.

 

pentru ca sunt dator cu o mica explicatie, dupa injuraturile adresate lui Raresh:

 

1. ma pis pe banii tai, din care iti iei tu bara si masina aia. precum ma pis si pe ai mei.

 

2. si, daca tot nu e clar, iti conchid: cel care cu graba va cauta sa crape capul unei fiinte la fel isi va scoate la lumina instinctul de autoconservare, egoist si mizer, si in fata unui seaman.

 

1. Si eu ma pis pe faptul ca tu te pisi pe banii mei si pe ai tai. Nu ma intereseaza catusi de putin parea ta despre mine. Cand si daca o sa ma intereseze, o sa ti-o cer.

 

2. instinctul de autoconservare este unul dintre cele mai banale si eficiente lucruri de pe pamant. fara el, erai in copac, mancai furnici, frunze si muci la cina. Nu tu, in general vorbesc acum. La fel cu cainii aia au atacat din instinct de autoconservare, exact asta facem si noi. Da, ma simt amenintat de cainii vagabonzi si da, fiindca sunt in varful lantului trofic si pot, vreau sa rezolv problema. Este parerea mea sa fie eutanasiati. Am dreptul la ea si am votat corespunzator.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

si eu am patit-o.. pur si simplu i-a casunat pe mine, a sarit intre usa si aripa fata pe dreapta, nici nu l-am observat..am auzit doar bubuitura..alta data mi-a muscat unu din bara spate..de fapt si pe forum a patit-o Kenbobo , i-au smuls bara

 

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/117209-e46-320d/page__view__findpost__p__2014438

Chiar vroiam sa scriu ca si eu am patit-o cu un caine de genul.

 

Sunt caini si caini...In orasul meu e plin de caini, umbla si in haita de cate 10 dar majoritatea sunt prietenosi, latra doar tigani :shifty:

 

In tot orasul sunt vreo 3 caini problematici, ca sa zic asa: asta care mi-a smuls bara si inca doi. Astia 2 din urma nu iti au treaba decat daca vrei sa ii mangai..cred ca nu le plac oamenii. Cine stie...

 

Mie personal imi pare foarte rau pt ce a patit acel baiat, dar si bunica lui sau cine era aia care trebuia sa aiba grija de el are jumatate din vina.

 

Da, sunt de acord cu faptul ca nu ar trebui sa ne fie frica sa lasam un copil singur in parc, dar asta e lumea in care traim si de aia exista adulti, iar parintii copilului tocmai de aceea nu i-au trimis pe copii (ca am inteles ca erau doi) singuri in parc.

 

Pe langa cainii maidanezi mai trebuie supravegheati sa nu sara in fata unei masini, sa nu pice intr-un lac/balta sau ce o mai fi pe acolo, sa ii fereasca de tigani si alte persoane dubioase (pt ca exista multi bolnavi psihic de la care nu stii la ce sa te astepti), etc.

 

Cainele e un animal si el are instinct de aparare si atat. Normal ca sunt si cainii agresivi, dar tocmai de aceea un adult constient ar trebui sa aiba grija de copil nu sa il lase de capul lui 40 de minute intr-un mediu public.

 

 

Revenind la problema cu cainii, desi am avut probleme cu un caine tot imi sunt dragi cainii, ba chiar cu putin timp dupa patania mea am gasit un puiut abandonat pe care l-am dus la casa de la tara. Prefer sa am eu grija de el decat sa moara sau sa ajunga un caine agresiv....

 

Am scris si aici despre puiut: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/117209-e46-320d/page__view__findpost__p__2035680

 

 

Eu unul nu sunt de acord cu eutanasierea acestora.

 

Decat sa dea cei 400 lei la o baba senila care "teoretic" are grija de un caine si defapt il lasa sa moara de foame mai bine ar infiinta un centru in care sa ii colecteze pe toti, sa ii ingrijeasca si sa ofere posibilitate de adoptie.

Edited by Kenbobo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.