Jump to content

My dream came true


RedCap

Recommended Posts

Hai s-o luam si pe analiza pe text:

 

Nu ai inteles. Omul venea linistit pe banda 2 cu o viteza mai mare ca a tirului. In fata mai avea o masina si tinea distanta de siguranta fata de aceasta.

Enervat fiind de depasirile lor, la un moment dat cand un tir vrea sa bage in depasire si imi da semnal ca s-ar baga, zic, da-te-n colo ca ma tii in spatele tau cine stie cat pana depasesti si imi arunci si toate pietrele din lume daca nu tin ditamai distanta fata de tine, nu am pe nimeni in spate asa ca mai poti astepta pana trec si eu, asa ca accelerez si ma duc in spatele masinii din fata mea ca sa nu mai aibe unde sa bage.

 

Parca sunt doua lucruri total diferite. Nu era linistit ci era nervos (chiar el spune), in fata mai avea o masina, dar intre el si masina respectiva avea loc si tir-ul, ca doar d-aia a dat semnal.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Hai s-o luam si pe analiza pe text:

 

 

 

 

Parca sunt doua lucruri total diferite. Nu era linistit ci era nervos (chiar el spune), in fata mai avea o masina, dar intre el si masina respectiva avea loc si tir-ul, ca doar d-aia a dat semnal.

Cand vorbim de autostrada nu vorbim ca traficul din oras unde te poti baga linistit in fata celui din fata fara un risc prea mare la mica intelegere. Daca a accelerat putin si a ajuns masina din fata inseamna ca nu avea o distanta de 500 m, ci a fost chiar aproape. Nu poti circula cu 130 lipit de cel din fata, ceea ce determina creearea unu spatiu dintre tine si cel din fata mare, incat intra mai multe tirulri. Dar un tir circul cu aproximatov 80 km/h, si tu te deplasezi cu 130, automat daca intra pe banda ta esti obligat sa franezi chiar daca esti mult in spate. Daca mergi pe banda 2 cu 130 nu trebuie sa le cedezi trecerea la toti de pe banda 1 pe 2 pentru ca a semnalizat. Prin deductie logica tu ai viteza mai mare si esti in depasire, iar cel de pe banda 1 chiar daca semnalizeaza trebuie sa iti cedeze libera trecere si sa nu devina un pericol. Poti sa accelerazi cat vrei tu, pentru ca tirul merge regulamentar pe banda 1, iat tu ai banda ta (cazul Germaniei in care oamenii accelereaza pana nu mai merge masina) . Aici nu vorbim de cazul in care tu esti depasit si accelerezi pentru a nu putea altul sa te depaseasca (drum su 0 singura banda pe sens).

Edited by Dobrescu Alex
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Scuza-ma, ai scris prea mult si eu sunt deja convins de ceea ce zic. O las asa cum a cazut, pentru mine e clar.

Deci esti adeptul mersului cu 90-100km/h pe autostrada pe banda 1 si apoi dai semnal si te bagi, fara sa te asiguri ca nu incurci lumea si ti se pare normal sa faci asta chiar daca e trafic pe banda a doua.

Nu iti doresc sa iti taie lumea fata pe autostrada cu depasiri d'astea de doi bani si sa te propteasca de balustrada apoi sa spuna la politie ca ei au semnalizat si s-au asigurat dar habar nu au cum de te-au lovit si dau vina pe tine ca tu le-ai tras de volan brusc.

Poate omul a avut el momentului lui de "vitejie", s-a lamurit de mult dar practica asta cu semnalizezi si tragi de volan e din cu totul alt film pe care unii din noi il simtim pe pielea noastra de prea multe ori.

Si pe langa asta, mi s-a intamplat mie si multor prieteni sa fim in depasire pe drum national(indiferent de tara) si surpriza, sa ne trezim cu soferi care trag de semnalizare si in secunda urmatoare trag de volan in tine efectiv(deci daca tie ti se pare normal sa fii sanatos dar nu iti doresc sa vina un "dorel" sa semnalizeze in tine).

  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Tu ai citit ceva din topicul asta?

 

Aici e cu totul altceva.

 

Hai sa mai inventam cateva situatii posibile in care altul a fost de vina, iar noi suntem super soferii care nu gresesc niciodata.

 

Aici a zis clar: n-a vrut muschii lui sa-l lase pe ala sa-i intre in fata si i-a inchis culoarul care era deja liber. Si ala fiind cu masina mare s-a bagat oricum.

 

Nu a tras ala de semnal si dupa direct in fata. Sa fii camionagiu intr-o tara ca aia nu e deloc usor. Una e sa fii un Dorel cu un tir pe drumurile romanesti si alta e sa fii acolo. Distante mult mai mari, viata mult mai grea la volan, pericole care nici macar nu se pot compara.

 

Ceea ce nu halesc sunt romanii care nu concep sa li se bage altul in fata, sa fie depasiti.

Daca unul circula mai tare decat mine, imediat ii fac loc. Daca am chef sa merg mai tare decat el, il depasesc dupa in conditii de siguranta, atunci cand am loc.

Edited by Service Premium
  • Like 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Mda... se pare ca nu am fost inteles. Eu mergeam pe banda 2, oricum mai tare decat tirul pe care il depaseam, el era cel depasit, ca sa bage in fata mea insemna sa ma faca oricum sa franez, din ce stiu eu nu se face asa ceva, cand esti depasit nu dai semnal stanga ca iesi in depasire, facand alt sofer sa franeze din cauza ta. Tot ce am facut a fost sa imi maresc viteza de deplasare, grabindu-mi depasirea, atata tot, ca el a pus semnalul si hop s-a bagat e alta mancare de peste, a fost oprit dupa, luat la intrebari de una de alta, a luat o pauza de la condus ca poate era obosit si dupa si-a vazut probabil mai departe de drum stiind ca poate pati acest lucru din nou. Asta daca nu era vreun destept cu, cine stie ce belele (lipsa permis sau altele) si situatia i s-a complicat subit.
  • Like 4
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Exagerezi, eu ma plang de faptul ca merg ca ametitii astia pe banda 2 cand banda 1 e libera si ca nu se dau de pe ea nici morti, si fix acelasi lucru il faceam si eu, mergeam asa ca un bou si cand unul vrea sa depaseasca accelerez sa nu il las? ... Edited by RedCap
  • Like 1
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Așa e cand dai cerneala si stilou RedCap :LMAO:

Interesant e ca ai fost al naibii de rĂŁbdĂŁtor sa explici la 911 povestea tuturor pe la care ai fost forwardad.

Ca sa deturnez atenția audienței si sa te challenge cu un alt subiect, mai bine ĂŽmparte cu noi ce zice opinia publica din Texas, si nu numai referitor la VW Dieselgate :)

Link to comment
Share on other sites

Nu ai cum,la cati neghiobi sunt in trafic la noi se blocheza sistemul 112 :frantics:

 

Daca ar functiona sistemul si si-ar fura-o fiecare pe rand, nu s-ar bloca nimic. Aici nu sta nimeni sa te puna fata in fata, ai facut asta sau nu, te cred pe cuvant si aia e. Asta nu inseamna ca ii ia permisul aluia reclamat sau cine stie ce altceva daca nu a facut te miri ce ghidusenie in urma caruia s-a lasat cu accidente sau alte problem, doar ca ti se spune cu vorba buna, nu mai face asa ceva ca altii s-au plans de tine si gata.

 

Pana la urma,dupa franarea asta brusca,cat iti afiseaza pe idrive la placute ? Mai ai 90.000 mile :popcorn:

 

Care franare? :) Nu am franat, si am tot 90k mile si 100k mile la placute in continuare durata de viata. :)

 

Așa e cand dai cerneala si stilou RedCap :LMAO:

Interesant e ca ai fost al naibii de răbdător sa explici la 911 povestea tuturor pe la care ai fost forwardad.

Ca sa deturnez atenția audienței si sa te challenge cu un alt subiect, mai bine împarte cu noi ce zice opinia publica din Texas, si nu numai referitor la VW Dieselgate :)

 

Limba romana e interpretabila, orice se poate interpreta. Si nu am stat sa explic mereu, de fiecare data cei care ma transferau ramaneau pe fir si povesteau ce problema am, fix ca atunci cand sun la banca si trebuie sa ma transfere la alt departament si cel care m-a transferat ramane pe fir sa ii prezinte celui la care m-a transferat motivul pentru care i-am contactat. Cat despre scandalul VW, astia pe aici sunt cam Zen, nu ii intereseaza. In afara de niste procese pornite parca prin New York de care citisem in presa saptamana trecuta ca posesori de VW au dat grupul in judecata pentru inselatorie ca au fost mintiti, in rest nimic. Aici vorba e "it's all about the money", cum majoritatea care au diesel-uri au ditamai camioanele, care sigur nu sunt VW-uri, nu prea ii intereseaza. In rest, sa ii fereasca Sfantul pe cei de la VW sa inceapa toti posesorii de VW-uri diesel care au luat masinile cu emisiile lor manarite sa ii dea in judecata, ca nu ii vad deloc bine... masina poporului ( VW ) se va duce pe apa Sambetii. :)

Edited by RedCap
  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

daca nu va place in ro sau state, veniti in belgia, unde daca pune unul semnalizarea stanga, dreapta, nu are importanta, se transforma intr-o combinatie de tramvai cu girofar de coloana oficiala si capata prioritatea absoluta si se baga direct.

 

Daca cumva intra in tine ca nu l-ai lasat, inainte de completa amiabila iti iei si o poseta in cap ( de regula muieri, barbatii cateodata mai au un spirit de conservare si mai franeaza in ultimul moment cand isi dau seama ca poate nu il lasi sau poate chiar nu ai vazut ca semnaliza el fiind in unghiul tau mort, dar nu toti ... )

Asta am patit-o de 2 ori ultima data cu asta noua, razuita pe dreapta de o vita ce venea de pe banda 1.. a pus semnalizarea si s-a bagat direct, apoi senin imi explica ca sunt un strain idiot care habar nu are de prioritatatea de dreapta cand vii de pe banda 1..dash1.gif

Era asa sigura pe ea, ca apoi si-a dat seama ca se oftica degeaba, ca oricum asigurarea mea o sa plateasca si o sa imi creasca mie prima nu ei...

Cand colo surpriza.. :) ... cred caa avut un soc cand a descoperit ca prioritatea de dreapta nu se aplica la schimbarea benzii.. :)

mortii lor de idioti..

Si da turnatoria in trafic functioneaza bine.. pana nu te arde la bani nu inveti.

In germania daca nu iti merge vreun stop de frana suna aia la politie imediat, . Iti dai seama ca daca tu intri in spatele lui, esti bun de plata, ca omul a fost lovit din spate..

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sambata am fost cu masina la spalat si detailerul nu s-a lasat pana nu mi-a si fotografiat masina din mers cand plecam. :)

 

http://s5.postimg.org/a8alnvh3n/IMG_1792.jpg

 

Urmatoarele poze sunt dintr-o parcare cu obsesia mea de a fotografia masinile de langa mine in cazul in care nu gasesc un loc de parcat unde nu mai e nici urma de masina. :)

 

http://s5.postimg.org/vogifjvwz/IMG_1793.jpg

 

http://s5.postimg.org/rcrwqjp03/IMG_1795.jpg

 

http://s5.postimg.org/744j4tpoz/IMG_1797.jpg

  • Like 4
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Urmatoarele poze sunt dintr-o parcare cu obsesia mea de a fotografia masinile de langa mine in cazul in care nu gasesc un loc de parcat unde nu mai e nici urma de masina. :)

 

 

 

Eu notez numerele de inmatriculare, la poza se mai lasa cu flash :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Eu notez numerele de inmatriculare, la poza se mai lasa cu flash :laugh:

 

Fix cand nu am facut poza masinii de langa am gasit urma de usa pe fostul BMW, si acum imi aduc aminte, Renault Twingo de la Orbit, numarul insa nu l-am retinut la vremea aia sa ma duc sa il intreb pe vacar cum deschide el usa masinii cand are masina parcata langa. :(

Edited by RedCap
Link to comment
Share on other sites

trebue sa mergi mai des la dealar,face mai bine fotografii decat tine :shifty: adevarul e ca nici eu nu le am :drinks:

 

Ehh... ma duc cam o data pe luna la spalat cu masina, chiar si la doua, depinde de timpul liber si buna dispozitie pe care le am. Iar eu... fac o poza doua cu telefonul, nu sunt ca el cu, camera foto... :)

 

.

 

Am vazut postul tau, dar se intampla rar sa parchez intre alte masini, in general parchez departe de restul, cu prima ocazie insa cand se va intampla sa fiu parcat intre alte masini voi mai face poze.

  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.