Jump to content

G05 X5 30d

ebay

Recommended Posts

• 1 month later...
On 1/24/2026 at 6:09 PM, CristiM1974 said:

Cam cât este o astfel de rulotă? Poate vreodată ...

Preț listă cam 70.000 mii cu dotările existente, se poate găsi SH cam cu 40-45.000 . Dar mai trebuie să decartezi, mai pui o climă, mai un satelit, mai un router cu sim profi, mai un cort legat de verandă. Este o altă lume campingul și rulotismul, din păcate la noi suntem foarte -foarte departe și nu vom avansa, investițiile sunt mari, sezonul scurt, activitatea este privită ca ceva degradant, ieftin. Nu este deloc așa . Dar noroc cu Grecia, Italia, Ungaria, chestii cu 10 piscine și 5 stele reale. Și trebuie să ai cu ce să o tragi, că are 2,5 tone... Am găsit un video, este exact rulota mea 

On 11/29/2025 at 10:42 AM, Romulus said:

Sa ne faci poze si cu interiorul, daca nu o aduci la zarnesti.

Scuze, a, văzut târziu apelul, am pus mai jos un video de promovare cu exact modelul meu. Soția tot nu se simte bine cu spatele cu toți banii cheltuiți și operația făcută, este mai ok, dar nu bine. O să mai ies probabil de Paște la Homorâciu (camping) și toată luna iunie sunt în Grecia, în 3 locații. În toamnă aici https://www.marinadivenezia.it/en O să mai postez.

Edited by ebay

On 11/30/2025 at 4:48 PM, ebay said:

Eu sunt acum la Zărnești, la Camping Valea Bârsei Plaiul Foii. 

IMG_20251130_113003.jpg

Iti plac lampile spate? MFL-urile...Sunt facute de noi, Hella Romania la Lugoj. Design-ul complet este de asemenea facut de noi la D&D in Timisoara. Oricum sunt ceva ani de cand am lansat lampa asta. Mai este o varianta similara, cred ca este alt producator de caravane, doar ca fara acel colt rosu din stanga-jos. Multe din lampile pt Dethleff sunt facute de noi in cadrul Hella(Forvia) Romania. Cheers. 

• Thanks 1

6 minutes ago, RaYn3 said:

Iti plac lampile spate? MFL-urile...Sunt facute de noi, Hella Romania la Lugoj. Design-ul complet este de asemenea facut de noi la D&D in Timisoara. Oricum sunt ceva ani de cand am lansat lampa asta. Mai este o varianta similara, cred ca este alt producator de caravane, doar ca fara acel colt rosu din stanga-jos. Multe din lampile pt Dethleff sunt facute de noi in cadrul Hella(Forvia) Romania. Cheers. 

Am văzut, le am demontat și am pus becuri led. Super lămpile.

1 hour ago, ebay said:

Preț listă cam 70.000 mii cu dotările existente, se poate găsi SH cam cu 40-45.000 . Dar mai trebuie să decartezi, mai pui o climă, mai un satelit, mai un router cu sim profi, mai un cort legat de verandă. Este o altă lume campingul și rulotismul, din păcate la noi suntem foarte -foarte departe și nu vom avansa, investițiile sunt mari, sezonul scurt, activitatea este privită ca ceva degradant, ieftin. Nu este deloc așa . Dar noroc cu Grecia, Italia, Ungaria, chestii cu 10 piscine și 5 stele reale. Și trebuie să ai cu ce să o tragi, că are 2,5 tone... 

Merci de info. 70.000 lei sau euro? Aș avea cu ce să o trag, am un 50e.

Just now, CristiM1974 said:

Merci de info. 70.000 lei sau euro? Aș avea cu ce să o trag, am un 50e.

He, he, euro coane, și se scumpesc mai ceva ca mașinile 

Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/dethleffs-beduin-scandinavia-690-bqt-mover-solar-fahrradtr/3138966335-220-28413?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android