Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) Ɨ

My BMW 540i xdrive mild hybrid 2021 - Primul BMW

Recommended Posts

Salutare! Dupa 9 ani de VAG in care am deținut doar Volkswagen si Audi am decis sa trec la alt brand si motivul principal pentru trecerea la BMW a fost motorul B58 despre care m-am informat cateva luni bune si am ales pentru fiabilitate si tot ce ofera,iar al doilea motiv a fost calitatea BMW. Am testat in Olanda in reprezentante Audi, Mercedes si BMW,dar ce am simtit si cum se conduce BMW m-a facut indiscutabil sa aleg acest brand. Am achiziționat din Germania de la o reprezentanta BMW 540i xdrive mild hybrid 2021 cu 60.000 km si sunt cel mai fericit ce am ales. Abia acum am inteles si eu ce inseamna o mașină adevarata. Planul meu este sa customizez masina pe bunul meu plac. Vreau sa modific difuzor bara spate, evacuare, capace oglinzi, si sa adaug un lip bara fata si un spoiler pe spate. Ca si putere cred ca e suficient asa stock fara stage1, 2..In rest ma intereseaza mai mult sa o intretin cu piese de calitate si schimbate la timp. Ma bucur mult ca m-am alaturat acestui grup si o sa am nevoie de voi pe parcurs pentru ca am multe de invatat despre BMW.Ā 

IMG-20241203-WA0015.jpg

IMG-20241203-WA0014.jpg

IMG-20241203-WA0013.jpg

IMG-20241203-WA0038.jpg

IMG-20241203-WA0016.jpg

Just now, CosminMihaita said:

Salutare! Dupa 9 ani de VAG in care am deținut doar Volkswagen si Audi am decis sa trec la alt brand si motivul principal pentru trecerea la BMW a fost motorul B58 despre care m-am informat cateva luni bune si am ales pentru fiabilitate si tot ce ofera,iar al doilea motiv a fost calitatea BMW. Am testat in Olanda in reprezentante Audi, Mercedes si BMW,dar ce am simtit si cum se conduce BMW m-a facut indiscutabil sa aleg acest brand. Am achiziționat din Germania de la o reprezentanta BMW 540i xdrive mild hybrid 2021 cu 60.000 km si sunt cel mai fericit ce am ales. Abia acum am inteles si eu ce inseamna o mașină adevarata. Planul meu este sa customizez masina pe bunul meu plac. Vreau sa modific difuzor bara spate, evacuare, capace oglinzi, si sa adaug un lip bara fata si un spoiler pe spate. Ca si putere cred ca e suficient asa stock fara stage1, 2..In rest ma intereseaza mai mult sa o intretin cu piese de calitate si schimbate la timp. Ma bucur mult ca m-am alaturat acestui grup si o sa am nevoie de voi pe parcurs pentru ca am multe de invatat despre BMW.Ā 

IMG-20241203-WA0015.jpg

IMG-20241203-WA0014.jpg

IMG-20241203-WA0013.jpg

IMG-20241203-WA0038.jpg

IMG-20241203-WA0016.jpg

Ā 

IMG-20241203-WA0005.jpg

IMG-20241203-WA0017.jpg

IMG-20241203-WA0018.jpg

IMG-20241203-WA0040.jpg

• Like 4
  • Love BMW 2

Acum am vazut topicul, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos! Acum 2 ani m-am tot uitat dupa un G30 540i facelift sh dar nu am gasit nimic care sa imi placa.

E un motor dat naibii, am avut un 540i din 2020 eu. Vad ca nu ai nici inscriptionare pe spate, fix pe gustul meu. šŸ™‚Ā 

7 hours ago, RedCap said:

Acum am vazut topicul, frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos! Acum 2 ani m-am tot uitat dupa un G30 540i facelift sh dar nu am gasit nimic care sa imi placa.

E un motor dat naibii, am avut un 540i din 2020 eu. Vad ca nu ai nici inscriptionare pe spate, fix pe gustul meu. šŸ™‚Ā 

Mulțumesc frumos šŸ™ da si eu am cautat 3 luni pana am gasit-o si Ć®ntr-adevăr motorul e senzatie.

1 hour ago, Viper05 said:

superba, vad ca e foarte dotata, sa o stapanesti sanatosĀ 

Mulțumesc frumos! Da, are dotari foarte bune. O sa vreau dupa cum am spus sa o fac si mai dotata dupa placul meu 😁

Felicitari pentru achizitie! Este o masina foarte frumoasa si dotata. Eu am avut un 545e si plang si acum dupa el, a fost cel mai "naravas" model pe care l-am avut.

Eu as schimba doar farurile, aveam adaptive si urma acelasi contur ca la Laser, schimba mult design-ul...

• De acord! 1

Multi km fara incidente.

Legat de faruri, poate doar semnaturile luminoase pt DRL denota cumva faptul ca nu sunt modelul de top, altfel cele laser sunt mai mult marketing. Asta pt ca ele vor fi active doar pe high beam, pe low-beam fiind tot cu LED. La G60 au renuntat la laser din considerente de legislatie, sunt scumpe rau diodele laser, plus ca diodele LED au atins deja un nivel de brightness ff ridicat. In prezent vorbim de sisteme matrix, gandeste-te la ce costuri astronomice s-ar fi ajuns sa plantezi zeci-sute de diode laser intr-un far, asta rezolvand complet problemele de legislatie cu care se confrunta cele laser.Ā Ā 

• Hot!! 1

On 7/8/2025 at 12:27 PM, tzucul said:

Găsești pe olx faruri laser de la 1200 euro Ć®n sus.Din cate știu sunt plug and play.In rest sa o alergi sănătos,faina mașină.

@tzuculMulțumesc frumos!Ā 

On 7/8/2025 at 12:42 PM, Ciprian01 said:

Felicitari pentru achizitie! Este o masina foarte frumoasa si dotata. Eu am avut un 545e si plang si acum dupa el, a fost cel mai "naravas" model pe care l-am avut.

Eu as schimba doar farurile, aveam adaptive si urma acelasi contur ca la Laser, schimba mult design-ul...

Mulțumesc frumos! Da, este o masina deosebita. Doar farurile vreau sa le schimb, in rest totul e perfect.Ā 

On 7/8/2025 at 1:52 PM, Viper05 said:

inafara de look prea multe nu aduc farurile cu laser. sunt mai mult pentru faza lunga, dar noah fiecare fu piticul lui 😜 

Da, arata foarte frumos cu cele laser si mai multa lumina. Vorba ta, mai mult moft šŸ˜… Da arata prea frumos totusi ā¤ļø

On 7/8/2025 at 2:49 PM, Ciprian01 said:

Eu cand am ales X5 45e, prima selectie au fost farurile laser, fiindca schimba mult masina versus cele LED, o linie jos. But hell yeah, that's me šŸ˜„Ā 

Si eu am vrut sa fie masina cu faruri laser, dar era singura masina cu toate dotarile pe care m-i le-am dorit in afara de acele faruri si deja aveam 3 luni de cautari, asa ca am ales asa. Am gasit o masina la reprezentanta, era full, full postata la 9 dimineața, am dat email sa o cumpar si mi-a raspuns la 10 ca e vanduta. Era exact ca a mea, doar ca avea faruri laser in plus si aveam 22.000 km.Ā 

23 hours ago, VladE46 said:

Foarte faina masina! sa o folosesti sanatos!

Capacele la oglinzi cel mai probabil vor fluiera la viteza...Ā 

Mulțumesc frumos šŸ™ Vreau sa le schimb cu cele de M5, oare tot la fel vor fluiera si alea?Ā 

19 hours ago, RaYn3 said:

Multi km fara incidente.

Legat de faruri, poate doar semnaturile luminoase pt DRL denota cumva faptul ca nu sunt modelul de top, altfel cele laser sunt mai mult marketing. Asta pt ca ele vor fi active doar pe high beam, pe low-beam fiind tot cu LED. La G60 au renuntat la laser din considerente de legislatie, sunt scumpe rau diodele laser, plus ca diodele LED au atins deja un nivel de brightness ff ridicat. In prezent vorbim de sisteme matrix, gandeste-te la ce costuri astronomice s-ar fi ajuns sa plantezi zeci-sute de diode laser intr-un far, asta rezolvand complet problemele de legislatie cu care se confrunta cele laser.Ā Ā 

Mulțumesc frumos! Si de asemenea pentru aceste informatii. Per total nu s-ar merita acele faruri laser din motive de costuri, reparatie. Cum am zis, as merge pe faruri laser doar pentru aspect, pentru ca cele cu LED oricum ofera destula lumina

3 hours ago, CosminMihaita said:

Cum am zis, as merge pe faruri laser doar pentru aspect, pentru ca cele cu LED oricum ofera destula lumina

Hai sa iti dau un exemplu la G05 pre facelift. Am avut una cateva zile si farurile led imi pareau foarte chioare fata de cele cu laser. šŸ™‚Ā Daca retin bine acolo era vorba de angel eyes care era diferit si e posibil sa fi fost ceva si la restul farului ca mie imi pareau foarte chioare comparativ cu F16-le de il aveam atunci. Cea comandata de mine cu faruri laser ce a venit dupa era alta Marie in alta palarie la capitolul faruri.

Ideea e: vezi sa nu fie la fel si la G30, sa nu fie doar diferenta de laser/non laser si eventual sa fie oricum mai luminoase cele cu laser si cand sunt led vs led.

17 hours ago, RedCap said:

Hai sa iti dau un exemplu la G05 pre facelift. Am avut una cateva zile si farurile led imi pareau foarte chioare fata de cele cu laser. šŸ™‚Ā Daca retin bine acolo era vorba de angel eyes care era diferit si e posibil sa fi fost ceva si la restul farului ca mie imi pareau foarte chioare comparativ cu F16-le de il aveam atunci. Cea comandata de mine cu faruri laser ce a venit dupa era alta Marie in alta palarie la capitolul faruri.

Ideea e: vezi sa nu fie la fel si la G30, sa nu fie doar diferenta de laser/non laser si eventual sa fie oricum mai luminoase cele cu laser si cand sunt led vs led.

Da adevarat ca cele cu laser sunt mai luminoase dar sa stii ca si astea cu LED pe care le am se vad foarte bine noaptea. Diferente sunt si fizice si de marketing. Mai bine testez si cu laser la cineva si dupa sa iau o decizieĀ 

1 hour ago, mgi said:

La f30 stiu ca farurile adaptive sunt cam cu 50% mai puternice (in W) decat cele standard led. E posibil sa fie si la G30 la fel, si atunci sa fie diferenta mare intre led standard si laser, dar diferenta nu atat de mare intre led adaptiv si laser

Am inteles! Dar nu stiu daca ale mele sunt led adaptivĀ