Jump to content

Sfat achizitie Seria 2 2019/ 225 plug in hybrid 220 cai

BOBBY G

Recommended Posts

Buna tuturor.

Simplu,vreau sa achizitionez masina respectiva in toamma si vreau sa stiu daca are cineva sau pe cineva cunoscut si daca apar probleme majore la ea in timp. De ce vreau:e xDrive, e ok ca spatiu (am 2 copii) ,consum mic la naveta, e rapida. Sincer nu stiu ce altceva, ma uitam si la Kia Niro sau Toyota Corolla dar nu au 4x4, si da vreau sa trec de la diesel la benzina. Daca aveti voi alte propuneri sunt deschis, am Touran din 2010 diesel,e cam vechi. Am gasit in Germania pana in 16k din 2019 la 80k km. Am cine sa ia direct de acolo pentru import si nu export cu garantie dar pot fi multe alte neprevazute.

Multumesc

• BOBBY G changed the title to Seria 2 2019/ 225 plug in hybrid 220 cai

Ar mai fi o varianta de familie: benzina dar tractiune doar fata 2l 190 cai, Seria 2 Gran Tourer simplu fara hybrid, constient de consum. Sunt epuizat de idei, nu am avut niciodata BMW dar incep sa ma atraga oarecum ca frumusete si calitate interioara. Pe de alta parte mi-e frica, ca tot aud ca e foarte scump cam orice repari sau ai de schimbat.

• RedCap changed the title to Sfat achizitie Seria 2 2019/ 225 plug in hybrid 220 cai
2 hours ago, BOBBY G said:

Buna tuturor,simplu,vreau sa achizitionez masina respectiva in toamma si vreau sa stiu daca are cineva sau pe cineva cunoscut si daca apar probleme majore la ea in timp,de ce vreau,e xdrive,e ok ca spatiu am 2 copii,consum mic la naveta,e rapida,sincer nu stiu ce altceva,ma uitam si la kia niro sau toyota corolla dar nu au 4x4,si da vreau sa trec de la diesel la benzina,daca aveti voi alte propuneri sunt deschis,am touran din 2010 diesel,e cam vechi,am gasit in germania pana im 16k din 2019 la 80k km,am cine sa ia direct de acolo pentru import si nu export cu garantie dar pot fi multe alte neprevazute,multumesc

1 hour ago, BOBBY G said:

Ar mai fi o varianta de familie benzina dar tractiune doar fata 2l 190 cai seria 2 gran tourer,simplu fara hybrid,constient ca consuma,sunt epuizat de idei,nu am avut niciodata bmw dar incep sa ma atraga oarecum ca frumusete si calitate interioara,pe de alta parte mi frica ca tot aud ca foarte scump ocam orice repari sau sa schimbi

Mai pune si punct din cand in cand ca sa incepi o noua propozitie. E foarte obositor sa citeasca cineva asa ceva.

O sa iti editez eu postarile mai tarziu. 🙂 

Ori esti analfabet total, ori efectiv nu iți pasă ca cineva trebuie sa iti si citească ce ai tu de spus. Probabil te-am ajuta cu mai multe informații dar la cum ai aruncat ideile ca să le aranjam noi.. mai bine pass.  Ce gimnastică mentală sa citești astfel de persoane, mamă mamă..   

Asa de la o poștă cum văd initiatorul, mai bine stai departe de bmw si mai ales de hybride. 

• Haha 1

Multumesc,nu mă prea pricep,sunt mai de modă veche,nu am nici rețele de socializare,nu sunt obișnuit cu scrisul pe forumuri.

Dacă are cineva un sfat de model bmw,spatios,ok la consum,model cât de cât fiabil si xdrive aștept răspuns,bugetul până in 16000 euro

Hai ca se poate, vezi? Daca te mai straduiesti inca un pic sa vezi ce bine vor arata postarile tale. Acum sa vedem ce sfaturi primesti.

Desi la banii astia cred ca gasesti un F30 320d xDrive lejer. Nu are consum mare si este peste un seria 2 care chiar nu are spatiu interior cine stie ce. Tu spune ce anume vrei de la masina aia, ce an sa fie, un numar maxim de km si eventual mai multe detalii si vedem ce si cum. 🙂 

Nu mă pricep la denumiri,nu am avut niciodată bmw,audi am avut si erau mai simple la denumiri,la bmw mi greu să țin pasul😅.

Am prieteni de familie care au bmw,bine nu ajung la nivelul lor de x5 2021 3l sau seria 3 2021 break.

Mă gandeam la benzină că nu au filtru de particule,incălzește mai repede iarna și să nu am treabă dacă apar restricții la diesel,xdrive că mi frică să conducă soția cu tracțiune spate și an cât mai recent în banii ăștia.

Edited by BOBBY G

Uite asta e BMW-ul F30.

BMW 3 Series (F30) - Wikipedia

1 minute ago, sskkaa said:

La buget pana in 16k eur mai scazi transportul, inmatricularea si o minima revizie + altele si tre sa ti iei o masina de maxim 14000eur.

Eu zic sa cauti alta marca. Astia nu s bani de bmw.

Haide ma ca la banii aia gaseste un F30 ok zic eu. 🙂