Jump to content

set complet frane fata din kit ul M Performance Power Kit pentru F20

Recommended Posts

toate elementele din poza sunt incluse in pret ( am pus o poza si cu factura pentru Power Kit unde se vede part # kit-ului)

mai jos codurile incluse in pret:

1 x 34 11 6 857 687 - Carcasă etrier frână stânga - BMW - 
1 x 34 11 6 857 688 - Corp etrier dreapta - BMW - 
2 x 34 11 6 860 087 - Clips fixare, sistem franare, punte fata, BMW Design
1 x 11 12 2 409 317
2 x 34 41 2 354 195 - Kit reparatie bucse ghidaj etrier frana
2 x 34 11 6 850 971 - Calliper carrier - BMW
2 x 34 10 6 854 129 - 
2 x 34 10 6 854 130

pret: 2200 ron

doar predare personala in Rm.Valcea/Bucuresti

set_frane1.jpeg

kit ul a iesit din fabricatie, eu l am prins asa pe ultima suta

part # Power Kit : 11 12 2405693

daca e cineva interesat, am ECU motor (DDE ul) tunat de BMW din acest Power Kit precum si FEM ul de la masina respectiva. se poate monta pe alt F20/F21 LCI 2.0d B47

LE: nu este sistemul standard, e putin marit fata de cel standard, special pentru Kit ul asta. am vazut dupa part # ca se mai foloseste si pe alte piete ca standard, dar nu pe Europa

LE2: atasez si brosura

M Performance Power Kit Retrofit Kit F20.PDF

SZ_090_10_17_en_uk (1).pdf

Edited by tech-dmtr

Poate nu inteleg eu bine. Una e Power Kit ul de 20d (cel cu DDE ul), alta e setul de frane care e in anunt.

Setul de frane arata ca cel standard, codurile sunt de sistem de franare standard.

LE: asa e, setul de frane apare standard pe Korea sau Japonia. Ai cumva dimensiunile discurilor, sunt mai mari?

LE2: ma asteptam sa fie kitul cu franele albastre, dar pare ca e ceva intre sistemul standard si sistemul de frane M-Sport.

Edited by paul_e88
  • Like 1

discurile sunt mai mari, da, tocmai mi am dat seama ca si alea trebuie sa le am dar cumva nu erau in cutia cu toate componentele. trebuie sa caut si discurile, le am sigur

setul de frana este cel din kit. eu pe masina am montat doar DDE ul si intercoolerul. pana sa apuc sa fac revizia si sa montez si franele am vandut masina. inainte sa vand masina am luat inapoi DDE ul de la power kit si i am pus DDE ul original. cum eu schimbasem si FEM ul (pentru retrofit de camera) am si FEM ul original al masinii

FEM ul e imperecheat cu DDE ul ( si cheia bineinteles dar cheile le-am dat cu masina)

Edited by tech-dmtr

nu, nu sunt albastre. asa ma asteptam si eu cand am comandat Power Kit ul . am fost putin dezamagit dar important era DDE ul tunat de BMW si ala a fost/e senzatie 

masina frana foarte bine si cu franele standard. nu am vrut sa le schimb pana nu se toceau, ca erau in stare foarte buna si originale. nu erau de aruncat

si poza din ETK e inselatoare......

powerkitetk.JPG

Edited by tech-dmtr
  • Thanks 1

da, este plug an play. maxim trebuie data o comanda din ISTA pentru sincronizare sau ceva de genul. stiu ca al meu cand a venit era in programming mode (cu albastru) . am pus ISTA+ si a facut update si toate procedurile necesare. dupa ce a terminat i am dat cheie si aia a fost.

cand am pus DDE ul vechi inapoi nu a trebui sa fac nimic, l am montat si am dat cheie.