Jump to content
20-22 Noiembrie 2026 - Intalnire BMW Club, Hotel Escalade, Poiana BV ×

Update harti CCC mic

NSA

Recommended Posts

7 hours ago, FiveThreeFive said:

Pentru o navigatie atat de veche, cea mai buna solutie este sa renunti la ea si sa cumperi un suport de telefon + incarcator de foarte buna calitate. Foloseste, dupa preferinta, Google Maps sau Waze; diferenta tehnologica este uriasa.

Am suport si un telefon destul de performant dar ma enevreaza faptul ca are bluetooth doar pentru apeluri si de fiecare data trebuie sa scot mufa auxiliara ca sa raspund la apeluri si cu un modulator se aude jalnic . De unde imi recomanzi o navigatie ?

9 hours ago, NSA said:

[...] de fiecare data trebuie sa scot mufa auxiliara ca sa raspund la apeluri

Eu sunt de parere ca o masina trebuie acceptata cu plusurile si minusurile aferente generatiei tehnologice din care face parte. Sigur ca poti sa ii faci tot felul de modificari, dar tu decizi daca merita financiar si daca pierderea originalitatii si a fiabilitatii este acceptabila. Cauta pe Internet "BMW E90 CCC android head unit" si vezi daca gasesti ceva cu review-uri majoritar pozitive, care corespunde necesitatilor tale. Ai grija, marketing-ul din brosurile de produs rareori se reflecta in realitate.

Obs: daca este necesar sa preiei atat de des apeluri telefonice cand esti la volan, posibil sa ai nevoie de o masina de generatie (mai) noua.

• Love BMW 1

1 hour ago, FiveThreeFive said:

Eu sunt de parere ca o masina trebuie acceptata cu plusurile si minusurile aferente generatiei tehnologice din care face parte. Sigur ca poti sa ii faci tot felul de modificari, dar tu decizi daca merita financiar si daca pierderea originalitatii si a fiabilitatii este acceptabila. Cauta pe Internet "BMW E90 CCC android head unit" si vezi daca gasesti ceva cu review-uri majoritar pozitive, care corespunde necesitatilor tale. Ai grija, marketing-ul din brosurile de produs rareori se reflecta in realitate.

Obs: daca este necesar sa preiei atat de des apeluri telefonice cand esti la volan, posibil sa ai nevoie de o masina de generatie (mai) noua.

Urmeaza sa imi cumpar cat de curant un X5 F15 30D sau 40D , si aceasta sa imi ramana pentru lucru , multumesc mult de ajutor !

daca vrei sa o pastrezi cat mai originala ca aspect, atunci cel mai bine iti cumperi un modul carplay/android auto si ai tot ce vrei, si e si mai ieftin decat o navigatie dedicata android. nu e greu de instalat. folosesti waze-ul, oricum navigatia CCC nu a mai primit update la harti de atat de mult timp, incat chiar si daca ii faci update tot inutila va fi.