Jump to content

gowriel1982

Members
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

gowriel1982 last won the day on July 28 2017

gowriel1982 had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ramnicu-Sarat,jud.Buzau
  • Interests
    Masini rafinate cu motor 6 in linie sau V12!

Previous Fields

  • Masina
    BMW 520i E34 M20B20

Recent Profile Visitors

5701 profile views

gowriel1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-310

Reputation

  1. e istoric incepand cu 30 ani de la data de cand nu se mai fabrica modelul respectiv! m-ar interesa direct treaba asta si cam astea sunt regulile/legile la noi! bineinteles ca mai exista E30-uri bune! are un tip in cluj 11 E30=uri in stare perfecta de te uiti o zi intreaga la ele si pe sub ele si nu gasesti rugina deloc,iar tehnic sunt aproape ca noi! nu stiu de unde le-a gasit/adus in germania dar cere putini bani pt cum arata si cat de originale sunt,ne-modificate/tiganite deloc! am zis ca glumeste cand mi-a zis ca are 11 E30-uri dar vorbea serios omul... vezi aici ,daca ai timp mergi la cluj si vezi cu ochii tai! https://www.olx.ro/oferta/vand-bmw-e30-import-germania-IDcuiFW.html#cb075bd8e4
  2. nu o inscriu in romania pt ca nu am incredere in statul roman! de cand s-a "inventat" si impus taxa auto ,s-au razgandit de cam multe ori. iar sa am pe numele meu masina euro 1 veche de 30 ani nu ma simt bine! iar sa obtin atestat de vehicul istoric ar cam trebui sa astept pana in 2026 dupa cum sunt legile acum(se considera ultimul an in care a fost produs acel model de masina,adica 1996 pt E34).sincer nu mai am nervi/rabdare pt.asa ceva! cand te saturi de ceva te cam saturi.si imi pare rau sa o spun ca masina e deosebita,acum recunosc si eu; cand pierzi ceva apreciezi mai mult ce ai avut. nu realizezi ce ai la momentul respectiv,si cam duc dorul sa o mai conduc. dar nu mai am nici un chef de problemele inevitabile cum dai de control rutier sau felul cum te trateaza restul participantilor in trafic! in bucuresti m-au claxonat incontinuu de am zis ca e vreo problema cu masina,semnalizari, pana,stopuri ce nu functioneaza,orice... dar de unde,s-ar parea ca bucurestenilor le pute rau nr de inmatriculare de bulgaria. altceva nu stiu ce sa-ti zic. de inscris in romania s-o inscrie cine o vrea pe numele cui o vrea! eu am terminat.
  3. tot arata superb si dupa vreo 6 ani acum face 5000 euroi daca ma gandesc bine! si merita un M30B35 6 in linie
  4. pai cum sa arate? ca un E28 520i cu motor M20B20 exact ce am si eu pe E34 520i .daca a zis ca interiorul lasa de dorit,apai e clar a fost tinut afara in soare fara nici o protectie de vreun fel! bord crapat,scaune scorojite/rupte, etc... pretul e bun ca poti sa o faci/restaurezi ca vehicul istoric de epoca. dar mai bagi vreo 2000 euro in ea sa indraznesti sa mergi sa-ti iei atestatul de vehicul istoric... a avut E28 524td un vecin de-a meu,si a vandut-o cu 4000 lei dar era si cu rugina "pe alocuri" ,culmea tot din 1986! au fost masini bune rezistente dar daca nu le-a intretinut cine le-a avut pe mana,s-a ales praful de ele... poate ataseaza si o poza ,ca-s curios!
  5. daca nu este model "M" emblemele alea n-au ce cauta pe masina! mai ales langa "cealalta" emblema 518i ,ca rade si un copchil de liceu de tine! masina arata foarte bine ,dar pretul e umflat artificial! am facut si eu cam 44000 km cu E34 dar 520i motorizarea M20B20 si la cat de grea este masina,imi pare rau,un motor de 1.8i cu 4 cilindri e prea putin ca sa mai si faci vreo depasire,SINGUR in masina nu cu inca 3 persoane de 70-80kg si fiecare cu o geanta de voiaj... iar 1.8i nu poti sa spui ca te ajuta cu ceva la impozitul anual,consum benzina sau sunetul motorului... la ce costuri obligatorii anuale are un bmw E34 mai degraba un motor 2.5i M50B25 "ascuns" sub 1.8i macar sa simti ca mai se si misca masina de pe loc... imi pare rau ca mi s-a cam aplecat de bmw-uri dupa nici 3 ani de condus E34 ,dar prefer ceva mai "discret"! masina ta arata bine,dar greu sa gasesti clienti la un asa motor mic pus pe o caroserie cam de 1500 kg(ca am cantarit bmw-ul meu E34 si a iesit 1540kg... cam multe kg pt 129cai... fie ei cu 6 in linie... cere cat vrea pe masina! doar el stie ce are si cat face. dar emblemele "M" ar trebuie sa le dea jos... sau sa-i puna S38B38 cutie cu 6 trepte si diferential M5 :-) pretul sa-l tina la fel! :sorcerer:
  6. pretul pt ce se vede e foarte ok,doar ca nu sunt multi chiar asa de pasionati sa cumpere! jantele sunt chiar frumoase!
  7. up ca-i de vanzare inca! politia rutiera romana m-a epuizat psihic: oprit zilnic,cautat cine mai e in masina, ce am in portbagaj, iar cireasa de pe tort a fost la focsani cand un agent de la rutiera m-a dat jos din masina si m-a pus sa scot ce am prin buzunare ,dupa ce m-a tinut cam jumate de ora,verificat tot ce e in masina, acte, etc... m-am saturat de masini cu numere de inmatriculare de Bulgaria! cine are nervi de asa ceva,veniti de luati masina pe platforma ca i-a expirat asigurarea si itp-ul. mi-a ajuns! 500 euro si e masina voastra! o zi buna!
  8. am vazut anuntul pe olx si am zis ca nu vad bine... pai dupa atata munca si bani investiti intr-o masina ca asta,acum dupa ce e in stare buna o vinzi?! nu inteleg de ce... n-as putea sa fac asta,daca era al meu... chiar si pentru 10000 euroi...
  9. NU mai postati aici toate parerile subiective vis-a-vis la ceea ce v-am zis ca fac eu cu masina! exista MESAJE PERSONALE,dati-mi acolo cate mesaje vreti in care sa-mi spuneti CE VRETI! stricati topicul omului! eu nu consider ca am fost off-topic,doar am impartasit aici niste treburi personale referitor la masinile similare ce le detinem! O zi buna va doresc tuturor!
  10. cum sa platesti pentru asa ceva? de-astea fac in mijlocul viscolului cand e zapada kacalau pe sosea,prin sensuri giratorii sau in parcari la supermaketuri! aseara/azi-noapte a fost un polei de toata frumusetea pe sosea! era sa-mi rup gatul cand m-am dat jos din masina... doar atunci am realizat si eu ca e alunecos rau pe sosea... mai patina la plecari in a-1a,dar aproape deloc in a-2a! A45 on snow @MotorPark Romania inca un avantaj sa ai nr de bulgaria! CUI DAI AMENDA DACA NU STII CINE A FOST LA VOLAN cand respectiva masina facea cerculete si drifturi pe domeniul public? din ce am observat pe zapada mare rotile fata se pierd mai usor/derapeaza mai repede,asta daca esti,bineinteles "gentil" cu acceleratia si rotile spate... altfel esti ori intr-un cerculet/drift continuu ori in sant,sau,daca esti "norocos" un stalp ori copac! era s-o bag eu intr-un ditamai copacul cu diametrul de vreun metru ,tocmai din cauza zapezii prea mari ce a ajuns sub rotile fata! "simptomul" este ca simti directia cum se "inmoaie"/NU MAI EXISTA,parca ai fi suspendat rotile fata! da' se intampla repede,si chiar si mai repede daca ai viteza! nu conteaza ca-i linie dreapta sau curba(mie mi s-a "inmuiat directia" in linie dreapta pe zapada afanata la vreo 90 km/h!).nu mai stiam nici unde sunt indreptate rotile in acea secunda! cat despre cauciucuri de iarna... merg pe mana celor ce au inventat cauciucurile de iarna acum muuulte decenii,cand ceilalti producatori habar n-aveau de "de-astea"!
  11. super poze! kumho nu prea sunt de incredere! multi le injura si renunta la ele dupa cativa km! compozitia cauciucului e foarte proasta cand sunt multe minusuri C si zapada sau gheata! Eu ma chinui sa rup aderenta sau sa o "dau cerculete" cu anvelopele nokian hakkapelliita R2! (doar in a-1a ,plecat de pe loc si volan bracat la maxim merge usor) si imi pare rau ca nu am filmat dar,zilele trecute a trebuit sa merg la tara intr-un colt de lume unde n-a dat nimeni zapada de pe o ulita,iar asa cu tractiune spate am trecut printr-o portiune de aproximativ 200 metri cu zapada pana la faruri ,abordata mai in "viteza" de mi-a umplut parbrizul de zapada si nici nu mai vedeam pe unde merg! pornesc draciile astea de E34 fara probleme si la minus 12 grade celsius, testat de mine la 6:20 intr-o dimineata,se incalzesc mai greu daca mai e si viscol dar dupa ,e superb in interior! cald de transpir si eu si care mai e prin spate/pasager! consumul e cam mare pe frigurile astea (12% se pare) , dar se merita! spor la sofat! :-) 80 RON pentru 15 minute sa faci CE? nu-s de prin zona si de-asta intreb! zici ca te duci la prostituate la banii astia
  12. nu-i rea ideea! cu toate ca spatiul pentru pasageri in spate va fi cam tot ala... 735iL e mai atragator ,ca e loc pentru pasageri in spate sa se "destrabaleze" ,dar nu multi lauda seria 7... exista intotdeauna optiunea inmatriculare bulgaria! ca in romania m-am convins cum sta treaba! alaturi de gpl pe masina si nici ca-mi mai trebuie altceva! iti dai seama ce-ai spus/scris? numai aici pe forum sunt multi care te-ar bate cu tastatura daca mai zici o data GPL in aceeasi propozitie cu BMW... mai am vreo 5 luni de asigurare cu actualul 520i, destul timp de hotarat si cautat 535i E34! E38 sigur nu-mi iau ca am vazut unul 740i cu V8, si n-am fost prea impresionat!
  13. pai sa stii ca ma gandeam sa cumpar si un 535i E34, dar as vrea intai sa conduc unul in stare buna de functionare ,sa-mi fac o idee cum se simte la condus! chiar de consuma mult si probabil piesele de schimb sunt rare!
  14. mai nou,ma atrage M30B35 dar probabil ca iarna la minus 10 grade celsius o sa stau mai mult prin benzinarii cu 3.5l si 6 cilindri in linie...
  15. dar totusi,iarna "pi ghiata" cum mai faci "donuts" prin parcari la supermarket-uri? am condus si automata,dar sa dea naiba daca nu ador cutia de viteze manuala,MAI ALES IARNA! ma simt mai liber in "alegerile de moment"! cel putin azi,am fost cu zambetul pe fata MEREU! in conditii de viscol ,zapada kacalau si gheata pe dedesubtul ei! traiasca nokian hakapeliita R2 :hyper: dar manuala trebuie sa fie o masina PLACUTA!
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.