Jump to content

Oglinzi furate - statistica


LiviuB

Furatul oglinzilor  

1325 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

La X5, X3 fara facelift e39 facelift au sistem diferit. Nu spune nimeni ca este greu, intreb doar cine isi asuma raspunderea la demontare/ montarea oglinziilor de pe masina? Clientul sau prestatorul de sablare?

 

ÂŞtiu foarte bine cum se dau jos.

 

La E39 facelift nu e sistem diferit, te ĂŽnÂşeli.

Depinde de dotarea maÂşinii.

Oglinzile cu rabatare electricĂŁ, prezente ca opĂžiune Âşi pe prefacelift, au alt sistem de prindere.

 

Clientul.

Nu-i nici o problemĂŁ, te poĂži duce la un service BMW ca sĂŁ Ăži le dea jos dacĂŁ nu eÂşti ĂŽn stare singur.

 

ĂnĂželeg cĂŁ poĂži fi subiectiv din acest punct de vedere, ĂŽnsĂŁ Âşi inscripĂžionarea prin sablare este ok, nu doar inscripĂžionarea chimicĂŁ.

 

Este foarte simplu sĂŁ demontezi oglinzile, dovada sunt hoĂžii.

 

Ambele soluĂžii sunt eficiente, depinde de fiecare ce alege.

Link to comment
Share on other sites

am inteles si eu ca ies la furat pe ploaie, le convine, e zgomot de fundal, vizibilitate redusa, lume putina pe afara... paradis. 'tui in kur de cocliti :twoup:

Foarte adevarat , se fura mai usor in ploaie. In Spania sparge geamul si fura din masina sau indoaie rama cu totul si baga mana si deschide usa. Zgomotul produs de ploaie si putina lume pe strada le da incredere la hoti.

Link to comment
Share on other sites

Astazi am oprit masina pe pantelimon la un magazin si cand sa ma dau jos din masina ce vad aruncat pe jos in noroi: O oglinda de bmw binenteles,de seria 1/3 E87 E90 si sablata cu nr de inmatriculare B 63 UWN si crapata.Le-au furat si le-au aruncat pe jos.
Link to comment
Share on other sites

acum doua saptamani am primit o invitatie la politie...in legatura cu oglinzile care mi-au fost furate. am ajuns acolo... un nene politist m-a informat ca au fost prinsi cei care sustrag oglinzi din cartier....eeee aflati ca cei care fura din zona titan locuiesc prin rahova...au varste cuprinse intre 13 si 15 ani si nu au ce sa le faca...am vorbit cu nenea politistul cam doua ore. era exasperat ...ii prindeau oamenii in masina venea politia ii ducea la sectie ...declaratii tot ce trebuie si liber...trecea jumatate de ora telefon la politie ...alti cetateni au prins niste pusti intr-o dubita....culmea aceiasi. atentie...acesti pusti sustrag jante din parcarea auchan...in timp ce tu incarci portbagajul cu merinde pustanii iti iau ce ai prin masina...aaa am uitat sa spun parintii copiilor sunt ori alcoolici ori prin puscarii...politia asteapta ca acestia sa implineasca 16 ani ca sa ii poata ridica...pana fac astia micii 16 pazitiva cum puteti....bafta si la cat mai putine oglinzi furate :twoup: :)
Link to comment
Share on other sites

Si o veste care ar putea alina putin suferinta: am gasit oglinzi aftermarket din sticla, tinted si incalzite pentru E9x si E87 la niste preturi care ar putea descuraja furturile (~300 de lei setul). E posibil sa se gaseasca si pentru alte modele BMW de productie recenta, ma interesez. Revin maine cu detalii.

 

http://s744.photobucket.com/albums/xx85/Ataemonus/Mirrors/

 

Se pot aduce si pentru E60, X3 sau X5.

 

 

ĂĂži vin de X3 cu transportul ĂŁsta?

Link to comment
Share on other sites

Comisarul-şef Christian Ciocan a declarat la tv ce v-am spus şi eu ĂŽn trecut, aceste mici furturi ţin marea ĂŽnfracţionalitate ĂŽn frâu. Ce nu realizează ei e că se dezvoltă prea repede şi că va fi o bază foarte generoasă pt. marea infracţionalitate mai târziu. Aproape nimeni nu ĂŽncepe cu jafuri armate. Dar nah, ĂŽn România prevenirea nu prea contează. Mai târziu o să ne chinuim să tratăm efectele.

 

Azi am aflat cum că din fosta locaţie a unui service din Craiova (care s-a mutat şi a lăsat toate maşinile care nu puteau fi transportate la vechea locaţie ĂŽn plata domnului, adică eu normal vedeam ca acolo să fie asigurată paza - mai rău e că proprietarii au fost de acord) s-a furat de pe maşini ĂŽn funcţie de nevoi.

Edited by c6t9
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
furate si oglinzile mele acum vreo 2 saptamani...e46 325ci 2004..model rar din cate am inteles. oglinda stanga era usor crapate, dar nu incomoda cu nimic la vedere. interesant este insa ca oglinzile au fost furate chiar in seara primei intalniri bmw la care am participat, acum 3 saptamani..
Link to comment
Share on other sites

Exemplu clar de client pentru oglinzi inscriptionate

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Crist..._967103323.html

 

exact genu de cretin autohton, care imediat ce vede un teanc de euroi in mana se duce in targ si ia ce a auzit el ca e BOMBA, pentru ca apoi bineinteles sa o trataze ca pe o bomba ce este..mai un filtru, mai o revizie din cand in cand, mai o oglinda furata..conteaza ca e BOMBA masina, restul e CANCAN.

 

p.s. tanase este oricum un exemplu elocvent in societatea romaneasca. viata lui este inspirata din clasica vorba "prost sa fii, noroc sa ai"..saracu a invatat si el sa dea cu picioru intr-o basica, de vreo 2 ani nici macar asta numai stie, dar a devenit mare vedeta si bineinteles om de afaceri. si ca un om de afaceri ce se respecta, un cls cu oglinzi furate e musai..in opinia mea sunt masini ce nu trebuie sa vada alt service decat cel din reprezentanta si alte piese decat cele originale, desi sunt sigur ca nu o sa fiti de acord. acum 2 zile am vazut la un service de prin ferentari, un 650i..si vreo 4-5 dubiosi ce lucrau de zor pe la el..pentru mine motivul achizitionarii acelui bmw e clar: "am talent, sa moara dusmanii mei, am bmw si am femei"..sau ceva din repertoriul marilor talente ale tarii noastre sunca, salam, peste si alte mancaruri dastea..

Edited by razvanflorin90
Link to comment
Share on other sites

Eu la blocul unde stau am 2 bmw-uri cu nr de inmatriculare diferite de ceea ce e inscriptionat pe oglinzi.Totusi nu cred se le fi luat de la hoti.Unul din prorietari e familist cu 2 copii mici.Cred ca dupa ce cumpara masina nu mai cumpara un set nou de oglinzi pt a le sabla.Parerea mea...

Asa e,vecinul tau poate e corect si il caz ca il intreaba cineva de sanatate are cum sa dovedeasca ca alea erau numere vechi de la masina.

Totusi sa ai numere de buc si apoi sa treci pe numere rosii e posibil?

Totusi nu e posibil scenariul sa sa fi adus masina din afara,sa i se fi furat oglinzile si sa isi fi achizitionat un set de la "baieti" proaspat sablate cu numere normale?si asta in aceasta perioada cat circula cu numere rosii?

Eu stiam cand ai masina inmatriculata cu un set de numere (B 12ABC) si masina schimba proprietarul,acesta din urma ori pastreaza numerele,ori le schimba cu altele noi tip B 12XYZ.ma insel?

 

Numere rosii nu se mai dau decat la masinile proaspat intrate in tara...pentru restul exista...daca nu ma insel...inmatricularea continua...ceva de genul, adica trebuie sa-ti iei/pui alte numere negre daca proprietarul le vrea pe cele vechi...

Link to comment
Share on other sites

AcelaÂşi lucru ĂŽmi spunea Âşi mie un vecin ... cĂŁ are prelatĂŁ Âşi nu-i furĂŁ nimic de pe maÂşinĂŁ.

DupĂŁ 2 zile i-au furat prelata :)

 

:) ..singura varianta sigura ramane garajul pazit, supravegheat video si cu 2-3 caini mai prieteni postati in fata :twoup: ..daca si asa se mai fura, nu ramane decat sa ne mutam in norvegia.

Link to comment
Share on other sites

AcelaÂşi lucru ĂŽmi spunea Âşi mie un vecin ... cĂŁ are prelatĂŁ Âşi nu-i furĂŁ nimic de pe maÂşinĂŁ.

DupĂŁ 2 zile i-au furat prelata :twoup:

mai ntreaba-l peste o saptamana daca i-a mai disparut ceva.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mi-au furat oglinzile de 2 ori pina acum. Prima oara m-am consumat mult, a doua oara mai putin...

 

Hotia este adinc inradacinata si pe aceste meleaguri o poate combate doar moralitatea care apare destul de greu. Unii fura oglinzi altii fura tara cu totul daca pot, fiecare la nivelul la care ajunge... Hotia cred ca este o problema de moralitate si de verticalitate. Marimea hotiei este reflectata de nivelul social la care ajunge hotul. Daca nivelul lor social este jos fura oglinzi de BMW daca urca social ne fura chiar pe toti si avem exemple destule...

 

Hotia este generata de saracie, lipsa de invatamint, moralitate, lipsa credintei etc...

 

Cu parere de rau cred ca oglinzile BMW-urilor noastre inca se vor mai fura ca nu vad curind scaderea saraciei, cresterea moralitatii etc...

 

Mi-am cumparat si husa, o pun din cind in cind, atunci cind este masina curata, ma deranjeaza timpul de a pune husa de a o stringe etc... si pretul cumpararii. Ma tot uit dimineata si ma minunez ca inca o mai gasesc pe masina.

Husa pe care am dat 250RON care este dintr-un material modern reflecta lumina si permite trecerea dar a 10% din apa de ploaie imi mentine masina ceva mai curata.

Edited by nene
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Furtul oglinzilor este majoritar generat de prostie Âşi de snobism.

AdicĂŁ niÂşte fĂŁtĂŁlĂŁi care nu au bani sĂŁ treacĂŁ strada ĂŽÂşi cumpĂŁrĂŁ un BMW.

Dupã ce rãmân fãrã oglinzi, dau comandã la hoÞi sau cumpãrã oglinzi deja furate.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

E penibil ce se intampla.

Am fost pana la mare si a trebuit sa trec prin Bucuresti sa iau un prieten. Va spun sincer ca dupa ce am citit aici pe forum mi-a fost teama sa las masina in fata blocului(pe langa podul Grand) si vreo 45 de minute cat am stat la el ma gandeam sa nu raman fara oglinzi. Bine ca s-a terminat cu bine.

Edited by Adrian M
Link to comment
Share on other sites

Exemplu clar de client pentru oglinzi inscriptionate

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Crist..._967103323.html

 

exact genu de cretin autohton, care imediat ce vede un teanc de euroi in mana se duce in targ si ia ce a auzit el ca e BOMBA, pentru ca apoi bineinteles sa o trataze ca pe o bomba ce este..mai un filtru, mai o revizie din cand in cand, mai o oglinda furata..conteaza ca e BOMBA masina, restul e CANCAN.

 

p.s. tanase este oricum un exemplu elocvent in societatea romaneasca. viata lui este inspirata din clasica vorba "prost sa fii, noroc sa ai"..saracu a invatat si el sa dea cu picioru intr-o basica, de vreo 2 ani nici macar asta numai stie, dar a devenit mare vedeta si bineinteles om de afaceri. si ca un om de afaceri ce se respecta, un cls cu oglinzi furate e musai..in opinia mea sunt masini ce nu trebuie sa vada alt service decat cel din reprezentanta si alte piese decat cele originale, desi sunt sigur ca nu o sa fiti de acord. acum 2 zile am vazut la un service de prin ferentari, un 650i..si vreo 4-5 dubiosi ce lucrau de zor pe la el..pentru mine motivul achizitionarii acelui bmw e clar: "am talent, sa moara dusmanii mei, am bmw si am femei"..sau ceva din repertoriul marilor talente ale tarii noastre sunca, salam, peste si alte mancaruri dastea..

se poate sa nu fi fost atent, in ferentari nu este nici un 650i sunt doar doua M6, si cam cum arata un tip dubios?

Link to comment
Share on other sites

Furtul oglinzilor este majoritar generat de prostie Âşi de snobism.

AdicĂŁ niÂşte fĂŁtĂŁlĂŁi care nu au bani sĂŁ treacĂŁ strada ĂŽÂşi cumpĂŁrĂŁ un BMW.

Dupã ce rãmân fãrã oglinzi, dau comandã la hoÞi sau cumpãrã oglinzi deja furate.

nu neeaparat. de cate ori sa isi loveasca masinile incat sa se fure atat?

poate ca asa au inceput, dar cand hotii au vazut ca sunt la mare cautare (chiar si de cei pagubiti) furtul oglinzilor a luat amploare.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.