Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Recommended Posts

2 hours ago, ebay said:

Mi a apărut și mie chestia asta, cred că o iau să văd valorile pe display. Are cineva instalat, este practic?

Screenshot_2025-02-19-15-43-20-425_io.sgsoftware.bimmerlink.jpg

Am luat-o și eu de curiozitate, e utila în sensul ca nu mai stai sa te uiți în telefon, arata doar Sensor values din BimmerLink.

Pe mine ma enerva ca nu am suport de telefon și trebuia sa stau cu telefonul în mana sau sprijinit de ceva daca urmăream live values in mers, asa ca e utila.

• Like 1

• 2 months later...
21 hours ago, rusnakis said:

Salutare ,

Eu am masina produsa in SUA si nu ma pot conecta in aplicatie , stie cineva daca exista vre o posibilitate sa ma pot conecta ?

De ce nu te poti conecta? Primesti vreo eroare anume? Da-ne mai multe detalii ca nu esti singurul cu masina din SUA de pe aici. Ca fapt divers toate X5/6/7 sunt produse in SUA si nu au probleme de conectare din cauza asta. 🙂 

Pai am sunat la cei de la Bmw si mi au zis ca masina este de America si ca  nu se poate conecta masina la satelitii din zona Europei .Eu i am crezut pe cuvant si tare mi as dorii sa nu fie asa .Daca stie cineva o alternativa va rog sa ma anuntati .

• Haha 1

2 hours ago, rusnakis said:

Pai am sunat la cei de la Bmw si mi au zis ca masina este de America si ca  nu se poate conecta masina la satelitii din zona Europei .Eu i am crezut pe cuvant si tare mi as dorii sa nu fie asa .Daca stie cineva o alternativa va rog sa ma anuntati .

Daca ai spune despre ce model de masina e vorba zau ca ar fi de ajutor. Spune modelul masinii si daca este facuta pentru piata din State sau este doar o masina facuta in State pentru piata Europeana. 

Repet, nedand detalii mai multe nu te poate ajuta nimeni, toti pot doar face presupuneri. 

2 hours ago, mgi said:

E posibil sa aiba de fapt alte frecvente la GSM. Intreaba si tu pe cineva care se pricepe, cum ar fi @neo_andersson .

Ma gandesc ca atunci telefoanele prin satelit ar trebui sa functioneze, nu?

Ca GSM nu are nimic cu satelitii care nu-i merg lui. Iar GPS-ul dependent de sateliti, e la fel.

2 hours ago, RedCap said:

Daca ai spune despre ce model de masina e vorba zau ca ar fi de ajutor. Spune modelul masinii si daca este facuta pentru piata din State sau este doar o masina facuta in State pentru piata Europeana. 

Repet, nedand detalii mai multe nu te poate ajuta nimeni, toti pot doar face presupuneri. 

Salut ! 

Este un 330i x drive fabricatie  06.2020.

Masina a fost produsa in America,dar am cumparat o din Germania de la Munchen .

Chiar mi ai fi de ajutor daca mi ai da un raspun concret .Cei de la Bmw asta mi au spus ca masina nu se conecteaza la satelitii din Europa .

Asta e o greseala, in America nu se fabrica seria 3. La uzina din Spartanburg se fac X-urile doar, respectiv X3/4/5/6/7/M.

Vezi sa nu fie vorba de alte probleme de fapt, suna ciudat masina produsa in America si cumparata de la Munchen. Ma pot gandi ca a fost produsa pentru piata din America si sa fi fost reimportata in Germania. Daca e asa, vezi sa nu fie una din cele mult aduse din State ca perfecte care de fapt au avut daune, unele din ele destul de mari chiar.

BMW in the United States - Wikipedia

10 hours ago, Romulus said:

Ma gandesc ca atunci telefoanele prin satelit ar trebui sa functioneze, nu?

Ca GSM nu are nimic cu satelitii care nu-i merg lui. Iar GPS-ul dependent de sateliti, e la fel.

Pai el nu se poate conecta în aplicație, lucru care se face prin sim-ul GSM al mașinii (în fine adică mașina se conectează la serverele bmw prin sim-ul respectiv și userul se conectează și el la server cu aplicația) . Ce treaba au sateliții? 

ESIM-ul din unitatea Telematics la masinile fabricate pentru US nu are roaming in Europa de aceea masina nu se poate conecta la serverele Connected Drive. Este imposibil de trecut masina pe Europa, practic trebuie comandat la BMW un ATM versiunea ECE doar ca BMW refuza orice fel de astfel de comanda.

NU se poate folosi un ATM SH de la alta masina deoarece ICCIDul lui este imperecheat pe serverele BMW cu alt VIN.

• Like 5

15 minutes ago, neo_andersson said:

ESIM-ul din unitatea Telematics la masinile fabricate pentru US nu are roaming in Europa de aceea masina nu se poate conecta la serverele Connected Drive. Este imposibil de trecut masina pe Europa, practic trebuie comandat la BMW un ATM versiunea ECE doar ca BMW refuza orice fel de astfel de comanda.

NU se poate folosi un ATM SH de la alta masina deoarece ICCIDul lui este imperecheat pe serverele BMW cu alt VIN.

Multmuesc frumos pentru lamurire !

Am tot citit comentariile colegilor care se amuza la ceea ce am spus eu mai sus ,dar acum mi a venit randul sa ma amuz eu la comentariile lor care .

Macar mi am dat seama ca din 10 persoane 2 stiu despre ce este vorba ,restul sunt doar nevorbiti .

• Downvote 1
  • Fara comentarii 1
  • Facepalm 1

10 hours ago, RedCap said:

Asta e o greseala, in America nu se fabrica seria 3. La uzina din Spartanburg se fac X-urile doar, respectiv X3/4/5/6/7/M.

Vezi sa nu fie vorba de alte probleme de fapt, suna ciudat masina produsa in America si cumparata de la Munchen. Ma pot gandi ca a fost produsa pentru piata din America si sa fi fost reimportata in Germania. Daca e asa, vezi sa nu fie una din cele mult aduse din State ca perfecte care de fapt au avut daune, unele din ele destul de mari chiar.

BMW in the United States - Wikipedia

Masina a fost verificata la BMW ,deci nu are nicio dauna majora si da , masina este un G20 fabricat in America dupa cum se vede in atasament 

20250426_080523.jpg

1 minute ago, RedCap said:

@rusnakis am incercat sa aflam de la tine detalii despre masina si intr-un final ai primit si raspunsul pe care il cautai, chiar destul de repede.

Mai departe nu mai are rost sa mai comentez ce ai postat. 🙂 

Eu n am nici cea mai mica intentie de rautate ,doar ca eu unul nu as vrobi si nu mi as da cu parerea daca nu as avea raspunsuri la anumite intrebari .Este foarte usor sa ti dai cu parerea in necunostinta de cauza .

Eu am intrebat ceva in ideea ca mi va raspunde cineva care chiar stie care este cauza , si mi a raspuns cineva care chiar stie cu ce se manaca .Eu am specificat de la inceput ca cei de la BMW mi au dat raspunsul asta si am intrebat si aici in speranta ca exista alta varianta .

4 minutes ago, rusnakis said:

Eu n am nici cea mai mica intentie de rautate ,doar ca eu unul nu as vrobi si nu mi as da cu parerea daca nu as avea raspunsuri la anumite intrebari .Este foarte usor sa ti dai cu parerea in necunostinta de cauza .

Eu am intrebat ceva in ideea ca mi va raspunde cineva care chiar stie care este cauza , si mi a raspuns cineva care chiar stie cu ce se manaca .Eu am specificat de la inceput ca cei de la BMW mi au dat raspunsul asta si am intrebat si aici in speranta ca exista alta varianta .

E foarte posibil sa fi inteles gresit tu de la cei de la BMW ca sa nu arunc direct o piatra inspre ei ca ti-au spus o prostie. Verifica unde este fabricata masina folosind poza data de mine mai sus, eu ti-am zis si ma repet, seria 3 nu se fabrica in America. 

16 minutes ago, rusnakis said:

Masina a fost verificata la BMW ,deci nu are nicio dauna majora si da , masina este un G20 fabricat in America dupa cum se vede in atasament 

Cel mai probabil masina ta e una adusa si prelucrata de baietii astia, citeste aici cum functioneaza de fapt:

https://tvpworld.com/86221709/criminal-ring-busted-for-33-million-euro-eu-fraud-smuggling-damaged-cars-from-us

2 minutes ago, RedCap said:

E foarte posibil sa fi inteles gresit tu de la cei de la BMW ca sa nu arunc direct o piatra inspre ei ca ti-au spus o prostie. Verifica unde este fabricata masina folosind poza data de mine mai sus, eu ti-am zis si ma repet, seria 3 nu se fabrica in America. 

Scrie North America la manufactured si am cautat dupa Vin ul masinii si este fabricata in San Luis Potosi In Mexic masina ,deci face parte din America de Nord si de aceea nu ma pot conecta in aplicatie.

Multumesc !

1 minute ago, mgi said:

Cel mai probabil masina ta e una adusa si prelucrata de baietii astia, citeste aici cum functioneaza de fapt:

https://tvpworld.com/86221709/criminal-ring-busted-for-33-million-euro-eu-fraud-smuggling-damaged-cars-from-us

😂😂😂

2 minutes ago, mgi said:

Masina a fost produsa pentru America de Nord ,dar are carte service in Europa de la 6000k Km .

Detin tot istoricul masinii de cand s a fabricat .

Masina are toate intrarile in service la BMW Munchen .

5 minutes ago, rusnakis said:

Scrie North America la manufactured si am cautat dupa Vin ul masinii si este fabricata in San Luis Potosi In Mexic masina ,deci face parte din America de Nord si de aceea nu ma pot conecta in aplicatie.

Pai ai zis ca masina e fabricata in America si eu ti-am zis clar ca acolo se fac doar X-urile. Mexicul nu e in America din ce stiu eu, nu este unul din statele Americane. 

Ca spui in America de Nord ok, e alta mancare de peste. 

3 minutes ago, RedCap said:

Pai ai zis ca masina e fabricata in America si eu ti-am zis clar ca acolo se fac doar X-urile. Mexicul nu e in America din ce stiu eu, nu este unul din statele Americane. 

Ca spui in America de Nord ok, e alta mancare de peste. 

Am scris in primul comentatiu ca este produsa in SUA nu m am exprimat corect , este produsa pentru piata din SUA si produsa in North America .

Ideea era ca nu se conecta la My BMW si eu de asta am facut intrebarea , de acolo s a degenerat si pana la urma este exact ceea ce mi ai zis cei de la BMW Romania .