Jump to content

E39 520i Silver

pvsilviu

Recommended Posts

Pai... da frumuseti de E46 si E39 ca sa treaca la Mercedes... ce e asta? Blasfemie pe fata. Daca eventual zice de un cazan de AUDI deja cred ca e ceva in neregula cu el. 😄

Ontopic, dupa ce rezolv cu cele 2 probleme electrice (descarcat baterie si nefunctionare comenzi electrice), o voi pune la vanzare. Pretul va fi de 8000 euro negociabil, reflectand ce am investit in ea, de la achizitie si pana in prezent.

391.jpeg

Cu riscul de a te supara, sansele de a primi pret plus "tot ce am investit" sunt destul de mici. Si nu cred ca ar trebui sa pui asa problema. In general pe nimeni nu intereseaza "investitia"  as zice ca 95% din cei care cumpara sunt interesati in primul rand de pret / cum arata/ merge masina. Ceea ce tu numesti "investitie" pentru unii poate fi intretinere normala ( piese schimbate preventiv sau datorita uzurii) Altfel din nou ai pus un pret desul de mare pentru un E39 "simplu" ceea ce ma face sa cred ca nu prea vrei sa vinzi masina . Am mai avut si eu perioade de genul am pus masina peste pretul "corect" si am zis daca vine unul si imi da banii aia e . As zice ca la fel e si la tine acum daca o dai o sa zici oricum am scos tot ce am bagat in ea .Astea fiind zise bafta la vanzare cu ambele masini .

1 hour ago, alex230ro said:

Cu riscul de a te supara, sansele de a primi pret plus "tot ce am investit" sunt destul de mici. Si nu cred ca ar trebui sa pui asa problema. In general pe nimeni nu intereseaza "investitia"  as zice ca 95% din cei care cumpara sunt interesati in primul rand de pret / cum arata/ merge masina. Ceea ce tu numesti "investitie" pentru unii poate fi intretinere normala ( piese schimbate preventiv sau datorita uzurii) Altfel din nou ai pus un pret desul de mare pentru un E39 "simplu" ceea ce ma face sa cred ca nu prea vrei sa vinzi masina . Am mai avut si eu perioade de genul am pus masina peste pretul "corect" si am zis daca vine unul si imi da banii aia e . As zice ca la fel e si la tine acum daca o dai o sa zici oricum am scos tot ce am bagat in ea .Astea fiind zise bafta la vanzare cu ambele masini .

Daca sansele sunt mici, imi asum. Spre deosebire de e46 325xi unde am pierdut foarte multi bani, dar, mi-am asumat pierderea, masina nefiind ce trebuie dupa standardele mele, in ce le priveste pe cele doua (e39 si cabrio) lucrurile sunt total diferite. Pe scurt, nu le vand ca samsar, nu le vand ca am nevoie de bani, le vand pentru ca am ajuns la concluzia ca imi rapesc prea mult timp (sa fim clari: nu sunt genul de om care sa le lase sa zaca in parcare pana se taie cauciucurile, pline de praf si kkti de pasare; eu le plimb daca trebuie, le spal, le ingrijesc, chiar daca nu am chef in momentele alea).

Dar, daca eu am calculat costurile cu ele, nefiind fortat, nu pot sa le dau in pierdere (in special e39, pe care-l am de 5 luni). Ce am cheltuit cu ele sunt lucruri normale, obligatorii pentru cei carora le pasa de masini, altfel, e39 putea sa stea si acum la fel ca in ianuarie. In plus, chiar daca sunt consumabile, ele raman valabile prin nr mic de km pe care-i fac. Cine le cumpara nu mai are de schimbat nimic. 

Niciuna dintre ele nu se adreseaza pustanilor de 18-20 ani care vor o masina cu care sa se duca la mare si pe care sa dea 2,3k euro. Este pentru alt tip de cumparatori, mai rari, cei drept.

Este mult 8k pentru e39? Eu zic ca nu, dar, suntem in Romania, recunosc.

E39"simplu" - nu inteleg ce vrei sa spui, masina are destule pe ea, sigur, nu are senzor de ploaie si lumini, in rest, cam tot. La baza ramane felul in care merge si cum arata dupa 24 ani si 127k km. Sa mai spun ca nu mai are rugina? Ca am bagat 4 spray-uri in praguri cu ceara anticoroziva? Ca e suflata, curatata si cremuita obsesiv? A, ca am pus o navigatie aftermarket, ok, dar are si modulul radio original, si, la fel ca si la cabrio, se livreaza cu totul. Oricum, navi arata si merge super, isi merita toti banii (refuz sa cred ca ar da cineva navigatia jos in loc sa o foloseasca).

Eu, pe forum, am fost sincer si deschis, nu vin cu: in masina sa investit foarte multi bani, ca urmare, daca se vand bine, daca nu, iarasi bine.

Bafta cu rezolvatul micilor probleme si apoi la vanzare ( cere mai mult ca majoritatii ii place sa negocieze , ca altfel nu se simt bine ).

Eu cand am vandut masinile , am scris in anunt mare si clar pret fix!

Cine incerca o negociere ii inchideam apelul ( nu am timp sa-mi pierd vremea ) stiu bine ce vand si ce valoare are , simplu. Toate le-am vandut la oameni faini care  inteleg cand citesc un anunt.

P.S. Fiecare masina are cumparatorul ei , ca se prezinta mai repede sau mai tarziu nu conteaza ( daca zici ca nu stai in banii aia , nu te grabi )