Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Produse S-H primite, de la bav auto

geky

Recommended Posts

Vreo 2,3 concluzii se desprind:

1. Sunt neseriosi

2. Daca suntem fortati, apelam la ei 

3. Uneori (asa a fost si cazul meu), de nervi ca nu-ti raspund, apelezi la OPC si dupa, te trezesti cu mesaj de la ei. Asta e, daca ar fi seriosi nu ar fi cazul sa-i reclami (pe ei si pe altii).

Eu sunt convins că le faci retur degeaba..crezi ca dacă le cumperi din Germania vin cu fundă roșie și poleială ca la bomboane?

Să fim serioși,bavauto au stocuri și vânzări de milioane,crezi ca umblă unu cu injectoarele în buzunar așteptând o comandă?

lol.

Aia nu stau la discuții cu gâscani,îți dau banii și pa

• De acord! 1

@geky, au fost dispusi sa isi repare gresala, si asta se vede in mesajul postat de tine. Poti sa te frustrezi si sa te enervezi cat vrei, nu ai dreptate.

ANPC nu va lua in considerare reclamatia ta, asta pot sa iti garantez, pentru ca este lipsita de temei. Ei nu rezolva nici cazuri in care clientul este neindreptatit, ce sa mai zicem de situatia ta. 

1 hour ago, Dan_316i said:

Mai omule ai scris public si astepti impresii sau pareri, ce te superi ? Ti-am si specificat ca suntem diferiti ca persoane si asa procedam eu in locul tau.

Era si vorba cu semeni vant culegi furtuna. EU mai stiu si cealalta cu ce tie nu iti place, altuia nu face. Ce rost mai are o reclamatie, daca ei deja sunt dispusi sa indrepte situatia.

Dar ce mai conteza, tu ai comanda, cheia este la tine.

Important este sa iti rezolvi cazul.

Nu mă supăr dacă alți oameni au păreri, gândesc diferit față de mine.am fost acuzat de răutate.reclamația la ANPC am făcut-o  să am o acoperire, Bavauto poate invoca fel si fel de motive, pentru a nu-mi restitui suma achitată. Bavauto este foarte riguros cu privire la retur,au condiții stricte. în email mi-au spus citez: ,,Dorim să subliniem că întregul parcurs al comenzii, de la preluare până la expediere, este documentat la noi prin înregistrări video, iar imaginile de la împachetare pe care vi le-am transmis arată clar că piesele au părăsit depozitul nostru sigilate și în stare corespunzătoare"

Acuma voi ce înțelegeți din răspunsul lor?

Până la restituirea sumei achitate,este drum lung. Așa că nu este ok sa fiu acuzat de faptele mele Și eu sunt liber să gândesc altfel,mai ales că eu sunt in cauză.

La ce numar de comemzi au ei probabil nici nu se mai uita in coletele returnate.. crezand ca unii clienti nu ar putea trimite vanzatorului niste injectoare uzate in cutii noi si primi si banii inapoi.. 

Ca nu vad cum un angajat sa puna ei injectoare vechi in cutii noi. 😲

2 hours ago, bimmer90f30 said:

La ce numar de comemzi au ei probabil nici nu se mai uita in coletele returnate.. crezand ca unii clienti nu ar putea trimite vanzatorului niste injectoare uzate in cutii noi si primi si banii inapoi.. 

Ca nu vad cum un angajat sa puna ei injectoare vechi in cutii noi. 😲

Nu știu dacă ai văzut imaginile, dacă da ...ți se par cutii noi alea?