Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Mai avem 2 camere disponibile!!! ×

2026 G60 540i xDrive

RedCap

Recommended Posts

Poveste scurta lunga, masina imi tot face figuri de mi s-a luat cu senzorii sistemului de asistenta profesionala si dupa ce au schimbat BDC-ul (body domain controller-ul) masinii aceasta iar a inceput sa imi faca figuri si mai nou trebuie schimbata camera din interiorul masinii. Masina a fost de vreo 4-5 ori in service pentru problema senzorilor de am tot avut loaner car-uri de la ei. Riscam sa ajung cu masina asta ca un posesor de Land Rover de sta mai mult cu loaner car-uri decat cu masina lui. 😄 

Asa ca dealer-ul a impins cazul mai departe la BMW NA si mi-au comandat alta masina decat sa merg eu prin tribunal sa invoc lemon law si alte lucruri de genul. Asa ca la 1 an si cateva zile de cand masina a fost produsa (26 Noiembrie 2024) a fost comandata alta (29 Noiembrie 2025).

Am ramas pe aceeasi culoare si aceleasi optiuni exceptand jantele care nu mai erau disponibile cu pneuri de vara ci doar cu all season si cum nu am vrut masina limitata in 130 mph am urcat la jantele pe 21 deoarece restul de modele de jante ce veneau cu pneuri de vara nu imi placeau. In afara de asta am mai luat si clima pe 4 zone ce nu era disponibila in State pe modelele 2024 si 2025 dar a aparut pe modelele 2026. Practic am comandat tot ce se putea comanda exceptand pachetul cu roata de rezerva care imi inalta interiorul portbagajului de care nu vreau sa aud.

Am fost in dilema daca sa schimb culoarea si sa iau Brooklyn Grey, Cape York Green sau eventual Mineral White dar in final am ramas tot pe Oxide Grey care nu imi displace catusi de putin. Oricum, in momentul asta masina fiind in status 150 nu mai pot schimba culoarea nici sa vreau asa ca aia e. 🙂 

Asa ca acum masina e in Status 150 cu data estimata de productie fiind 8 Ianuarie 2026.

Pacat oricum ca imi placea masina actuala ca dovada ca am insistat sa mi-o repare si am comandat acelasi model si aceeasi culoare chiar. 😞 

PnHBJMC.png

2026 540i xDrive Sedan

Design

M Sport Package

Exterior

Oxide Grey metallic

21" Individual Aero Bicolor 954i Wheels with Staggered Summer Tires

Interior

Black/Atlas Grey M Extended Merino Leather

Fine Wood Dark Oak High Gloss Trim with Dark Silver Accent

Options

Driving Assistance Professional Package