Jump to content

Cat timp ati ramas fara permis si de ce ?


InSidE

Cat timp ati ramas fara permis si de ce ?  

306 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

am ramas pentru prima oara fara permis de 12 ani de cand conduc si sunt mort de oftica ca a fost vina mea (conform legii)

 

veneam pe pe b-dul primaverii (vorbesc de bucale) si la intrarea in sensul giratoriu din piata charles de gaulle, am dat cum era normal, prioritate la toata lumea. dupa asta am plecat cu gandul sa fac giratoriul spre arcul de triumf. pe banda de langa monumentul "nasture" a venit un dibaci care in mod normal trebuia sa faca stanga nu sa intre in mine...deh...

am dat examen ca sa reduc pedeapsa de la 2 luni la o luna cu succes si acum ma plimba nevasta...

Link to comment
Share on other sites

sanse s-ar putea sa ai, dar nu pt ca nu sunt legale camerele. poate gasesti un viciu de procedura sau ceva de genul. un avocat iti poate zice cel mai bine.

 

Sper sa nu ma zbat pentru o cauza pierduta ... si ma oftic ca tot drumul am mers frumos, regulamentar, si atunci tipa cu Focusul s-a dat mai pe dreapta, si a si dat semnal dreapta cum ca as putea s-o depasesc ... si m-am bagat in depasire si am muscat putin din linia continua... sper sa gasesc un judecator/o judecatoare miloasa, pe care sa o impresioneze plansetele mele <_<

Link to comment
Share on other sites

Acum cativa ani am depasit pe linie continua ma intorceam de la Brasov , era super loc , ma vazut printre tufisuri , n-am avut ce sa fac , nu a mers cu nimic.

 

Mai e un loc periculos intre Predeal si Brasov pe serpentine stau aia jos acolo si te vad printre copaci. Era sa mi-o fur de cateva ori.

Link to comment
Share on other sites

Sa va spun eu:

 

1. orice ar fi nu semnati procesul verbal - esti prieten cu politistul vorbiti una alta, te asiguri ca nu a oprit vreun martor care sa fi vazut exact ce ai facut, ala pe care-l opreste pe urma sa scrie de ce nu semnezi nu te afecteaza cu nimic, ii spui ca e fara suparare dar nu semnezi si la obiectiuni scri ca nu ai facut ce zice agentul.

 

2. depui contestatie la procesul-verbal, in termenul legal, cu o varianta credibila - nu uita sa mentionezi probe - inscrisuri si proba testimoniala (1,2,3 martori care ”obligatoriu” au fost in masina si au vazut TOT).

 

3. daca ti-au ridicat permisul, iti scoti certificat de grefa si iti iei permisul inapoi.

 

4. daca vrei sa se termine repede, te duci la primul termen de judecata cu tot cu martorii care o sa fie audiati si se va judeca la primul termen.

daca vrei sa o lungesti faci asa

A) depui contestatia la judecatoria de unde ai domiciliul (de cele mai multe ori ai savarsit contraventia in raza altei judecatorii) sau la judecatoria de care apartine politia rutiera - ca sa poti da si un motiv cand te intreaba judecatorul de ce ai depus la ei

> important e sa nu depui la judecatoria competenta care este cea din raza careia ai savarsit fapta <

in felul asta pierzi cateva luni bune, 3-4 sau daca prinzi si vara 4-5, pentru ca la primul termen se va declina, se va da o hotarare de declinare care trebuie redactata, apoi trebuie trimis dosarul la judecatoria competenta si apoi sa iei noul termen la judecatoria competenta

 

<_< la primul termen de la judecatoria competenta ceri sa amane judecarea procesului pentru a avea posibilitatea sa-ti angajezi un avocat - si mai castigi o luna sau doua.

 

C) la al doilea indici martorii si ceri sa fie citati ca sa se poata invoi de la munca/scoala - si asa mai iei o luna sau doua.

 

D) in sfarsit dupa vreo 6-8 luni te vei judeca si cum vei avea norocul - poate e si poza un pic neclara sau mai apare o masina in poza... cine stie, am avut caz in care nu au trimis deloc poza si atunci te-ai scos - daca e fara poza si ai martori ai sanse mari.

 

Concluzia: Sa nu avem parte!!!

Link to comment
Share on other sites

am 2 faulturi la activ:

1. 2003-am condus sub influenta beuturilor cu alcool. Veneam spre Circ dinspre fac. de constructii din Buc. Era ceva 4spre 5 a.m. cu sticla pe spatiul de depozitare de pe bord. Ei stateau chiar peste drum, pe o strada mica si "bĂŁteau departe".

De atunci am renuntat la alcool.

2. 2004-Chiar inainte de iesirea spre Otopeni, inainte de semnul de iesire din Bucuresti au prididit sa porneasca radarul (au iesit dinspre Academia de Politie). Eu aveam 120 km/h...dar e aia ca si cu temperatura: credeam ca merg cu 80 <_< (temp. 24*C...feels like 20*C :) ) Desigur, tot la o ora dubioasa din noapte. Eram si usor confuz ca nu stiam cand mergeau in spatele meu cu girofarurile daca am voie sa opresc pe pod :bashwall: parca imi aduceam aminte ca e interzisa stationarea pe poduri :unsure: nu ca mai conta.

 

De atunci numai taxe© pe la trezorerii mobile.

 

M-au mai luat o data pe Barbu Vacarescu, eu mergeam spre Circ, iar radarul era chiar dupa curba de la terenurile de tenis. Am ramas interzis: aveam tot 120 km/h cu aceiasi masina :blink: , m-au oprit, mi-au spus ca e de permis, nu aveam bani la mine, nu aveam nimic...m-au lasat sa plec mai departe. Eram cu clio si un trening jegos (lucrasem la o chestie). Nu stiu daca asta a fost cauza....inca ma intreb.

Link to comment
Share on other sites

Deloc pana acum.

Ceva amenzi pt:- 1 pt vorbit la telefon, 1 pt centura, cateva(destule) pentru viteza (majoritatea la limita maxima).

,,Taxe,, : nu le mai stiu numarul. Cea mai mare ,,taxa,, a fost de 100ron, pentru depasire pe linie continua ( faptul ca aveam si viteza nu se mai pune), la iesire din Bujoreni, spre Draganesti Vlasca - DN6. Pt cei care cunosc drumul, ei veneau dinspre Draganesti, erau pe unde se termina padurea, iar eu eram chiar in curba, la iesire din Bujoreni. Numai microbuzul ala din fata mea strica, din cauza lui nu am apucat sa-i vad decat cand deja eram angajat in depasire . Am vazut sfarsitul curbei, nu venea nimeni din fata (nu m-am mai uitat si in departari, ghinionul meu), m-am bagat si atunci i-am vazut si p-aia. Nu aveau radarul pornit, ca sigur ma luau si cu ceva viteza. Am zis si eu, in mintea mea, << Daca nu au fost in Bujoreni, pana la Draganesti nu mai sant. Cei care fac traseul asta des stiu ca daca nu-i gasesti la Prunaru, nici la Bujoreni, sigur dai de ei la Draganesti..Asta acum doua zile, d-aia am si detaliile asa proaspete in memorie.

Link to comment
Share on other sites

si eram curios daca, camerele astea pot fi combatute in instanta si daca ai vreo sansa de castig.

 

 

Nu ai ce sa contesti, poate doar vreun viciu de procedura, dar nu vad ce anume... Am glumit mai sus cu "acordul tau".

Link to comment
Share on other sites

sunt pe bara de 10 zile,suspendat pt viteza camera fixa cotorca 114 km,la limita de 50.n-am stiut de ea,am luat in oct anul trecut.am dat examinare joi,pt reducere la 30 de zile,am luat,am facut dosarul pentru comandant.mai am de asteptat 20 de zile.
Link to comment
Share on other sites

Salut. Ca mine sigur nu a patit nimeni de aici. Am pierdut permisul pentru 3 luni fara macar sa-l am in mana. <_<

Mai exact: dupa ce am luat examenul de permis nu m-am dus sa ridic si permisul, care trebuia ridicat de la resedinta de judet in cazul meu Arad.

Am condus fara permis o perioada pana ce la o neacordare de prioritate (parerea politistului), am ramas fara.

Sa vezi ce fata a facut boul cand i-am spus ca nu am permis. Dupa ce i-am explicat situatia, ca nu l-am ridicat dar ila am mi-a dat amenda.

Dar am ramas fara permis pe care nici nu l-am vazut pe perioada de 3 luni.

De atunci nu am mai ramas fara permis, dar am dat o taxa de 100 ron la iesire din Ortisoara spre Timisoara. Stau berbecii in tufis si e linie continua.Am vrut sa depasesc dar l-am vazut dar tot m-a oprit. Avea politaiu la bani de zici ca a jucat la alba neagra toata ziua. :)

 

Numai bine si fara incidenta la toti.

Link to comment
Share on other sites

nu mi l-au luat deloc. o singura amenda in 4 ani, evident cu bmw-ul: 89 in localitate. de fapt pe centura, dar tot localitate e. noroc cu detectorul ca altfel eram pieton 3luni. aveam cam 150 si am reusit sa franez...cam la limita. partea buna ca masina a iesit frumos in poza, mai avea un pic si rascheta asfaltul saraca <_<)
Link to comment
Share on other sites

nu mi l-au luat deloc. o singura amenda in 4 ani, evident cu bmw-ul: 89 in localitate. de fapt pe centura, dar tot localitate e. noroc cu detectorul ca altfel eram pieton 3luni. aveam cam 150 si am reusit sa franez...cam la limita. partea buna ca masina a iesit frumos in poza, mai avea un pic si rascheta asfaltul saraca :) )

 

norocosule <_<

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
3 luni pe bara ca am circulat in Constanta noaptea la 4 cu faza lunga. Daca nu o aveam aprinsa poate aveam noroc si nu ma opreau. Asa au mai descoperit si ca veneam de la o petrecere <_<. Mi-au luat direct carnetul fara dovada. Nu mai zic ca daca ar fi avut radar ar fi vazut ca aveam 140. Prostia mare din partea mea a fost insa dupa aceea. Nu am reusit pe nimeni sa conving sa vina pana in CT sa ia masina de acolo si am venit eu cu ea pana in Buc. Fara evenimente dar cu multi morcovi indesati undeva...
Link to comment
Share on other sites

eu am avut o mancarime intr-o anumita parte a corpului si m-am suit la volan dupa cheful de 10 ani de la terminarea liceului si pe la 5 dimineata am vrut sa cobor drumul de Poiana si era un garcea acolo si hop, s-a intamplat. nu eram muci, sa fim intelesi, eram foarte treaz, dar fiola s-a facut verde si asta a fost. cand esti prost, platesti. <_<

in rest am platit amenzi de radar, linie continua si altele, dar fara carnet luat.

de cand cu BMW-ul, am la activ o singura amenda de radar, si in rest nimic, de 2 ani. si am carnet de 14 ani.

Edited by Airhead
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.