Jump to content

sfat achizitie BMW F10


Elvetianul

Recommended Posts

@Benilika, tu faci ce vrei, dar joystickul ala se poate schimba usor, costa 500 de lei sau ceva. Si atunci tu dai next la anumite anunturi doar din cauza joystickului, dar una care iti place poate avea joystickul ales de tine, in schimb cutia sa fie una normala. Edited by Kragod
Link to comment
Share on other sites

535d-ul din pitesti este de cel putin 6 luni la vanzare, are cam 200 de mi reali, a avut ultima revizie pe la 170 de mii acum un an si ceva in Germania, pt cine a zis ca este dotata nu stie ce inseamna un f10 dotat, are ceva dotari dar nu este prea dotata. Legat de schimbator, cutiile sunt la fel, diferenta este ca cea sport vine cu padele pe volan si acel schimbator mai frumos si mici diferente din soft in pricipiu. Edited by branevl
Link to comment
Share on other sites

da stiu ca acel M550 nu este din acelasi film... stiam ca e un bulshit dar treceam si peste asta daca masina era cinstita

Deaia am si postat aici pe forum ma gandeam ca poate cineva il stie pe baiat si masina este buna.

Ideea este in felul urmator:

Germania dus ( 200 euro minim )

Acte numere asigurare ( 400 500 euro )

Motorina inapoi ( 200 euro )

Nu pun cazare si mancare ...

Eu am vazut o gramada de masini bune si in romania ... de ce nu am putea lua de la noi masini bune?

Bugetul meu este undeva la, limita ... 30k euro nimic peste ... si nu ma incadrez asa de bine in banii astia plus optiunile ce le caut ( M-Pcahet exterior ,Head Up Display , Sistem Harman minim , Faruri LED , scaune confort sau M )

Cam astea sunt optiunile ce le caut si nu ma uit la mia care o pierd cu masina din germania dar sa stiti ca nici nemtii nu mai sunt nemti si de cat sa rezerv o masina si sa fie un turc cel care ma asteapta si sa constat ca masina mananca ulei pe autostrada sau cutia incepe sa smuceasca nu este de loc placut.

In urma cu 3 - 4 luni un coleg de-al meu de servici a cumparat un C-Classe din Sibiu de la un italian si masinuta aia este f f cinstita , a facut o alegere f buna.

In romania fata de germania pot verifica o masina in reprezentata plus ca daca ceva nu este in regula pierd maxim 300 ron drumul meu pana la masina nu 1000 euro...

Edited by Benilika
Link to comment
Share on other sites

Esti informat gresit , numere+asigurare in jur de 150E...La mine pe 2 saptamani au fost 135E....Depinde de zona , dar in nici un caz 400 sau 500E. In orice caz , ce inseamna aprox.1000E la o masina de 30-35K Euro?

La banii astia 30 mii eur zic prima optiune sunt kilometri.Nu as da atat sa ma uit la masini cu 180-200 mii km poate sa aibe toate dotarile posibile.Uita-te si la licitatii sau mergi la Bmw Bavaria Used.In martie cand cautam f10 era un 530d la Otopeni la 29450euro cu ff dotari 81 miikm...nu stiu daca mai il au

Link to comment
Share on other sites

Esti informat gresit , numere+asigurare in jur de 150E...La mine pe 2 saptamani au fost 135E....Depinde de zona , dar in nici un caz 400 sau 500E. In orice caz , ce inseamna aprox.1000E la o masina de 30-35K Euro?

 

350 euro am platit acum 4 luni in zona Regensburg pe o perioada de o luna luate numerele la un A3 TFSI

 

Am zis si mai sus nu e vorba de 1000 euro daca masinile in germania ar fii cinstite.

Dar si acolo poti vedea o mare teapa si ai pierdut 1000 euro.

Logic ca privind din afara e simplu sa zici ce ii aia 1000 euro la 30 000.

Dar daca ajungi la un dealer turc si masina tii se pare catusi de putin neinregula ai pierdut ceva bani.

In fine nu vreau sa lungesc acest subiect si multumesc de ajutor

Edited by Benilika
Link to comment
Share on other sites

 

Dar daca ajungi la un dealer turc si masina tii se pare catusi de putin neinregula ai pierdut ceva bani.

 

 

 

Asta asa e , dar e un risc pe care ti-l asumi! Eu am cumparat masini si din Romania , masini de la persoane cunoscute , de care am fost multumit , dar in general sunt mai OK in Germania.

Link to comment
Share on other sites

Salutare ,

 

Ceva pareri despre masina din anuntul de mai jos?

Sunt in cautarea unui F10 ... 535 mai mult dar si 530 este o, optiune ...

Si eu am fost ca tine in iulie. Ma tot uitam pe mobile si autovit. Nu stiam ce sa aleg, desi am vorbit si pe aici despre F10.

 

Insa langa biroul meu era un borker auto, il stiam pentru ca remarcam masinile de lux de pe strada si vedeam uneori cu le predau oamenilor cu o oarecare frenezie. I-am cautat si pe autovit, erau acolo asa ca i-a sunat, m-am dus la ei si am inceput cautarea cu ei. Eu aveam nevoie si de leasing, nu aveam cash sa caut la X say Y persoane private din ro sau de.

 

Ca si tine, voiam din Germania si ei aduc de acolo in 5 zile masina (verbal, nu am testat). Avantajul este ca ei stiu exact ce dealeri de acolo sunt buni si care nu.

 

Plecasem cu ideea de 530, eu voiam neaparat garantie in Romania si sa fie xdrive. Preturile erau cam peste buget si tot ce puteam lua era putin peste 100k km. Cautam cu ei cand mi-au propus sa vad o masina din Romania, 55k km, garantie 2 ani de fabrica (cu pachet Service Inclusive - adica revizii gatuite) plus posibilitate de garantie inca 2 ani extinsa (pachet BMW Repair). L-am vazut, mi-a placut, m-am interesat deslre el si l-am luat. Masina din Romania, intrari documentate le BMW pentru revizii, fusese predata dupa un leasing operational. E un 520xd, dar in stare f buna si in bugetul meu cu totul.

 

Cam asta e povestea. Daca mai vrei detalii, pe privat.

 

Tot ce pot spune e ca am avut noroc in alegere gasind aceasta firma de auto sh. Cel putin, asa sper. Azi iau masina, voi mai reveni cu impresii dupa. :)

Link to comment
Share on other sites

520 sunt mult mai ieftine si mult mai multe ca si masini( ai de unde alege), deci nu prea e buna comparatia. Ca si un pont cine vreau un 530d dodat si cu multe optiuni si foarte ingrijit recomand masina unui coleg de forum: https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-530-ID7GrLOe.html, am vazut-o personal, chiar arata ca una noua. Edited by branevl
Link to comment
Share on other sites

@Bravnet are dreptate motorizare 520 sau 525 sunt puĂâşin mai ieftine.

Pentru mine nu exista 520 sau 525 vreau neapĂŁrat 535 sau ĂŽn cel mai rĂŁu caz 530 f bine dotat.

@Victor Mircea sunt curios despre ce firma e vorba pentru cĂŁ dacĂŁ vorbim despre Autoleasing am deja o neplĂŁcere cu ei pe care o pot povesti aici ĂŽn caz cĂŁ cineva este curios.

Am Ăâ˘i un bĂŁiat care ĂŽmi tot trimite anumite maĂâ˘ini care ĂŽntrunesc o parte din criteriile mele de la WeltAuto Cluj dar majoritatea sunt Audi.

As prefera mai tare BMW dar nu gĂŁsesc mai nimic ĂŽn Ăâşara ...

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@Victor Mircea sunt curios despre ce firma e vorba pentru că dacă vorbim despre Autoleasing am deja o neplăcere cu ei pe care o pot povesti aici în caz că cineva este curios.

Nu vreau sa se considere reclama. Nu e vorba despre cine ai spus tu. Nu ma pricep si nu am auzit de ei. Iti pot spune pe privat, e o firma din Bucuresti cu vechime.

 

Eu am vrut o masina cu garantie, am 2 ani fabrica + inca 2 ani cu plata de 700 de euro la Bavaria. Da, masina a fost putin mai scumpa decat ce ai pus tu la acel 530, dar e LCI din 2015, ca noua, are 55.000km si istoric complet verificat la BMW. Pentru mine a primat calitatea si siguranta, mai putin motorul si dotarile, desi iici a mea nu e `chioara` are led adaptiv, sistem asistent de faza lunga, xdrive, automata. Desi, repet, am pornit de la tine de la un 530, de aia m-a atras postul tau, iti doresc succes sa il gasesti, il vei gasi.

 

Nu am mai vrut trapa, am avut si nu am mai vrut acum. Nu am tinut nici la ecranul lat, am cel mic, dar e ok, oricum navigatia e pe waze pe mobil.

 

Nu vreau sa iti dau nici un sfat, dar fiind tocmai pana peste gat in cautari, cercetari inclusiv pe forum sa zicem ca mi-am permis sa iti spun ceva `la cald`.

Edited by victor mircea
Link to comment
Share on other sites

Raman uimit cum unii prefera tot felul de alte optiuni ,dar se impaca cu "ecranul mic" - no offense victor mircea. De fapt "ecranul mic" inseamana o alta unitate idrive- multimedia si mai castrata decat putinul pe care BMW il ofera si la "ecranul mare". Edited by seaman
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu am nici o problema, pentru mine e suficient ecranul standard. De aia sunt optiuni, ca sa ti le pui daca iti plac sau nu. Sau daca iti permiti sau nu. Sau in ordinea prioritatilor. Doamne fereste, normal ca ecranul mai mare e mai frumos, dar daca pe lista mea de prioritati e pe locul 6 si am gasit o masina care avea primele 5 nu am stat pe ganduri. Dar fiecare gandeste cum i se pare mai bine. Totusi vorbim despre un sh. Cand mi-am luat noi am configurat cum am vrut, dar dupa am considerat ca unele optiuni puse (scumpe) ar fi putut inlocui 10 mai slabe si mai utile. Am de ceva timp masini si stiu ce vreau de la una. Faptul ca 4 ani stau linistit cu garantie surclaseaza 10 ecrane mari puse unul langa altul. :) la urma urmei cred ca se poate monta si ulterior ecranul mare.
  • Like 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Cum ziceam "ecranul mare" inseamna nu doar ecran ci si o alta unitate. Costul total pt NBT nu merita upgrade-ul . Mai bine iti pui "ecran mare" chinezesc si ai facilitati de NBT EVO si chiar mai mult.

De acord cu garantia, care totusi nu prea o vei folosi daca masina are doar 55000 km. Problemele or sa inceapa sa apara cand se duce garantia - dar nu se stie niciodata. De calitate si siguranta nu stiu ce ofera masina ta in plus fata de altele.

Sa o folosesti sanatos , oricum !

Link to comment
Share on other sites

La masina anterioara am umblat la motor la 75.000km si apoi la 125.000. Si apoi la 220.000. Poate de asta am vrut ceva cu garantie mai lunga, cea anterioara a avut 2 ani. Asa sa fie, sa nu se strice nimic. Oricum cu sau fara garantie, fiind la primul meu sh, cred ca o masina de 50k km si 2-3 ani vechime iti ofera o satisfactie mai mare data de una de 120k km si 5 ani.

 

Oricum, citeam pe un site din Sua, momentul cel mai bun sa cumperi un Bmw sh e dupa 3 ani, pentru ca atunci masina are cel mai bun raport calitate/pret. Pretul e la 50% si starea masinii ok (tehnic, nr. Km etc.).

 

Stiu ca suna prost ‘ecran mare’, dar daca optiunea nu m-a interesat nu stiu numele exact, daca nu gresesc era ‘navigation pro’.

 

Multumesc pentru urarea de mai sus.

 

Ps: Benilika, ai mai gasit ceva? Sunt curios ce 535 gasesti. Merita un 530-535 cu tractiune spate? Poti folosi puterea asta fara sa pierzi aderenta?

Edited by victor mircea
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

My link

 

Deocamdata inca sunt in perioada de cautari dar cea atasata mai sus este o varianta.

Am avut o neplacere in familie saptamana aceasta si s-au cam dat peste cap planurile ... in ideea in care avem bilete luate la greci saptamana viitoare.

Citeam pe forum despre un coleg ce a cumparat o masina de la bavaria used cars. I-am cerut ceva feedback despre relationarea cu ei ...

Eu sunt exact ca si tine ... nu as vrea sa iau o masina relativ scumpa si sa umblu cu ea prin service-uri , dar inca cautam

Link to comment
Share on other sites

Poti sa incerci chiar aici pe forum: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/184599-vand-bmw-f11-535xda-2012-313cp/

Acum am citit mai bine niste topicuri unde a postat si cred ca e cam mistocar omul, in martie avea un A3 care e mic, acum 4 luni a cumparat alt A3 dar vrea 535d foarte dotat si acum cateva luni a postat o oferta mizera pe topicul de vanzare la un 535d cu mult sub pretul la ce posteaza el pe aici dar inca nu a gasit masina ... adica ne arata masini pana la 32mii euro cand sunt cel putin 2 masini foarte dotate sub 20mii pe forum, sa nu mai zic de alte masini sub 32mii

Edited by Gabriel.V
Link to comment
Share on other sites

Poti sa incerci chiar aici pe forum: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/184599-vand-bmw-f11-535xda-2012-313cp/

Acum am citit mai bine niste topicuri unde a postat si cred ca e cam mistocar omul, in martie avea un A3 care e mic, acum 4 luni a cumparat alt A3 dar vrea 535d foarte dotat si acum cateva luni a postat o oferta mizera pe topicul de vanzare la un 535d cu mult sub pretul la ce posteaza el pe aici dar inca nu a gasit masina ... adica ne arata masini pana la 32mii euro cand sunt cel putin 2 masini foarte dotate sub 20mii pe forum, sa nu mai zic de alte masini sub 32mii

 

La cine te referi?

Link to comment
Share on other sites

Eu de cateva luni tot ma uit dupa un 520i M sport decent dotat cu maxim 150 de mii km si sub 25 de mii de eur nu gasesc, sa nu mai spun de facelift. :) Cand colo la diesel e plina piata de 520d si 530d. Nu stiu daca a urcat pretul de cand cu legile astea tot mai stricte pentru diesel dar... Mi se pare exagerat de mari preturile pentru o masina care are mai mult de 5 ani si rulata destul de mult. Edited by Cloud92
Link to comment
Share on other sites

Cel mai probabil, azi am gasit unul destul de interesant in DE la 23600 cu 120 de mii din 2014 dar nu are tot ce vreau si mi-am invatat lectia de la E60, il iau din prima cum trebuie, nu mai vreau sa stau dupa cu retrofituri sa pierd mii de euro cu schimbatul volanului cu unul M 2015+ plafon etc etc. In tara nici atat sa gasesc un 520/528i ok, rar apare cate unul la surpra pret si cu prea multi km. Asa am patit si cu E60, erau 6 520i LCI in toata Germania acum 4 ani si fiind acolo am luat decizia presat de timp si am luat unul fara sa il verific si ... n-a fost deloc bine.

 

Par* N-am putut sa dau edit mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.