Jump to content

SirAvalon

Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SirAvalon

  1. Salut, Am nevoie de o toba finala in buna stare cod 1810750931. Multumesc Anticipat!
  2. Continental sport contact vara Dunlop Winter Sport M3 iarna Nu am avut nici o problema cu ele.
  3. Salut, Te rog sa-mi spui codurile volantei si kit-ului de ambreiaj. (codurile de la LUK) daca nu e cu deranj. Diferenta de pret este f mare si mi-e teama sa nu fie gresite (no offence). Amortizoarele sigur sunt cele M-technics? Imi poti da un cod la ele? Multumesc!
  4. Salut, E46, 11.2003, 316i, 1,8, N42B18, M packet si sasiu sport Am nevoie de urmatoarele, pret pe fiecare daca se poate, si producatorul/codul piesei (sa ma asigur ca nu comand tampenii), si spune-mi cum este cu garantia: 1. Kit Ambreiaj (nu stiu daca este SACHS sau LUK pe masina....) 2. Volanta (s-ar putea sa tb sa o schimb) tb neaparat sa fie aceiasi firma cu ambreiajul? :lol: 3. Amortizioarele toate pentru M packet 4. Brat dreapta fata 5. Discuri ATE simple (nu power) toate 4 6. Placute ATE toate rotile 7. Buton geam electric stanga fata negru Cam astea sunt, stiu, m-am aranjat. :) Multumesc!
  5. Salut, Merci pt raspunsuri. Mda, deci m-am aranjat cu bratul, asta este. La ce drumuri avem...am tot luat gropi mai ales pe dreapta fata. Am gasit pana acum bratul original la 750 RON la Volksparts. O sa mai sap sa vad de unde sa iau unul mai ieftin (pt ca mai am de schimbat toate placutele, toate discurile, kit-ul de ambreiaj...) Dar inca imi place masina asa ca trebuie sa o fac. Merci mult pentru ajutor!
  6. Salutari, Am fost sa fac ITP-ul si nu l-am luat, cica tb sa schimb pivotul dreapta fata. Intrucat nu am bani de cel original, am nevoie de putin ajutor in: 1. A identifica piesa respectiva (este cumva piesa 2)? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...g=10&hl=182 2. Daca aveti idee care este producatorul piesei de fapt, ca sa o achizitionez, fara a avea vestita sigla BMW pe el... Multumesc anticipat!
  7. Salutari, Multumesc pentru sfaturi. 118D este alegerea potrivia atunci. Sincer, din ce m-am uitat pe mobile, nu am vazut FL. Cel putin in categoria de pret la care m-am uitat eu. O sa ma cam faca praf intrucat am 316i... :twoup: Dar nu este exclus daca imi place masinutza sa facem schimb, asa ca... :twoup: Suri, masina ta este superba si m-as bucura sa gasesc ceva asemanator. E46 al meu are m-packet si pot spune ca asta m-a convins sa-l cumpar. Poate suna tampit sa iei o masina dupa cum arata, dar m-am indragosti pe loc... :D A ta mai este de vanzare? Si Jeep-ul are tractiune spate cand nu e cuplat 4x4, nici cu a mea nu am avut probleme deosebite iarna, cu cauciucuri de iarna. Presupun ca DSC-ul este std la seria 1, nu? In ceea ce priveste gropile, te inseli. Jeep-ul nu are arcuri, are foi si e ff tare. Deci mai rau decat aia nici ca se poate. Cu parcarea nu are probleme prietena, nu e genul de "soferita de ocazie".
  8. Salutari tuturor, Deoarece masina prietenei consuma mult prea mult si s-a cam invechit, am hotarat sa luam una mai noua. Intrucat prietena mea a condus multi ani un Jeep Wrangler 4l, desigur ca o masina mica specific feminina de oras nu prea i se potriveste. :twoup: Asa ca am ajuns sa ne uitam la seria 1, intrucat eu am un e46 care ii place foarte tare. As vrea sa va rog daca aveti timp si chef sa-mi dati ceva sfaturi in privinta motorizarilor, optiuni utile sau inutile, probleme de care sa ma feresc, si asa mai departe. Va rog sa aveti in vedere ca masina va fi folosita cu precadere in oras, strict pentru deplasari de acasa la birou si invers, deci nu ne trebuie super motor de curse. :twoup: Din ce am citit 118d pare potrivit. De asemenea, din pacate, ca de obicei, bugetul este limitat. Ideea cu aceasta masina este de a inlocui un jeep wrangler din 92, deci nu ne trebuiesc mari optiuni, avand in vedere ca jeepul nu avea nici A/C. :D Chiar ma gandeam daca ii trebuie jante de aliaj, sau mai bine de tabla sa poata da in borduri cu ele fara griji. Am vazut ca se vorbeste pe forum de seria 1 facelift, cand a aparut acest facelift? Ce schimbari sunt? Sper ca nu par idiot, dar chiar am ignorat seria 1 pana acum. :D Multumesc anticipat!
  9. E un feature nu un bug. :twoup: Adica cand nu iti merge pozitia, de siguranta, masina e desteapta si aprinde semnalul. Cu restul nu stiu.
  10. Cand esti pe consum mediu/viteza medie tine apasat butonul de de BC ca sa le resetezi.
  11. Frate, nu mai scrieti toate tampeniile peste tot. Ce legatura au micile secrete ale E46 cu ce scrieti voi aici? Ultimele posturi sunt numai pe din-afara. Exista separat sectiunea Probleme tehnice si rezolvari, loc in care exista probabilitatea mai mare sa gasiti ajutor.
  12. Nu le pune. Una este sa ai m-packet din fabrica, alta este sa o transformi in M wannabe. :) Eu personal am renuntat si la angel-eyes, mi-au placut o perioada, dupa aia cand am vazut lumea mergand prin oras cu ele aprinse, farul stins si proiectoarele aprinse, m-am lamurit. :blink:
  13. Sa ne intelegem: 1. Da, sunt inteligente in ideea ca acei km pana la schimbul de ulei nu scad odata cu km parcursi, ci in functie de stilul de condus, daca mergi mai mult in oras scad mai repede, si tot asa. 2. Sa schimbi uleiul la 30k, chiar si la 25 de mii este cam mult. Recomandat in carte am vazut ca este la 20 de mii. Recomandat Romania, plus in functie de uzura motorului in jur de 10 mii. 3. Daca schimbu uleuiul mai devreme nu are ce sa dauneze, sa fim seriosi. Daca va spune un mecanic asta va rog cereti mai multe detalii, chiar as fi curios. Per total poate ca nu trebuie sa schimbi uleiul la 10 mii, dar pentru ca esti in RO si e foarte mult praf, cu siguranta fltrele tb schimbate. Daca tot le schimbi, cred ce poti schimba si uleiul cu ocazia asta.
  14. Felicitari pt achizitie, vad ca ai renuntat la compact. Chiar ii plac omului jantele astea, cele vechi ale lui, acelasi model, sunt la mine. Chiar sunt rezistente si imi plac pentru iarna. Cu cele de vara pe 17 am numai probleme in Bucuresti. :blink:
  15. Salut, Stiu ca e o diferenta dar am avut aceiasi problema la....dacie. :) In oras mergea perfect, afara scadea. Problema: nu avea termostatul, dar nu il avea deloc...Baietii de la fabrica nu il mai pusesera. :blink: Ma gandesc ca si la tine ar putea fi asemanator, adica nu inchide niciodata instalatia, si atunci cand ai viteza mare radiatorul raceste mult mai puternic. Am mers si eu week-end-ul trecut cu 160 cu a mea si temperatura tot la mijloc a stat. Si tot frig era.
  16. idea era ca : am gasit farul asta ieftin cu xenon si am gasit si cumparator la farul meu fara xenon. Cum nu ma prea inghesuiesc banii acuma ma gandeam ca dau unu si iau altu: asta era idea :blink: . Dar daca nu pot manevra nimica doar no-i ramanea fara far!! Pai si, mergi cu ea asa. Unul xenon si altul fara. Stiu ca e ciudat, dar daca bugetul este limitat, aia este.
  17. Nu cred ca sunt. Dar nu este numai asta diferenta. :blink: Xenonul este complet diferit de farul normal. Daca vrei mai multe info despre becuri vezi aici. Ca aprindere, ca consum, ca soclu, nu prea ai cum sa convertesti. Desi...daca chiar tii neaparat legi pe direct o mufa, care sa nu treaca prin ridicatorul de tensiune, mufa pt H7 si vezi cum poti prinde becul acolo, in interior. Dar nu prea vad rostul. :)
  18. Atunci nu luati Dunlop Winter Sport M3. Zici ca sunt tractor. :blink:
  19. Pana la BMW eu am aut 2 dacii. Ambele cu all season. Nu vedeam pe vremea aia necesitatea unui cauciuc de iarna, plus ca va dati seama ce aderenta aveau alea, indiferent ce vreme era afara... Am observat de cand am masina asta, ca intr-adeva conteaza. Recomand oricarui posesor de BMW sa-si ia si cauciucuri de iarna. Preferabil la e46 se pun niste jante sanatoase, chiar si de tabla, pe 15, din 2 motive: 1. Cauciucul de iarna va fi mai ieftin 2. Marimea cauciucului pe 15 te ajuta sa intri un pic cu el in zapadat (daca e cazul) plus balonul mai mare asigura o atenuare mai mare a socurilor. Sunt multe cauciucuri la oferta, dar totusi verificati si data fabricatiei, sa nu fie vreo teapa. De asemenea, se recomanda sa ai alte jante intrucat nu stai sa schimbi cauciucurile intre ele de 10 ori. Am citit undeva (nu mai stiu exact unde) ca un cauciuc este proiectat sa fie pus pe janta 1 data. Daca il tot scoti si pui de multe ori, ii poti afecta structura. De asemenea, mai ales la cele de iarna, se recomanda umflarea lor cu azot. Dar aveti grija ca azotul este un pic mai tare, si cauciucul va fi cam "beton". La mine, pt ca am suspensie sport, chiar se simte ca nu atenueaza asa de bine. Am vazut ca multi fac confuzie, crezand ca un cauciuc de iarna e bun numai cand este zapada. Nu este adevarat. Materialul este altfel, acesta fiind proiectat sa ofere aderenta crescuta la temperaturi mici. Pentru depozitarea celor pe care nu le folositi, eu, cat si alti baieti (sau fete :blink: ) de pe forum folosim un serviciu de la autosoft. In functie de marimea cauciucurilor, costa intre 12 lei si 15 lei pe luna. Decat sa stati cu ele pe balcon, sa le expuneti la intemperii si sa se umple de praf, mai bine platiti banii astia. Sper sa va ajute informatiile mele, mult succes!
  20. Era o discutie generala. Sincer, cei mai deranjanti sunt cei cu dacia, fie vorba intre noi. Poate si pt ca sunt foarte multe masini. La renault cam aceiasi poveste, sunt deranjante. La jeepuri la fel. Eu raman la parerea mea ca motivele folosirii lor nu stau in picioare, cel putin pt mine, si am explicat in mesajele mele de ce. Acuma, fiecare face ce vrea. Dar am avertizat ca mai nou pot aparea si consecinte. Cu siguranta nu te va opri politia pt ele, dar daca te opreste are un motiv in plus sa se lege de tine.
  21. Ok man. Nu pot decat sa fiu de acord cu proiectarea masinii. Legea nu face, in schimb, astfel de exceptii. Noi nu vorbim aici de oras, ma indoiesc sa poti deranja pe cineva cu ele in oras, atata timp cat exista iluminat public. Dar de asemenea daca vorbim de oras unde exista iluminat public, ma intreb care e probabilitatea sa nu te vada cineba. :blink: In leg cu cei care au acelasi buton: oare de ce il au pe acelasi buton? Nu pt ca ambele se folosesc pe ceata? E clar ca nu ajungem la un consens. Daca v-a oprit politia in trecut si nu au zis nimic, este pentru ca nu aveau baza legala pt proiectoare. Acum au. :) Bineinteles fiecare face ce vrea. Nu toti le folosesc pt ca arata masina mai bine, sau ok, nu tu. Eu nu am figuri ca arata masina mai bine pt ca mi-am luat masina asta ca mi-a placut mie, nu ma intereseaza cum ma vad altii in ea. :)
  22. Sunt interzise si la noi. In legatura cu vazutul gropilor, cand ele lumineaza la 2~3m, sa fim seriosi. Poate cand rulezi cu vreo 5~10 km la ora. In legatura cu vazutul masinii tale de catre altii, well, de-aia tin si unii stopul de ceata aprins: sa ma vada domne. Te vede la fel de bine doar cu farurile aprinse. Prin faptul ca spuneti ca va vede mai bine cineva, inseamna automat ca recunoasteti ca acea lumina este mai puternica decat farul, ei bine, oricare ar fi pozitia ei, deranjeaza. Tocmai pt ca este puternica. Nu este vorba de siguranta aici, ci de confortul ciolegilor din trafic. Dar noi romanii asa suntem invatati sa ne pese de noi, daca arata masina mai bine asa, ce mai conteaza daca deranjez pe cineva. :blink: Bineinteles nu vreau sa plec de la premisa ca nu va pasa, ci doar ca nu cunoasteti. Dar aveti grija ca se iau 2 puncte pt asta.
  23. Poate am eu masina prea joasa de la packetul M. :blink:
  24. Si eu mi-am dat jos angel eyes-ul. Mai exact am schimbat farurile si nu mi-am mai pus. Din acelasi considerent: desi la inceput mi se parea foarte misto, eu sunt de principiul ca masina este frumoasa asa cum vine ea din fabrica, asa ca am renuntat. In legatura cu proiectoarele...ii urasc pe cei care le folosesc cand nu trebuie. La unii sunt pe acelasi buton cu stopul de ceata tocmai pt ca trebuiesc folosite NUMAI PE CEATA. Iar cei care spun ca ei vad mai bine noaptea cu ele imi permit sa-i contrazic: pai daca ochiul tau se obisnuieste si adapteaza la o lumina puternica in imediata apropiere a masinii, care duce 2 metrii, nu cumva iti afecteaza vederea la distanta mai mare, data de faza scurta?
  25. Eu vorbeam de becuri noi, in cutie. Se pare ca e o problema pe undeva cu aceste becuri. Poate o fi in functie de cand e produs, naiba stie.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.