Jump to content

cristy7610

Contributors
  • Posts

    717
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    19

Everything posted by cristy7610

  1. Stiu masina de care ai spus mai sus, era unui medic care nu a folosit-o mai deloc si a dat- o la buy back...Eu in schimb o folosesc inca prea mult, are deja 20k km si urmează sa ii fac un nou schimb de ulei.Mereu imi spun ca nu o mai scot de la garaj dar nu ma pot abtine, creaza dependenta nemernica asta Masina este stock cum a facut-o ma-sa si asa va ramane ptr mult timp, nu vad niciun motiv sa ii mai fac ceva...aaa, i-am pus un set de distantiere,atât Pana acum, nu am intampinat nicio problema, singura care a fost dar am rezolavat-o cu un Reset a fost la sistemul de infotainment, serviciile online si sincronizarea cu aplicatia BMW nu mai functiona(Spotify, Vremea, Hartile si inca câteva).Am observat ca aceasta problema este des intalnita la modelele noi, unele trebuind sa ajunga in service si se așteapta cateva zile bune pana cand serviciile sa fie disponibile din nou. Eu am avut noroc, abia la al 3-lea reset am reusit sa o conectez la server.Daca unul dintre voi primiti mesajul (Lipsa receptie date mobile la locatia actuală ) sa știți ca se poate rezolva astfel.
  2. Drumul nu e chiar atât de rău, dar ptr faptul ca M-ul are o suspensie puțin mai rigida, simțeam acele treceri dintre plăcile turnate.Cu o suspensie normală, nu cred ca ar fi probleme.
  3. Salutare și scuze ptr absenta mea:) Despre cine e vorba? Dacă pot ajuta cu informații, oricând cu plăcere. Legat de masina, ce as putea sa spun...am facut deja 17.000km cu ea in 7 luni de utilizare(cand sunt acasa) am un an de cand o am, dupa cum am zis, creează dependență, cateva drumuri prin țară și restul prin acest oraș "pitoresc" numit Constanța In afara de mentenanță nu am ce-i face, o las asa cum a facut-o mă-sa, ptr mine e un pachet complet mașina asta.Urmeaza un set de jante noi ptr vară, am luat în vizor ceva foarte concav, da bine de tot pe modelul ăsta. De când am luat-o, doar mentenanță, gaz și plimbat, câteodată o mai calc când permit condițiile.Apropo, în urma cu câteva zile i-am dat primul launch control iar ptr faptul ca are x-drive, senzația care ti-o oferă e total diferita fata de o plecare normală mai forțată. Spuneam ca am făcut câteva drumuri prin tara, ultima a fost funny, sa zic asa...mereu când fac un drum mai lung ma interesez dacă este ok pana la destinație, de data asta nu am mai facut-o, asa ca pana sa ajung la destinatie(Poiana Mărului, Caras Severin) am avut aproximativ 25km pe drum d-ăla de pe vremea lui Nea Nicu(plăci turnate)am mers cu viteza melcului, cred ca am facut undeva la 2h. Zona foarte frumoasa, nu am ce zice dar după ce am ajuns la destinație le-am spus prietenilor ca doar pe platforma ma mai întorc(cei 25km) Au început sa rada, eu nu Salut Patrik Asa este, sunt doua mașini total diferite, dar după cum am mai spus, dacă vrei senzații tari cu bani putini, 335-ul este cea mai buna alegere, știi ce vreau sa spun
  4. Exact cu am spus quze, cam acestea ar fi motivele ptr care as face pasul la ceramice. Da, am pus 335-ul ca sa pastrez ceva de la ea.Sincer, daca actualul proprietar se hotaraste sa o vanda in viitorul apropiat cred ca as lua-o inapoi.Mi-a placut extraordinar de mult acea masina.
  5. As putea sa mai aduc ceva upgarde-uri, în special la frâne...încă caut pe site-uri externe frânele ceramice dar deocamdată prețul e foarte ridicat.La noi în tara(olx) se cere 10k euro pe un set sh....
  6. In urma cu câteva zile i-am făcut schimbul de ulei și filtre la Bavaria Constanța, masina are in total 8k km, 6k de la ultimul schimb și cam în acest interval de km se vor derula si următoarele.Ce am remarcat imediat după schimbul de ulei e faptul ca motorul e mult, mult mai silențios, în special la ralanti...poate e si faptul ca am insistat sa se pună ulei la bidon, nu din butoi cum se face în majoritatea cazurilor...știu ca practic e aceasi ulei, cred, dar piticii sunt pitici :) Sunt deja 6 luni+de cand o am și chiar nu simt nevoia sa schimb nimic la ea, este perfecta asa cum e acum, poate am imbatranit, nu stiu....
  7. Mulțumesc! Consider ca la ce oferă mașina asta, consumul e unul mai mult decât decent.Bine, nici nu am profitat de ea datorita rodajului. După ce ii fac următorul schimb de ulei, o voi scoate pe un circuit.
  8. Greu, dar ne străduim :) Dacă nu o pun în M, practic e o mașină normala.Cateodata, când permite traficul constănțean care are multe în "comun" cu unele orașe din Ucraina, o mai pun în M mode și atunci îmi reaminteste ca e una anormală
  9. Mulțumesc mult! In cele din urma 335-ul a ajuns la altcineva, tot un prieten la care chiar nu ma așteptam să o ia.Omul era plecat din țară, nu stia ca am pus-o la vanzare si intamplarea a facut sa vorbesc cu el chiar in momentul cand un client din Cluj urma sa vină spre Constanța....Ma bucur ca astfel a ramas aici si cand vreau mai pot da o tura cu ea. Deja am făcut 5500km cu M-ul, pur și simplu ma urc în ea și plec la drum, consider ca e un remediu antistres. In urma cu cateva zile i-am aplicat si un tratament ceramic(Gyeon) la interior.Toata treaba legata de tratamentul asta este ca praful sau murdăria nu mai intră în profunzimea pielii, fiind mult mai ușor procesul de curățat pe viitor.
  10. Salutare Cat a durat la voi sa va cheme ptr schimbul efectiv al racitorului? Intreb ptr ca in urma cu doua zile am fost al Bavaria Constanța și mi-au făcut niște teste legate de EGR ptr a putea beneficia de înlocuirea lui,dar ca termen nu au putut sa îmi spună cât durează pana primesc ei piesa...ca ar putea dura între o săptămână și câteva luni.Faza e ca exact când am primit mesajul de la ei legat de acest recall chiar se aprinsese martorul check engine din cauza problemelor legate de EGR ptr ca era infundat și nu as vrea sa aștept luni de zile pana imi schimba ei racitorul. Am mai avut probleme cu el în trecut și după ce curățam toate depunerile alea din răcitor, eroarea dispărea.
  11. Salutare și felicitări ptr noua achiziție! De departe cel mai frumos SUV de la BMW, am vazut un X4M expus la Bavaria cu aceeași motorizare de pe M-urile noi, ce sa mai zic, era nebunie mașina!!Au reușit nemții sa facă în sfârșit un SUV care sa iasă din tipare, din orice unghi ai privi-o are ceva special mașina asta.
  12. Da, se poate dezactiva X-drive-ul și sa tragă doar spatele. Atașez un video care arata cum se poate seta intervenția sistemului de M-traction control de la 1-10.
  13. Dacă mi-ar fi spus cineva în urmă cu ceva timp ca îmi voi lua masina verde, ptr nimic in lume nu as fi crezut, dar niciodată sa nu spui niciodată. Culoarea asta nu am vazut-o live, m-am bazat doar pe feedback-ul, pozele și videoclipurile celor care o aveau deja, inclusiv Shmee :)) dupa cum a spus colegul mai sus. Majoritatea spuneau același lucru: pozele nu fac dreptate în privința ei, trebuie sa o vezi live ca să înțelegi cât de speciala e și credeti-ma ca au avut dreptate.In realitate se vede mult mai bine, ma mira faptul ca cei de la BMW au ales sa pună aceasta culoare fără costuri suplimentare(individula) iar în combinația interioara cu Kyalami Orange, este exact ce cautam.Inițial, eram setat pe albastru, Portimao Blue dar am zis sa fie ceva diferit din toate punctele de vedere, asa ca am mers pe combinația asta mai îndrăzneață. Același lucru as putea spune și de noul IDrive 8, tableta asta chiar îmi place, e altceva, total diferit de cum ne-au obisnuit cei de la Bmw.Singurul lucru care consider ca nu se potrivește cu masina asta este sunetul evacuării. Parca prea timid, prea soft....bine ca avem o gramada de opțiuni custom, gen Akrapovik care consider ca suna cel mai bine dintre toate.Pe viitor poate voi schimba evacuarea.
  14. Mulțumesc mult! Înmatricularea a durat aproximativ 2 săptămâni, adică sa trec de la nr roșii la cele normale.Daca te referi la timpul de când a ajuns masina la dealer pana când am putut sa plec cu ea, a durat undeva la 3 zile. Masina e luata pe leasing(BT Leasing) iar ptr obținerea numerelor roșii plus cartea mașinii a intrat în sarcina dealerul-ui respectiv Bavaria Constanța, iar de numerele preferențiale(finale) plus talon s-au ocupat cei de la BT Leasing. PPF-ul l-am pus la Race Box(Pirelli World Bucuresti) și m-a ajuns 3700€(acoperire integrala, folie speciala ptr parbriz, folie interior display.Comparativ cu pretul cerut in Constata de 4500€ doar ptr exterior, eu zic ca e ok. Masina o spăl personal la garaj, câteodată o mai spăl și la self-service.Folia asta, respectiv STEK vine din fabrica cu tratament ceramic și self healing, nefiind nevoie sa mai aplici ceva la ea.
  15. Mulțumesc, 335-ul a fost scos la vânzare ptr câteva zile și pot spune ca am primit multe oferte la ea, dar într-un final a rămas tot în oraș, noul proprietar fiind un prieten care mi-a făcut o oferta de nerefuzat. Ptr ca mașina asta a însemnat foarte mult ptr mine, am ales sa pun numerele care sa îmi amintească de ea.
  16. Multumesc mult băieți! Sczue ptr ca nu va răspund la fiecare Legat de confortul scaunelor, aici va spun din start ca depinde foarte mult de cât de greu ești:)) adică inaltime/Kg. De ce spun asta : am prieteni care cântăresc peste 80kg, 1.80 înălțime iar urcatul-cobaratul este destul de greoi din cauza lateralelor care sunt foarte înalte. În cazul meu, 1.74 și 72kg( slabanog) scaunele astea sunt mănușă, intratul-iesitul din mașină îl fac fără nicio problema.Repet, dacă ești mai plinuț scaunele astea nu sunt ptr tine, din cauza asta sunt atâtea opinii pro și contra legate de ele.Daca v-as spune ca nu am stat în nicio mașina pana acum care sa îmi ofere senzația de siguranta și comfort veți spune ca exagerez...Am vrut atât de mult aceste scaune încât nu m-a interesat confortul, practic a fost un blind buy.M-am mai urcat în G80-uri dar nu aveau aceasta optiune, iar prima data când le-am testat a fost la Bavaria Băneasa, undeva la începutul lui Noiembrie. Când am aflat ca sunt expuse am dat imediat o fuga acolo și astfel mi-am dat seama ca am facut o alegere foarte bună, în pofida celor care m-au descurajat și îndemnat sa renunț la ele, practic interiorul e altceva datorita lor. Nu mai zic de prețul.lor actual...pe forumuri de US doua scaune carbon se dădeau și cu 23k USD tocmai din cauza ca sunt foarte greu de adăugat la opțiuni. Initial când am configurat-o aceasta opțiune a fost cea mai importantă, dar după 7 luni de așteptare fără ca mașina sa între în producție din cauza indisponibilității lor, la indemnul dealerul-ui am renunțat la ele, sperând sa primesc o data cu întrarea ei în producție, dar fără niciun efect.Intre timp am luat legătura și cu un dealer BMW Germania care mi-au garantat ca in maxim 4 luni am mașina exact cu opțiunile care le vreau și am fost pe punctul sa îmi retrag banii și sa merg pe mana nemților, dar tot raul spre bine pot spune...Băiatu de la Bavaria, cel care s-o ocupat de comanda mea a reușit sa facă o ghidușie, adică exact când mașina a prrimit nr de producție, atunci a modificat opțiunea scaunelor standard cu cele din carbon și fabrica a aprobat modificarea...chiar nu ma așteptăm să meargă schema asta, jos pălăria ptr asta. Acum, când privesc în urma pot spune ca a meritat așteptarea. Legat de ce nu îmi place la ea: Pai, e prea safe...adică nu prea simți viteza, dacă prinzi drum liber și bun, ajungi la 200 fără sa realizezi, iar felul cum o controlezi când vrei sa piarda aderenta sa zicem ca vrei sa plece spatele(RWD) cred ca și nevasta-mea o poate redresa.Comparativ cu seria F, este mult mai controlabilă iar aici e cu du-te-vino, adica ptr unii e un lucru bun, ptr altii nu...Sincer, la 335 aveam undeva la 420cp iar când o calcam simțeam ca face viteza, aici nu iti dai seama, sau cel puțin eu încă nu m-am obișnuit cu ea la capitolul asta.Transmisia e atât de intuitiva, încât ramai masca, schimba instantaneu dar nu e atât de brutala cum era pe F-uri..Acolo simțeai ca vrea sa te omoare la orice secundă, aici e orientata ca să te tina în viața și sa o duci la limite fără ca să mierlesti :))) Poate ca la senzația asta contribuie și insonorizare, sistemul X-drive, frânele. suspensia, .totul e calculat sa te scoată dintr-o situație nasoala când șoferul e pe dinafară....Chiar ieri am ieșit pe un drum cu încă doi prieteni, undeva prin Munții Dobrogei, drumul fiind liber ne-am dat puțin mai tare pe coclaurile alea...ce pot spune e ca nu m-a făcut de ras cu toate ca sunt mașini mai puternice, softuri...adică când o calc, se duce bine de tot.
  17. Salutare Revin pe acest forum cu noua achiziție, un M3 G80 Competition X-drive model 2022 luata prin Bavaria Constanța. De la începutul acestui topic, țin sa precizez ca de la comanda propriu zisa pana la primirea efectiva a masinii am așteptat aprox. 11 luni, comanda am facut-o la sfârșitul anului 2021 pe 23 Decembrie, iar livrarea ls-a facut pe 20 Noiembrie 2022. E o poveste lunga legata de felul cum au decurs lucrurile cu privire la timpul de așteptare, dar principalul motiv ptr care am așteptat atât se datorează faptului ca am insistat ca interiorul sa vina cu scaunele de carbon care erau un "must" ptr mine, de altfel când am văzut ptr prima data acest model de M3 pe YT mi-am zis ca dacă îmi voi cumpara aceasta mașină o vreau exact asa, adică verde cu interiorul portocaliu.Sincer sa fiu, când îmi pierdusem orice speranta ca mașina sa între în producție cu aceste scaune și opțiuni primesc un telefon de la Bavaria Constanța confirmând faptul ca au reușit sa obțină data de producție exact cu opțiunile care le vroiam, iar în aproximativ 3 săptămâni mașina fost livrata. Când am primit poza cu ea pe platforma.....ce sa mai zic, a fost ca un vis devenit realitate. Atașez și opțiunile mașinii, unele inițial nu au fost bifate de la început, treptat am considerat ca merita sa le am, iar din ce îmi amintesc știu ca nu am optat ptr frânele ceramice, gesture control și limitarea de viteza cu acel training ptr condus iar ptr 4000 de euro am considerat ca nu se merita.Mi-ar fi plăcut frânele ceramice, dar 10k de euro aceasta opțiune m-a făcut sa zic pass. Poate pe parcurs voi face upgrade-ul la ele... Din Noiembrie pana acum am făcut deja 4500km, la 2k i-am schimbat uleiul la motor, diferential.Prcatic, e a doua casa a mea pot spune, nevasta-mea m-a dat dispărut :))) Oficial, după 2k de km mașina ieșise din rodaj putând sa vad de ce e capabil acest motor, dar eu am considerat ca e mai bine sa o păsuiesc extra 1500km, după care sa ma bucur de ea. Imediat după 3500km, pot spune ca am văzut ce înseamnă un M, ma refer la faptul cum se simte pe curbe, cum pune puterea jos sistemul X-Drive, cât de precisa e direcția, frânele, transmisia, suspensia...ce sa mai zic, e din alta lume comparativ cu 335-ul.Desogir, sunt și minusuri ptr ca mașina perfecta nu exista.... La câteva zile după ce am luat-o am considerat ca e cazul sa ii aplic o protecție vopselei, drept urmare i-am aplicat PPF integral, chiar și pe parbriz care la întoarcere spre casa s-a dovedit ca am făcut alegerea cea mai buna când un tir mi-a aruncat o pietricica care a perforat folia dar nu a spart parbrizul. Am dat copy paste la opțiuni, nu am mai stat sa le selectez: C4G Verde Isle of Man metalic M X3KX Piele integrala Merino Portocaliu Kyalami/Negru Echipamente standard 1MB M Drive Professional 2PA Prezoane antifurt 2T4 Diferential M Sport 2VB Monitorizare presiune anvelope 2VC Kit de reparatie pana 2VF Sasiu adaptiv M 302 Sistem de alarma 428 Triunghi reflectorizant si trusa de prim ajutor 430 Pachet oglinzi 431 Oglinda retrovizoare interioara cu functie automata anti-orbire 459 Scaune fata reglabile electric cu memorie pentru scaunul conducatorului 493 Pachet compartiment de depozitare 494 Scaune incalzite pentru conducatorul auto si pasagerul fata 534 Aer conditionat automat 5DA Dezactivare airbag pasager fata 5DC Tetiere spate rabatabile 654 DAB tuner 6AE Teleservices 6AF Apel de urgenta 6AK Servicii BMW ConnectedDrive 6C3 Pachet Connected Professional 6NX Tava incarcare wireless 760 Ornamente Shadow Line 775 Capitonaj plafon antracit 7M9 Ornamente Shadow Line cu continut extins Echipamente opţionale 1T8 Jante M din aliaj forjat Double-spoke de 19"/20" tip 826 M bicolore 248 Volan incalzit 316 Actionare automata a haionului 322 Sistem de acces Confort 3KA Geamuri fata pentru izolatie fonica 3M5 Frane M de tip compozit, rosu lucios 3MF Ornamente lumini Shadow Line 3MQ Emblema BMW M 50 de ani 420 Geamuri fumurii spate 48C Scaune M Carbon 4GQ Centuri de siguranta M 4MC Ornamente "Carbon Fibre" M 5AC Asistent faza lunga 5AL Protectie activa 5AU Driving Assistant Professional 5AZ Faruri BMW Laserlight 5DN Asistent Parcare Plus 688 Sistem audio Harman Kardon 6DR BMW Drive Recorder 6U3 BMW Live Cockpit Professional 71C Pachet exterior M cu elemente din fibra de carbon 8AR Manual de utilizare / Carte de service Servicii & Garantie 7NH Service Inclusive - 5 ani/100.000 km 7CH Repair Inclusive - 4 ani/200.000 km (garantie extinsa)
  18. Salutare A trecut ceva vreme de când nu am mai updatat acest topic și asta din cauza ca 335-ul care m-a plimbat si mi-a pus zambetul pe buze timp de 8 ani, a trebuit sa ma despart de el ca sa fac loc noii achiziții. Sa fiu sincer, mereu am visat la un M, iar urma cu doua luni am reușit sa il îndeplinesc, devenind posesorul unui M3 Competition. Mai multe detalii le voi face cunoscute în noul topic legat de acest model.
  19. Au iesit super etrierii,de ce nu ii montezi pe mașina?? Ma bucur ca nu o mai ai la vânzare, sincer, mașina asta mai trebuie tinuta, mai ales ca un 335i este o mașina care nu se devalorizează.
  20. Salutare Da, ai dreptate, la modelul asta pretul chiar a ĂŽnceput sĂŁ-i creasca. Uite un exemplu, pe Germania una din 2011 cu câteva upgrade-uri, având cutie DCT si aceiași km ca și a mea se vinde la prețul de 27900€.m.De fapt, astfel de mașini sunt foarte cĂŁutate. Am câțiva prieteni care locuiesc acolo și toți imi spun același lucru...La 335i și M3 e92 preturile au ĂŽnceput sa creascĂŁ foarte mult, deja un M3 e92 sub 35000€ nu te apropii de el.Ma refer la ceva ĂŽntreținut, care are deja cuzinetii ĂŽnlocuiți, aceasta fiind cea mai cunoscuta problema la aceste motoare V8.
  21. Ma uit și eu la ce se mai vinde pe la noi și parcă prind curaj...știi vorba aia. La prima vedere veți spune ca cer mult, dar sa fac doar așa un calcul cu ce am băgat în ultima perioadă(4 luni)doar pe mentenanță, reparații preventive...Repet, tot ce am schimbat a fost doar preventiv, nicidecum ca ar fi fost probleme la masina asta, nu mai pun munca și alte detalii care nu-si mai au rostul, dar per total s-a cheltuit peste 17500 lei.As pune lista cu tot ce tine de upgrade-uri, customizare(interior-exterior, codări, modificari, soft-uri) dar dacă as trage linie sigur nu mi-ar face bine -6 Injectoare index 12 + distantiere (6000 lei) -Pompa înalte HPFP(1700 lei) -Bujii NGK Cold Start+ Bobine BOSH OEM(1300 lei) -Pompa apă+termostat(2100 lei) -Baterie AGM(1000 lei) -Ulei + filtre(450 lei) Le-am comandat, urmează sa le primesc: -Volanta(2500lei) -Kit ambreiaj 335is( 1800 lei) -kit complet furtune frână metalice (600 lei) -Filtre aer DCI VRSF(500 lei)
  22. Filtrele astea sunt baza, dacĂŁ pot spune asa.Inainte sa le iau, am citit și rascitit pe forum-uri și cam 90% dintre posesorii de N54 au aceste filtre DCI BMS (Burgermotorsport).Parca am mai discutat pe acest topic importanta lor. Flow-ul de aer e mult mai mare fata de cel stock, asta fiind si problema atunci când crești puterea la N54.Au apĂŁrut fel și fel de modele cu carcasĂŁ, semiinchise, ĂŽnchise și absolut niciun model nu oferĂŁ performanta ĂŁstora DCI(dual cone intake)S-au fĂŁcut teste cu privire la diferența de temperaturĂŁ dintre cele ĂŽnchise vs. DCI si s-a demonstrat ca rolul major ĂŽn toatĂŁ ecuația asta ĂŽl are Intercooler-ul, nicidecum filtrele.Acesta are rolul de a raci aerul care ĂŽntra motor ĂŽn funcție de cât de bine face transferul de temperaturĂŁ la exterior.Momentan am modelul de la Wagner Performance Evo 1, cel cu conectorii stock.Daca as monta alte turbine upgardate, sa o duc la peste 500cp, ar fi nevoie de un intercooler mai mare, gen VRSF 7.5 sau Wagner Competition. Cu privire la prețul ei, ĂŽn cazul ĂŽn care as pune-o la vânzare, fĂŁrĂŁ 15k nu as da-o ptr nimic ĂŽn lume. Legat de aplicație, chiar nu știu dacĂŁ este și pe IOS, eu utilizez doar Android.
  23. Salutare E ceva timp de când nu am mai postat ceva, asa ca mai fac unele update-uri. Masina a fĂŁcut luna asta 130k de km și aproape 7 ani de când sunt proprietarul ei și pot spune ca sunt super impresionat de ce oferĂŁ acest model, ĂŽn special motorizarea N54. Ma gândesc sa trec la ceva nou, dar nu ma lasĂŁ inima sa o dau, am pus prea mult suflet, pasiune, munca și bani ĂŽn ea, sunt conștient ca banii nu ii voi mai recupera, dar feeling-ul pe care ĂŽl am dupĂŁ fiecare activitate, ca e șofat sau reparație, nu se poate explica ĂŽn cuvinte. Ăn urma cu câteva zile i-am fĂŁcut cadou o baterie noua, Varta AGM, cea pe care o avea ĂŽncepea sa dea semne de oboseala dupĂŁ 6 ani de utilizare. Imediat dupĂŁ ce i-am inlocuit bateria, i-am fĂŁcut și schimbul de ulei Motul 5W40, iar la doua zile dupĂŁ ĂŽmi apare o eroare ĂŽn bord, legata de termostat. M-am gândit ca dacĂŁ tot umblu acolo sa il schimb, ar fi bine sa inlocuiesc și pompa de apĂŁ, drept urmare am comandat-o și pe aceasta. AstĂŁzi m-am apucat de treabĂŁ ĂŽn jur de ora 16:00 și am terminat undeva la 20:00, fĂŁrĂŁ sa ma grĂŁbesc.Surpriza a fost când am vĂŁzut ca alimentarea(cele doua fire) termostatului era deterioratĂŁ și din cauza asta am avut eroarea aia.Daca m-as fi uitat ĂŽnainte la cablaj, poate ca economiseam 2000 de lei, dar dacĂŁ tot m-am apucat de treaba, am zis sa o duc la bun sfârșit și asta am și fĂŁcut. DacĂŁ vreți sa ĂŽnlocuiți pompa de apĂŁ, ĂŽnarmați-va cu multa rĂŁbdare, chiar e necesarĂŁ. Ca am ĂŽntrat ĂŽn horĂŁ și m-am activat am fĂŁcut comanda și la injectoare, ultima versiune, index 12. Am hotĂŁrât sa le schimb pe toate, chiar dacĂŁ cele actuale ĂŽncĂŁ mai duceau bine mersi, câteodatĂŁ injectorul nr.6 avea toane doar dimineața la prima pornire și mai dĂŁdea ceva oscilații la relantiu.Dupa ce ĂŽși fĂŁcea "numĂŁrul" totul mergea perfect, mai ales ĂŽn ture ridicate, dar la 130k cred ca e indicat sa le ĂŽnlocuiesc. Sper ca mâine sa le primesc, poate le și pun.Ptr codare folosesc aplicația Protool, aplicatie care face toatĂŁ treaba sa arate ca o joaca de copil. Mai am ĂŽn plan luna aceasta ĂŽnnoirea ambreiajului, adicĂŁ volanta, placa, disc, rulment cu kit-ul de pe 550i. Ăn urma cu 5..6 ani i-am pus placa și discul de 550i și ĂŽncĂŁ mai rezistĂŁ, dar la volanta (originala) nu prea mai am așteptĂŁri. Undeva prin Aprilie i-am inlocuit pompa de ĂŽnalte( OEM) si bujiile, am trecut pe NGK.Astea se descurca mult mai bine fata de cele Bosch. Acum ma gândesc cĂŁ dacĂŁ as pune masina asta la vânzare, singurul motiv ptr care as face pasul, ar fi sa trec la noul model de M3 G80, doar atât, altceva nu cred ca m-ar interesa.
  24. Salutare Mai e cineva care vinde tot doua bucĂŁți style 408M, dar cu aceleași specificatii(spate 9J)...daca unul dintre voi ar fi avut jantele de pe fațĂŁ, fĂŁceam un set complet. M-ar fi interesat sa le pun pe seria 4, Grand Coupe. Spor la vanzare
  25. Aseara am facut cateva franari mai bruște, sa vad daca e vreo diferenta si pot spune 100% ca acest setup isi face treaba mult mai bine fata de cel stock. Daca aveti in plan upgrade-ul la aceste frane, va spun ca investiția se merita pe deplin. De asemenea, am instalat ultimul update MHD V.9, stage 2+ 98 Octans, masina parca sta tot timpul ĂŽncordatĂŁ, accelereazĂŁ mai rapid ĂŽn comparatie cu V7.1 aceasta fiind considerata cea mai buna versiune de pana acum, dar se pare ca V.9 e un pic mai sportivĂŁ. Vad ca au bagat opțiuni noi ĂŽn aplicație, cum ar fi : - launch control ptr transmisie manualĂŁ - new burble options - max cooling mode - new interface
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.