Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Probleme clima G30

Crysis21

Recommended Posts

5 minutes ago, Ionuț_Cosmin said:

Identic si la G30 LCI....mi se pare incredibil de stupid acest lucru. Sotia este proprietara unei Toyota Auris hibrid din 2016 aproape cheala si vreau sa spun ca la 21 de grade ingheti in ea vara, oricat de cald ar fi afara....Se pare ca BMW inca nu stie cum sa faca treaba asta functionala, din moment ce de la E39 incoace, inclusiv, racirea in masina este o chestie care ar trebui sa fie studiata macar 1 generatie la Harvard cu returul rezultatelor cercetarii la Munchen.

Verifica ce tip de freon trebuie inlocuit in Toyota, ca s-ar putea sa fie R134A. In timp ce bmw aproape sigur o sa aiba R1234YF. E o diferenta intre ele.

SI nu se pot inlocui, unul in locul altuia. 

Peste vreo 2 săptămâni merg sa fac un update de ILevel...sunt curios dac-ajuta la ceva.

E limpede ca tehnologia este diferita și ca a evoluat, doar ca evoluția mi se pare, asa cum spunea și un alt coleg de pe forum, ca miroase mai tare a involuție din moment ce aceasta a ajuns sa încurce nu sa ajute cauza.

27 minutes ago, Ionuț_Cosmin said:

Peste vreo 2 săptămâni merg sa fac un update de ILevel...sunt curios dac-ajuta la ceva.

E limpede ca tehnologia este diferita și ca a evoluat, doar ca evoluția mi se pare, asa cum spunea și un alt coleg de pe forum, ca miroase mai tare a involuție din moment ce aceasta a ajuns sa încurce nu sa ajute cauza.

Daca vrei sa filosofam pe marginea realitatii pe care si eu si tu o avem in fata ochilor.. te asigur ca IN FAPT lucrurile sunt (vor fi luate) de sub controlul tau si vor fi sub controlul altora in vremurile ce vor veni...

Ti-as spune si motivul dar sunt sigur ca vor fi altii sa ma contrazica..

Gandeste ... doar o singura idee, ce e propovaduita si se urmareste a fi indeplinita - masini autonome pe strada. ACul din masina ta.. si el joaca un rol in "eficientizarea" sistemului nu benefinciul tau cum ai cred. Iti explica ei, altii mai tarziu ce trebuie sa intelegi. Beneficiul tau? E redus la minim. 

Macar acum nu poti spune ca nu ai auzit asta. 

Ma tem ca update-ul la care te gandesti sa nu faca mare lucru.

Ti-e cunoscuta expresia vehiculata de sus in jos? Own nothing and you'll be happy?

iata cine:

https://www.isdglobal.org/explainers/the-great-reset/#:~:text=The Great Reset is the name of,social conditions stemming from the COVID-19 pandemic.

E timpul sa faci ce iti doresti si crezi ca se cuvine.

Edited by bimmer90f30