Jump to content

Anulare catalizator BMW 325i e92


Bmw e92 325i

Recommended Posts

BunĂŁ ziua, dețin un 325i e92 motor n52 218 cai din 2006 si i-am scos catalizatoarele la mașina, mașina merge ok dar am check engine cu eroare de la catalizator.MĂŁ poate ajuta cineva cu o informație de cum pot sa anulez din soft (de-cat) am incercat la A Team performance dar nu au reușit sau nu ai datele necesare. Au zis sa adaug un spacer la sondele de dupĂŁ catalizator dar asta nu functioneaza. Este cineva pe grup care poate face de-cat dim soft sau stie pe cineva. Multuesc
  • Like 1
  • Downvote 9
Link to comment
Share on other sites

Allexino nu l intereseazĂŁ observația ta, omul a intrebat ceva,

Ești total pe lângĂŁ ĂŽntrebarea lui, daca el vrea sa anuleze tot, e fix problema lui, când va cere pĂŁrerea despre vreo anulare poți sa spui acolo. Nu ĂŽnțeleg unele observații, omul face ce vrea cu mașina lui, ĂŽși asuma tot ceea ce face.

 

Ajuta l cu o informație despre ceea ce a intrebat sau nu mai scrie. Nu am nimic personal cu tine si nu l cunosc nici pe inițiatorul topicului.

  • Like 3
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Allexino nu l intereseazĂŁ observaĂâşia ta, omul a intrebat ceva,

EĂâ˘ti total pe lângĂŁ ĂŽntrebarea lui, daca el vrea sa anuleze tot, e fix problema lui, când va cere pĂŁrerea despre vreo anulare poĂâşi sa spui acolo. Nu ĂŽnĂâşeleg unele observaĂâşii, omul face ce vrea cu maĂâ˘ina lui, ĂŽĂâ˘i asuma tot ceea ce face.

 

Ajuta l cu o informaĂâşie despre ceea ce a intrebat sau nu mai scrie. Nu am nimic personal cu tine si nu l cunosc nici pe iniĂâşiatorul topicului.

E pe forum public si atata timp cat ne exprimam decent, ne putem spune parerea.

Nu e legal ce a facut si nu sunt de acord cu el si nici cu cei ce il ajuta sa comita o ilegalitate.

M-am saturat sa respir noxele babuinilor!

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Deejay daca vrem sa gĂŁsim contre la orice zice unul si altul gĂŁsim, nu are legĂŁtura crima cu subiectul topicului, s a inteles ce am vrut sa spun, daca aveam o problema cu respectivul i scriam in privat sau nu i scriam deloc, nu l bĂŁgĂŁm in seama. Orice altceva e Flame si Off topic pĂŁrerea mea. Daca omul ĂŽntreba “ este legal sa anulezi catalizatoarele?” As fi inteles, nu asta a intrebat, deja e decis sa si anuleze catalizatoarele si știe daca e legal sau nu.

 

Exista pe forumuri sute de discuții despre fix aceste lucruri, nu ĂŽnțeleg de ce sa reluam aceste discuții pe toate topicurile unde credeți voi ca faceți educație cu oamenii...

 

Nu a zis nimeni ca nu aveți dreptate, ĂŽnsĂŁ nu asta ĂŽl intereseazĂŁ pe cel care a deschis topicul.

 

P.s decât sa ĂŽncepi o discutie care sa ducĂŁ la mai mult Flame , Off topic, mai bine dai report si scrii “ nu e legal” si aia e, vor știi administratorii ce decizie sa ia, nu sa ne transformam noi in poliție aici.

Edited by WIN60
  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

...nu sa ne transformam noi in poliție aici.

 

Dar tu ce faci aici?

Macar ceilalti si-au exprimat dezaprobarea fata de itentiile initiatorului, la fel cum mi-o exprim si eu. Dezaprobare bazata pe niste argumente.

Comentariile tale isu au rostul in cazul de fata, sau nu cumva sunt si ele impotriva ideilor pe care le sustii?

  • Like 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Deejay daca vrem sa gĂŁsim contre la orice zice unul si altul gĂŁsim, nu are legĂŁtura crima cu subiectul topicului, s a inteles ce am vrut sa spun, daca aveam o problema cu respectivul i scriam in privat sau nu i scriam deloc, nu l bĂŁgĂŁm in seama. Orice altceva e Flame si Off topic pĂŁrerea mea. Daca omul ĂŽntreba ââŹĹ este legal sa anulezi catalizatoarele?ââŹÂ As fi inteles, nu asta a intrebat, deja e decis sa si anuleze catalizatoarele si Ăâ˘tie daca e legal sau nu.

 

Exista pe forumuri sute de discuĂâşii despre fix aceste lucruri, nu ĂŽnĂâşeleg de ce sa reluam aceste discuĂâşii pe toate topicurile unde credeĂâşi voi ca faceĂâşi educaĂâşie cu oamenii...

 

Nu a zis nimeni ca nu aveĂâşi dreptate, ĂŽnsĂŁ nu asta ĂŽl intereseazĂŁ pe cel care a deschis topicul.

 

P.s decât sa ĂŽncepi o discutie care sa ducĂŁ la mai mult Flame , Off topic, mai bine dai report si scrii ââŹĹ nu e legalââŹÂ si aia e, vor Ăâ˘tii administratorii ce decizie sa ia, nu sa ne transformam noi in poliĂâşie aici.

 

Aici bantui de plictiseala??

Daca intreaba cineva pe un forum ââŹĹcum sa strang pe cineva de gat?ââŹÂ eu nu ar trebui sa iau atitudine decat in cazul in care ar intreba ââŹĹe legal sa strang pe cineva de gat?ââŹÂ

Sa ma scuteasca cei ce nu primesc sfaturi cum sa faca rau!

Nu vad ce mare smecherie a facut el din anularea aceea... pt crestere de putere sigur nu. Alt motiv care ar fi? S-au dus sondele si sunt scumpe de schimbat?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ce fac eu? I am rĂŁspuns inițiatorului la ĂŽntrebarea pe care a pus o si dupĂŁ ce deja 3 persoane l au luat la mișto m am gandit Sa le spun si urmĂŁtoarelor 5-10 sa nu mai facĂŁ același lucru pentru ca nu asta e subiectul topicului.

 

Eu nu imi exprim nici aprobarea, nici dezaprobarea, eu doar i am rĂŁspuns ce sa facĂŁ cu privire la ce a intrebat.

 

Mai ĂŽnțelegeam daca fiecare i dĂŁdea si un rĂŁspuns care sa ĂŽl ajute la problema pe care o are pe lângĂŁ dezaprobarea respectiva.

 

Da, am fĂŁcut si eu off-topic ĂŽncercând sa le spun celor care au scris si care vor sa mai scrie ( aviz tu) ca trebuie sa ĂŽnceteze cu poliția, daca cineva face ceva de genul si e ilegal sau imoral aveți butonul de report sa-l reclamați pe respectivul, nu ĂŽnțeleg ironiile, miștourile , sarcasmul, etc când omu ĂŽntreaba despre total altceva.

 

Alexino nu am inteles nimic din ce ai zis, mãcar bântui din plictiseala, nu din prostie.

Si ca sa ti rĂŁspund, e problema lui ca nu are bani sa plĂŁteascĂŁ sondele daca cumva de aia a anulat catalizatorul. Daca nu poți sĂŁ-l ajuți cu un rĂŁspuns pe topicul pe care el l a creat, nu mai scrie sau RaporteazĂŁ l.

Mi se pare de bun simt ce v am spus.

 

Nu mai Creați subiecte total pe langa, cu strângeri de gât si crime si etc,

Omul si a anulat catalizatoarele, Terminați cu exagerarea asta.

Edited by WIN60
  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

E ilegal, ok foarte bine, dați report ca sa i șteargĂŁ topicul, sa i de a ban, anuntați poliția. Faceți ceva care chiar sa ĂŽnsemne ceva sau daca nu vreți sa faceți nimic, luați va de el in continuare si faceți mișto, ceea ce faceți voi aici, nu are nici o legĂŁtura cu ce trebuie fĂŁcut, doar alimenteazĂŁ o cearta si Off topic, asta tot incerc sa va spun.

 

Eu personal nu am nici o problema cu ce face el, daca aveam nu scriam nimic pe topic, doar i dĂŁdeam report si gata.

  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ideea e in felul urmator:

Daca omul scria ca are masina de joaca pe circuit si a anulat catalizatoarele era perfect.

Dar nu cred ca e cazul (daca ma insel, imi pare rau si you lucky bastard)

Chestia e ca anumite practici ar trebui dezaprobate si de noi, dar nu pe criteriul lasa masina stock, fiecare face ce vrea cu bunul lui dar faci ce vrei cat timp nu faci rau altuia.

Daca noi nu facem asta si stam sa ne bazam pe niste autoritati deficitare nu rezolvam nimic.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Putea sa minta, doar ca sa afle informația, totuși nu a facut asta, a spus exact ce a fĂŁcut. Se poate dezaproba, normal, ĂŽnsĂŁ nu prin miștouri, ironii si rĂŁutĂŁți. I puteți spune frumos ca nu e legal ce face si atât si stop.

Daca vreți mai mult de atât ĂŽl puteți raporta ca sa nu mai vada si altii anulĂŁri si ilegalitați sau ce am spus mai sus.

 

Ai ĂŽncercat sa l raportezi la administratori inainte de a spune ca autoritĂŁțile sunt deficitare si ĂŽnainte sĂŁ-l iei la mișto?

Edited by WIN60
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu ma refer la autoritatile forumului.

Ma refer la RAR/ITP/Politie, si cum trec masini inspectiile precum gasca pe lac.

Si sa raportez ce? Un domn pe un forum vrea sa dea catalizatorul jos? Pai arunca aia cu scaunul dupa mine, apoi o sa zica ca e prins la itp. Yeah right.

Link to comment
Share on other sites

Omul oricum va face operatia asta chit ca voi il ajutati sau nu.... :)

De unde stii?

Il cunosti?

Poate nu s-a gandit ca e ilegal, poate s-a gandit la cum e mai simplu, sa scape de catalizator gaurind, eliminand bla-bla,sau sa cumpere altul nou, care se stie e foarte scump. Cred ca asta a fost mai degraba in mintea lui.

 

Sunt destui tinerei necopti la minte pe forumul asta ca sa mai credem ca stiu cumva si ce fac.. legal, ilegal.

 

_______________________________

Omul chiar a zis, a explicat cu cuvintele lui, "logic":

"Foarte frumoase comentariile din partea unora, poate nu m-am exprimat corect. Nu am tăiat catalizatoarele (sunt funcționale) le-am demonta si am pus galeria de evacuare fără catalizator."

(iar in titlul topicului scrii clar, ANULARE)

 

Ce inseamna ca ai pus galeria de evacuare FARA CATALIZATOR.

Ce ai vrut sa zici cand ai spus ca nu ai taiat catalizatorul?

Ce inseamna ca ai pus galeria fara catalizator?

Mai simplu nu am gasit a te intreba.

 

Nu mai zic ca daca catalizatorul e dus probabil sunt ceva probleme cu noxe la motor.. dar asta e o alta poveste.

 

Si cu invidie, cine are E92 325 benzina ar trebui sa aiba si banii sa il intretina/repare, etc. Altfel e nedrept, DOAR fata de masina.

Edited by bimmer90f30
  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ce fac eu? I am rĂŁspuns inițiatorului la ĂŽntrebarea pe care a pus o si dupĂŁ ce deja 3 persoane l au luat la mișto m am gandit Sa le spun si urmĂŁtoarelor 5-10 sa nu mai facĂŁ același lucru pentru ca nu asta e subiectul topicului.

 

Eu nu imi exprim nici aprobarea, nici dezaprobarea, eu doar i am rĂŁspuns ce sa facĂŁ cu privire la ce a intrebat.

 

Mai ĂŽnțelegeam daca fiecare i dĂŁdea si un rĂŁspuns care sa ĂŽl ajute la problema pe care o are pe lângĂŁ dezaprobarea respectiva.

 

Da, am fĂŁcut si eu off-topic ĂŽncercând sa le spun celor care au scris si care vor sa mai scrie ( aviz tu) ca trebuie sa ĂŽnceteze cu poliția, daca cineva face ceva de genul si e ilegal sau imoral aveți butonul de report sa-l reclamați pe respectivul, nu ĂŽnțeleg ironiile, miștourile , sarcasmul, etc când omu ĂŽntreaba despre total altceva.

 

Alexino nu am inteles nimic din ce ai zis, mãcar bântui din plictiseala, nu din prostie.

Si ca sa ti rĂŁspund, e problema lui ca nu are bani sa plĂŁteascĂŁ sondele daca cumva de aia a anulat catalizatorul. Daca nu poți sĂŁ-l ajuți cu un rĂŁspuns pe topicul pe care el l a creat, nu mai scrie sau RaporteazĂŁ l.

Mi se pare de bun simt ce v am spus.

 

Nu mai Creați subiecte total pe langa, cu strângeri de gât si crime si etc,

Omul si a anulat catalizatoarele, Terminați cu exagerarea asta.

 

Aloo, meenn, au fost niste ironii/caterinci fine. Nu s-a intrecut masura. Ai fost vreodata la stand up? Nu-ti sade bine rolul autoproclamat de avocatul diavolului.

Sa puna catalizatoarele la loc si sa-si repare masina!

Asta e sfatul ce trebuie dat!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.