Jump to content

BMW X5 45e

Mohammad

Recommended Posts

10 minutes ago, raduron10 said:

Daca are volanul de pachet M, nu inseamna ca are si pachetul? Se poate doar volanul ?

Da :)))))

12 hours ago, RedCap said:

Nu vad exteriorul masinii decat din camere dar pare ca nu are pachet M. Daca asa e, eu unul nu as lua X5-ul G05 fara pachet M. Asta dupa ce i-as fi dat oricum pa ca nu avea sunet HK. Legat de pret, nu te pot ajuta aici, sa asteptam sa vedem ce spun colegii de forum. 🙂 

Intrebare sinceră, daca prețul e bun, e vreun motiv anume pentru care "nu merita fara pachet M" ? Mai ales ca majoritatea pachetelor M sunt doar estetica de exterior care se traduce doar intr-un body kit mai scump la asigurare?

• De acord! 1

Sigur nu are pachet M deoarece acesta vine cu plafon antracit (negru). E un semn de intrebare de ce are volan M fara pachet M. Eu am avut pe F15 volan M( din fabrica) dar masina nu avea pachet M, pe G05 nu este posibil, cel putin nu in Romania, poate pe alte piete difera pachetele. Pachetul M vine cu suspensie adaptiva pe G05, care face o mare diferenta.

5 hours ago, tzucul said:

Pretu e mic dar probabil reflecta lipsa opțiunilor.Trapa panoramica are?Climatronic și în spate?

Salut tzucu, nu are trapa panoramica, in spate doar incalzire bancheta. Nu are HK din pacate. Atasez pozele cu exteriorul. Ce parere aveti raportul an/km/optiuni si pretul acesteia? 

Multumesc! 

IMG_6595.jpeg

IMG_6596.jpeg

IMG_6597.jpeg

IMG_6598.jpeg

5 hours ago, throw said:

Intrebare sinceră, daca prețul e bun, e vreun motiv anume pentru care "nu merita fara pachet M" ? Mai ales ca majoritatea pachetelor M sunt doar estetica de exterior care se traduce doar intr-un body kit mai scump la asigurare?

Mie unul nu imi place G05-ul fara pachet M nici sa ma bati. Chestie de gusturi, ce sa ii faci? Si nu, nu as lua fara pachet M orice ar fi decat daca la clasa aia chiar nu imi place deloc cum arata masina cu pachetul M pe ea.

6 hours ago, raduron10 said:

Daca are volanul de pachet M, nu inseamna ca are si pachetul? Se poate doar volanul ?

Culmea ca da. 🙂 

Salut, masina merita 36K euro fara probleme. Important e cat de mult iti  place tie deoarece frumusetea sta in ochii privitorului.  Pe forumuri mereu vei auzi pareri pro si contra, insa noi doar vorbim. Tu esti cel care o plateste si cel care o conduce.  Daca tie iti place, cumpar-o! Anunta-ne daca ai cumparat utilajul! Spor la achizitii!