Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

Sfaturi achizitie 745Le

Recommended Posts

Dacă și motoarele astea pun semne de întrebare la 100k ce să mai zic?eu zic că te stresezi degeaba,vb.aia nu e un motor de 1 litru turbo care la 100k îl pui pe butuci.(dacă îți bați joc de el).

Într-o lume perfectă,ar fi ideal să luăm doar mașini noi,dar na,e bine să ne urmăm visele cum putem,chiar și cu o mașină sh.

1 hour ago, ADRIAN HD said:

Dacă și motoarele astea pun semne de întrebare la 100k ce să mai zic?eu zic că te stresezi degeaba,vb.aia nu e un motor de 1 litru turbo care la 100k îl pui pe butuci.(dacă îți bați joc de el).

Într-o lume perfectă,ar fi ideal să luăm doar mașini noi,dar na,e bine să ne urmăm visele cum putem,chiar și cu o mașină sh.

deci ar merita 46.000 acest seria7 nu?

Nu știu ce prețuri are un 7,dacă e prețul corect vs km,dotări.De-a lungul timpului am cumpărat diverse mașini sh începând de la 30k km ,127k,152k,iar actuala la 168k,toate de afară,nici una nu mi-a pus probleme majore,minim 5 ani în posesia mea.Depinde si de noroc ,am văzut mașini cu km.puțini pline de probleme,inclusiv eu la mașina mea la 34k km a trebuit să schimb ceva rulmenți in cutie.

Totuși e o sumă mare de bani,deci mașina trebuie verificată temeinic înainte de achiziție.

1 hour ago, Sorin44 said:

La banii ăștia poți cumpăra un seria 5 2020 + ,mai dotat și cu un kilometraj mai mic.

Nu cred ca gasesc s5 mai dotat , adica la s7 lipsesc doar ecranele in tetiere si hk , plus de asta e diferenta de comfort spatiu etc , in plus nu as da 40.000euro + pe un s5 

1 hour ago, RedCap said:

Eu nu as lua un seria 7 cu atatia km la bord.

110.000km pe un motor hybrid nu mi se pare mult practic motorul termic are maxim 80-85mii de km , d asta m intrebat pe acest forum dar vad ca inafara de 3 persoane care au avut acest motor , restu cred ca merg pe alte motoare voiam sa stiu daca merita bani astia sau nu 46k 

1 hour ago, ADRIAN HD said:

Pe premiza asta își ia Octavia noua.Omul vrea s7.

asa e , ideea e ca atunci cand iei o masina sh nu poti sa ai chiar toate dotarile insa nu as renunta la ventilatie masaj trapa distronic soft close etc pentru hk sau ecrane in tetiere .. 

• De acord! 1

9 hours ago, Andreicatalin998 said:

asa e , ideea e ca atunci cand iei o masina sh nu poti sa ai chiar toate dotarile insa nu as renunta la ventilatie masaj trapa distronic soft close etc pentru hk sau ecrane in tetiere .. 

Soft close-ul nu face 2 bani cand pasagerii de ii iei cu tine iti trantesc usile de nu se vad de iti vine sa le faci usa guler. 😄 

Soft close personal mi se pare nu doar inutil,ci sursă de stres pe cum trebuie să închizi ușile. Eu nu am,dar unii cunoscuții cu soft close la mașini sunt oarecum deranjați dacă cei pe care îi iau trântesc ușile domle. In concluzie,pasagerii trebuie sa fie atenți să închidă ușor ușa pentru că soft close. Da o dracu de ușă,o trântesc și îmi văd de viață 😂

pe mobile sunt doar vreo 20 de masini ( 545e, X545e ) peste 150k km... deci nu stiu ce sa zic... ori sunt f bune si le tine lumea, ori nu ajung pe la 200k km :lol: 

in teorie B58 de 3.0 de la BMW e un motor foarte reusit, fara mai probleme.

dar avand in vedere ca e un sistem mai complex hibrid, eu as sta de 2 ori pe ganduri sa cumpar asa ceva fara garantie.

apropo, garantia e doar pe baterii, aia 6 ani sau 8 sau cati erau? si 160k km parca... sau pe intreg sistemul hibrid? ca daca e doar pe baterii...

eu la 100k km+ as cauta doar ICE, macar alea nu sunt asa complexe de reparat daca e vreo problema.

Cred ca renunt la s7 pentru ca am gasit un x5 in germania la bavaria used cu garantie 2 ani nu are panoramic masaj soft close (inutil cand stau sa ma gandesc la pasageri ) si nu are pachet M insa are farurile laser hk ventilatie incalzire night vision head up incalzire volan clima 4 zone cu banchete incalzite . are 120k km dar cu acei 2 ani garantie zic eu ca e best buy la 43.000k euro an 10/2020

• De acord! 1