Jump to content

Realoem nu recunoste VIN-ul

Viper05

Recommended Posts

Cand bag VIN-ul in pe realoem in loc sa mi arate masina mea , imi arata un e36 316i din ‘95.

din cate am inteles unele VIN-uri , sau cel putin ultimele 7 caractere se pot recicla? 

degeaba schimb catalogul de la clasic la current sau invers tot e36-le asta imi apare. stie cineva un easy fix? 

vreau sa confirm un cod de amortizor fata

• RedCap changed the title to Realoem nu recunoste VIN-ul
1 hour ago, Viper05 said:

e cu volan pe dreapta, dar ce treaba are asta cu VIN-ul?

Pai are, că site urile astea cu piese sunt pentru Europa.Nici alea cu VIN de US nu le recunoaște.

Asa cum nici un VIN de Europa nu este recunoscut in US..la Ford de exemplu.

Poți încerca magazine de piese de la voi de acolo.

Acolo știe VIN ul 😀

• Thanks 1

These VIN decoders are obsolete since mid-2019 when BMW started reusing the last 7 characters of the VIN. Only the full VIN is now unique. Some decoders recognize this and ask you to enter the full VIN or offer to choose the correct car from the ones that match those 7 characters, others just pull the first VIN that matches.

Edited by MyKe
  • Thanks 1

1 hour ago, wolf20 said:

Pai are, că site urile astea cu piese sunt pentru Europa.Nici alea cu VIN de US nu le recunoaște.

Asa cum nici un VIN de Europa nu este recunoscut in US..la Ford de exemplu.

Poți încerca magazine de piese de la voi de acolo.

Acolo știe VIN ul 😀

aaa ok, nasol moment , mersi

50 minutes ago, MyKe said:

am inteles , mersi

15 hours ago, Viper05 said:

Tough..

Intreba pe chat pe autodoc. Sunt destul de buni. Am comandat de la ei multe si fara sa intru pe chat. Si daca comanzi de la ei daca platesti suma infima poti returna piese pana in 200 de zile.

Edited by bimmer90f30
  • Thanks 1

2 hours ago, bimmer90f30 said:

Intreba pe chat pe autodoc. Sunt destul de buni. Si daca comanzi de la ei daca platesti suma infima poti returna piese pana in 200 de zile.

da mersi , m-am uitat, din pacate nu ofera piese originale, sau sunt eu chior? 

2 hours ago, gmarius said:

stanga 37106878735, dreapta 37106878736. 

am gasit si eu intre timp , multumesc

20 hours ago, Viper05 said:

Deci nu am inteles intrebarea bine?

Cum adica vrei sa confirmi un amortizor? Cu totii stim ca doar BMW stie ce anortizoare au montat in fabrica pe fiecare model scos. Noi restul doar presupunem. ca presupunem bine, e de bine.

Si daca vrei codul original tot nu o sa gasesti la sigur acel tip de amortizor pentru ca, din nou, doar BMW (dealer) stie ce arc si amortizor a pus acolo.. (Nu mai zic ca pentru mine original inseamna sa mergi la dealer sa platesti cat face si cu asta basta.. adica mai original de atata nu iese..)

Mai fac o incercare. Iti mai potpune la dispozitie un telefon unde am sunat sa schimb arcuri si amortizoare (de acolo am luat Bilstein..) dar ei nu mai vindeau anul asta (amortizoare de E90 🤬😡) dar m-au pus in legatura direct cu aia de vand Bilstein in Germania..

Deci, eu am luat de la astia si fata si spate amortizoare si arcuri Bilstein:

https://www.spring-loaded.co.uk/

Au si numarul de tel acolo.. Daca ii suni sigur pot sa iti spuna ceva.. ca oricum din start o sa iti ceara VINul nimic altceva..

Mai mult de atat nu pot sa inteleg si sa caut pentru tine.. cred.

Edited by bimmer90f30

@bimmer90f30

vroiam sa aflu part number pentru amortizoarele fata. un coleg a confirmat mai sus. cred ca intelegi ce zici cu “original” am observat multe amortizoare cu acelasi part number pentru bmw dar facut de diversi, bine stiu ca bmw nu face amortizoare 

intre timp am sunat la bmw si mi-au dat acelasi cod ca si cel scris de @gmarius

povestea pe scurt , bmw imi spune trebuie sa schimb amortizoarele fata , am lasat masina la ei pentru schimbat frane, si ei tot timpul fac o inspectie vizuala la toata masina indiferent pentru ce o duci.

eh la inspecitia asta a reiesit ca ambele amortizoare fata curg.( cum plm nu stiu dar asta e alta poveste) mi-au dat o estimare de £2300 pentru schimb, eram curios cat costa unul.