Jump to content

Vand BMW X4 M M40d AT MHEV

Mircea-Si

Recommended Posts

Vand BMW X4 M40D mild hibrid, 340 cai putere/700 nm, 0-100 km/h 4.9 secunde.

Unic proprietar in tara, adusa pe platforma de la AHG Freibburg - achizitie bmw gebruchtwagen, fara daune, mentenanta facuta exclusiv in reteaua BMW, masina neatinsa din toate punctele de vedere, fara softuri sau alte prostii, este exact cum a iesit din fabrica. Masina este full, optiunile se pot verifica cu VIN - WBA4M510509G69264

Baietii de pe formum care ma cunosc, stiu masina, raspund la orice intrebari.

Link anunt:

https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/bmw-bmw-x4m-ver-m40d-at-mhev-ID7HHzJn.html?isPreview=1

Cateva optiuni:

- suspensie M adaptiva;

- cutie de viteze M

- diferential M

- frane M

- camere 360

- pachet lumini interior / exterior

- dispay key

- clima 3 zone

- scaune fata / volan / banchete incalzite

- webasto

- alarma

- geamuri duble / privacy glass

- farurl led inteligente / adaptive

- live cockpit / android auto / carplay wireless / wireless charger / aplicatie pe telefon;

- lane assist / pilot autoamat adaptiv / toate sistemele de asistenta sofer / franeaza singura / acceleereaza etc.etc.etc

- roti de iarna pe 19 runflat;

- etc etc etc

NU MA INTERESEAZA VARIANTE, pret usor negociabil / CASCO / plata doar prin transfer bancar .

PRET - 43000 euro

Edited by Mircea-Si
  • Like 1
  • Love BMW 1

2 hours ago, sskkaa said:

Aaa.. pai daca nu i full de full... 😁🤣

de cand e forumul, “full fara piele” a fost luat la misto, acuma din ce vad cred ca sunteti prieteni si e problema

eu nu vorbeam la misto, si foarte serios iti spun ca nu as cumpara o masina care are in descriere “full” “pachet swarovsky” si alte minuni, si sfatul meu a fost sa scoata aia din descriere, acuma face ce vrea e masina lui

si da comentam ca deaia e forumul, fix asta e scopul lui, sa ne adunam aici si ca comentam

44 minutes ago, Viper05 said:

de cand e forumul, “full fara piele” a fost luat la misto, acuma din ce vad cred ca sunteti prieteni si e problema

Păi cine te-a pus să nu vii la întâlniri să fi și tu prieten? Îți dai seama ca oamenii se iau și la bășcălie ca se știu personal. 🙂

5 minutes ago, Viper05 said:

@RedCap normal normal sunt de acord. Dupa aia m-am prins de ce au venit asa repede întăririle 😂

gata, cand se mai face vin

Vrei sa intri și tu în grupul petrecăreților veseli…hmmm…sa vedem dacă te adoptă băieții și pe tine. 

Organizezi tu următoarea întâlnire? 😁

O sa ma adresez acum in special carcotasilor, in primul rand da nu, e full ca n-are carlig de remorcare. Carlig de remorcare au doar autoutilitarele si cand am cumparat masina nu eram interesat de asa ceva. Cum nu eram interesat nici de trapa "panaramica". 

Imi pare rau de scaunele M dar asta e sunt bune si acestea care sunt pe masina, mult mai confortabile decat cele sport de pe g20, ca doar am cu ce compara.

N-are nici un pachet tech pt ca este M40d....pielea care o are masina asta pe bord o au altii pe scaune si se dau jmekeri...

As aprecia mult daca cei care nu sunt interesati sa cumpere si sunt deranjati ca n-am carlig sa se abtina in a face posturi inutile. Cel putin eu asa fac, masina omului, banii mei, nu-mi place nu cumpar.

• De acord! 3

4 hours ago, Mircea-Si said:

O sa ma adresez acum in special carcotasilor, in primul rand da nu, e full ca n-are carlig de remorcare. Carlig de remorcare au doar autoutilitarele si cand am cumparat masina nu eram interesat de asa ceva. Cum nu eram interesat nici de trapa "panaramica". 

Imi pare rau de scaunele M dar asta e sunt bune si acestea care sunt pe masina, mult mai confortabile decat cele sport de pe g20, ca doar am cu ce compara.

N-are nici un pachet tech pt ca este M40d....pielea care o are masina asta pe bord o au altii pe scaune si se dau jmekeri...

As aprecia mult daca cei care nu sunt interesati sa cumpere si sunt deranjati ca n-am carlig sa se abtina in a face posturi inutile. Cel putin eu asa fac, masina omului, banii mei, nu-mi place nu cumpar.

Atât flame pe un anunț de vânzare nu am mai văzut decât pe grupurile de VAG.....

Anyhow, bafta la vânzare. Doar 2 întrebări am și eu daca nu e cu deranj:

1. La ce faci upgrade după așa motor

2. Cat e nenorocirea de impozit la ea

Încă odată: bafta la vânzare!

52 minutes ago, Virin3l said:

Atât flame pe un anunț de vânzare nu am mai văzut decât pe grupurile de VAG.....

Anyhow, bafta la vânzare. Doar 2 întrebări am și eu daca nu e cu deranj:

1. La ce faci upgrade după așa motor

2. Cat e nenorocirea de impozit la ea

Încă odată: bafta la vânzare!

Salut si multumesc. Raspund si la intrebari nu e cu suparare, intentionez sa trec la X5 50e iar impozitul anul trecut a fost cam 900 lei cu deducere de 75%, acum nu stiu cat e pt ca la mine la "tara" nu afiseaza astia on line impozitele, astept plic.

• Haha 1

scanele nu sunt M ci sunt scaune sport normale, conform seriei de sasiu

0459 Seat adjustment, electric, with memory
0481 Sports seat
0488 Lumbar support, driver and passenger
048Z DEL.FR.PASS.LUMBAR SUPP./FR.PASS.BWA

scaunele M au codul :

0711
M Sports seats

si arata asa

image.png.8c47007cb666ecaa1665947835a68768.png

bordul nu este imbracat in piele, conform seriei de sasiu:

04AW Instrument panel Sensatec

unde Sensatec nu este piele :

When you see "BMW Instrument Panel Sensatec," it means the top part of the dashboard has this synthetic, leather-like covering, providing a luxurious touch and simple upkeep for your vehicle's interior.

Imi pare rau daca comentariul meu te-a suparat, nu am vrut decat sa subliniez ca exista anumite informatii incorecte in descriere, nimic mai mult. Gusturile nu se discuta, fiecare isi configureaza masina dupa cum doreste.

Nu sunt in niciunfel carcatoas, am acelasi bord pe masina si multe dintre optiunile pe care le-ai enumerat. Scaunele sunt de asemenea foarte frumoase cu acele cusaturi de M insa din pacate BMW nu a facut si o varianta de scaune Comfort cu aceasta tapiserie, in alte cuvinte nu poti avea scaunele astea si cu ventilatie. Asta este, nu le poti avea pe toate!

Cel mai probabil greselile nu sunt facute cu intentie ci pur si simplu din necunostiinta de cauza. Sper ca ai aflat cateva lucruri noi despre masina ta, chiar daca e tardiv.

Edited by tech-dmtr
edit
  • Downvote 1