Jump to content

Schimbare bec numar X7 2019

Sebastia

Recommended Posts

5 hours ago, Sebastia said:

Buna ziua cum dau jos un bec la numar bmw x7 2019 un tutorial va rog.va multumesc frumos pentru raspuns 

In primul rand ca lampile de la numar, mai ales la un X7 nu mai sunt cu becuri, sunt lampi cu surse LED. Se scoate intreaga lampa care-i incastrata/ingropata. De obicei se foloseste o surubelnita cu varful plat si se trage printr-un loc special conceput in lampa a.i. sa o "agati" si sa o poti trage afara. Are un clips care o tine fortat in interior. Daca e arsa, cel mai probabil trebuie sa cauti alta lampa, n-ai ce sa schimbi in interior fiind lipita. 

1 hour ago, RaYn3 said:

In primul rand ca lampile de la numar, mai ales la un X7 nu mai sunt cu becuri, sunt lampi cu surse LED. Se scoate intreaga lampa care-i incastrata/ingropata. De obicei se foloseste o surubelnita cu varful plat si se trage printr-un loc special conceput in lampa a.i. sa o "agati" si sa o poti trage afara. Are un clips care o tine fortat in interior. Daca e arsa, cel mai probabil trebuie sa cauti alta lampa, n-ai ce sa schimbi in interior fiind lipita. 

Multumesc frumos.stiu ca sant led.as vrea un tutorial cum se dau jos.am incercat asa cum zici dar nu reusesc 

1 minute ago, Sebastia said:

Multumesc frumos.stiu ca sant led.as vrea un tutorial cum se dau jos.am incercat asa cum zici dar nu reusesc 

Nu gesesc nicaieri un tutorial!!!

• RedCap changed the title to Schimbare bec numar X7 2019

Pune o poză cu lampa,de regulă la bmw ,lămpile număr led au același sistem de deblocare de pe caroserie de mulți ani.Acum nu zic că o fi la fel și la x7. Poza ne va lămuri.

L.e :așa arată lampa,nu mai are acea fantă unde bagi șurubelnița pt a trage lateral și a strânge clema de metal.Dar cu o șurubelniță dreaptă faci pârghie pe capătu lămpii și împingi până se desface.

o-d8d38df66433deda8366bb385aa0ba28-bmw_x7_g07_number_plate_light.jpg

o-d7ae9a0abdeed309b87a6b4a2c497f50-bmw_x7_g07_number_plate_light.jpg

Edited by ADRIAN HD
  • Love BMW 1

2 hours ago, Cosminbad said:

Youtube este cel mai bun prieten in cazuri d-astea sau.... un service specializat 

Nu este üe YouTube 

2 hours ago, RedCap said:

@Sebastia, pune in numele topicului si ce anume vei exprima in continutul lui. Cand am vazut X7 am crezut ca este un topic de prezentare la un BMW X7. 

Ti l-am mutat eu si redenumit de data asta.

Multumesc frumos 

2 minutes ago, Sebastia said:

Nu este üe YouTube 

Multumesc frumos 

Sant nou si deacea nam stiut 

Screenshot_20260525_191531_Gallery.jpg

9 minutes ago, Sebastia said:

Nu este üe YouTube 

Multumesc frumos 

Asa arata becu(ledu)cum al dau jos

13 minutes ago, Sebastia said:

Da, esti nou, dar poti face totusi ceva eforturi sa scrii cat de cat corect in limba romana. Nu de alta dar imi sare retina cand citesc replica de ti-am citat-o si sunt convins ca nu sunt singurul ce simte lucrul asta.

4 minutes ago, RedCap said:

Da, esti nou, dar poti face totusi ceva eforturi sa scrii cat de cat corect in limba romana? Nu de alta dar imi sare retina cand citesc replica de ti-am citat-o si sunt convins ca nu sunt singurul ce simte lucrul asta.

Ok, scuze.

20 minutes ago, Sebastia said:

Nu este üe YouTube 

Multumesc frumos 

Asa arata becu(ledu)cum al dau jos

Sant pesesori care au antampinat aceasta problema?adica va rog sa raspundeti doar cei ce au dat jos asa ceva!si sa-mi spuna si mie cum o dau jos.va multumesc frumos.