Jump to content

Se merita un e36? ce motor recomandati cu un raport consum/putere bun


ebenize

Recommended Posts

eu zic sa se orienteze spre alta marca , bmw este o marca costisitoare dar care iti ofera si placeri pe masura sacrificiilor.

Placerea condusului dispare cum au mai spus si altii cand ai varza articulatiile , franee moarte , practic esti o bomba in trafic .

Sunt cateva 318is-uri pe vitan dar sunt ingrijite si pleaca de la 4000.

cel mai mult mi-a placut 328i la 6000e multe optiuni din 96 si-un 318 is cabrio tot asemenea tipla la 4500. :)

Edited by Stefan_e46
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nici eu nu cred ca la 1000 - 2000 de Euro poti sa iti cumperi un E36 in stare cat de cat buna .

 

Am dat 3200 in Germania pe masina si timp de 2 ani nu am bagat nici un ban in ea in afara de consumabile . Dupa 2 ani de Romania au inceput sa mai cedeze unele , altele , dar practic si alea tot consumabile sunt .

 

Imi sta masina in ~6000 de Euro pana acum si pot sa spun ca a meritat fiecare Cent !

Link to comment
Share on other sites

Depinde ce vrei de la masina,eu as alege 320 altfel nu vad de ce ai lua pisica,e totusi o masina veche care e depasita din multe puncte de vedere,pentru mine e masina de 1500 euro pret mediu, deci ce poti cere de la o masina la pret de laptop bun.

 

Poate gasesti una intretinuta luata de la un pasionat(imi place asta)pe care dai dublu pretul pietei si mai bagi in ea inca atat pentru ca asa o sa primesti sfaturi pe forum,domne in masina tre' sa bagi bani calumea ca sa fie in stare foarte buna,e normal sa bagi asa face orice pasionat,deci daca nu bagi deci nu esti pasionat deci pe persoana fizica :) deci masina nu e vorba deci ca e un cazan deci e vorba ca asa se baga bani in masina,deci asa face pasionatii.Si te ajunge la pret de E60 o pisica insa nu se compara sentimentul de a avea o masina cumparata de la pasionat,intretinuta ca un pasionat,e ceva de vis.

 

 

Tu vorbesti de dragul de-a vorbi. Cam tot ce spui e pe langa, deci nu are rost sa iti explic punct cu punct. Du-te tu si ia-ti pisica la 1500 si ai sa vezi ce cazan minunat e.

 

Ce legatura are lol persoana fizica lol cu cazanu si lol pretul mediu ca sa lol primesti sfaturi de pe forum sa mai bagi lol pana la pret de E lol 60 ca asa face pasionatii.

Link to comment
Share on other sites

Daca vrei iti caut dar imi e cam lene,verifica si te convingi sigur,chiar acu 2\3 min am vazut un 318D pe 4tuning la 6000,plus ca la cash nu multi rezista tentatiei sa mai scada 4-5 sute dar sa o dea.

 

Ce legatura are lol persoana fizica lol cu cazanu si lol pretul mediu ca sa lol primesti sfaturi de pe forum sa mai bagi lol pana la pret de E lol 60 ca asa face pasionatii.

 

Pai ce sa zic,tu crezi ca au vreo legatura ? :)

Link to comment
Share on other sites

Da Alexx ai sunt exemple de e36 care lasa cu ochii in soare orice e46.

Asta e :http://www2.autovit.ro/masini/bmw/328/ pisica din Bihor . Eu cred ca masina merita un 4500 dat fiind anu si alte interventii ,dpdv estetic e impecabila .km sunt un mister , dar se poate afla pe tester.

Si 318-le asta is din capatul listei , http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++

Daca iti place cabrio :) ,Imi pare rau ca sunt blocat cu banii ca asta imi facea tare rau cu ochiu.

Edited by Stefan_e46
Link to comment
Share on other sites

In afara de bmw nu vreau sa imi iau altceva doar nu mi-oi lua cotet de cielo sau mai stiu eu ce. Mai bine mai astept cateva luni si imi iau un e36 bun sau poate cine stie cum e situatia financiara si ma indrept spre un e39 sau e46, nu ? M-au ajutat mult sfaturile date de voi si inca mai astept sfaturi si sugestii. Imi plac super mult bmw-urile datorita sportivitatii lor desi multi cred ca nu sunt asa elegante precum un audi dar eu cred ca audi a inceput sa fie elegant si stilat acum de curand cu beculetele alea la faruri si formele curbate si interesante dar eu sincer dintre un a5 si e92 as alege e92 chiar daca nu e asa elegant. Bogdy imi plac coupeurile si imi plac super mult usile ca nu au rama de aia vreau sa optez pt un coupe si stiu ca nu sunt foarte practice dar pare si un pic mai tinereasca decat un sedan. Repet, sunt pasionat dar insa nu am situatia financiara atat de buna sa imi iau ce imi doresc. Ce imi doresc este un bmw bunicel la un pret bun sa scap de impartirea loganului cu taica-meu si sa nu ma mai bata non stop la cap, hai acasa unde umbli...nu modifica aia nu umbla la aia...abia am reusit sa imi pun un sistem audio ca tot sunt pasionat si de muzica. Daca tot dau un ban acum, macar sa imi iau ce imi doresc chiar daca nu o sa fie o bijuterie ca nah are ceva ani si nu multi au grija de ele. Eu sincer cand o sa imi cumpar e36 ,daca imi voi cumpara, o sa am mare grija de el si sper sa il intretin calumea insa vreau sa ma rasplateasca pe masura nu sa ma lase la greu si de asta voi mai astepta un pic si poate voi gasi chiar in RO o masina buna cum e si oferta lui tiby de e36 motor international la 3800 de euro gata inmatriculata. Preturile banuiesc ca vor mai scadea o data cu trecerea timpului deci nu prea am nimic de pierdut daca mai am rabdare. Asta e intre timp mai conduc golanu si ma mai cert cu taica-meu...
Link to comment
Share on other sites

km reali se pot verifica doar la reprezentata Bmw ? se poate face vreo manarie sa nu poata fi depistati km nici macar de cei de la bmw? Bine ca imi dau seama ca daca pe bord scrie 120 K si volanu si tapiteria sunt rupte ca de caini e clar ... dar se mai pot schimba alea inainte de vanzare plus ca mai sunt usile, vopseaua, articulatiile dar pe mine ma intere exact.. Edited by ebenize
Link to comment
Share on other sites

km reali nu o sa ii poti afla aproape niciodata,cel putin la pisicute:) Daca motorul e ingrijit si in mintile lui,nu conteaza cati km are

+1

 

si nu stiu sa se poata afla la nici o masina chiar din astea noi ........poate cele luate din reprezentanta din RO si facute reviziile la ele .....

Link to comment
Share on other sites

Depinde ce intelegi prin cazan. O masina in stare buna, dar aproape cheala, sau una full, in stare jalnica?

 

Cu 1000-2000 € iei una foarte uzatĂŁ, ĂŽntr-o stare tehnicĂŁ deplorabilĂŁ.

Nimeni nu-Ăži vinde un E36 bun cu 2000 €, sĂŁ fim serioÂşi. :)

 

Eee 1000-2000 asa mai merge pe o pisica,o bagi pe BG si aia e,hai ca asa mai merge din primul post am zis ca esti vre-un pasionat ceva.

 

@Ciupanezu,sunt zgarcit e clar,am zis 3000 maxim pe o pisica dar mi s-ar rupe sufletu' sa dau 3000 totusi pe o pisica cand mai pun 500 si imi iau un e39 pe BG :lol:))

 

Ai standarde foarte joase, asta e problema.

 

PĂŁi normal, un E39 cazan.

CautĂŁ Âşi vei gĂŁsi, va fi o plĂŁcere sĂŁ ai o asemenea maÂşinĂŁ, una cu care nu poĂži pleca la drum fĂŁrĂŁ fricĂŁ, o coajĂŁ.

 

Cazan=masina ieftina.

 

Masina de 2 ori mai scumpa decat pretul pietei in care mai bagi inca atat = Masina de pasionat,fin cunoscator.

 

Cazan = maÂşinĂŁ ĂŽn stare tehnicĂŁ Âşi opticĂŁ deplorabilĂŁ.

PreĂžul pieĂžii nu este dat de maÂşinile cele mai ieftine, adicĂŁ alea la care te uiĂži tu, ci de preĂžul mediu.

 

:) Masina de un deceniu jumate la pret de E46 facelift.

 

N-ai nici o legĂŁturĂŁ cu realitatea dacĂŁ ai impresia cĂŁ un E46 facelift e 6000 €.

 

In afara de bmw nu vreau sa imi iau altceva doar nu mi-oi lua cotet de cielo sau mai stiu eu ce. Mai bine mai astept cateva luni si imi iau un e36 bun sau poate cine stie cum e situatia financiara si ma indrept spre un e39 sau e46, nu ?

 

PĂŁi dacĂŁ ai 1000-2000 €, un coteĂž de Cielo este ceea ce-Ăži permiĂži. Sau un coteĂž de E36. Ăn nici un caz o maÂşinĂŁ ĂŽn minĂžile ei.

 

DacĂŁ nu ai ĂŽn acest moment nici mĂŁcar 5-6000 € pentru o maÂşinĂŁ, crezi cĂŁ e ĂŽnĂželept sĂŁ te orientezi cĂŁtre un E39 sau un E46? Ai idee cât costĂŁ ĂŽntreĂžinerea unei astfel de maÂşini?

Crezi cĂŁ dacĂŁ iei o maÂşinĂŁ ieftinĂŁ, vei putea circula cu ea fĂŁrĂŁ probleme?

 

E cea mai mare prostie sĂŁ iei o maÂşinĂŁ pe care nu Ăži-o permiĂži.

 

O maÂşinĂŁ premium are costuri de ĂŽntreĂžinere premium.

Ia-Ăži o astfel de maÂşinĂŁ fĂŁrĂŁ sĂŁ ai bani sĂŁ o ĂŽntreĂžii Âşi vei ajunge sĂŁ-Ăži blestemi zilele, sĂŁ cumperi piese doar de la dezmembrĂŁri, sĂŁ cumperi piese furate de pe maÂşinile altora etc.

 

 

km reali se pot verifica doar la reprezentata Bmw ? se poate face vreo manarie sa nu poata fi depistati km nici macar de cei de la bmw? Bine ca imi dau seama ca daca pe bord scrie 120 K si volanu si tapiteria sunt rupte ca de caini e clar ... dar se mai pot schimba alea inainte de vanzare plus ca mai sunt usile, vopseaua, articulatiile dar pe mine ma intere exact..

 

KM reali nu se pot afla.

 

Starea tehnicĂŁ Âşi opticĂŁ te intereseazĂŁ cel mai mult, km sunt irelevanĂži.

Link to comment
Share on other sites

Merge merge si cielo,ii pui LET pe el sau pentru inceput un SFI si fuge bine,cu let+chip face ravagii cu masinile sub 300 cai( in linie dreapta :lol: )

 

Ce conceptii ai frate ............. :)

 

Citam un clasic in viata,daca nu citesti tot topicul sau macar ultimele pagini normal ca nu te prinzi de nici o ironie grosonala,de alea fine nu mai zic.

 

Mai bine ai incerca sa dai niste sfaturi concludente decat sa te tii de niste ironii ''grosolane'' cum le zici tu .....dar ma rog fiecare are de demonstrat aici cat de inteligent este el se pare .......... :)

Link to comment
Share on other sites

Ciupanezu un e36 nu cred ca mai este considerata chiar premium masina ... nu se compara cu un bmw de astazi care daca e sa cada o piesa de pe ea trebuie sa vinzi 3 e36 ca sa o poti repara ( in caz de cade) ceilalti posesori mi-au recomandat cu caldura masina insa sa mai astept un pic si sa mai strang bani ... nu cred ca e ok sa dai pe un e36 aproape 6000 mii de euro pt ca oricum pe langa aia 6 mii mai tre bagati bani .. eu zic ca un e36 bun ar fi maxim 4000 euro ce e peste 4 mii e mult sau are imbunatatiri peste masura sau reconditionari .. asa cred eu, acuma ..... Si eu cred ca e posibil sa iei si unul la vreo 2000 mii de euro bun dar extrem de rar, nimic nu e imposibil. Asta e, cand va fi momentul imi voi lua unul si daca e sa fie nasoala treaba sa inceapa sa pice piese il vand si am terminat povestea si imi iau bmw nou peste 5-10 ani cand imi voi permite asa ceva. Am intalnit pe cineva care are un 320i si mere brici la motor si partea tehnica si are aproape 300 de mii la bord (daca or fi si aia reali) in schimb la partea estetica nu e asa buna plus ca mai scartie una alta la volan la pedale usa etc asta din cauza ca nu prea are grija si nu a bagat nici un ban de vreo 3 ani de cand o are decat consumabile.
Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca pe la 3500 E cu un mic + sau - gasesti un E36 intr-o stare bunicica care sa nu fii nevoit sa stai mai mult prin service asa ca mai bine mai astepti un pic cum ai zis si tu si o sa-ti gasesti ceva pe gustl tau fara griji :)

 

Bafta cu cautatul pentru ca ai nevoie mare .........si inca ceva sa ai alaturi de tine neaparat pe cineva care se pricepe mai ales la acest model sa-i stie minusurile si unde sa se uite .........salut

Link to comment
Share on other sites

In continuare iti recomand 2.0, nu consuma mai mult decat un 1.8, taxele tot alea sunt.

Asta cu consumul cred ca te-as putea contrazice un pic , am 2 amici care au 2.0 iar eu 1.8 si crede-ma exista diferenta ,logic daca te gandesti sunt 2 pistoane in plus ar fi imposibil sa nu existe o diferenta intradevar nu una mare dar totusi exista :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.