Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

19 minutes ago, sskkaa said:

Pana in 50k nu gaseste nimic oo decent cu pachet m. Trebuie sa urce apre 55 60k eur pt 2021/2022 si pana in 60k km.

Pana in 50k sunt cateva dar fara pachet m.

Exact asta vroiam sa scriu dar mi-au luat-o inainte.
In DE nu prea exista cu pachet M si conditiile mele pana in 50k euro.

@coco1382 Masina ta imi place, dar vrei sa imi faci discount 10k?

@RedCap Am vb cu proprietarul, mi-a zis ca a facut 1 revizie ca atat ia cerut masina😀

8 minutes ago, raduron10 said:

@RedCap Am vb cu proprietarul, mi-a zis ca a facut 1 revizie ca atat ia cerut masina😀

Masina e inmatriculata prima oara in 25 Octombrie 2021. Prima revizie din ce stiu eu este la 2 ani sau 30k km pe Europa. 2 ani sa zicem ar fi fost in Octombrie 2023. Si alti 2 ani ar fi fost in Octombrie 2025. Gresesc eu cu, ceva?

Baga-l undeva cu ea cu tot. 😄 

27 minutes ago, RedCap said:

Masina e inmatriculata prima oara in 25 Octombrie 2021. Prima revizie din ce stiu eu este la 2 ani sau 30k km pe Europa. 2 ani sa zicem ar fi fost in Octombrie 2023. Si alti 2 ani ar fi fost in Octombrie 2025. Gresesc eu cu, ceva?

Baga-l undeva cu ea cu tot. 😄 

Mi-a zis ca a cumparat masina in 2023 si a facut revizia la 31k, exact cum apare si in reteaua BMW.
Apoi a pus-o la vanzare in septembrie 2025 si aia a fost, alte revizii nu a mai vazut e in regim de consignatie, dar eu am vorbit cu proprietarul.

Ar mai fi si asta, dar e adusa din Canada, Ontario in 2023:
https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/bmw-x5-ver-xdrive40i-ID7HJaGY.html

Are 2 intrari in service acolo, peste ocean una pe la 18k, alta pe la 30k cand s-a schimbat si o pompa ceva, cred ca cea de ulei.
Si asta e la vanzare de ceva vreme.
Imi place motorizarea mult, 40i, e mai ieftina, dar nu stiu ce dezavantaje ar fi cu o masina de Nord America folosita in EU. 

Edited by raduron10

57 minutes ago, raduron10 said:

Mi-a zis ca a cumparat masina in 2023 si a facut revizia la 31k, exact cum apare si in reteaua BMW.
Apoi a pus-o la vanzare in septembrie 2025 si aia a fost, alte revizii nu a mai vazut e in regim de consignatie, dar eu am vorbit cu proprietarul.

Si mai si... facuta prima revizie la 31k... nu uita ca afisajul ala e dinamic si ar fi trebuit sa mearga mai ceva ca o mamaie ca sa fie revizia la 30k km. Inca un motiv pentru care l-as baga undeva cu ea cu tot. 🙂

58 minutes ago, raduron10 said:

Ar mai fi si asta, dar e adusa din Canada, Ontario in 2023:
https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/bmw-x5-ver-xdrive40i-ID7HJaGY.html

Are 2 intrari in service acolo, peste ocean una pe la 18k, alta pe la 30k cand s-a schimbat si o pompa ceva, cred ca cea de ulei.
Si asta e la vanzare de ceva vreme.
Imi place motorizarea mult, 40i, e mai ieftina, dar nu stiu ce dezavantaje ar fi cu o masina de Nord America folosita in EU. 

As sta cuminte cu masinile aduse de pe alte continente cum spune si colegul @sskkaa.