Jump to content

Iubesc Recorder dar urasc Recorder


Romulus

Recommended Posts

 

Probabil o idee nepopulara ce voi spune aici. Mentionez ca Iohannis este un presedinte care nu il mai vrea nimeni, nepopular si sper ca nu l-ar mai vota nici cainele meu. Mai mentionez ca iubesc Recorder... dar... consider ca acest domeniu este penibil. 

Sa te legi de presedentia Romaniei pentru "avioanele de lux" in conditiile in care o tara ca Romania trebuia sa aiba un avion prezidential de multi ani, e jalnic.

E singurul demnitar de rang inalt votat de noi toti. Nu poti compara functia asta cu Charles Michel sau Ursula von der Leyen care sunt doar functionari publici.

Indiferent cat il placem sau nu pe acest presedinte, aici e vorba strict de reprezentarea romaniei in lume si media.

De ce nu s-au legat de motivele deplasarilor care erau valide. Mie asta mi se pare o chestie penibila de care ar trebui sa ne fie rusine. Presedintele romaniei nu trebuie sa mearga cu trenul sau avioane de linie.

 

Link to comment
Share on other sites

avand in vedere ca e un subiect politic, prinde bine in societate.

avand in vedere ca se apropie inceputul de campanii electorale pentru Europarlamentare....iar prinde bine la public/societate.

avand in vedere ”cultura si cunostiintele politici externe a romaniei” vaste si solide LIPSA , a majoritatii populatie din ro...iar prinde bine.

majoritatea dintre romani, nici macar nu stiu ordinea puterilor in stat....ca sa inteleaga mecanismul democratiei....stiu doar sa dea vina pe un om sau partid politic....asta ar trebui sa spuna media, tv, on-line-ul, etc....

presedintele tarii are anumite atributii ( a se citii constitutia tarii)

dar la cata informare si dezinformare este in romania....

https://info.gov.ro/arhitectura-puterii/

Puterea executivă – Guvernul și Președintele

Guvernul este organul executiv al României care, în conformitate cu programul său de guvernare, asigură realizarea politicii interne şi externe a României şi exercită conducerea generală a administrației publice centrale. Guvernul este alcătuit din prim-ministru, miniştri şi alți membri. Aceștia îşi exercită mandatul începând de la data depunerii jurământului până la pierderea susținerii Parlamentului, până la data validării următoarelor alegeri parlamentare generale sau prin demisie.

Puterea legislativă – Parlamentul

Parlamentul este forul reprezentativ suprem al României, reprezentând unica autoritate legiuitoare a ţării. Membrii Parlamentului sunt aleși prin vot universal, egal, direct, secret şi liber exprimat, pentru un mandat de patru ani. Parlamentul are o structură bicamerală, fiind alcătuit din Camera Deputaţilor şi Senat.

Funcţia principală a Parlamentului este aceea de a dezbate şi adopta legi, hotărâri şi moțiuni, în urma obținerii unui vot de aprobare din partea majorității membrilor. Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau opiniile lor politice, exprimate în timpul mandatului, astfel beneficiind de imunitate politică.

 

Link to comment
Share on other sites

@wind-3er eu cred ca impinge prostimea sa creada ca un demnitar de asa rang, nu are nevoie de asa ceva si rezultatul este voturi AUR.

Romania are nevoie de o imagine buna. Presedintele ei, indiferent cine e reprezinta Romania, si este singurul om votat de fiecare din noi.

2 minutes ago, wind-3er said:

presedintele tarii are anumite atributii ( a se citii constitutia tarii)

Singurul care reprezinta Romania si romanii in lume. Ciolacu nu e ales. Nimeni altcineva nu e ales cu stampila de fiecare dintre noi.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Romulus said:

@wind-3er eu cred ca impinge prostimea sa creada ca un demnitar de asa rang, nu are nevoie de asa ceva si rezultatul este voturi AUR.

Romania are nevoie de o imagine buna. Presedintele ei, indiferent cine e reprezinta Romania, si este singurul om votat de fiecare din noi.

exact.

Link to comment
Share on other sites

Si Iohannis e unul din cei mai slabi presedinti care i-am avut, dar e ales. Si tineti minte, fereasca sfantul, dar ne va parea rau dupa el in curand, cu ce candidati vom avea.

Recorder nu avea nevoie sa invete prostimea tampenii. Da, buget. Deplasarile unde si pentru ce? BMW. Astea da, avionul nu. Si asa e penibil ca noi mergem cu avion de inchiriat de cacat, nu de lux.

Rahatul de orc sef.

5c59819a15e9f93b6a316455.jpg

Link to comment
Share on other sites

Problema este ca Iohannis nu s-a dus unde trebuie. Ma indoiesc ca Tanzania / Insulele capului verde / kenya ar urma sa fac investitii in Romania, Nici macar Senegal. doar daca vrea sa pariticipe la raliul Paris Dakar....

De asemenera ma indoiesc ca Romania ar putea face investitii in aceste state, sau sa ne apucam nois a facem autoastrazi pe acolo...doar daca cineva ar face lobby pt privatii din Romania, n-am auzit sa fie insotit de reprezentati ai mediului privat din RO...

In fine, Iohannis este cea mai mare dezamagire a acestui popor, in special pt cei care l-au votat, prin prisma faptului ca este etnic german...aveam alte asteptari. Din pmdv nu este un om politic, a castigat presedentia ca sa nu castige ponta, impins de pnl ......o treaca in istorie ca un ilustru necunoscut.

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Mircea-Si said:

Problema este ca Iohannis nu s-a dus unde trebuie. Ma indoiesc ca Tanzania / Insulele capului verde / kenya ar urma sa fac investitii in Romania, Nici macar Senegal. doar daca vrea sa pariticipe la raliul Paris Dakar....

Asta am spus, aici trebuia insistat. Nu "avioane de lux" care sunt niste jeguri din 2009 de Embraer.

27 minutes ago, Shep86 said:

@Romulus Iti inteleg punctul de vedere, dar domnul presedinte conform reportajului, mai face si escale pe la Sibiu si pe la mare, cred ca asta este o problema, ca nu ar trebui folosit in scopuri personale.

Corect. Si asta. Nu am probleme cu sa dea cu batul de ce s-a deplasat la Sibiu.

16 minutes ago, arnx said:

Ce ma distreaza asta cu "trebuie sa aibe o imagine buna", il intreba cineva cu ce avion a venit la ei in tara? :)) Conteaza ca are jante pe 20 si incalzire in scaune? :))

Da @arnx. Conteaza. Enorm! Ramane in istorie ca imaginea Romaniei. Sunt demnitari de stat. Cel mai inalt rang. Se organizeaza ceremonii militare pe aeroport si la primire sunt 1001 de reprezentanti media. Avionul este escortat de avioanele militare ale tarilor survolate. Repet, nu e Ciolacu. Treci peste cine este presedinte. Vorbim de institutia care reprezinta Romania.

Faptul ca nu mai avem avion prezidential este deja suficient de penibil.

13 minutes ago, raduron10 said:

Pai trebuia sa il vedem la coada de imbarcare la Wizz, fara priority ca si ala costa in plus.

Asta lipsea Romaniei.

Daca ma duc sa semnez un contract de 1.000.000 euro. Eu ca persoana, nu ma pot duce si sa ma dau jos din Dacia Jogger. Ca nu mai semneaza nimeni cu mine, nici nu stau de vorba cu tine. Nu va ametiti cu apa rece, imaginea conteaza enorm.

Sau poate semneaza si te umilesc prin termeni, de nu stii pe ce lume esti.

 

Ignorati persoana care toti o detesta. Vorbim strict de institutia prezidentiala a Romaniei.

Consider ca aici, noi, suntem mai inteligenti decat marea masa si intelegem ca persoana nu conteaza, ci functia si institutia. Ne adancim in mocirla din cauza ca detestam persoana. Eu consider corect si daca vine preseinte Simion.

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Ciprian01 said:

Nu avem avion prezidential fiindca nu avem mecanici care sa poate sa il intretina. Vezi cate probleme avem cu Hercules, Spartan.

Imaginea conteaza, intr-adevar. Fiindca orice preluare de furnizor/contract trebuie sa fie prezenta - vizuala - auditiva. 🙂

Corect, dar contracte de mentenanta externalizate si securizate prin CSAT se puteau face.

 

Link to comment
Share on other sites

Problema nu e cu ce avion se duce, poate sa inchirieze si un OZN daca gaseste. Problema este de cese duce si cu ce rezultate.

In loc de nevasta sau pe langa nevasta la deplasari de genu asta ar trebui sa fie in avion ministrul economiei si oameni de afaceri romani, ca sa inchei si ceva contracte de colaborare economica, altfel nu face decat turism. 

Link to comment
Share on other sites

Consider ca faptul ca pe avion nu scrie mare ROMÂNIA si nu exista stema tarii pe fuselaj e o enorma pierdere toti acesti ani.

 

orban1.jpg

workers-prepare-for-an-arrival-ceremony-

ilham_aliyev_recep_erdogan_fuzuli_261021

1666599608976947835_1200x630.jpg

russian-president-vladimir-putin-during-

tokaev_samolet.png?1652259599287181

Goodluck-Jonathan.jpg

penang-malaysia-16th-feb-2023-german-pre

97d26670edee9ad5bf17501d042da16a1c0fea1a

57423-scaled.jpg

b5c15341eb814b258e3a1eed7974929a

ecbab6b02e5546a2a87d3ab198ee7357

IMG-20180925-WA0028-e1537876804644.jpg

Consider ca demersul Recorder, oricat i-as pretui este penibil si lipsit de substanta, ba chiar detrimental grav Romaniei. Dar le multumesc ca mi-au amintit ca pana si ei sunt tot jurnalisti, aceeasi joasa specie ca toti ceilalti jurnalisti.

Link to comment
Share on other sites

Imaginea si forta diplomatiei romanesti este 0. 

Ca sa va dati seama cat am decazut dupa revolutie :

 Ceausescu primit fastuos si plimbat cu caleasca de Regina Angliei . VS  Iohanis primit in Arabia saudita de un functionar de rand si dupa doua zile de zgariat pe la usi l-a primit 10 min printul mostenitor.

Ceausescu negocia acordul de pace intre Israel si Palestina. VS Iohanis ? (a negociat si asta ceva vreodata ?)

Sa nu spuneti ca sunt nostalgic comunist ca nu sunt. Familia mea a avut destul de suferit pe vremurile alea, dar evidenta ..................
 

 

  • Haha 1
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

Din ce am inteles eu, s-au legat de secretizarea informatiilor / costurilor privind deplasarile.

Secretizarea recenta, din ultimul mandat, justificata prin niste motive obiective, se dovedeste de fapt ca tine de aceiasi institutie, condusa de acelasi om.

Acum pare ca e vorba de ceva subiectiv.
 

Inevitabil este o critica adusa unei persoane, nu a avioanelor sau a solutiilor de deplasare folosite.

Edited by paul_e88
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, paul_e88 said:

Din ce am inteles eu, s-au legat de secretizarea informatiilor / costurilor privind deplasarile.

Secretizare recenta in ultimul mandat, justificata prin niste motive obiective, care de fapt tin tot de aceiasi institutie, condusa de acelasi om, implicit motive subiective.
 

Inevitabil este o critica adusa unei persoane, nu a avioanelor sau a solutiilor de deplasare folosite.

Asta e discutabil. Daca trebuie sau nu desecretizate. Ii platim casa, masina si paza SPP pe viata, dar sa mearga cu trenul, sarantocu' naibii, nu?

 

1 minute ago, Bucur said:

Candva am avut si avion prezidential. 

Din pacate, copia romaneasca a BAC 1-11 numita Rombac care nu mai avea voie sa survoleze trei sferturi din pamant. Depasea zgomotul permis si consuma cat un Concorde in fortaj.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, paul_e88 said:

Din ce am inteles eu, s-au legat de secretizarea informatiilor / costurilor privind deplasarile.

Posibil sa fi trebuit insistat aici, dar prin demersul parlamentului, nu disecat in presa pentru prostime.

3 minutes ago, Bucur said:

image.thumb.png.6886981fd647a64ae057e05ae24a07f5.png

Candva am avut si avion prezidential. 

Asta cred ca e un Il-76? Sovietic.

2 minutes ago, Romulus said:

Asta cred ca e un Il-76? Sovietic.

Vorbesc tampenii. Boeing 707 cumparat de raposatul.

 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Romulus said:

In loc sa urlam de ce tara nu are un avion oficial, disecam si cautam la prune ce avion este inchiriat si recomandam mersul cu trenul. Jenibil.

Asta stim deja si as zice ca nu asta e scopul reportajului Recorder.

Just now, Romulus said:

Asta e discutabil. Daca trebuie sau nu desecretizate. Ii platim casa, masina si paza SPP pe viata, dar sa mearga cu trenul, sarantocu' naibii, nu?

 

Cred ca trebuie facuta o separare intre lucruri.

Nu zice nimeni cu ce sa mearga, chiar daca in reportaj au atins latura asta prin exemplele altor oameni si a felului lor de a calatori.

Ce este deranjanta este secretizarea si lipsa oricarei transparente, in ceea ce pare a fi doar una din multele "arogante" in care se complace.

Si, ca si pana acum, nu e interesat de parerea populara sau de a combate ceea ce i se imputa. Pare ca pur si simplu nu ii pasa.

Link to comment
Share on other sites

Quote
3 minutes ago, Romulus said:

Asta e discutabil. Daca trebuie sau nu desecretizate. Ii platim casa, masina si paza SPP pe viata, dar sa mearga cu trenul, sarantocu' naibii, nu?

 

Din pacate, copia romaneasca a BAC 1-11 numita Rombac care nu mai avea voie sa survoleze trei sferturi din pamant. Depasea zgomotul permis si consuma cat un Concorde in fortaj.

 

Acum nu cred ca Romania nu era in stare sa cumpere alt avion . Dam o caruta de bani pe F16 casate de altii si nu gaseam si pentru un avion civil ceva maruntis ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.