Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov) ×

BMW M3 COMPETITION G81

Recommended Posts

Totusi vad doua numere de inmatriculare diferite in pozele tale. Ce masina e cea din prima poza? 🙂 

Daca vrei, spune, si iti pot sterge numele de inmatriculare din pozele atasate. 

P.S. Bine ai venit pe forum!

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Foarte frumoasa masina si cred ca si rara. Nu cred sa fie foarte multe M3-uri Comp Touring pe la noi. 😄

Ceva planuri de viitor cu ea sau ramane stock? 

• Love BMW 1

Posted (edited)

Am luat-o rulata de la BMW Otopeni, tocmai ce am reinmatriculat-o. 😆 nu i-am facut poze seara cu numerele noi inca.

Multimesc si bine v-am gasit! 😁 @BlshOp-VR6 m-a adus 

@BlshOp-VR6probabil mai astept 5-10k km sa vad daca apar ceva probleme si daca nu, modific evacuarea, ecu unlock si stage.

https://www.instagram.com/reel/DK4QbgfIbhF/?igsh=MXcxMGczaDNnb242ZA== -> aici video de la ridicare @RedCap

Edited by nc.sorin

Welcome! 😄

Arata bine de tot culoarea aceastam mai ales in combinatie cu pachetul Carbon si restul de elemente Glossy Black. Daca eram si eu nitel mai norocos, as fi avut G22-ul aceasi culoare, dar n-a fost sa fie. Nu ma plang nici de albastrul meu, dar Dravit Gray asta se vede chiar bine.

42 minutes ago, ovy318i said:

Superba masina. Cum de ai trecut de la electrica la benzina?

Te salut!

M3 Competition e un vis de-al meu de ani de zile si s-a ivit o ocazie foarte buna, direct de la bmw otopeni.

Daca merge bine afacerea, sper totusi sa am un model 3 performance highland pentru day-to-day work si bmwul de mers seara la sala si in vacante. La cat merg eu pentru munca, nu merita calarit in traficul din Bucuresti pe timp de zi, dar momentan asta e, e si daily drive.

11 hours ago, nc.sorin said:

Mai avem si alti posesori de electrice ce au cumparat o termica dupa?

Personal cunosc oameni care au trecut inapoi la termica dar nu stiu sa avem si pe forum. Dar oricum, toti au trecut inapoi pe motoare decente. Altfel ar fi chiar trista reintoarcerea.

Frumoasa masina! Sa o folosesti cu placere!

Frumoasa masina, sa o conduci cu placere!

As fi curios daca intoarcerea a fost la BMW sau a fost la termica in sine, pentru ca si pe mine ma batea gandul sa mai iau un bmw, insa am constatat ca ar fi doar un moft, si in realitate nu imi doresc cu adevarat. 

Eu am ramas doar cu electrica de vreo jumatate de an, si obiectivul meu este sa merg mai putin cu masina. In concedii plec maxim la 1000 km distanta, si m-am descurcat decent (am tot model 3 LR dual motor). In concedii prefer avionul si inchiriez la nevoie, poate o fi varsta de vina. 🙂 

• Hot!! 1

45 minutes ago, mcliviu said:

Frumoasa masina, sa o conduci cu placere!

As fi curios daca intoarcerea a fost la BMW sau a fost la termica in sine, pentru ca si pe mine ma batea gandul sa mai iau un bmw, insa am constatat ca ar fi doar un moft, si in realitate nu imi doresc cu adevarat. 

Eu am ramas doar cu electrica de vreo jumatate de an, si obiectivul meu este sa merg mai putin cu masina. In concedii plec maxim la 1000 km distanta, si m-am descurcat decent (am tot model 3 LR dual motor). In concedii prefer avionul si inchiriez la nevoie, poate o fi varsta de vina. 🙂 

Intoarcerea a fost doar pentru acest bmw, urmatoarea masina tot electrica o sa fie si acum vreau sa iau electrice si pentru angajati (byd). Am fost si in Viena, Salonic cu electrica si am fost foarte multumit.

• Like 2

5 hours ago, nc.sorin said:

Intoarcerea a fost doar pentru acest bmw, urmatoarea masina tot electrica o sa fie si acum vreau sa iau electrice si pentru angajati (byd). Am fost si in Viena, Salonic cu electrica si am fost foarte multumit.

Nu te-a tentat i4? Motivul pentru care am comandat Tesla a fost livrarea in primul rand, apoi pretul. La i4 dupa ce pusesem "de toate" sarise termenul la aproape un an. Eu am comandat masina in martie 2022 cand era criza vietii, Tesla a venit in noiembrie, bmw urma sa vina undeva februarie-martie optimist. 

Am fost si eu la drumuri mai lungi Hallstatt (AU) si Lefkada (GR), a fost ok. Pana in Lefkada am oprit de 2 ori pe cei 1200+km, deci range-ul la electrice nu mai constituie o problema.

Revenind la topic, masina ta arata senzational. In sfarsit break-urile BMW pot fi admirate, ca pana acum ceva ani doar Audi facea break-uri frumoase. 🙂

sa te bucuri de ea, este o masina senzationala din orice punct masurabil de vedere

dar mi se pare prea lata, prea muscle car comparativ cu g21. in ochii mei un M ar trebui sa fie un sleeper car , unde doar cei pasionati vad diferenta

• Thanks 1

18 hours ago, mcliviu said:

Nu te-a tentat i4? Motivul pentru care am comandat Tesla a fost livrarea in primul rand, apoi pretul. La i4 dupa ce pusesem "de toate" sarise termenul la aproape un an. Eu am comandat masina in martie 2022 cand era criza vietii, Tesla a venit in noiembrie, bmw urma sa vina undeva februarie-martie optimist. 

Am fost si eu la drumuri mai lungi Hallstatt (AU) si Lefkada (GR), a fost ok. Pana in Lefkada am oprit de 2 ori pe cei 1200+km, deci range-ul la electrice nu mai constituie o problema.

Revenind la topic, masina ta arata senzational. In sfarsit break-urile BMW pot fi admirate, ca pana acum ceva ani doar Audi facea break-uri frumoase. 🙂

Nu.. pur si simplu imi doream m3 competition. Nu treceam la alta electrica, de la tesla.

Multumesc frumos!

• Like 1

Superbă! Sistemul AWD pe M-uri este ca și un vis devenit realitate.

S55-ul de pe F80,F82 si F87 este un motor superb și el, dar fără o propulsie gândită pentru o plecare bună... unul dintre motivele pentru care nu se ridicau la anumite standarde în modul drag.

On 7/10/2025 at 12:15 AM, BlshOp-VR6 said:

Nu cred sa fie foarte multe M3-uri Comp Touring pe la noi. 😄

Să știi că în Arad sunt deja vreo 4-5. Cred că BMW chiar a dat lovitura cu M3 touring.

• Like 1
  • De acord! 1