Jump to content

activare serviciu Connected Package Professional pe viata - seria G cu ID6/7

tech-dmtr

Recommended Posts

activarea se face in mod oficial la BMW pe seria de sasiu. NU este vreo solutie aftermarket de coding/patching, inlocuire VIN sau altele de genul.

connected-drive.jpg

doar masini din Europa (cumparate din Europa pe Connected Drive de Europa)

serviciul Connected Package Professional ce poate fi achizitionat anual din Connected Drive se activeaza pe viata. In functie de dotarile masinii acest serviciu poate contine mai multe sau mai putine servicii. Pentru X3 G01 cu ID7 am urmatoarele servicii incluse (printuri din contul personal de Connected Drive): 

Connected Navigation

image.thumb.png.c039252de293fb035803e64beb8c37aa.png

- BMW Online

bmw-online.jpg

- Connected Music

connected-music.jpg

- Connected Parking

connected-parking.jpg

- Map update

map-update.jpg

- Automatic map update

automatic-map-update.jpg

- On-Street Parking Information

on-street-parking.jpg

- BMW Remote Services

remote-service.jpg

- Remote 3D View ( e blocat in Romania prin lege)

remote-3d-view.jpg

- Online speech processing

online-speech-processing.jpg

aveti nevoie de un cablu ENET si calculator cu windows 10/11. conexiunea la masina se face remote si dureaza aproximativ 30 de minute toata procedura (poate varia in functie de masina)

pret: 600 lei

este oficial si iti va aparea in cont ca activata pe viata. de ce tu nu o poti cumpara pe viata ci doar anual, nu stiu 

la fel imi aparea si mie inainte de activare, acum apare unlimited ca si la celelalte doua pachete (care erau deja unlimited)

1 hour ago, lillejhon said:

Pfiii... si tocmai ieri am platit 130 euro sa-l reinoiesc pentru un an. 

am mai activat pentru un prieten ce avea inca platit pana in martie daca nu ma insel. acum ii apare unlimited, deci activarea anuala s a transformat in unlimited

aici masina unui prieten, G30 cu ID6. am vazut ca el avand hibrida are un pachet mai mare de servicii incluse. daca e nevoie pot face cateva printuri si din contul lui de connected drive

image.thumb.png.e0de1b278480b3f14552844cbf6aefa2.png

Edited by tech-dmtr

13 hours ago, tech-dmtr said:

aveti nevoie de un cablu ENET si calculator cu windows 10/11. conexiunea la masina se face remote si dureaza aproximativ 30 de minute toata procedura (poate varia in functie de masina)

Eu cred ca am un cablu ENET, dar cred ca nu am Ethernet pe laptop, il bag direct in WiFi 🫣

1 minute ago, tech-dmtr said:

cred ca se refera strict la partea de update de harta

Ma refer ca ai spus mai sus ca e lifetime connected professional, sau am inteles eu gresit.

Eu intreb cu totul altceva. Am platit "connected package professional" acum o saptamana. Anul trecut am platit si "kartenupdate". Acum nu mai pot cumpara "kartenupdate" dar am putut cumpara "connected package professional".

image.jpeg

Acum un an le-am cumparat impreuna, acum pot cumpara doar una si cealalta expira si nu o pot cumpara.

image.pngimage.png

In 2025, februarie, am cumparat ambele. Acum in 2026 nu am mai putut cumpara "Kartenupdate", doar "Connected Package Professional"

Acum pachetul connected profesional are inclus si update-ul de harti (670lei pe an).Dar am separat posibilitatea sa cumpar si update harti la 310lei pe an, cel putin asa e la mine.Ce a aparut nou in magazin e Traffic Camera Information la 155 lei pe an si RTTI la 360 lei/an.

Edited by tzucul

nu inseamna ca daca nu e pe site nici nu e posibil. sunt anumite masina pentru care e, drept dovada se poate activa. eu nu mi pun problema de ce, important e ca se poate si ca pot beneficia de serviciu

Edited by tech-dmtr