Jump to content

2025 BMW X5 xDrive 50e

CristiM1974

Recommended Posts

6 hours ago, tzucul said:

Ai grija la opțiunea :

• S04M5 Panou instrumente de bord BMW Individual finisat in piele

la tipul ala de piele de la soare se desface din cusături în zona de mijloc (unde e grila de la boxa centrală).Sunt pe net o grămadă care au pățit-o inclusiv fratele meu.Eu am varianta cu pielea aia mai groasa care nu are problema asta.In schimb la varianta cu pielea fina apare acest defect.Nu știu dacă se poate rezolva cu hidratarea zonei periodic.

https://g05.bimmerpost.com/forums/showthread.php?p=31958496

https://g05.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2080954

https://www.farcebook.com/groups/451917493705556/posts/1119401290290503/

Mulțumesc de info; o să am grijă.

5 hours ago, Ciprian01 said:

Iar pentru asta, se pune protectie de soare in parbriz 🙂

Da, o să am grijă să pun mereu parasolar când o las în soare.

4 hours ago, Viper05 said:

acuma am inteles de ce nu am bord de piele 😂

🙂🙂🙂 

1 hour ago, ivorymarci said:

Superbă mașinuța!!! Să te poarte sănătos. 

Mulțumesc!

Am constatat un lucru și sunt curios dacă doar la mine se întâmplă. Când folosesc Waze prin Apple CarPlay și pun harta pe display-ul din spatele volanului, harta flickere (clipește) cam odată la 10s. Doar în mers și doar când este harta Waze acolo. A mai remarcat cineva lucrul ăsta? O să încerc să fac un clip scurt. 

On 12/5/2025 at 3:46 PM, CristiM1974 said:

Salutare,

Acum o săptămână am ridicat si eu noua jucărie.

Motorizarea 50e PHEV 489CP/700Nm.

Culoarea exterioară Tanzanite Blue si interioară Merino Coffee.

Are cam toate opțiunile cu excepția audio B&W și al pachetului cu suport pahare încălzit/răcit.

Autonomia electrică se învârte momentan pe la 70km. 

IMG_0114.thumb.jpeg.5a5f3b25c8ddc140c1bbf79f04f9075b.jpeg

IMG_0113.thumb.jpeg.2e0d8211b7030f848569c2e58607de25.jpeg

IMG_0107.thumb.jpeg.82e96e4a9ecf1e371f0f477d5fd63113.jpeg

IMG_9389.jpeg

IMG_9390.jpeg

IMG_9391.jpeg

Mă uitam acum peste lista de dotări și despre faptul ca ai spus ca nu ai suporturile de pahare cu control de temperatura. Acestea vin in pachetul Confort care include suporturile de pahare cu control temperatura, scaune/bancheta încălzită în spate și Pachet Heat Confort în fața (volan încălzit, cotiera centrală și cotierele de pe uși se încălzesc odată cu scaunele din față). Din câte observ în poze nu ai bancheta încălzită, presupun ca nici volanul și cotierele, implicit îți lipsește și opțiunea de suporturi de pahare cu control temperatura. Sper să nu mă înșel dar cred ca acesta este motivul.

1 hour ago, ivorymarci said:

Mă uitam acum peste lista de dotări și despre faptul ca ai spus ca nu ai suporturile de pahare cu control de temperatura. Acestea vin in pachetul Confort care include suporturile de pahare cu control temperatura, scaune/bancheta încălzită în spate și Pachet Heat Confort în fața (volan încălzit, cotiera centrală și cotierele de pe uși se încălzesc odată cu scaunele din față). Din câte observ în poze nu ai bancheta încălzită, presupun ca nici volanul și cotierele, implicit îți lipsește și opțiunea de suporturi de pahare cu control temperatura. Sper să nu mă înșel dar cred ca acesta este motivul.

Da, exact acele dotări din pachet lipsesc. M-am mirat și eu că mașina a fost configurată fără acel pachet, pentru că în rest are aproape toate opțiunile posibile. Mașina a fost luată de pe stoc de la Automobile Bavaria.

16 hours ago, CristiM1974 said:

iOS 26.1. Dar în rest nu am alte probleme cu el.

se intampla la fel si cu google maps sau alta app pt navigatie? intreb, caci asa poti sa-ti dai seama daca problema chiar e la masina sau la aplicatie. 

Eu am suportul de pahare răcit/încălzit,bancheta spate încălzită dar nu am cotierele încălzite.Fratemiu le are încălzite toate dar nu are suportul răcit /incalizt.Cine le mai știe.....