BMWClub: edit - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content


User Rating: **---

Group:
Members
Active Posts:
1642 (0.38 per day)
Most Active In:
Masina mea (528 posts)
Joined:
26-June 08
Profile Views:
7732
Last Active:
User is offline 40 minutes ago
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Pasionat
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Male Male

Contact Information

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Previous Fields

Masina:
520xD g30

Latest Visitors

Topics I've Started

 1. TOUAREG-X5-GLC COUPE

  25 February 2020 - 15:10

  care este opinia voastra?

  preturi identice, insa in VW de aceeasi bani primesti motor mai puternic, pachet dynamic cu suspensie pe perne de aer, directie pe puntea spate cat si bare stabilizatoare electromecanice plus alte maruntisuri mai putin importante dupa anumite standarde sau la fel de importante cu cele anterior mentionate, potrivit altor standarde.

  touareg vine si cu impozit si asigurari mai scumpe, cat si evident si cu un consum mai mare fiind motor de 3 litri.
  touareg mai are si dezavantajul imaginii marcii in sensul ca daca bmw are nota 9, apoi vw are 6...asta vorbind despre felul cum cineva se vede pe sine insusi in masina si cum este vazut din exterior.
  Plus ca touareg, fie el suv near premium, fiind vw, imparte elemente vizibile cum ar fi anumiti comutatori sau volanul cu golful 7, ceea ce zgarie vizual si in orgoliu.


  Mercedes, fie si cu o clasa mai mica, se inscrie in aceeasi categorie de pret cu celelalte doua, asta luand in calcul o echipare medie.
  dpdv performante ale motorului este identic cu touareg fiind si cu vreo 300kg mai usor. GLC este evident peste x5 la performantele motorului.
  consum bun, impozite si asigurari identice cu x5 avand motor tot de 2 litri.
  GLC coupe mai are dezavantajul ca este pe platforma lui C klasse, impartind si interiorul, acesta din urma fiind lansat in decembrie 2013. E destul de aiurea sa comanzi masina care se regaseste vizual cu 7 ani in spate si sa o mai tii si 4 ani apoi.

  Interiorul cel mai bine organizat, mai atragator si cu calitatea cea mai buna a materialelor este clar in favoarea X5.
  spatiul interior cat si din portbagaj este suficient pt toate cele 3 masini, neincurcand in realitate diferentele de dimensiuni intre cele trei masini, pratic acest argument fiind absolut neimportant.

  discutia este ipotetica, lucrurile sunt fictive fara vreo legatura cu decizii reale.
  deci?
 2. noul bmw seria 7

  04 January 2020 - 23:49

  https://www.motor1.c...7-series-spied/

  se pare ca deja se testeaza pe strazi folosindu-se caroseria actualului model.
  practic, ceea ce e vizibil si evident neimportant e de la actualul model, iar masina propriuzis sa ascunsa sub formele actuale.

  a se remarca intr-una din poze ca si bmw va trece la fake exhaust...probabil asta ajuta la respectarea normelor de poluare
 3. Retrofit Navigatie si pornire motor de la distanta

  16 November 2018 - 11:42

  salut!

  Este posibil pt un bmw seria 2 grand tourer din 2016 un retrofit pt a pune navigatie pe el si, cel mai important, pt a-l porni din telefon sau computer? ma gandesc ca masina ar trebui sa fie conectata la internet.
  Masina urmeaza sa stea la 2000km distanta intr-un garaj si cu masina anterioara care a mai facut asta au fost probleme pt ca se descarca bateria.

  apropo, oare s-ar putea face asta(pornirea de la distanta a motorului) si la un Opel Zafira vechi de 5 ani?

  multumesc!
 4. anvelope 245/45R18

  30 October 2017 - 16:06

  pt ca initial masina a avut roti de 18, mi-a ramas(dupa ce am trecut pe 19 inch) un set de anvelope de vara fara RF, Hankoon Ventus S1 Evo cu dot 0317 din echiparea din fabrica, 245/45R18 100Y, rulate 10.000km. sunt de vanzare la 1500 lei. Noi, in perioada de toamna costa 2250 lei setul. primavara, costa peste 2500.

  deci, acum au un pret bun, la primavera mai putin.

  anvelopele sunt impecabile, nu au fost forjate, profilul este pe la 7mm. nu tin neaparat sa le vand, luad in calcul sa le folosesc si pe acestea dupa ce le uzez pe cele de 19, daca pretul cu care le-as putea vinde nu este corespunzator.
 5. 520XD-G30

  12 April 2017 - 08:03

  masina o am de pe 15 martie..nu a fost sa fie prima livrata la un user al forumului pt ca tot au fost diverse amanari de vreo 2-3 saptamani din partea dealerului fata de estimarile cele mai optimiste, ca atare, colegul Mikken mi-a luat-o inainte cu vreo 3 ore :)
  am facut si eu in sfarsit vreo cateva poze mai decente

Friends

Comments

edit has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro