Jump to content

My G82 M4 Competition xDrive

Edi91

Recommended Posts

Danke @andualx 🙂 Stopurile Laser de LCI sunt pe lista.

Trimurile intarzie, sunt in Otopeni la curier 😞
Volanul l-am pus azi. Am transferat padelele billet Evolve pe cel nou de LCI. Padelele "carbon" originale BMW sunt de fapt din plastic.

Am luat si scut Mishimoto pentru racitorul de ulei, insa n-am avut timp sa-l montez. Usor usor 🙂

ixlBeCN.jpeg

RoxFqyy.jpeg

20k 🙂

xEXRbdE.jpeg

Navo6oJ.jpeg

8HzHSAY.jpeg

7cdROgW.jpeg

LGOgbqq.jpeg

EwMtsKq.jpeg

Scuzati jegul, dar cu vremea asta minunata...
Scaunul de la sofer deja s-a jegarit. Am comandat niste servetele de curatare pt piele de la Sonax, le recomandau unii pe bimmerpost G82. Pana ajunge la detailing interior cred ca e suficient 🙂

yj5sh76.jpeg

A8ZYQRr.jpeg

Mai ramane de codat sa apara butonul de incalzire in volan in meniul de clima pe idrive, adica asa:

1joflJb.jpeg

In rest totul e functional.

Edited by Edi91
  • Like 3

Am montat ieri scutul Mishimoto. Alles gut jetzt 😄

Din pacate trimurile de carbon n-au fost pe gustul meu. In poze si in descriere erau impecabile, date jos de pe o masina cu 8000km, insa in realitate nu prea. Le-am dat retur, sper sa-mi recuperez banii pe ele. Am comandat trimuri noi, ar trebui sa ajunga saptamana viitoare.

Poze dupa montaj 🙂 Stay tuned

Edited by Edi91

• 2 weeks later...

Salut @throw!

E luata de la Duragon, ii gasesti fix asa pe google. Singura nemultumire e ca a avut cam putina solutie de instalare in kit si m-am chinuit un pic cu aplicarea. In rest nimic rau de zis 🙂

Edited by Edi91

PPF'd 🙂

CzLzk36.jpeg

lZBAkF0.jpeg

Si montate. Gata retrofitul la pachetul carbon interior 🙂

cCoVWdL.jpeg

AGWjrfG.jpeg

MkYwzWI.jpeg

YyAGOIO.jpeg

QM3Zv6f.jpeg

Nu merge momentan lumina ambientala de pe bord, nu mai poti sa schimbi un surub la astea noi fara tester BMW... Am gasit pe forumurile externe ca trebuie reinitializate luminile ambientale cu esys/ista 🤦‍♂️

G6tOhXR.jpeg

A implinit 21k 🙂

pXNs5Y3.jpeg

Drumuri bune!

Edited by Edi91
  • Hot!! 1

• 3 months later...
Posted (edited)

@Mircea-Si thanks bro! 🙂

Am mai facut o tampenie :)) Equal length midpipe cu Z-pipe. Cu midpipe-ul asta se elimina sunetul misto de 2 motoare in 3cyl care se bat cap in cap.

BDCUTqy.jpeg

Edited by Edi91
  • Haha 1

• 2 weeks later...
Posted (edited)

cYG5IJ2.jpeg

22.058km - am bifat revizia la Proleasing Motors in Ploiesti. Ulei + filtru, filtre aer, filtru polen, bujii, lichid de frana.

Azi am scris softurile de CS pt: motor, cutie, diferential, directie, suspensie, DSC. Inca n-am testat sa vad diferentele, dar am citit ca se schimba complet masina 🙂

mipINCC.jpeg

Carboanele momentan sunt stand-by, astept sa le pun PPF si apoi le montez. Mi-au venit plasele de protectie din State + clearance kit pt carenajele fata. Am o gramada de treaba :))) Mai am de primit valve controller-ul de la 11mode.

BVpLvlm.jpeg

ZKymV8o.jpeg

Drumuri bune! 🙂

wzqVIbI.jpeg

Edited by Edi91
  • Like 2

Posted (edited)

@RedCap pare ca e bun. Am citit numai de bine despre el pe bimmerpost. Eu am vrut sa iau initial SST, era pe lista mea luuunga de cumparaturi pt masina asta, dar nu imi placea faptul ca trebuia sa trag cabluri in portbagaj si sa lipesc control unit-ul acolo.

11Mode e practic un piggyback, fara control unit separat. Pe ON valvele sunt deschise 100%, pe OFF sunt controlate de ECU. Pentru ca nu are control unit, nu tine minte setarea pe care ai fost inainte sa opresti motorul. Pentru mine asta nu e un impediment, oricum nu merg mereu cu ele deschise 🙂

Edited by Edi91

• 4 weeks later...

a6J3wF7.jpeg

Some news 🙂 Am scris intr-o postare anterioara ca nu mai mergea lumina ambientala de pe bord de cand am montat trimul nou din carbon. Am rezolvat-o cu tipul din SUA care mi-a codat incalzirea in volan si softul de CS. Alles gut jetzt.

tHLLam0.jpeg

2 poze si cu fosta 🙂

YrPDz9P.jpeg

T7ImoAz.jpeg

M-am ocupat de plasele metalice de la grile si canalele de aer. Le-am lipit cu ce mi-au recomandat cei din SUA de unde le-am luat. Au devenit parte structurala deja cu ce lucrare am reusit acolo. Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie-mi place maxim cum arata. OEM+ si protectie maxima 🙂

CoqYlbk.jpeg

h3uAThk.jpeg

tzmqGP7.jpeg

e9uMfBV.jpeg

Primit si montat valve controllerul de la 11mode, treaba de 2 minute. Bineinteles ca eu am comandat pe 5 iunie si incepand cu 11 iunie au inceput sa vanda varianta V2 care tine minte si ultima setare folosita. Asta e, mergem inainte cu V1 🙂

SKtUmYb.jpeg

bNO7bwq.jpeg

95MXnBs.jpeg

Saptamana trecuta am inceput usor usor sa montez elementele din carbon. In momentul postarii inca e demontata bara fata, mai am de taiat plasa pt radarul ACC si e gata. Ma felicit pentru acest retrofit, arata intr-un mare fel carbonul in combinatie cu Wildberry.

ltVajX6.jpeg

rnehX11.jpeg

Ag9Gvmc.jpeg

VAB18oR.jpeg

La operatie 🙂

m9Fh0i5.jpeg

IEXkysZ.jpeg

3hCAv6w.jpeg

9jBqcdG.jpeg

Sub velcro sunt lipiti magneti, aceeași chestie si pe numarul de inmatriculare. Cablurile sunt si ele prinse cu velcro ca sa nu se plimbe prin grila. All in all sunt multumit cu ce mi-a iesit. Munca de chinez batran, n-as mai face-o nici platit.

Bonus, a ajuns ieri si midpipe-ul. Sper ca saptamana viitoare e pe masina 😄 Let the games begin :)))

HvAwwAP.jpeg

Drumuri bune!

Revin cu poze cu masina asamblata cat de curand 🙂

Edited by Edi91
  • Like 3