Jump to content

Sfat achizitie X3 G01

florin777

Recommended Posts

7 minutes ago, florin777 said:

Salut!sant nou aici si vreau sa achizitionez un x3 2019 2l si are in jur de 320000 de km la ce sa ma astept de la ea km ii are facuti in germania ,are un pret ok .multumesc

Screenshot_20260125_174612_com.whatsapp.jpg

De ce ai postat aici? Ti-era greu sa te duci pe rubrica corecta? Ce pret are la km aia? Te astepti la orice, inclusiv sa bani calumea in ea 🙂

On 1/27/2026 at 8:46 AM, florin777 said:

Salut!sant nou aici si vreau sa achizitionez un x3 2019 2l si are in jur de 320000 de km la ce sa ma astept de la ea km ii are facuti in germania ,are un pret ok .multumesc

Screenshot_20260125_174612_com.whatsapp.jpg

Sa te astepti sa bagi ceva bani in ea la 320.000km cu istoric de reprezentanta si probabil maxim 10 revizii la km astia 🙂 

E 2L diesel sau benzina? La 20d cheltuielile vor fi si mai mari decat la benzina. Eu nu as cumpara masina la km aia... as cauta una pana in 125/150k km.

I found an interesting offer! Take a look:

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=444980904&utm_campaign=socialbuttons&utm_source=other&utm_medium=social&utm_content=app_android_vip

Are ceva dotari, scaunele alea de baza ma zgaraie pe retina, dealerul are 5 stele si e de 10 ani pe mobile... ce sa zic... la 17500eur... si pretul e pe masura km etrilor...

Problema nu o reprezinta km, o sa ia masina si cel mai probabil dupa 6 luni va pica una alta.. aici multa lume nu "se asteapta" ca na a mers in Germania nu ?Si da din pacate masinile moderne sunt gandite sa tina perioada garantiei . Sa iei un diesel cu 320k km e ca si cum ai juca o ruleta ruseasca, ce pica DPF, EGR, injectoare?Ar mai fi intrebarea , vei folosi "corect" acel diesel? Sau il iei sa faci 15-20k km pe an eventual jumate din ei drumuri scurte in oras? 

1 hour ago, Beam We said:

Mi se pare că unii sunt puțin cam importanți pe aici. Nu cunoașteți detalii,nu le așteptați,dar aruncați cu bășcălii,poate gratuit. 

Pe de altă parte,ce ar trebui să se petreacă în lume cu aceste mașini care ajung la 300-400k km, dacă ar avea toți această abordare? Le dăm foc?

Care s bascaliile alea ca nu inteleg?

Tu esti constient ce inseamna sa iei o masina de 350k km care a avut in cel mai bun caz 10 revizii maxim???

La una cu 300k cu revizii la 10 15k poate te mai uiti... dar exclus sa gasesti asa ceva prim germania, sa mai rog, foooarte rare si exceptii.

Nu zice nimeni ca masina e o cazatura, dar sunt sanse mari sa ceara multi bani la km aia... iar intretinerea corespunzatoare a unui bmw costa ceva bani... mirajul pretului mic nu l va scuti de investitii mari... asa ca mai bine pune 5k gen si ia una cu km mult mai putini si/sau poate chiar mai noua.

• De acord! 2

29 minutes ago, sskkaa said:

Care s bascaliile alea ca nu inteleg?

Tu esti constient ce inseamna sa iei o masina de 350k km care a avut in cel mai bun caz 10 revizii maxim???

La una cu 300k cu revizii la 10 15k poate te mai uiti... dar exclus sa gasesti asa ceva prim germania, sa mai rog, foooarte rare si exceptii.

Nu zice nimeni ca masina e o cazatura, dar sunt sanse mari sa ceara multi bani la km aia... iar intretinerea corespunzatoare a unui bmw costa ceva bani... mirajul pretului mic nu l va scuti de investitii mari... asa ca mai bine pune 5k gen si ia una cu km mult mai putini si/sau poate chiar mai noua.

Masina , noua cu garantie direct 🙂  dar da nu e BMW , nu e SUV ... 

Edited by alex230ro

Salut, sper ca masina aia nu costa mai mult de 15K euro pt ca in timp mai bagi 4-5K euro in ea de voie. COlegul Ska are una luata cu ft putini km si a bagat bani seriosi desi a intretinut-o bine E o mare loterie ce cumperi tu cu asa multi km. Spor la achizitii! 

49 minutes ago, wolf20 said:

în Germania sunt E uri cu 800k km, pe taxi sau uber

care ar fi problema?

și nu cred ca aia le țin în puf

Ai vazut tu vreun BMW taxi??? 😂😂😂 E e facut de Mercedes din cate imi aduc aminte... 😁

Colegul poate sa si cumpere ce doreste. Eu mi am expus doar parerea personala. Pe banii lui e liber sa faca experimente cu preturile pieselor si a intretinerii unui be am veu 😁😂

1 hour ago, wolf20 said:

în Germania sunt E uri cu 800k km, pe taxi sau uber

care ar fi problema?

și nu cred ca aia le țin în puf

Pai da sunt si Logane taxi cu milionul de km 🙂  Nu zice nimeni ca nu prinzi milionul treaba e sa si ai bani sa ajungi la milionul ala 😄 

42 minutes ago, sskkaa said:

Ai vazut tu vreun BMW taxi??? 😂😂😂 E e facut de Mercedes din cate imi aduc aminte... 😁

Colegul poate sa si cumpere ce doreste. Eu mi am expus doar parerea personala. Pe banii lui e liber sa faca experimente cu preturile pieselor si a intretinerii unui be am veu 😁😂

Nu , la polizei.Alea au 1.5mil🤪

Glumesc,dar la 500k cred ca le schimbă și ei, mai mult de imagine..

Ah, sunt și taxi uri în munich,nu cred ca la arunca la 150 k

Acolo și fieru de călcat e BMW🤪

5 hours ago, Beam We said:

Mi se pare că unii sunt puțin cam importanți pe aici. Nu cunoașteți detalii,nu le așteptați,dar aruncați cu bășcălii,poate gratuit. 

Mi se pare ca tu ai inteles gresit intentiile colegilor sau ai avut niste polite de platit. Daca e cea de-a doua varianta, te-as ruga sa incetezi. 🙂 

35 minutes ago, throw said:

E primul G01 pe care il vad la prețul asta, recunosc. Mna.. la banii astia iti asumi. Multa bafta sa aibă.

Sa speram ca nu va fi cu dureri de cap daca l-a luat si va avea nevoie doar de mentenanta normala pentru km aia. ✌️