Jump to content

Sfat achizitie - BMW Seria 4 vs...

gHapcIu

Recommended Posts

Recomand g26 . Eu mi am luat in iarna un g26 20i , camere 360 , trapa , carlig faruri led , drive profesional plus , mod adaptive ( nu stiu ce face nu il folosesc)  exterior m interior m , bancheta spate încălzită . Masina are cam tot mai putin scaunele scoică ( am cautat asa da nu am găsit) si volan încălzit.  90k la 30k euro . Sunt super mulțumit, dar cred ca mi ar fii plăcut mai mult un 30i . Masina de dinainte a fost un x4 , 30d . Cred ca o sa ii fac stage 1 la asta sa mai ii dau putina putere.  Ca si consum in bucuresti intre 11 ai 14 depinde cst de aglomerat e . Extraurban 90km/h consuma 4 , 140 consuma 7 .

On 7/4/2026 at 7:18 PM, gHapcIu said:

Rectific. Drum de autostrada, 530e, baterie goala, ce e drept- consum 14,5. 

Mi se mare destul de mult. 

Nu mă aștept la 7% sau cât zice producătorul, dar dublu?

În aceste condiții încep sa ma uit și la 6 în linie. Inclusiv diesel. Dacă tot plătesc benzina, măcar sa ma bucur de mașină.

În alta ordine de idei, încă nu am luat nimic. Continuam căutarea.

Cum ai mers pentru consum de aproape 15?

In mod normal, masina asta ar trebui sa consume undeva intre 7,5 si 8,5 la mers NORMAL/LEGAL +/-. 

Te poate ajuta colegul @Romulus cu detalii despre consum.

X3 30e la 160-170km/h cu bateria goala ia 11-12l/100km.X5 45e cu bateria goala ia 13l la 170.530e de care vorbesti ori a mers cu viteze de peste 200km/h ori e stricat.Dar așa cum am zis-o atât eu cât și alții,hibridul nu are niciodată bateria goală desi arata range de 0km.

Edited by tzucul
  • De acord! 1

12 hours ago, wdw996 said:

Recomand g26 . Eu mi am luat in iarna un g26 20i , camere 360 , trapa , carlig faruri led , drive profesional plus , mod adaptive ( nu stiu ce face nu il folosesc)  exterior m interior m , bancheta spate încălzită . Masina are cam tot mai putin scaunele scoică ( am cautat asa da nu am găsit) si volan încălzit.  90k la 30k euro . Sunt super mulțumit, dar cred ca mi ar fii plăcut mai mult un 30i . Masina de dinainte a fost un x4 , 30d . Cred ca o sa ii fac stage 1 la asta sa mai ii dau putina putere.  Ca si consum in bucuresti intre 11 ai 14 depinde cst de aglomerat e . Extraurban 90km/h consuma 4 , 140 consuma 7 .

La fel e si cu CLE de la Mercedes..preturi bune sau raport bun pret/dotari exista doar la motorizarea de baza CLE200 cca 200 CP... in rest 430i, CLE300..daca mai sunt si xDrive sau 4Matic...sunt f rare sau la pret aproape de masină nouă.

Tot caut un 430i xDrive coupe cu rulaj max 20k si sunt 2-3 la vanzare 😞