Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, mgi said:

L-ai comandat pe nevazute, netestate? 

Da 😂, chiar voiam o mașină nouă și băieții de la BMW chiar super de treabă așa ca am luat-o , eram cat pe ce să merg pe C class dar angajații de acolo super și sâcâitori și enervanți, plus cu arfe ca “domn’le e mercedes” și de asta e 100k și blabla uri ieftine.

Edited by Alex3245
  • Like 2
  • Facepalm 1

39 minutes ago, wolf20 said:

După ce ieși pe poartă e 25k 💪

Devalorizarea e masivă la tramvaiele astea.

Eh , nu e pt oricine .... mai sunt unii care tin masina mai multi anisori dupa ce o cumpara, nu o vand dupa un an doi....

Clar e puțin mai riscând pentru ca EV-urile evoluează constant față de ICE, dar devalorizarea tot pe acolo este. Poate puțin mai mult la EV din cauza tichetelor rabla.

Si cred ca EV este mai pretabil celor care il tin mult, cu cat il tii mai mult cu atât economisești din combustibil, revizii.

10 minutes ago, Alex3245 said:

Prin noiembrie cred ca ajunge.

Ce mi-e cu tramvaiul, ce mi-e cu marfarul diesel, ambele ajung la 25k 

Nu prea.

Dupa 3-5 ani o duci cu mana ta la REMAT, un tractor mai ai o șansă sa l ia sh un sărac 

Mai ales în România 

1 hour ago, wolf20 said:

După ce ieși pe poartă e 25k 💪

Devalorizarea e masivă la tramvaiele astea.

Exagerezi. Acum la inceput cand lumea alearga dupa ele devalorizarea nu e atat de mare. Cata vremea oferta nu satisface cererea devalorizarea e f mica sau inexistenta. 

Problema e cand incep sa faca update-uri, LCI-uri, etc, atunci e durerea de cap cu primele facute. 

Trag și ei de ele, ce să zic…

Am rezidenta în Germania, și nu e oraș de cacat, dar au și acum e36 , e46 și Porsche din “90

Nu prea le plac “ noutățile “ , să zic așa😀

Si cultura auto germană nu prea e de cacao..

2 minutes ago, RedCap said:

Exagerezi.

Chiar deloc.In Romania nu știu daca au 10 procente, mai ales ca 80 % stau la bloc.

@Alex3245 fa si tu un topic cu masina asta, baga ce dotari ai luat, ce motorizare, etc. Eu ma uit pe configuratorul de State si nu vad i3-ul prezent. 😞 

9 minutes ago, wolf20 said:

In Romania nu știu daca au 10 procente, mai ales ca 80 % stau la bloc.

Sub 1% zice Google din totalul parcului auto. 🙂 Dar tu tot exagerezi cu deprecierea aia. 😄 

AI Overview

În România, cota de piață a mașinilor 100% electrice (BEV) din totalul înmatriculărilor de autoturisme noi a ajuns la aproximativ 7% – 9,4% în mijlocul anului 2026 (cu o medie de 9,4% înregistrată la jumătatea anului și circa 7% strict în luna iulie 2026). La nivelul întregului parc auto național (care depășește 8 milioane de vehicule), ponderea mașinilor complet electrice rămâne sub 1%, deși parcul total electric a depășit 73.000 de unități active. 

Am fost generos😀

Ma rog, fiecare își face socotelile și trage linie, ăia au și drumuri, aleargă ca disperatii,acum cu concediile e crimă peste tot .

Probabil ca alexu nostru a luat o pentru drumuri interne, gen Iași Pașcani si retur.