Jump to content

2025 BMW X5 xDrive 50e

CristiM1974

Recommended Posts

39 minutes ago, RedCap said:

Exista vreun studiu ceva care demonstrează asta? 🙂 

de studiu nu stiu, sunt o gramada de discuții pe o gramada de forumuri. din pacate nu stiu destule despre uleiuri ca sa explic mai departe de ce unul e mai rau decat celalalt

https://www.motor.com/2023/06/the-important-differences-in-oil-specifications-european-versus-domestic/

Mulțumesc pentru feedback. Planul în momentul de față este să țin mașina și după finalizarea leasingului de 5 ani.

Mă gândesc sa fac o primă revizie la 5.000km (ai motorului termic), în ideea de a finaliza cele două rodaje de 2.000/5.000km. 5.000km ai motorului termic în principiu poate însemna 8-10.000km în total. O să discut deschis cu cei de la Automobile Bavaria să vedem dacă îmi pot face o revizie fără resetarea numărului de km. Apoi încă o revizie la 20.000km totali și următoarea cea gratuită la 30.000km.

Un set de filtre + ulei originale la BavAuto este 1.126lei; probabil la Automobile Bavaria cu tot cu manoperă va fi 2.000-2.500lei.

• De acord! 1

12 minutes ago, CristiM1974 said:

M-am uitat în aplicație și nu am găsit. Cred că pentru România aceste informații nu sunt disponibile sau nu am știut eu unde să mă uit. 

nu stiu sincer daca merge in Romania sau nu. in primul rand trebuie sa alegi un partener service, ai ales? dupa aia ar trebui sa poti alege ce fel de operatie vrei si la ce bani

56 minutes ago, VladE46 said:

Cum se comporta dihania la drum lung? 
PS: lasa ca pana cand trebuie te intorci, e incarcata :)))

A dura fix 15 ore sa se încarce de la 0% la 100% (de la ora 17:00 la 08:00 dimineața). 

la drum lung mașina se comporta excelent. Foarte confortabilă, am făcut sute de km fără să simt nici un fel de oboseală. Trage de rupe. Consumul este excelent, mai mic decât mă așteptam. Cruise controlul adaptiv + lane assist + lane change assist excelente. Farurile de asemenea excelente. 

• Love BMW 1

8 hours ago, CristiM1974 said:

Am service selectat dar singura opțiune disponibilă este să sun să fac o programare. 

IMG_0585.jpeg

Iti recomand cu toata sinceritatea sa te feresti cat poti de Automobile Bavaria Baneasa, la mine pe ce au pus mana nu a iesit bine. Daca vrei tot in zona poti incerca Bavaria Otopeni.

Edited by goangaus

8 hours ago, CristiM1974 said:

A dura fix 15 ore sa se încarce de la 0% la 100% (de la ora 17:00 la 08:00 dimineața). 

la drum lung mașina se comporta excelent. Foarte confortabilă, am făcut sute de km fără să simt nici un fel de oboseală. Trage de rupe. Consumul este excelent, mai mic decât mă așteptam. Cruise controlul adaptiv + lane assist + lane change assist excelente. Farurile de asemenea excelente. 

Super asa!
ce inseamna consum excelent? 

4 hours ago, goangaus said:

Iti recomand cu toata sinceritatea sa te feresti cat poti de Automobile Bavaria Baneasa, la mine pe ce au pus mana nu a iesit bine. Daca vrei tot in zona poti incerca Bavaria Otopeni.

Nu tin sa merg la ei și nici măcar în zona de nord că e departe de mine. L-am selectat doar pentru că de la ei am luat mașina. Ar fi mai aproape de mine Automobile Bavaria Militari dar am rămas cu un gust amar de anul trecut când am fost la ei în show-room și cei de acolo nu s-au uitat nici cu fundul la mine. 

3 hours ago, VladE46 said:

Super asa!
ce inseamna consum excelent? 

Autostrada mers cu 150km/h + DN-uri mers cu 130-140km/h cu depășiri ocazionale, consum cam 10% in condițiile în care motorul nu este rodat complet. 

• Like 1
  • Love BMW 1

Cred ca esti optimist cu 2500 lei revizia: la g31 530d am platit 3800 lei pt revizie la bavaria baneasa in ianuarie 2025. La bavaria militari am fost multumit, ei eu facut reparatiile pe garantie premium selection; cei de la baneasa au zis ca nu lucreaza cu meneks.

poti merge si la bavaria jilava, am auzit de bine de ei.

22 hours ago, Wolff said:

Cred ca esti optimist cu 2500 lei revizia: la g31 530d am platit 3800 lei pt revizie la bavaria baneasa in ianuarie 2025. La bavaria militari am fost multumit, ei eu facut reparatiile pe garantie premium selection; cei de la baneasa au zis ca nu lucreaza cu meneks.

Ce nașparlii, pe ei ii costă kitul de consumabile cam 1000lei și pe tine te taxează cu 4000lei. Înțeleg ca sunt și niște servicii acolo, dar chiar și așa …

On 12/27/2025 at 10:45 PM, Wolff said:

Dacă service-ul de la Bavaria Militari este ok aș merge la ei ei pentru că sunt cei mai aproape de mine.