Jump to content

BMW neue klasse I3 & IX3

VladE46

Recommended Posts

10 hours ago, RedCap said:

Ai fost la test drive cu ea? šŸ™‚Ā 

Ai nevoie de test drive ca să Ʈți dai seama ca poziția asta nu e normala si nici corectă? Mă Ć®ndoiesc.

Când ai podeaua plină de baterii, ori o faci să târâie burta pe asfalt, ori ridici podeaua; si în cazul ăsta, ajungi cu tălpile exact la linie unde stai cu fundul. Ce e atât de plăcut la asta?

Ā 

Screenshot_20260319_083319_com_zhiliaoapp_musically_DetailActivity.jpg

Screenshot_20260319_083325_com_zhiliaoapp_musically_DetailActivity.jpg

• Like 2

3 hours ago, BaXXon said:

Sper sincer ca e doar o " faza " , pt ca viitorul nu e electric .

Din contra, investitiile astea majore pe electrificare pare că e. Din ce inteleg se caută sa fie impărtita piata auto, astfel incat viitorul sa fie 50% termic, 50% electric sau cat mai putin termic. Criza petrolului este o amenințare reală, se vede mai nou cu ochiu liber in administratia Trump din ultimul an.Ā 

Chinezii au 12 milioane (in creștere) de masini electrice. Sunt orașe la ei unde totul e full electric. Eu zic ca in 15 ani lineupul de masini comerciale va fi aproape in totalitate electric iar in 20 combustia va rĆ¢mĆ¢ne un lux pentru cei extra bogați si pentru industrie.Ā 

Oribil design-ul. Actualul G20 este la ani lumina ca design.Ā  Grila aia iluminata este oribila .Ā  Singurul lucru frumos din prezentarea aia (lasand la o parte specificatiile tehnice care sunt ce trebuie) este culoarea exteriorului.

Iar legat de IX3, ā€žrinichiiā€ aia minusculi din grila fata arata urat de tot. Nu am vazut unul live, dar din poze si filmari, nu imi place.

• De acord! 1

Mie personal imi place ix3 ca si interior si partea din spate. Fata este oribila, ironiile de pe net cu un castor cu dintii in afara mi se par reusite.

Cu toate astea masina are succes ca si comenzi, BMW lucreaza in 3 schimburi, se produce in Ungaria la Debrecen.

Codul intern BMW este NA5, eu lucrez la o firma care livreaza 2 ECUuri pentru ei si avem si noi cereri sa crestem volumele.

Pentru cine vrea sa cumpere le recomand sa mai astepte pana se maturizeaza produsul, chiar si noi mai avem cateva bugguri prin sw.

Ca si EV mi se pare cea mai buna masina de pe piata europeana, autonomia reala combinata autostrada si oras la 10 grade C este de 500km. Sunt foarte multe review-uri pe net. Incarcarea este si ea foarte rapida.

Eu as astepta sa apara si Xiaomi YU7 in Europa si dupa as lua o decizie.

Tot aud asta cu comenzi garla dar pe bmw.ro sunt 9 bucati in stoc, ce e drept ieri erau 10 šŸ˜„Ā  Nu pot sa uit ca si I4 avea termen de livrare catre 2 ani la un moment dat doar pentru ca apoi sa fie zeci de masini in stoc . Atlfe ca EV e interesanta pana la pret, acolo au exagerat - din nou . Probabil va fi un best buy sh ca mai toate bmw urle :))Ā 

Edited by alex230ro
  • De acord! 2

6 hours ago, HitmaNLive said:

Ai nevoie de test drive ca să Ʈți dai seama ca poziția asta nu e normala si nici corectă? Mă Ć®ndoiesc.

Când ai podeaua plină de baterii, ori o faci să târâie burta pe asfalt, ori ridici podeaua; si în cazul ăsta, ajungi cu tălpile exact la linie unde stai cu fundul. Ce e atât de plăcut la asta?

Cam da, ai nevoie de test drive sa vezi cum stai in masina aia. Ca unul poate sta bine, altul rau, etc.Ā 

Si lasa-ma cu Mirica ala ce mai nou inunda Faceshit-ul cu filmuri, review-uri si pareri de parca e marele guru in industria auto. šŸ˜„

Mai intai mergi cu unul, vezi cum e, si mai vorbim dupa, nu arunca, cu rahat in ceva netestat pe propria piele.

Just my two cents...

1 hour ago, alex230ro said:

Tot aud asta cu comenzi garla dar pe bmw.ro sunt 9 bucati in stoc, ce e drept ieri erau 10 šŸ˜„Ā  Nu pot sa uit ca si I4 avea termen de livrare catre 2 ani la un moment dat doar pentru ca apoi sa fie zeci de masini in stoc . Atlfe ca EV e interesanta pana la pret, acolo au exagerat - din nou . Probabil va fi un best buy sh ca mai toate bmw urle :))Ā 

Da si mie pretul mi se pare exagerat, si se mai plang ca vin chinezii.Ā 

Zicea cineva ca au scazut timpii intre noile modele iesite pe piata in ultimii ani. Pai asta este o practica adusa de chinezi si celelalte companii trebuie sa tina pasul. In ultimele sedinte cu BMW-ul ne-au cerut sa scadem ciclul de software development. Pana acum dezvoltarea unui ECU dura in medie 3 ani, cica chinezii fac asta in 6 luni si noi trebuie sa facem la fel.Ā 

Acum intrebarea este cat de fiabile sunt masinile chinezesti, ramane de vazut.

@RedCap, avĆ¢nd in vedere că vezi video cum stau picioarele și cĆ¢t de sus sunt genunchii, cum poți spune că nu e reală poziția aia? Eu am spus clar ca cei de peste 1.80 o să stea ca Ć®ntr-o conservă in spate și nu mă poți convinge ca nu e așa, cĆ¢nd se vede clar unde sunt tălpile omului. Ce treabă are că e guru sau nu, cĆ¢nd se vede vizual unde stau picioarele?

Promit că atunci cĆ¢nd am ocazia să urc in unul va fi singurul motiv care mă va face să urc in el, ca să Ʈți demonstrez că am dreptate, eu avĆ¢nd 1.88 Ć®nălțime. Alt motiv nu voi avea să urc intr-un model de genul, not my type.

Daca nu s-ar mai incorda cu atatea certificari cretine si ar lucra mai eficient, multe etape s-ar putea scurta.Ā 

Multe, daca nu mai toate certificarile ajung sa fie ok si utile doar pe hartie. In realitate incurca si cu siguranta utilizatorul final nu le gaseste utilitatea.Ā 

29 minutes ago, HitmaNLive said:

@RedCap, avĆ¢nd in vedere că vezi video cum stau picioarele și cĆ¢t de sus sunt genunchii, cum poți spune că nu e reală poziția aia? Eu am spus clar ca cei de peste 1.80 o să stea ca Ć®ntr-o conservă in spate și nu mă poți convinge ca nu e așa, cĆ¢nd se vede clar unde sunt tălpile omului. Ce treabă are că e guru sau nu, cĆ¢nd se vede vizual unde stau picioarele?

Promit că atunci cĆ¢nd am ocazia să urc in unul va fi singurul motiv care mă va face să urc in el, ca să Ʈți demonstrez că am dreptate, eu avĆ¢nd 1.88 Ć®nălțime. Alt motiv nu voi avea să urc intr-un model de genul, not my type.

Urca intr-unul cand ai ocazia si mai vorbim dupa, restul e can can. Si nu, nu m-am urcat in vreunul, nu iau apararea BMW aici, doar zic sa nu crezi ce abereaza un terchea berchea ce se vede si crede mare influencer mai nou. šŸ™‚Ā 

7 minutes ago, HitmaNLive said:

@RedCap, repet, încearcă să vezi mai presus de antipatiile pe care le ai tu. Sunt dovezi video, nu îmi spune că sunt falsificate cu AI sau ce mai vrei tu să crezi. 

Nu am nicio antipatie. Ai rabdare pana te urci singur intr-unul si vezi dupa. Si daca seria 3/i3 e mic, intotdeauna exista seria 5/i5. Exista masini pentru toti. šŸ™‚Ā 

Știi foarte bine ce mașină mi-am luat recent , cu bani cu care puteam să imi iau seria 5 G30, dar nu mi-am luat, pentru că, nu imi trebuie barcă pentru ceea ce fac eu și cĆ¢t merg eu. Ăsta nu e un argument , există și seria 5 , seria 7 etc... e vorba strict de nevoile personale al celui care vrea să cumpere o mașină. Eu nu vreau să stau cu ochii la toate colțurile să nu mă ia unul, că am seria 5. Eu vreau o mașină compactă, plăcută la condus, și care să poată oferi și posibilitatea unor nevoi de moment.Ā 

Eu pun pariu cu tine pe 50 sticle de Burbon(cum Ʈți place tie) că mai lejer stau cei din spate in F32 sau E92 la drum de cĆ¢teva sute de km decĆ¢t vor sta in i3 ăla.Ā 

1 hour ago, RedCap said:

@HitmaNLiveĀ ce parte din du-te și condu unul și vezi cum stai Ć®n el nu ai Ć®nțeles-o? šŸ™‚Ā 

Tu Ʈmi spui să mă duc să conduc unul sau să stau in spate?

Tu ai stat in spate, de curiozitate, in vreo mașină pe care ai deținut-o ? Să conducă altcineva, datorită unei situații.

@wolf20, nu știu dacă ai avut ocazia, dar te rog să te urci intr-un Superb 1 in spate, o să zici că stai la tine in sufragerie pe canapea.Ā 

Prosteala asta cu bateriile, nu va oferi nimănui din ceea ce circulă in acea mașină un confort mai bun, o poziție mai plăcută sau relaxantă.Ā 

Și ca să fiu full critic , ce volan e ăla? E pus la 90 grade invers ? Volan de genul am mai văzut la Skoda noile generații, ce aberații de volan sunt astea? Era ieșit din comun să facă un volan clasic? Cu ăla virezi, nu pilotezi avioane cu reacție.Ā 

Ā 

Nasol dacă cĆ¢nd ajungi să vii cu argumente clare și cu puncte juste, să fii editat, deși am cenzurat maxim posibil, astfel Ć®ncĆ¢t să se poată intelege supărarea personală, doar pentru că nu am fost de acord cu Moderatorul šŸ™‚. Mă retrag din discuție, nu mai are rostĀ 

1 hour ago, HitmaNLive said:

Nasol dacă cĆ¢nd ajungi să vii cu argumente clare și cu puncte juste, să fii editat, deși am cenzurat maxim posibil, astfel Ć®ncĆ¢t să se poată intelege supărarea personală, doar pentru că nu am fost de acord cu Moderatorul šŸ™‚. Mă retrag din discuție, nu mai are rostĀ 

Ti-am sters un singur cuvant care chit ca era pus cu fiecare litera intre "" tot organul genital masculin era unde descriai volanul masinii. Care e motivul supararii? Faptul ca nu intelegi ca iti tot spun sa faci un test drive cu masina aia si o tot tii sus si tare cu pariuri si ce iti mai trece prin minte?

Discutia asta da in celebrele alea vechi erau mai bune. Ei bine, alea vechi nu mai sunt, ne place le luam pe astea noi, nu ne place ramanem cu, cele vechi si aia e. Si suna exact a asa am vazut eu la televizor, da, e clar, e o masina nasoala. Du-te si incearc-o cum iti tot spun si poate vei fi surprins sau poate ca nu.Ā 

Daca mai vrei lamuriri suplimentare te astept pe privat.Ā āœŒļø

Ma tot uit la cum arata interiorul ala de E30, E36, e46 ....Doamne ce minunatii. Pina si F30-ul e frumusel. Pffff...ce-am mai imbatranit :))) Nu frate, nu pot sa inteleg si pace. Ce naiba e cu volanul ala "intors" ?!?!? Pe bune, chiarĀ  trebuie sa socam ca sa putem vinde o masina ?Ā  Noroc ca volanul clasic e mai "inghitibil" fata de asta sport šŸ™‚Ā 

• De acord! 1

11 hours ago, costinlogin said:

Ma tot uit la cum arata interiorul ala de E30, E36, e46 ....Doamne ce minunatii. Pina si F30-ul e frumusel. Pffff...ce-am mai imbatranit :))) Nu frate, nu pot sa inteleg si pace. Ce naiba e cu volanul ala "intors" ?!?!? Pe bune, chiarĀ  trebuie sa socam ca sa putem vinde o masina ?Ā  Noroc ca volanul clasic e mai "inghitibil" fata de asta sport šŸ™‚Ā 

Volanul de pe echiparea aia e o greșeală majoră intrucat schimba perceptia șoferului asupra cum e direcționată "directia", scuzati pleonasmul. Zeci de ani de proiectare am condus masini cu spițele așezate intr-un mod calculat, treaba asta e intrata in subconstientu oricarui conducător de vehicul. Acum ei au pus invers ca sa fie WOW. Piața există sigur pt el...Ā 

VOLANUL ASTA IN SCHIMB E DECENT.. (exceptie moțul pt emblema M, puteau sa o pună in alta parte..)

2026 BMW iX3 Photographed With New M Steering Wheel