BMWClub: Romulus - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: ****-

Group:
Admin
Active Posts:
33450 (6.36 per day)
Most Active In:
Stiri (17290 posts)
Joined:
25-October 04
Profile Views:
43945
Last Active:
User is offline Yesterday, 18:45
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
The insider
Age:
45 years old
Birthday:
April 26, 1973
Gender:
Male Male
Location:
Romania

Contact Information

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://www.bmwclub.ro
Yahoo:
Yahoo  bmwclub_romania

Previous Fields

Masina:
525d

Latest Visitors

Topics I've Started

 1. Seria 8 video review - Doug DeMuro

  27 December 2018 - 09:11

 2. G14 - Noul BMW Seria 8 Cabriolet

  02 November 2018 - 02:42

  București/München. BMW își continuă ofensiva de modele în segmentul de lux prin prezentarea automobilului sport decapotabil care explorează cele mai înalte culmi ale flerului dinamic, emoționalului și exclusivității. Noul BMW Seria 8 Cabriolet duce dinamismul emblematic BMW și eleganța liniilor decapotabile în segmentul de lux. Trenul de rulare și tehnologia șasiului dezvoltate pentru gama de modele BMW Seria 8 și structura caroseriei cu rigiditate superioară oferă platforma ideală pentru fuziunea între performanțele sportive deosebite și confortul călătoriei pe distanțe lungi pe care le furnizează noul BMW Seria 8 Cabriolet. Caracterul modern al automobilului este subliniat de sistemele sofisticate pentru asistarea conducătorului, sistemul de control și afișare de ultimă generație și cea mai recentă tehnologie de conectivitate care include Asistentul Personal Inteligent BMW.

  Două motoare foarte puternice vor fi disponibile la lansarea din martie 2019. Propulsorul V8 pe benzină, ce oferă 390 kW/530 CP, de la BMW M850i xDrive Cabriolet intră în scenă prin livrarea plină de caracter a puterii și acustica potrivită. BMW 840d xDrive Cabriolet este echipat cu un motor diesel cu șase cilindri dispuși în linie, care dezvoltă 235 kW/320 CP.

  Design exterior: limbaj de design puternic, linii distinctive
  Noul limbaj de design al mărcii BMW utilizează linii trasate cu precizie și suprafețe musculoase pentru a oferi noului BMW Seria 8 Cabriolet o aură distinctivă definită în egală măsură de calitatea sportivă și eleganța absolută. Cu o lungime de 4.843 de milimetri, o lățime de 1.902 milimetri și o înălțime de 1.339 de milimetri, dar și un ampatament de 2.822 de milimetri și un ecartament de 1.619 milimetri (față) și 1.642 de milimetri (spate), dimensiunile sale le egalează aproape cu exactitate pe cele ale BMW Seria 8 Coupé. Caroseria realizează o formă extinsă dinamic, în special când acoperișul este coborât.

  Datorită spoilerului frontal proeminent, partea din față a automobilului se bucură de o prezență sportivă, evidențiată de prizele de aer largi. Acestea ies și mai puternic în evidență la BMW M850i xDrive Cabriolet (ca echipare standard) și BMW 840d xDrive Cabriolet (ca parte a pachetului M Sport opțional). Farurile LED adaptive fac parte din configurația standard. Totodată, farurile BMW laser - disponibile opțional - cu luminare variabilă a drumului și Selective Beam generează o rază de acțiune a fazei lungi de aproximativ 600 de metri. Liniile orizontale, blocurile optice care se extind mult în flancuri și o a treia lumină de frână integrată în capota portbagajului contribuie la impresia lată și joasă creată de partea spate.

  Soft top extins cu operare complet electrică
  Acoperișul rabatabil al noului BMW Seria 8 Cabriolet se evidențiază prin designul cu masă redusă și izolarea fonică excelentă. Când este ridicat, acoperișul conferă automobilului o siluetă asemănătoarea cu a unui coupé. Soft topul, care are culoarea neagră în echiparea standard, dar este disponibil și cu efect Anthracite Silver ca opțiune, se deschide și se închide complet automat și la atingerea unui buton în doar 15 secunde. Operarea extrem de silențioasă a acoperișului poate fi activată atunci când automobilul se deplasează cu viteze de până la 50 km/h. Când este deschis, soft topul este strâns sub o husă a cărei structură a suprafeței și cusături care urmăresc același design cu panoul de instrumente și ornamentele interioare ale panourilor laterale/ușilor.

  Armonie între designul exterior și cel interior
  Armonia între designul exterior și interior se dezvăluie cel mai bine atunci când soft topul este coborât. Ocupanții celor patru scaune sunt înconjurați de cursivitatea panoului de instrumente, de linia laterală care integrează ușile și zona banchetei spate și de linia husei compartimentului pentru soft top. Marginea geamurilor laterale se aseamănă cu conturul compartimentului pentru soft top, subliniind conexiunea dintre partea frontală și cea spate ale automobilului.

  Întreaga ambianță a interiorului transmite dinamism, eleganță și lux, iar lumina ambientală standard accentuează liniile orientate spre înainte din interiorul automobilului. De asemenea, noul BMW Seria 8 Cabriolet este prevăzut cu tapițerie integrală cu piele pentru panoul de instrumente și umerii ușilor, precum și cu scaune sport ajustabile electric și cu tapițerie din piele Vernasca.

  Scaunele multifuncționale disponibile standard la BMW M850i xDrive Cabriolet sunt tapițate cu piele Merino cu facilități extinse. Atât volanul sport cu piele de la BMW 840d xDrive Cabriolet, cât și cel M îmbrăcat în piele de la BMW M850i xDrive Cabriolet au butoane multifuncționale și clapete de schimbare a vitezelor.

  Deflector de vânt disponibil standard, sistem încălzire în tetiere opțional
  Echiparea standard a noului BMW Seria 8 Cabriolet include un deflector de vânt, care poate fi montat în zona scaunelor spate pentru a preveni turbulențele de aer nedorite atunci când se conduce cu soft topul coborât. Pentru un sentiment sporit de confort atunci când automobilul este condus în sezonul rece, noul BMW Seria 8 Cabriolet este disponibil cu un sistemd e încălzire în tetiere opțional, cu prize de aer integrate în tetierele scaunelor față. Alte dotări opționale includ scaunele răcite și ventilate, pachetul Heat Comfort cu volan încălzit și BMW Display Key. Disponibile ca alternativă opțională la sistemul de sonorizare Harman Kardon Surround standard sunt precizia înaltă și calitatea acustică excelentă a sistemului audio Bowers & Wilkins Diamond Surround. Iar clienții pot comanda aplicații de sticlă pentru butonul iDrive, butonul de start și butonul de volum, dar și opțiuni din gama BMW Individual.

  Bancheta de la BMW Seria 8 Cabriolet poate fi divizată standard în raport 50:50, ambele elemente putând fi rabatate separat pentru a oferi o facilitate de încărcare. Când acoperișul este strâns, capacitatea portbagajului este de 350 de litri.

  Optimizări ale aerodinamicii, masei și siguranței
  Șasiul etanșeizat aproape complet în partea inferioară, controlul activ al clapetelor de aer, Air Curtains și suporturile foarte subțiri ale oglinzilor retrovizoare optimizează proprietățile aerodinamice ale noului BMW Seria 8 Cabriolet. O combinație inteligentă de materiale contribuie la reducerea masei alături de o rigiditate torsională ridicată. Toate acestea înseamnă că doar un număr mic de măsuri specifice cabrioletelor au fost necesare. Într-adevăr, acestea sunt limitate la suporturile transversale suplimentare și un panou de forfecare conceput special pentru șasiul inferior. O altă dotare specială specifică pentru noul BMW Seria 8 Cabriolet este sistemul de protecție în caz de răsturnare, care constă din două bare de protecție din aluminiu ascunse în spatele tetierelor spate. Dacă automobilul este probabil să se răstoarne, barele sunt extinse printr-o încărcătură pirotehnică într-o fracțiune de secundă.

  Motor V8 pe benzină puternic, motor diesel, cu șase cilindri dispuși în linie, eficient
  Un motor de 4,4 litri, cu opt cilindri, din cea mai recentă generație infuzează noul BMW M850i xDrive Cabriolet cu o livrare impozantă a puterii, în timp ce acustica sa caracteristică oferă un impact suplimentar prin sistemul de evacuare sport M cu control prin clapete. Tehnologia M Performance TwinPower Turbo a motorului include două turbocompresoare twin-scroll poziționate în V-ul format de cele două rânduri de cilindri, injecție directă High Precision, gestiune complet variabilă a supapelor VALVETRONIC și control variabil al arborelui cu came Double-VANOS. Dezvoltând o putere maximă de 390 kW/530 CP și un cuplu maxim de 750 Nm, motorul V8 accelerează BMW M850i xDrive Cabriolet de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

  Noul BMW 840d xDrive Cabriolet beneficiază de un tip de motor pe care nici un alt automobil din segmentul său nu îl oferă - un propulsor diesel de 3,0 litri, cu șase cilindri dispuși în linie. Tehnologia BMW TwinPower Turbo a motorului cuprinde supraalimentare cu două turbine și injecție directă common-rail cu piezoinjectoare. Puterea maximă de 235 kW/320 CP și cuplul maxim de 680 Nm încurajează, în egală măsură, o călătorie relaxată la turații reduse și accelerații în reprize puternice (acompaniate de acustica fascinantă a sistemului de evacuare sport specific modelului). BMW 840d xDrive Cabriolet accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde.

  Transmisie Steptronic Sport cu opt trepte, BMW xDrive, diferențial M Sport
  Ambele motoare îndeplinesc standardul Euro 6d-TEMP. Transferul puterii la drum se realizează prin intermediul transmisiei Steptronic Sport cu opt trepte și a BMW xDrive. Sistemul inteligent de tracțiune integrală este adaptat să aibă o orientare apreciabilă spre tracțiune spate la noul BMW Seria 8 Cabriolet, asigurându-se că oferă experiența condusului caracteristică unui automobil sport BMW. Performanțele dinamice sunt îmbunătățite suplimentar de diferențialul M Sport, care este disponibil standard la BMW M850i xDrive Cabriolet. Pe lângă îmbunătățirea tracțiunii, diferențialul spate contralat electronic optimizează agilitatea automobilului și este foarte eficient în îmbunătățirea accelerației dinamice la ieșirea din viraje.

  Șasiul: cunoștințele de pe circuit oferă dinamică imbatabilă pe șosea
  Principiile de construcție care stau la baza șasiului și utilizarea competenței în motorsport a BMW M GmbH pentru optimizarea setării acestuia maximizează agilitatea, precizia și performanțele automobilului. Noul BMW Seria 8 Cabriolet este echipat standard cu anvelope mixte și suspensie M adaptivă cu amortizoare controlate electronic. Datorită reacțiilor bine dozate ale amortizoarelor și arcurilor, conducătorul primește doar informațiile relevante pentru suprafața drumului. De asemenea o dotare standard, Direcția intergrarlă activă reduce raza de bracare a automobilului la efectuarea manevrelor, crește agilitatea și asigură un plus de siguranță la abordarea virajelor rapide.

  Barelele active pentru stabilizarea ruliului, disponibile ca parte a suspensiei opționale M adaptive Professional, asigură compensări foarte rapide și precise ale forțelor laterale în timpul manevrelor dinamice, îmbunătățind agilitatea și stabilitatea direcțională atât la intrarea în viraje, cât și la ieșirea din curbe. De asemenea, motoarele pivotante electrice sporesc confortul condusului pe linii drepte prin răspunsul oferit forțelor perturbatoare ce rezultă de la imperfecțiunile drumului de pe o parte a automobilului.

  Configurația standard pentru BMW M850i xDrive Cabriolet include și un sistem de frânare M Sport foarte puternic, jante M de 20 de țoli - din aliaj ușor cu pneuri de înaltă performanță -, dotări exclusive pentru exterior în Cerium Grey, benzi iluminate cu simbolurile modelului pentru pragurile ușilor și benzi decorative de interior în design din oțel inoxidabil. Pachetul M Sport opțional pentru BMW 840d xDrive Cabriolet cuprinde jante M de 19 țoli, din aliaj ușor, sistem de evacuare sport M și benzi iluminate cu logo M pentru pragurile ușilor. De asemenea, BMW 840d xDrive Cabriolet este disponibil cu pachet M Technic Sport, care include jante M de 20 de țoli, din aliaj ușor, cu pneuri de înaltă performanță, un sistem de frânare M Sport și mai puternic, diferențial M Sport și echipare BMW Individual high-gloss Shadow Line extinsă. Alte posibilități de personalizare vin sub forma pachetelor Chrome Line Exterior și M Carbon Exterior.

  De ultimă oră, sistemele de asistare a conducătorului îmbunătățesc confortul și siguranța
  Confortul și siguranța la bordul noului BMW Seria 8 Cabriolet sunt impulsionate de sistemele de ultimă oră pentru asistarea conducătorului. Echiparea standard include Head-Up Display și Driving Assistant, care cuprinde avertizare de coliziune și pietoni cu funcție de frânare, avertizare de părăsire a benzii și avertizare de schimbare a benzii, Speed Limit Info (informații privind limita de viteză), Rear Cross Traffic Alert (alertă la trafic din spate) și avertizare la coliziune din spate. Pe lista de opționale se regăsesc tempomat activ cu funcție Stop & Go, Driving Assistant Professional (dotările suplimentare includ asistentul de direcție și menținere a benzii) și BMW Night Vision. Toto dotare standard este și asistentul de parcare, care include cameră pentru mers înapoi și Reversing Assistant.

  Operare intuitivă și conectivitate perfectă: sistemul de operare BMW 7.0 și Asistentul Personal Inteligent BMW
  Noul BMW Seria 8 Cabriolet este echipat standard cu BMW Live Cockpit Professional. Acesta include sistem de navigație și multimedia, un panou de instrumente high-resolution și integral digital dispus în spatele volanului, cu diagonală a monitorului de 12,3 țoli (31,24 cm) și Control Display cu diagonala de 10,25 țoli (26,04 cm). Noul sistem de operare BMW 7.se evidențiază prin funcțiile digitale de ultimă generație, adaptate cu precizie la cerințele conducătorului. Când vine vorba de opțiuni de operare intuitivă, conducătorii pot opta pentru funcționalitatea touchscreen prin intermediul Control Display, controlerul iDrive, butoanele de pe volan sau control vocal.

  Un alt element al sistemului de operare este Asistentul Personal Inteligent BMW. Activat vocal prin mesajul "Hei, BMW!", acest companion digital asistă conducătorul în operarea funcțiilor automobilului și acumulează continuu mai multe skilluri datorită actualizărilor perfecte prin intermediul facilității Remote Software Upgrade.

  Posted Image
 3. BMW Romania: un nou serviciu 2.11.2018

  01 November 2018 - 18:19

  Simplu, gratuit şi transparent – BMW România a creat un serviciu online pentru verificarea automobilelor

  Bucureşti. BMW Group România oferă proprietarilor de modele MINI şi BMW posibilitatea să verifice gratuit şi simplu dacă automobilele pe care le deţin sunt afectate de acţiuni tehnice sau rechemări în service. Ulterior, clienţii se pot adresa oricărui service autorizat şi pot obţine informaţiile relevante şi se pot programa pentru eventuale remedieri, toate realizate gratuit.
  Procedura este simplă – clienţii completează un formular cu principalele date de contact şi seria de şasiu a automobilului. Solicitarea este redirecţionată către un service autorizat, la alegerea clientului. Service-ul va efectua verificarea automobilului într-o bază de date şi poate executa ulterior potenţiale remedieri de probleme, gratuit pentru client. Acesta primeşte o informare clară şi transparentă asupra acţiunilor tehnice şi/sau de rechemare la care este supus automobilul, precum şi informaţii despre procedura de remediere şi timpul necesar.

  Acest proiect continuă demersul BMW Group România de susţinere a clienţilor cu modele achiziţionate second-hand prin servicii gratuite. Un serviciu disponibil de mai mulţi ani, accesibil prin acelaşi formular, oferă clienţii posibilitatea de a comanda manuale de utilizare, tot gratuit, în format electronic, pentru modelele deţinute.
  Mai multe despre toate programele de service BMW care pot fi accesate prin formular, aici: https://www.bmw.ro/r...-importate.html
  Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
  BMW Group România
  Alexandru Şeremet
  Tel.: +40-726-266-224
  E-mail: alexandru.seremet@bmwgroup.com
  BMW Group

  Datorită celor patru mărci ale sale - BMW, MINI, Rolls-Royce şi BMW Motorrad -, BMW Group este liderul mondial al constructorilor premium de automobile şi motociclete şi oferă servicii financiare şi de mobilitate premium. Reţeaua de producţia a BMW Group cuprinde 31 de facilităţi de producţie şi asamblare în 14 ţări; compania are o reţea globală de vânzări în peste 140 de ţări.
  În 2017, BMW Group a vândut, la nivel mondial, peste 2.463.500 de automobile şi peste 164.000 de motociclete. În anul fiscal 2017, profitul brut a fost de 10,655 miliarde de euro, iar veniturile au fost de 98,678 miliarde de euro. La 31 decembrie 2017, BMW Group dispunea de o forţă de muncă de 129.932 de angajaţi.
  Dintotdeauna, succesul BMW Group s-a bazat pe gândirea pe termen lung şi pe acţiunea responsabilă. Astfel, compania a pus bazele unei dezvoltări durabile în plan ecologic şi social prin lanţul de valori, responsabilitatea vastă a produselor şi un angajament clar pentru conservarea resurselor ca parte integrantă a strategiei sale.
 4. Remote control missing. No engine start.

  20 September 2018 - 11:39

  F10 cu mesajul asta. Intotdeauna apare dar dupa ce am pornit motorul. In rest nici o problema. E bateria din telecomanda? Stiam ca in acel caz ar spune direct de baterie.

  Sunt in reprezentanta dar nu am programare si nu pot sta pana la 16 pentru o diagnoza.
 5. Rolls-Royce - Centru de excelență în vânzări

  19 September 2018 - 04:27

  Comunicat de presă
  14.09.2018, Bucureşti

  Posted Image

  Schmidt Premium Cars, unul dintre cei mai premiați dealeri Rolls-Royce din lume, își consolidează prezența în România prin crearea unui centru de excelență la București.

  Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, investeşte într-un centru de excelență în vânzări pentru marca Rolls-Royce, în locația Automobile Bavaria din Băneasa - București, implementând cele mai înalte standarde pentru vânzarea acestei mărci, la nivel local şi regional. Coordonarea operaţiunilor de vânzări și a celor de service se va face de către dl. Cristian Bednar. Cristian are o de experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor de automobile din segmentul premium și de lux. El va reprezenta marca în calitate de Rolls-Royce Brand Ambassador al Schmidt Premium Cars.

  Posted Image
  Posted Image

  Schmidt Premium Cars își consolidează astfel poziția în România, acordând o atenție deosebită dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor cu clienții mărcilor auto de lux din regiune, printr-o echipă nouă şi dedicată, pregătită sa răspundă pretenţiilor acestui segment de piaţă. Experienţa şi calitatea serviciilor oferite de companie au fost premiate anul trecut, în cadrul conferinței mondiale a dealerilor RollsRoyce Motor Cars. Schmidt Premium Cars a primit distincţiile de: Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year şi Bespoke Dealer of the Year.

  Posted Image

  “Fiecare Rolls-Royce este special iar clienţii noştri merită şi îşi doresc ca automobilul lor să aibă caracteristici extraordinare, distinctive, unice. De acest lucru ne ocupăm noi, cu ajutorul departamentului Bespoke al Rolls-Royce Motor Cars, format dintr-un colectiv al celor mai buni designeri, ingineri și meșteșugari din domeniu. Această abordare a diferenţiat Rolls-Royce, de mai bine de un secol, de alte mărci. Cu o experienţă de neegalat în ceea ce priveşte personalizarea, programul Bespoke este cu adevărat bijuteria din coroana Rolls-Royce Motor Cars şi promisiunea brand-ului pentru un produs unic.”, a declarat Cristian Bednar, Rolls-Royce Brand Ambassador of Schmidt Premium Cars.

  Posted Image

  “Faptul că Automobile Bavaria găzduieşte singurul centru de service şi vânzări Rolls-Royce din regiunene onorează și ne obligă să ridicăm standardele de calitate pentru serviciile pe care le oferim şisub alte mărci. La începutul acestui an am reuşit să demarăm procesul de aliniere a tuturor serviciilor pe care le oferim în întreaga rețea, extinse acum în segmentul de lux, prin alocarea unui reprezentant responsabil cu operaţiunile Rolls-Royce în România. Suntem încrezători că fiecare client din segmentul automobilelor de lux va primi cu bucurie această veste.”, a declarat George Dorobanţu, CEO Automobile Bavaria Group.

  Despre Schmidt Premium Cars

  La începutul acestui an, Schmidt Premium Cars a prezentat în premieră, la Salonul Auto Internaţional Bucureşti, noul Rolls-Royce Phantom, fiind pentru prima dată când marca a fost prezentă oficial la un salon auto în România.
  Schmidt Premium Cars deţine reprezentanţe în România şi Germania: la Bucureşti se află singura reprezentanţă service Rolls-Royce din Sud-Estul Europei, iar la Munich unul dintre cei mai de succes dealeri Rolls-Royce din lume, precum şi un service dedicat exclusiv propietarilor Rolls-Royce.
  Cele două centre, din Bucureşti şi Munich, oferă cele mai bune servicii distinşilor clienţi, aducând laolaltă cei mai buni tehnicieni, pentru a răspunde aşteptărilor speciale ale acestora.

  Posted Image

  Despre Rolls-Royce

  Încă din anul 1904, experienţa Rolls-Royce Motor Cars îmbină cu măiestrie arta constucţiei manuale de maşini cu tehnologia avansată şi materialele de cea mai bună calitate, creând un amestec unic de rafinament, dinamism şi calitate, transformând fiecare model într-un reper automobilistic global. În 2016, Rolls-Royce Motor Cars a înregistrat cea mai mare creştere ca volum de vânzări: 4011 autovehicule construite manual au fost livrate către clienţi din toată lumea. O cifră record, în cei 113 ani de tradiţie ai mărcii. Modelele Rolls-Royce sunt comercializate în aproape 50 de ţări, printr-o reţea globală de 130 de dealeri.

  Rolls-Royce Motor Cars München
  Schmidt Premium Cars GmbH
  Nymphenburger Str. 20a, 80335 München,
  Tel. +49(0) 89 45 22 418-0, Fax. +49(0) 89 45 22 418-18
  info@rolls-roycemotorcars-muenchen.de www.rolls-roycemotorcars-muenchen.de
  Geschäftsführung Dipl. Ing. Michael Schmidt I Sitz und Registergericht München HRB 185390 I Umsatzsteuer ID DE271565112

  Posted Image

Friends

Comments

Page 1 of 1
 1. Photo

  Fan4BMW 

  10 Mar 2011 - 18:53
  Multumim Romulus pentru ceea ce faci .!
 2. Photo

  Catalin BMW 

  07 Mar 2011 - 16:27
  Sal Romulus.Am apelat la tine in speranta ca vei fi deacord si ca ma vei ajuta in legatura cu deschiderea unui pol(nu am idee cum se procedeaza)in legatura cu tapiseriile interioarelor de masini.Am citit un text scris de tine in legatura cu pielea alcantara,insa stiu ca mai exista cateva tipuri cum ar fi dakota,connolly(in pol as introduce si textilul)si m-am gandit ca ar fi bine sa dechid un topi
 3. Photo

  Guest 

  02 Mar 2011 - 12:19
  buna,imi cerbscuze pentru postarea de poze asa de mari, promit ca nu o se mai intample,te rog sa deblochezi topicul.
 4. Photo

  Guest 

  28 Feb 2011 - 15:57
  Buna.Imi cer scuze ca am postat fotografiile neprelucrate, promit ca nu o sa se mai intample si o sa iti urmez sfatul
 5. Photo

  Romulus 

  17 Feb 2011 - 22:44
  @Sorinescus: Toate masurile aste sunt anti-spam. In legatura cu posturile, nu ar fi o problema, te poti prezenta undeva le faci usor. Pe de alta parte, voi cobora limita la 1-2 posturi.
  Relativ la a doua parte, nu pricep exact despre ce vorbesti. Adica cum mai ai doua posturi pana maine?
 6. Photo

  Sorinescus 

  17 Feb 2011 - 20:50
  Scuze ca te "abordez" aici, dar am si eu aceesi problema ca si MihaiCluj. Am facut o comanda la grozadan si nu-i mai pot da PM pt ca nu am minim 5 posturi. Pe e alta parte, daca vreau sa postez, dupa 1 post sunt atentionat ca mai am doar 2 posturi pana maine. De ce restrictiile astea? Si...cum as putea sa folosesc PM-ul fara restrictii (ca pe atatea alte forumuri)?
  Multumesc,
 7. Photo

  MihaiCluj 

  15 Feb 2011 - 09:48
  Nu pot sa iti dau PM pt ca nu am minim 5 posturi ..;)) ce sa fac sa ma apuc de postat numai asa sa fie ...?M-ar interesa oferta ta pt publicitate mersi mult si iti multzumesc si eu ca restu ca ne faci un loc de ''gathering'' pt noi astia cu BMW-ul in cap.
 8. Photo

  CuzKo 

  13 Feb 2011 - 18:01
  Fantastic cum ma chinui de o ora si ceva sa gasesc unde sa dau click ca sa iti trimit PM.
 9. Photo

  hotpharao 

  13 Feb 2011 - 17:55
  Foarte frumos noul topic, felicitari si iti multumim pentru ceea ce faci.
 10. Photo

  Romulus 

  11 Feb 2011 - 19:34
  Va rog nu imi trimiteti, cereri de Friends, pentru ca din motive de partialitate, nu pot sa accept. Pe cine accept, cunosc bine in viata privata.
 11. Photo

  Romulus 

  11 Feb 2011 - 19:29
  Primsc foarte multe PM-uri. Daca cumva nu primit raspuns, va rog incercati sa dati un reply la aceeasi conversatie si sa-mi reamintiti ca nu ati primit raspuns.
 12. Photo

  Florinnnnn 

  11 Feb 2011 - 07:08
  Multumim pentru efortul depus!
Page 1 of 1

www.bmwclub.ro trafic.ro