Jump to content

Prima mea racheta - X5 M60i

Clit Eastwood

Recommended Posts

6 hours ago, Clit Eastwood said:

Mor ca au eliminat schimbatorul, mor ca au pus ecranul ala lung pe bord in loc de cele 2 ecrane.

ah, si butoanele vietii, cele de la clima 🥲

Mda... era frumos rau schimbatorul ala de il aveam pe pre-facelift. Si cele cateva butoane de clima ca nici atunci nu mai erau prea multe. 🙂 

zFy6hUu.jpg

3 hours ago, tzucul said:

timpi 100-200km/h la m50i e de 12,2 secunde iar la 50e 13,5 secunde.

Alea 1.3 secunde pe hartie par deloc multe in realitate insa lucrurile stau altfel. Am scris mai sus ca am scos unul la plimbare ce nu mai era in rodaj si nu mai avea nicio limitare. Spre deosebire de 50e era foarte alert si vioi la peste 100 (mile) la ora. 🙂 

2 hours ago, Clit Eastwood said:

Asa s-ar crede, si intr-adevar, acceleratia e foarte rapida. Sunetul motorului e demential si in exterior si in interior (cu sunetul din boxe oprit), insa evacuarea este foarte discreta. Uneori ma bucura treaba asta, alteori mi-as dori sa fie mai zgomotoasa.

Vezi ca parca, citeam pe bimmerpost ca poti rezolva evacuarea. Iti trebuie sa ii deschizi clapetele si dupa sa ii scoti siguranta ca sa nu se mai inchida clapetele. 😄 

Pe mine ma dispera maxim la motorul de 3 litri ca foloseste o singura evacuare iar pe cealalta o deschide doar la turatii mari. Pe vremuri cand aveam M4 si era mai frig afara (rar ce e drept) era senzatie sa vad abur iesind de pe 4 tevi. Cand vad abur iesind doar de pe una la motoarele de 3 litri imi vine sa le dau caramizi in cap celor ce au gandit asta. 

Macar la tine scoate abur de pe toate. 😄 

1 hour ago, wolf20 said:

Deci pe eco ia 22 in oras?

Fereasca Dumnezeu..🤪

Arta cere sacrificii. 😄 

1 hour ago, Clit Eastwood said:

pffff, nu m-am gandit la asta pana acum 😀

Ce te-ai face fara noi? 😄 

4 hours ago, RedCap said:

Mda... era frumos rau schimbatorul ala de il aveam pe pre-facelift. Si cele cateva butoane de clima ca nici atunci nu mai erau prea multe. 🙂 

zFy6hUu.jpg

Da tata, asa trebuia sa ramana.

Vezi ca parca, citeam pe bimmerpost ca poti rezolva evacuarea. Iti trebuie sa ii deschizi clapetele si dupa sa ii scoti siguranta ca sa nu se mai inchida clapetele. 😄 

Daca tot as umbla la ea, as schimba ceva pe la evacuare, dar mi-e teama cu garantia, sa nu faca figuri astia.

Macar la tine scoate abur de pe toate. 😄 

Daa, arata intr-un fel aburii din toate. Iarna apasam pe P sa vad pe camera din spate cum "iese fumu"

Ce te-ai face fara noi? 😄 

🤗

1 hour ago, Clit Eastwood said:

Daca tot as umbla la ea, as schimba ceva pe la evacuare, dar mi-e teama cu garantia, sa nu faca figuri astia.

Hai ca te invat eu cum sa deschizi clapetele alea. Iei device-ul de mai jos si dupa cum spunea unul pe bimmerpost nici nu stai cu telecomanda dupa tine, programezi direct homelink-ul din oglinda centrala sa deschizi/inchizi clapetele din el. 😄 

BMW X5 (G05) Exhaust Controller Valve Bypass – 11MODE

42 minutes ago, RedCap said:

Hai ca te invat eu cum sa deschizi clapetele alea. Iei device-ul de mai jos si dupa cum spunea unul pe bimmerpost nici nu stai cu telecomanda dupa tine, programezi direct homelink-ul din oglinda centrala sa deschizi/inchizi clapetele din el. 😄 

BMW X5 (G05) Exhaust Controller Valve Bypass – 11MODE

Multam, am comandat. Revin cu pareri 😬

16 minutes ago, Clit Eastwood said:

Multam, am comandat. Revin cu pareri 😬

Nu ma asteptam sa fi atat de rapid. Banuiesc ca te-ai uitat si ai vazut cum se instaleaza, da? Adica nu e mare filosofie sa pui pe fiecare parte ca banuiesc ca sunt doua la cea de ti-am dat eu link. 🙂 

In cat timp au estimat ca iti ajunge? 

Uite si link cu cel de a instalat draciile astea la masina lui desi din descrierea filmuletului apare ca a mai facut ceva pe acolo. 🙂 

8 hours ago, RedCap said:

Bun, la cat mai multi! Bagi cam 1k pe luna din ce vad. 🙂 

Da, maxim. Merg in fiecare zi cu masina, daca sunt in Buc, dar am biroul la 2 km de casa. Aveam o vreme cand faceam 40k km pe an, daca inca era asa, nu mai luam 4.4 V8 ca ajungeam la balamuc 😅

8 hours ago, RedCap said:

Uite aici si discutia de pe bimmerpost legata de dracia asta de 11 mode.

11 Mode Exhaust Smart Valve Controller

mersi