Jump to content

X1 30e the power of plugin

Tarabostes

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Pozele anuale cu rapița din sudul Bucureștiului 🙂

Odată cu primăvara range-ul electric a revenit pe la 70-80km, ceea ce înseamnă un cost de cca 18 lei/încărcare 16 kw... adică spre 25-26 lei/100 km.  Asta o face o mașina foarte versatila...poți merge urban relax si ieftin, dar poți merge si ”jucăuș” la drum lung ca sa te bucuri de cei +300 ponei.

WhatsApp Image 2026-04-28 at 7.05.26 AM.jpeg

WhatsApp Image 2026-04-28 at 7.05.51 AM.jpeg

• Love BMW 3

3 hours ago, sskkaa said:

25e sau 30e... interesante optiuni pentru oras... dar cand te apuci si configurezi ceva mediu dotat si sari de 60k... da-o dracu e un X1...

Adevarat...ca pana la urma e un SUV f mic :(( dar toata industria a luat-o razna... RAV 4 e 51.000 euro...wft...e Toyota totusi...

17 hours ago, sskkaa said:

Corect, dar saltul e mare la modelul nou de RAV4, si totusi cu revizii la Toyota, ai garantie 10 ani in limita a 185k km parca...

Nu inteleg la ce te referi cu „saltul e mare”....Nu stiu modelul nou, nici nu l-am vazut, dar cu cel anterior am mers de multe ori, incusiv drive test si nu m-a impresionat cu nimic

17 hours ago, alex230ro said:

Am mai zis,o oferta decenta e Toyota bZ4X 44K dotata bine 4x4 343 cai range 436 km parca .Ma rog daca ma uit bine e limitata la 160km/h deci nu e buna 😄 

E o tampenie asta cu limitarea, XC40-ul e la 180...te depasesc 1.9 TDi-urile de 15 ani 🙂

22 minutes ago, Tarabostes said:

Nu inteleg la ce te referi cu „saltul e mare”....Nu stiu modelul nou, nici nu l-am vazut, dar cu cel anterior am mers de multe ori, incusiv drive test si nu m-a impresionat cu nimic

Modelul nou e mai spalacit, calitativ, design, etc... adica se vede saltul in fata. Inca nu l-am condus, dar despre modelul vechi am fost la fel de "impresionat" ca tine 🙂 

In plus RAV4 e competitor pentru X3 mai degraba decat X1, unde diferenta de pret e si mai mare...

Pai nu se plang toti ca nu mai pun producatorii plastice moi in masini. Iata ca in Rav4 este moale tot bordul ....

In alta ordine de idei, imi place mult design-ul la X1 actual, este modern si suficient de compact pt a fi utilizat atat in oras cat si in afara. 
Il vad ca o masina ideala pt 2 persoane. Pacat ca este cam scump si intra pe teritorii de X3 cu toate optiunile.  

• De acord! 2

54 minutes ago, Cosminbad said:

Pai nu se plang toti ca nu mai pun producatorii plastice moi in masini. Iata ca in Rav4 este moale tot bordul ....

In alta ordine de idei, imi place mult design-ul la X1 actual, este modern si suficient de compact pt a fi utilizat atat in oras cat si in afara. 
Il vad ca o masina ideala pt 2 persoane. Pacat ca este cam scump si intra pe teritorii de X3 cu toate optiunile.  

Sa stii ca e surprinzator de spatios, atat ca spatiu la picioare cat si ca portbagaj..are 490L..cred ca X3 30e are mai putin 460L daca nu ma insel, iar X5 50e...500L sau pe acolo.

LE...iar daca aducem in comparatie 330e sau 530e...castiga detasat. Ca portbagaj evident...

Edited by Tarabostes

@alex230ro serie 3-ul meu a facut 9 ani luna asta (timp in care am mers 146.500 km). Daca as lua modelul actual: 320d xDrive Luxury edition sau pe acolo ...cu o configuratie similara (al meu are piele veritabila nu mușama) ar costa cu vreo 16-18.000 euro mai mult decat acum 9 ani. Cam acelasi motor si 2-3 prostii digitale in plus.

On 4/28/2026 at 7:28 AM, Tarabostes said:

Pozele anuale cu rapița din sudul Bucureștiului 🙂

Odată cu primăvara range-ul electric a revenit pe la 70-80km, ceea ce înseamnă un cost de cca 18 lei/încărcare 16 kw... adică spre 25-26 lei/100 km.  Asta o face o mașina foarte versatila...poți merge urban relax si ieftin, dar poți merge si ”jucăuș” la drum lung ca sa te bucuri de cei +300 ponei.

WhatsApp Image 2026-04-28 at 7.05.26 AM.jpeg

WhatsApp Image 2026-04-28 at 7.05.51 AM.jpeg

Eu as lua una identica ca a doua masina fara sa ma gandesc. Este de vis pentru oras, drumuri scurte si nu numai.