Jump to content

X1 30e the power of plugin

Tarabostes

Recommended Posts

Hmm, acum daca vrei sa studiem asa mai in detaliu Corolla are 5,1 in conditii de trafic bara la bara plus autostrada. In acelasi conditii ca si X1 ar avea undeva spre 4-4,5 , dar consumul e foarte bun la X1 asta e clar .

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Doua interventii in garantie, logo-ul BMW proiectat pe pavaj devenise difuz + schimbat un rulment pe spate (facea un zgomot ca de rasnita). Ambele rezolvate rapid la Bavaria.

Urmeaza un schimb de anvelope de vara, pt ca merita ceva mai bun decât Hankook Ventus-urile OEM.

WhatsApp Image 2026-07-21 at 9.08.38 AM.jpeg

• 3 weeks later...

Gata vacanta, m-am pus pe cautat anvelope...dar e cu surprize:

- Conti Sport Contact 7....nu se fabrica in 225/55.18 XL

- Michelin Pilot Sport SUV...nu sunt pe stoc...ar avea unii dar la un pret nejustificat de mare

- La Pirelli nu am gasit nimic similar - Cinturato 7 e mai genul Touring

GY Assymetric 6 pare sa fie singura cu sens..750-800 lei/anvelopa

Si daca tot schimb anvelopele, as face si o verificare la directie. Ceva recomandari in Bucuresti?

f...k 😞 nu gasesc anvelope...dupa ce am platit si asteptat 6 zile ca nu sunt pe stoc, ma suna furnizorul ca nu are anvelopele mele (Assymetric 6) ca ce a primit era un lot cu alte dimensiuni..si ca nu gaseste XL.

Mai toti le au aparent pe site...dar sunt stocuri externe si apoi incearca sa vanda altceva...

Ar exista Primacy 5 si UltraContact.

Partea nasoala e ca 2 Hankooks au niste taieturi pe calea de rulare...ori sunt f proaste ori am luat vreo linie de tramvai ceva...

47 minutes ago, Dan_316i said:

Pana la urma ce cauti ca si caracteristici ? Fara RFT, cu XL, cu * ? Si neaparat toate simultan ?

225/55/18 XL  fara RTF, iar * este optionala, daca le adaug si pe acestea chiar ca nu mai gasesc ceva 😞 

Dar vreau ceva mai cu aderenta...sa nu-mi fuga spatele la orice viraj luat mai strans.

59 minutes ago, sskkaa said:

image.thumb.png.dba1719f9fec954b734968da5f901a75.png

Astea sunt in stoc ( nu stoc furnizor ), anvelope.ro 

Stiu...asta am spus si eu mai sus ca Primacy 5 gasesc.

51 minutes ago, Dan_316i said:

Personal nu sunt fan Hankook, dar consider ca sunt anvelope bune. LINK

Pai cu astea a venit X1...iti trimti niste poze sa vezi cum se rup bucati din banda de rulare. nu mi s-a intamplat niciodata pana acum la vreo anvelopa....si nu are nici prea multi ani nici prea multi km :((

52 minutes ago, Tarabostes said:

Pai cu astea a venit X1...iti trimti niste poze sa vezi cum se rup bucati din banda de rulare. nu mi s-a intamplat niciodata pana acum la vreo anvelopa....si nu are nici prea multi ani nici prea multi km :((

Nasoale rau atunci, am zis ca nu sunt fan si oarecum le consider bune(recunosc influentat de altii). Pentru masinile mele, in ultimii 10 ani, am ales doar Michelin pentru performanta si Barum pentru anduranta.

La cunoscuti/prieteni, care au vrut allseason sau raport bun performanta/pret le-am sugerat Goodyear sau Continental. Nu mai am poze cu Hankook de fabrica ce erau pe masina mea, dar uzute de toti banii.