Jump to content

Ce stergatoare sa-mi cumpar si de unde?

Romulus

Recommended Posts

https://www.emag.ro/solutie-curatat-geamuri-rain-x-2w1-500ml-5907316298006/pd/DLYY6J3BM/

Folosesc asta. Dar varianta concentrata ca sa zic asa. Nu scrie pe bidon ca, curata si geamul.. Scrie doar ca e impotriva ploii.

Recomand cu, caldura adica pot sa zic ca nu merita dati atati bani.. ca sunt ceva, fara doar sau poate.. DACA nu folositi sau faceti rost de cel mai moale burete .. orice numai carpa nu sau ceva absorbant. Nu folositi ceva absorbant ca o sa risipiti (absoarba solutia!!) burete sau ce aveti absorbant. 

Foloseste un burete cat de mic.. si lung cat doua degete.. dar care sa nu absoarba ABSOLUT deloc solutia. Il folositi doar sa o imprastiati! Altfel o risipiti aiurea..

Un bidonas de 250ml o sa va tina mult si bine! 

Solutia de mai sus tine cam 3-4 saotamani.. poate chiar mai mult.

Inca o parere sa mai adaug. Aceea solutie (unora s-ar putea sa nu le placa.. unii se plang.. aiurea.. sau sunt prea pretentiosi parerea mea) dupa aplicare.. un timp relativ scurt veti observa ca o data ce vreti sa curatati parbrizul de sa zicem mizerie.. in urma trecerii stergatorului se poate observa o usoara dara cetoasa... pe care unii nu o suporta..

Ea nu tine decat sa zic o secunda.. dara nici atat. Dar pe unii ii deranjeaza.. Asta se intample un timp relativ, 2-3-4 zile..) indeosebi dupa ce aplicati solutia proaspat...

Asadar ce am spus trebuie retinut ca sa nu ziceti ca nu vi s-a spus

Mai am un bidonas acasa cu aceiasi tip de solutie. Acela e facut de nemti.. il am de mult timp. ..E incolora, fara miros.. si tine mult mai mult si nu lasa nici o dara dupa aplicare.. numai ca nu se mai face. Si imi pare atat de rau ca nu mai gasesc! 😡

O sa ii fac poza si il pun aici. Poate afla altii..

Mare atentie la stergatorul lunetă. Cele aftermarket (Bosch etc) sunt mai mici cu 5cm decat originalul. Doar ce am comandat original (130 lei) fața de 30 lei bosch returnat 😉  Ca experientă pe masinile care mi-au trecut prin mana, nimic nu se compara cu OEM ul. Da, sunt mai scumpe dar sunt mai bune. Daca merita diferenta de pret... depinde pe unde aveti masinile parcate.

Edited by throw