Jump to content
Intalnire BMW Club 12-14 Decembrie 2025 - Resort 7 Crai, Zarnesti (Brasov). Hai si tu cu noi la intalnire! ×

Masina mea De la E46 320d touring la G02 M40d

Mircea-Si

Recommended Posts

Salut,
Am rezolvat problema farului, foarte complicat dar mult mai ieftin decat unul nou, aproximativ 17.000 Lei.
S-a demonatat toata fata masinii si plasticele de la roata, Sa dat jos farul, s-a schimbat modulul led, aproximativ 700 Lei original. Dar nu este suficient. Plasticul care transmite lumina este ars si topit, aici am intervenit cu un dremel si cu diferite discuri abrazive pana la cel mai fin se sflefuieste capatul plasticului, Dupa slefuire plasticul nu mai este transparent si devine mat. Am folosit solutie de polimerizare pentru faruri pentru a face suprafata transparenta. Mai jos poze pentru a intelege mai bine. Si poza cu farul reparat.

Am mai schimbat uleiul la:
cutia de viteze, diferential fata-spate, cutie de transfer
componentele pentru revizie
lichidul de frana
brate superioare fata stanga-dreapta
mansoane amortizor fata stanga-dreapta + flansele aferente
si o directie la final.

20250922_122742.jpg

IMG-20250922-WA0017.jpg

Untitled.jpg

20250922_124224.jpg

• Like 1

Desi lumineaza bine aceste faruri sunt cam de kkt avand in vedere problemele cu acest DRL, plm demontezi jumatate de masina....

Deci e de kkt cu masina electrica...e o priza cu incarcare moca in apropiere de biroul meu, e tot timpul ocupata si prin alte parti stai si astepti ca sunt ocupate. AAAA si rahatul asta de 330e n-are fast charge...deci nu o pti incarca la statiile cu fast charge...plm

Pe plug in mai mult de 22kw nu prea poti sa bagi, poate pe modelele astea mai noi ,la 330e parca ai max 11kw .La priza max 2kw tin minte ca lua 30e-ul de l-am avut in drive test si la charger 11kw parca .

Edited by alex230ro

Pai ce asteptari aveai? E bateria mica, se incarca greu... daca te incadrezi in aia 30km e ok... astea s masini de incarcat 99% acasa peste noapte si cam atat. Noroc ca are si motor pe benzina sa nu ramai in drum cu ea 🤣🤣🤣